Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
fír?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
azt a 2 pólót mikor vetted?:o ilyet akartam én is:/ (Adidas)😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gabber_saviola
köfi ezt az infót is 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
még azt szeretném megtudni, hogy mi fír ez a csinos felsõ?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
ezt 17990.- pengõért megkapod bármely Puma boltban...😊 én erõsen szemezek egyel, csak az ár az nemkicsit húzós...😄

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Kit--Kat
Nem ezt Puma boltban a Westendbem, keresek képet az enyémrõl, lusta vagyok fotózni😛

Kit--Kat
Gila remélem már nem fog kezdeni többet:/ Ez az ember nagyon önzõ, nem tud passzolni....

gabber_saviola
tyû ez szép, ezt is a c&a-ban?

bigfoot

bigfoot
én ezt néztem ki magamnak ,nyáron végre lesz is rá pénzem

Kit--Kat
Az1. a C&A-ban 😛
Ha már ittartunk, nekem olyanom van mint ami Peti 1. képén +
csak más színben
Rendelésben van 1 Del Pieros válogatott mez^^

bmffm856
ugyanilyenem van Tonisban...😊c 8000-ben volt... 😊 (ebayen thaiföldrõl, teljesen eredeeti, puma...😊 )

gabber_saviola
el néztem neked már egy pár politikai kommentet a Fradi topikban, szal ne spilázd túl a szereped 😛

fsgh
Most néztem meg Kedves István mien hiteles forrásból származik-e cikk😄DDDD
NB1.HU😊)) 50% hogy igaz...😊 (csak most olvasgattam ott és megtaláltam....)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

"ezek csak simán fikáznak" 😄DDD Akkor ez megszemélyesítés 😊 A kommentek csakúgy nem tudnak fikázni 😊 Amúgy nem akarok veszekedni, csak beszélgetni 😄

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

gabber_saviola
már mondtad 😊

egészséget a viseléséhez

james69holden
és most vettem egy olasz válogatott mezt, elvileg holnapra megérkezik 😊

9ezer pénzembe került 😛

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

gabber_saviola
nah akkor kõrbenézek 😛

+1x köfi az infókat

bmffm856
a legfelsõt a westendben (nem tudom pontosan hol), a másodikat (adidas) a Mammutban a Master's Sportban, a harmadikat (puma) meg a Mammutban a Puma boltban...ja és az áraik:

1. Italia: 2500.-
2. Adidas Italia: 8990.-
3. Puma Italia: 6990.-

húzós de megéri...😊 FORZA ITALIA! 😊

gabber_saviola
az alsó pumás az mi fír?

gabber_saviola
nagyondúrvák 😊
mégegyszer, hol is vetted?

gabber_saviola
elfogadnám a csapatomhoz 😊

bmffm856
na itt van a 3 póló amit vettem...😊 most töltöttek fel az elemek és tudtam képet csinálni...😊

tigeroo
buffon jól összetartja az olasz válogatottat, igazi keménymag...
rendesen megnyugszom amikor a kezébe lövi az ellen a labdát 😊
gabber_saviola
tetszett, ahogy Buffon "foglalkozott" a Palermosommal 😊

gabber_saviola
elolvasnád mégegyszer, akkor rájönnél, hogy az "ezek" szó a kommenteket takarja 😊

McFrost
ha a döntõrõl beszélsz akkor OK!;-D

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

james69holden
semmi gond! priviben megbeszéltük 😊
FORZA ITALIA!!!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Zsolti9014
Nyilvánosan is bocsánatot kérek! Elragadtattam magam. Legalább mi fogjunk össze! Forza Azzurri!

Hajrá Magyarország!

Christiansen
gyááh félreértettél

Barni
Buffon majd a helyén lesz
belegondolva eddig 1 gólt kapott az is öngól volt

Avanti Italia!

McFrost
Titeket...
MInket nem!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Christiansen
Ja nem is kicsit,a spanyolok nagyon jók!

Félek minket megállít a német-argentin páros valamelyike!

Jobban megérdemelték volna?😄 11 emberrel szinte semmi helyzetük nem volt, Toni egyedül lõhetett volna min 3-t... De mindegy focit gólra játszák.

McFrost
ti majd holnap mentek haza

Christiansen
Azért ez most felidegesített:

Az olaszok valódi olaszos focival jutottak túl a nehézkes és tompa ausztrálokon, akik azonban nem érdemelték meg, hogy így távozzanak Németországból.

/index.hu/

Bandee1987
most induljak el a francia topikba fikázni a csapatodat? nem, inkább nem teszem, én nem viselkedem ilyen gusztustalan módon...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

9csöves9
😄DD

én azért szeretlek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

France men
<#levele> Ez a véleményem az olaszokról!! Nem érdemlik meg hogy ott legyenek a legjobb nyolcba!!!!!<#gonosz2> A Kenguk sokkal jobban megérdemelték volna!! áááááááááááááááá Remélem Svájc továbbjut és ad az Olaszoknak de rendesen<#vigyor1>

München ist ROT!!!

McFrost
forza - forza -hejj-hejj!!!!

tigeroo
ukrajnát (vagy svájcot, kitudja) csak megverjük!

Ez is igaz.

9csöves9
engem nem érdekel a ha nem mutatjuk meg a világnak.nyerjünk minden meccset 98. percben lõtt tizivel,nálam akkor is hõsök lesznek

Jaja én is féltem h most itt milesz 😄 dehát jól játszott.
És remélem megmutatjuk a világnak a következõkben, hogy mi is esélyesek vagyunk a VB cím elnyeréséhez.

9csöves9
Barzagli teljesítménye nagyon bíztató volt.féltem hogy mit fogunk majd csinálni Nesta és Materazzi nélkül a következõ meccsen,de Barzagli teljesen megnyugtatott<#eljen>

bmffm856
jaja 😊

9csöves9
a kék betûtípus meg már csak hab volt a tortán😊

bmffm856
kicsit osztottam vébé topikban...nem durván....nur elegant...

bmffm856
leszarni...mondtam már...a nemzeti sport nálam rendszeresen a mascka vécéjében végzi...õ pedig megadja neki ami jár...no comment...

9csöves9
Nemzeti Sport...Nem túl látványos, de küzdelmes mérkõzésen a kékek bírói segítséggel tudtak nyerni a szervezetten futballozó auszik ellen. Olaszország bejutott a legjobb nyolc közé, Ausztrália csomagolhat.

ez meg már undorító hihetetlen a média