13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#5962 kettő felé egy Palermós szájton is jött a hír, hogy Di Michele<>DP csere.
jobb is így, nem kell Di Michelét megeröltettni elég neki a kulcsszerep Palermóban -
#5961 nekem ez a kezdő jobban tetszik
ITALIA 4-3-2-1: Buffon; Oddo, Cannavaro, Materazzi, Zambrotta; Gatttuso, Pirlo, De Rossi; Camoranesi, Del Piero; Toni. Ct Donadoni
UCRAINA 4-3-1-2: Shovkovsky, Svindersky, Ezersky, Nesmachnyy, Rusol; Husin, Tymoshchuk, Husyev; Vorobey; Voronin, Byelic. Ct Blokhin
Arbitro: Vassaras (GRE)
Diretta su Raiuno ore 21.00 -
#5960 Italia-Ucraina:diretta Rai 1 dalle 20:45
La diretta della partita tra Italia e Ucraina, gara valida per la terza giornata delle qualificazioni ad Euro 2008, partirà su Rai 1 alle ore 20:45.
L’incontro, che si disputerà allo stadio "Olimico" di Roma, avrà inizio alle ore 20:50. -
#5959 és ugye a Rai Uno adja.pont most még nincs meg a Rai de meglesz -
#5958 köszi -
#5957 pavancsolj :P
Italia – Spagna 0-0
Italia: Curci; Potenza, Mantovani, Andreolli, Chiellini; Nocerino, Aquilani; Rosina (38° st Pisano), Montolivo, Palladino (12° st Rossi); Pozzi (24° st Pellè).
All. Casiraghi.
Spagna: Moyà; Flano, Albiol, Melli, Garrido; Arizmendi (32° Cazorla), Zapater, Garcia Escuder, Gavilan; Jiménez Silva (27° st Jurado); Blanco.
All. Saez.
Arbitro: Ceferin (Slo).
Ammoniti: Gavrilan (S), Aquilani (I), Melli (S), Nocerino (I), Rosina (I). -
#5956 Iaquinta-Toni együtt? érdekes
nem tudja vki mit játszottak tegnap az u21-esek a spanyolok ellen? -
#5955 ITALIA (4-3-3): Buffon; Oddo, Cannavaro, Nesta, Zambrotta; Mauri, De Rossi, Gattuso; Iaquinta, Toni, Di Michele.
All. Donadoni
UCRAINA (4-4-2): Shovkovskiy; Nesmachniy, Rusol, Tymoschuk, Rotan; Shelayev, Gusev, Rebrov, Husin, Tkachenko, Bielik.
All. Blokhin
Arbitro: Vassaras (Grecia) -
#5954 jók a képek Lajos, Avanti Italia -
#5953 én benne vagyok :D talán lesz pénzem is már :D -
#5952 akartam mondani
jövőhéten sörözés? -
#5951 még Koman Vladimir nyomja a Sampdoriában...ő U19-es asszem... -
#5950 Na végre!!! -
-
-
#5947 Marco a vb győzelem után egyből varratott a combjára :)
-
#5946 pedig vannak csak M.O.-n nem tudnak kibontakozni... -
#5945 igen csak ő,nem feltétlenül a magyarokban látják a tehetséget -
#5944 jaja..ha jól tudom jelenleg nem játszik más Magyar játékos a Seria-A-ban de még primierában se Attilán kivűl..ugye? -
#5943 úgylegyen -
#5942 jójó:) de könnyen lehet belőle Seria-A is ha jól nyomja majd:) -
#5941 grat neki de ez hol serie a ? :\ barátságos meccs -
#5940 Magyar játékos a seria-a-ban!!!:)
Az Inter fiatal Magyar Játékosa helyett kapott a felnőtt keretben a ma rendezendő Atalanta elleni barátságos meccsre!!
Remélem bizonyít!:) -
#5939 kiváncsi vagyok a várható kezdőcsapatokra -
#5938 Grosso sérülés Perrotta meg eltiltást miatt nem vehet majd részt az Ukránok elleni meccsen -
#5937 Lippi mester visszahívásánál nincs jobb megoldás -
#5936 gg -
#5935 Roberto Donadoni az olasz válogatott szövetségi kapitány továbbra is szeretne lemondani tisztségéről, ami a szövetség elöljárói ragaszkodnak a szakember személyéhez.
"Úgy érzem, hogy amit vállaltam azt nem tudom teljesíteni, hamarosan leülünk a szövetség vezetőival és megbeszéljük, hogy a jövőt kivel képzelik el." - mondta Donadoni a channel4.com-nak.
(foci24.com - Hegyi Péter) -
#5934 az ukránok és a grúzok elleni keret
Portieri: Buffon, Abbiati, Amelia.
Difensori: Zaccardo, Barzagli, Cannavaro, Grosso, Zambrotta, Nesta, Oddo, Materazzi, Pasqual.
Centrocampisti: Camoranesi, Pirlo, Gattuso, De Rossi, Perrotta, Mauri, Delvecchio. Attaccanti: Del Piero, Di Michele, Di Natale, Iaquinta, F. Inzaghi, Toni. -
#5933 :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO -
#5932 aláz a Lazio.... 0-4 -
#5931 csatlakoznék az előttem szólóhoz! -
#5930 gratula az összes uefa kupázó olasz csapatnak -
#5929 nagyon jó, igényes oldal, de azért forza Juve! -
#5928 Minden Roma-drukkert és olasz foci szerető emberkét várunk az AS Roma új, magyar nyelvű szurkolói honlapján. -
#5927 nem lol szép eredmény :P -
Csesza #5926 áz -
#5925 inter - bayern 0-2? lol -
#5924 14' Ascoli 0 - 0 Sampdoria
14' Empoli 0 - 0 Palermo
14' Inter Milan 1 - 0 Chievo
14' Lazio 0 - 0 Atalanta
14' Parma 0 - 1 AS Roma
14' Reggina 0 - 0 Torino
14' Siena 0 - 0 Cagliari
-