Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
milan soha nem rúg sok gólt.
a Juve mecseire (amit otthon játszott) oda soha nem mentek ki.pl. téli olimpián sok ingyen jegyet osztottak Juve mecseire,még is fele sem ment el.szerintem két ok van.
1.Juve mecsei unalmasak (szerintem)
2.Torinó ipari város,a foci nincs annyira középpontban mint pl. Milánóban.

magánvélemény és ne tesség most ezért anyázni,de szerintem ez a helyzet.
szanics
68' AC Milan (Ita) 1 - 0 Red Star Belg. (S&M)

Sovánka ez... <#hehe>

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
bizony, azért mondom

bmffm856
a Napoli 50 ezer körüli átlagnézõszámát még sok Serie A-s csapat is megirigyelné...😮

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

9csöves9
hát igen,ez nem kérdés

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

jbal
Olimpico Tornio?

szanics
Nem hinném, de ki fog derülni ez is.
Mindenesetre az tuti, hogy a Napoli átlagnézõszáma magasabb lesz...

9csöves9
nem csak az a mérvadó.a leváltott vezetõség anno kitiltotta a stadionból a legnagyobb és legerõsebb ultracsoportot,akik miattuk nem jártak a hazai meccsekre.a másik ok amiatt többen lehetnek az a "no al calcio moderno" mozgalom.egy tisztább Juventus meccseire talán azok is kijárnának akik eddig ellenezték a modern focit

bmffm856
azért sok olyan Juventus drukker van szerintem aki nem jár meccsre, de mostantól ki fog járni...(de persze lehet hogy neked van igazad, a számarányokat illetõen biztosan...)

bmffm856
na ez így már igaz...😊 (nem tudtam hányan férnek oda be :$ )

9csöves9
az olimpicoban 25 ezer ember fér el tehát az állításod nem helyénvaló 😛

szanics
A probléma csak az, hogy az eddig távolmaradó ferencvárosi szurkolók azért nem jártak meccsre, mert kiábrándultak a csapatból és megcsömörlöttek a magyar focitól.
Szerinted ez elképzelhetõ a Juve-drukkerek esetében? Naneeee... Ott ennyi Juve-drukker van, Torino lakosságának 80%-a Torino-drukker.

bmffm856
hát szerintem az ideinél -akárhol játszotok- mindenképpen többen lesznek minden meccseteken...

9csöves9
attól függ melyik stadionban fogunk játszani.elvileg már idén az Olimpicoban játszottunk volna,de a sportigazgatónk(aki egyébként a wimbledoni teniszverseny egyik fejese is) késõbb akarja az épitkezést elkezdeni

Matthewpamer
Hát Juve Inter meccs mindig tele van ha annál lehetnek többen akkor nem szóltam

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

bmffm856
egyébként szerintem idén a Juvénál is a többszöröse lesz a nézõszám az eddigieknek...nem is kell olyan messzire menni hogy példát hozzunk fel...😞 (a Ferencváros immáron 9 ezres tömeget képezõ bérleteseinek holnaptól én is tagja leszek...😊 )

Matthewpamer
végre hogy befejezted underskilled
cu

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

bmffm856
a Napolinak a harmadosztályú meccseire is 50-60 ezren jártak ki...gondolhatod mi lesz ha a Juve látogat hozzájuk...

bmffm856
szánalmas vagy, és én ezzel itt be is fejeztem...😊 <#wave><#wave>

szanics
Napoli - Juve szerintem sokkal jobb, mint a Juve - Inter, mert ott legalább több tízezren vannak a lelátón...

Matthewpamer
egykor Magyarország is vb döntõs volt
az komoly rangadó tényleg jobb mint a Juve-Inter
ezzel is a "futballhoz való mérhetetlen nemértésedet adtad tudtunkra"

bmffm856
"mert kiváglak" -> ezt amúgy is megtehetnéd 😛😊

bmffm856
na igen...Serie B...😊 köszi...😊 kicsikét elírtam de arra gondoltam...😊

szanics
Serie B az

bmffm856
A Serie A jövõ évi mezõnye:

1 Albinoleffe
2 Arezzo
3 Bari
4 Bologna
5 Brescia
6 Cesena
7 Crotone
8 Frosinone
9 Genoa
10 Juventus (-17)
11 Leccs
12 Mantova
13 Modena
14 Napoli
15 Pescara
16 Piacenza
17 Rimini
18 Spezia
19 Treviso
20 Triestina (-1)
21 Hellas Verona
22 Vicenza

(semmiképpen nem nevezném "gyengének")

bmffm856
Napoli, Genoa, Brescia, Vicenza, Hellas Verona, Bologna...végülis tényleg harmatgyenge a Serie B...ebben a rövidke felsorolásban végtére is csak 4 valamikori bajnokcsapat van...és természetesen rangadó sem lesz egy darab sem...mit nekünk egy Napoli-Juventus vagy egy Juventus Genoa...

amúgy mélyennemtisztelt altronickdierrenove ezzel a kommenteddel is csak a futballhoz való mérhetetlen nemértésedet adtad tudtunkra...: gratulálok hozzá...😊

Matthewpamer
meg az elötted lévõ 5-6 kommentet is thx

gabber_saviola
flém off mert kiváglak

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthewpamer
nem mi vagyunk a serie b-be <#mf2>
de sok sikert majd remélem feljuttok xddd

Zsolti9014
inkább hagyjuk õket.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
😄 igaz

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
mint a ..... WC-papír?

Hajrá Magyarország!

9csöves9
tökmindegy mert az inter az tiszta 😮

gabber_saviola
mi "nyomorékok" is vertük már el a "nem nyomorék" Intert 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
jah , hogy te mit szerettél volna mondani? azt nem mivel nagyon nem gyenge a Serie B és fog botlani jópárszor a Juve

Zsolti9014
és a "nyomorékok" feljutnak és megverik az Intert (volt már rá példa, pl. régebben Empoli, Siena, Chievo)

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
értem persze mit szeretne mondani

Matthewpamer
de érted mit akartam mondani xd

gabber_saviola
nem kell a flémed

Matthewpamer
<#mf1><#eljen>

gabber_saviola
ez a "nyomorékozás" butaság

jbal
ne vicceljetek már.most mér akarjátok az elcsalt szar meccseket nézni?

szanics
Nem vitatkozom, bár szerintem nem lenne több nézõje a Juve másodosztályú meccsének, mint a Milan vagy a Roma, esetleg az Inter élvonalbeli meccsének, ami ugye már biztosan megy, mert övék a jog.
Üzleti alapon átgondolva a dolgot így szerintem nem lesz Serie B. Talán lett volna, ha mind a négy sáros csapatot kicsukják.

9csöves9
ettõl függetlenül,hiába Serie B,mivel benne van a Juventus rengetegbe fog kerülni ugyanúgy mint Olaszországban.eddig megkapták egy Serie A-s csomagban az összes olaszt,és most megkéne venniük nem sokkal kevesebbért a Serie B-s csomagot

Matthewpamer
másodosztályban még rangadó se lenne, csak nyomorékok játszanak juve megver mindenkit
adjanak csak elsõ osztályú meccset, azt majd interneten nézik a juve meccseket

gabber_saviola
ne vitatkozz vele :ASDasdasd

DJ Bee18
nem a jogdíj kifzetse a lényeg, hanem az, hogy van rá igény, azaz lenne nézõ. És ebbõl élnek ugye. Jogdíjat kifizetik, lesz nézõ, reklámokat lehet adni, más bajnokság is errõl szól

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
aláírtam én is nektek

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

szanics
Figyelj, ha megjelentek a Sport1-nél, hogy kifizetitek a jogdíjat, akkor biztos adják majd. Ha nem, akkor szerintem biztosan nem...

gabber_saviola
Én is aláírtam 😊