Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
jah a kopakabánán lehet legközelebb figurázni meg önzõzni amit ezek játéknak neveznek 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
:AS:A😄:A😄.D.D..ddddddddddd

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
jah zsoga bonitó, max a kopakabánán van olyan, nem itt a vb-n 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
Megvan a VB álomkerete! Olvastátok már? Joga bonito!!!! 1 brazil van benne: Zé Roberto, ahhoz képest mennyire istenítették õket... ronaldinnyó!!!!

FORZA ITALIA!!!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nagyon jó nyilatkozat<#eljen>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
fsgh
Inter😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

tormy
Na az lol lenne. Nehogyma Lippi a MU-hoz menjen, talal o jobb csapatot is! <#idiota>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

http://www.youtube.com/watch?v=nns0qK9iK1I&search=italy

Kit--Kat
Én akarok még venni Nestásat, mert õ a kedvenc védõm, de sajna tipikusan Alex mellett õ sem játszik sérülése miatt😞(((

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

McFrost
<#worship><#worship>Francseszka<#worship><#worship>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Barni
galléros puma felsõt hol lehet kapni? (ami Del Pieron is van)

Avanti Italia!

james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

tormy
Nekem mint hivatalos Argentina fannak is van Maradona mezem, azonkivul Batistuta, Redondo, Caniggia es egy uj Gonzalez mezem is. <#worship>

james69holden
nyah, íme... <#vigyor3>

tormy
imageshackrol nem lehet ide linkelni.
Maradona mez...<#worship><#worship><#worship>

james69holden
döntõre majd vasald ki <#vigyor3>
én is miket-tõl (vatera) vettem most egy Maradona mezt az olasz mellé <#eljen>

Zsolti9014
Aha.
Amúgy nem mintha fogadni akarnék, csak esélylatolgatás, bukméker módra.

Hajrá Magyarország!

tormy
Aham, de meg mindig nem tudom hogy megrakjam-e oket gyozelemre, eleg keteselyes a meccs. Mellesleg azokon az oldalakon azert kisebb az olasz szorzo mert tobb ember rak penzt olasz gyozelemre minmt franciara.
Ez tippmixnel is igy mukodik, csak a tippmix egy szar az online fogadasokhoz kepest.

szanics
úgy, hogy végigment a licit 😛

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Zsolti9014
Még a miniszterelnök is dalra fakadt! A Németország elleni szerdai elõdöntõt a helyszínen tekintette meg Olaszország miniszterelnöke Romano Prodi is.

A futball iránt élénken érdeklõdõ politikus a sikerrel megvívott mérkõzést követõen az öltözõbe is belátogatott, ahol Fabio Cannavaro csapatkapitány nyilatkozata szerint dalra fakadt a játékosokkal együtt! A Juventus játékosa szerint Prodi az "Oh Sole Mio!"-t énekelte el velük közösen, de persze nem tudni, mennyire komoly az amúgy is tréfára hajlamos Cannavarótól ez a nyilatkozat, de ha a döntõben is sikert aratnak az olaszok, akkor valószínûleg Prodi egészen biztosan dalra fakad majd.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
A sportingbet-nél és a betandwin-nél az olasz csapat a favorit.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
wesztendbe 12900.- egy mez, ha a mai turdefraszés tippmixem öszejön, akkor rákattanok 1re 😊

gabber_saviola
akkor ott 11k a villám, csak nem értem, hogy vetted Te 9.5-ért 😊

szanics
vatera

gabber_saviola
nekem is 😛

nekem nagyon úgy tünik hogy ez vaterás 😊

gabber_saviola
Zaccardos kéne nekem

gabber_saviola
hol vetted Csabi?

ha nekem lesz majd pénzem(soká lesz az még 😄) akkor veszek én is egyet
mondjuk számomra egy Totti mez khm. de egy Cannavaro-s mondjuk 😄

király

szanics
szanics új meze, 9500-ért 😄D

Kit--Kat
jahh persze eddig is behozta... 3. cserének. Az a baj, hogyha mondjuk tegyük fel melõdöntõben Matrix, vagy Camo avyg akárki megsérül akkor ugye a posztjára kell cserélni és akkor csak Iaquintáig ment volna el Lippi. Ha nem kezd akkor nem biztos csere lesz attól félek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fsgh
csak annyit hogy Olaszország sokkal szimpatikusabb meg mit lehet a Franciákon szeretni hisz nem is annyira lelkesek mint az Olaszok stb😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

9csöves9
nem fogja Alexet kezdetni, azt mondom most nem is kell.behozza a 60-70.perc körül úgy sokkal többet tud lendíteni a játékon

Kit--Kat
Mit mondtak??😄DDDD
Bocskor amúgy is oalsz mániás😄

fsgh
Boros és Bocskor is az Olaszoknak szurkol😊)))most halottam a rádioban😊

Kit--Kat
És az tuti nem Alex lesz, mert ezt tényleg erõcsatárral kell megoldani, szvsz marad a régiben minden. Bár örülnék ha kitalálna valami új rendszert Lippi, mert ha Alex benn van potenciálisan 40% jobban benne van az olaszokban a gól.

9csöves9
az utóbbi meccseken már áttértünk az 1 ékes játékra,nem hisezm,hogy változtatunk rajta

Kit--Kat
na igen erre én is kiváncsi voltam, mert eddig nem kellett levenni az Azur kéket, szóval mondhatni balszerencse is lehetne

nemtudjátok, megin Gilardino - Toni csatársor fog kezdeni?

az jó

9csöves9
mi vagyunk a pályaválasztók,a franciák meg amúgy is ragaszkodnak mostanában a fehér mezükhöz. 2000-ben fehérben kellett játszanunk...

Zsolti9014
Sztem egy VB döntõt nem a bíró sípja dönt majd el. Remélem.

Hajrá Magyarország!

nagyom király képek, mint mindig,
azt tudni már, hogy ki játszik majd az 1. számú mezében? remélem mi, eddig bejött

Kit--Kat
háthhh de kivertük a Németeket akik meg az Argentínokat, ennyivel azért csak jobbak vagyunk neki annál mint, hogy szemétkedjen velünk<#idiota>

miva? õ vezeti a döntõt?

LLLLOOOOOOOOOL

REAL MADRID

9csöves9
pár éve még válogatni lehetett a jobbnál jobb bírokból,most meg egy ilyen döntõt vezet...