Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
vb döntõbe majd statisztikák meg hozzáértõk véleménye fog dönteni
amúgy tényleg nem kell félni már ezüst is érem jó az olaszoknak
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FORZA ITALIA!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Hajrá Magyarország!
(nem akarok belekötni, de azt hiszem 2 kisebb hiba van benne: iddo la creó és stringamoci a coorte-legalábbis így tudom és így olvastam most is utána- de tényleg nem akarok kötekedni, a lényeg az így is ugyanaz: FORZA ITALIA!!!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
FRATELLI D'ITALIA
L'iTALIA S'E DESTA!
DELL'ELMO DI SCIPIO
S'E CINTA LA TESTA!
DOV'É LA VITTORIA?
LE PORGA LA CHIOMA
CHE SCHIAVA DI ROMA
IDDIO CREÓ!
FRATELLI D'ITALIA
L'iTALIA S'E DESTA!
DELL'ELMO DI SCIPIO
S'E CINTA LA TESTA!
DOV'É LA VITTORIA?
LE PORGA LA CHIOMA
CHE SCHIAVA DI ROMA
IDDIO CREÓ!
STRINGAMORCI A COORTE
SIAM PRONTI ALLA MORTE
SIAM PRONTI ALLA MORTE
L'ITALIA CHIAMO!
STRINGAMORCI A COORTE
SIAM PRONTI ALLA MORTE
SIAM PRONTI ALLA MORTE
L'ITALIA CHIAMO SÍ!
FORZA ITALIA!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Szerintem ne játszon,a többiek vívták ki,hogy döntõben lehessenek.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
AKPH

bármennyire is szeretném,hogy Alex lehetõséget kapjon,maradni kéne a 4-4-1-1-nél
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nagyon feszült vagyok, de bízom a csapatban. FORZA ITALIA, FORZA AZZURRI PER SEMPRE!!!
Hajrá Magyarország!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
FORZA AZZURRI!!!
Hajrá Magyarország!