Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
azistenit

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Matthewpamer
zsolti a béka

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

báttyó02
brekk O:

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

9csöves9

Matthewpamer
😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

gabber_saviola
kultúra kiveri a biztosítékot barátom

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
😄DDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fyrex
jólvan nem hoztál szégyent ismét magadra 😊)

Avanti Crociati!

Matthewpamer
aztán kinem fossa le ezt a kupát?😄

fsgh
az tény...most látszott milyen fontosak azok az igazolások...(+Figo aki most nem volt ott)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

9csöves9
😄DDDDDD

egyébként raktam streamet a Juve topikba,interisták ne nézzék,elkeserednének a látottak alapján😄

Fyrex
Zalayeta az ász A😄:AD:SD:SD:ADA_D

mekkora faláb a szentem annyira béna h már megszerettem ^^

Avanti Crociati!

fsgh
Napoliban zajlik a kupa az Inter-Juve-Napoli szereplésével:

Inter-Juve 0-1 Inter-Napoli most kezdõdött aztán Juve-Napoli lesz Juve gólját Zalaeyta szerezte 😞
45perces meccsek.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Rossi <#eljen>

9csöves9
CALCIO, UNDER 21: I CONVOCATI DI CASIRAGHI

Roma, 11:07
Prime convocazioni dell'allenatore federale Pierluigi Casiraghi in vista della gara amichevole Italia-Croazia Under 21, in programma a Grosseto, il 15 agosto 2006 alle ore 21. Ecco la lista:
Andreolli (Inter), Aquilani (Roma), Coda (Udinese), Consigli (Sambenedettese), Curci (Roma), Defendi (Atalanta), Dellafiore (Palermo), Ferronetti (Parma), Lazzari (Cesena), Lodi (Frosinone), Mantovani (Chievo), Montolivo (Fiorentina), Nocerino (Piacenza), Padoin (Vicenza), Pazzini (Fiorentina), Pisano (Cagliari), Potenza (Fiorentina), Pozzi (Empoli), Rosina (Torino), Rossi (Manchester United). (11/08/2006) (Spr)

Matthewpamer
^^

fsgh
Valaki gyorssssaaaannnn vegye ki a kezébõl azt a mezt😛😄DDD

james69holden
? <#beka3>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

huhh bmeg, bumm a fejbe 😊

james69holden
<#vigyor3>

Fyrex
bocs hogyismerjék egy olyan csapat vezérszurkolójának beszólni amit jbal támogat ^^

Avanti Crociati!

gabber_saviola
jaj Én a zsaké fatira gondoltam és Õ IS VAN a #5241 kommentben, Okoska -.- (gyk. képen)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Hát akkor ne szólj bele! 😄DD
Mivel csak szimplán Faty-t írt egy másik Roma-játékos neve mellett, gondoltam, nekem szólhat a gyomros. Ezek szerint nem, de akkor is elvárom, hogy tudja, nálunk is van egy Faty, aki ráadásul nagyobb tehetség, mint Jacques! 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Fyrex
nem akarok beleszólni de gabber hozta fel a FATY témát és õ Jacques Faty-ra célzott

Avanti Crociati!

szanics
360k-ért igazoltuk le a Strasbourgtól. Nem értem, mi a gond.
Õ Ricardo Faty, nem Jacques, õ szóba sem került.

Ricardo Faty

gabber_saviola
nem mondod, hogy már nálatok van? 😮

gabber_saviola
annyira azért nem vagy vicces, mint ammennyire gondolod -.-

szanics

Fyrex
mondja a jófijú ^^

Avanti Crociati!

Matthewpamer
no flém pls
xD

gabber_saviola
leülhet köszönöm, egyes 😛

D/DM C

szanics
békapod a faxomat ha jó, ha nem jó (Faty DMC)

fsgh
én nem ezt gondolom😊 Grosso,Materazzi,Samuel,J.Zanetti...nekem elég stabilnak tûnik😊

Nem vagyok oda érte hogy hozzánk jött Zlatan😞 De ha lõ 1 szezonban 20-30 gólt😛 hát legyen megbékélek...de ha rosszul játszik...😞

(off más ha így marad a keret fmbewn verhetetlenek leszünk😛PPP off)

Samuel is geciyó sztem csak ez a szezon nem nagyon jött össze neki, remélem a kövi jó lesz

gabber_saviola
középre Mátrix mellé kéne egy Mexes vagy egy Faty

a védelem eléggé verhetõ sajna...

9csöves9
az utóbbi években ezt eddig minden nyár után elmondtuk

gabber_saviola
igérem, Mi a Barberában megint elkapjuk Õket 😊

szanics
Sajnálj engem is, azzal a majommal soraiban már tényleg verhetetlen lesz idén az Inter...

gabber_saviola
egyedül Téged sajnállak csak Szabolcs

9csöves9
hát látod ezt megértem😄DD

😄DD 😊)))
ne örûjj... én se teszem 😄

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps><#taps>

szanics
én sem.
Amúgy hivatalos: 17.7 millió fontért Zlatan Ibrahimovics a Juventustól az Interhez igazolt.

9csöves9
jaja,még a Pápa is kint volt a meccsen

több oldalon kerestem de még nem találtam sehol

szanics
Bizony, a meccset Puhl Sándor vezette.

9csöves9
valakinek nincs meg Gattuso egykori Angolok ellen lõtt hatalmas gólja?barátságos meccs volt 1-1 lett,emlékszem a sport 1 egy éven keresztül ismételgette azt a gólt

james69holden
Világbajnokot vár a Roma:

Az AS Roma bejelentkezett Mauro Camoranesiért (képünkön), a B-ligába számûzött Juventus olasz világbajnok középpályásáért.

A 29 éves jobb oldali középpályás továbbra is élvonalbeli klubban szeretne játszani, ám a Juve az árát 10 millió euróban határozta meg.

A Roma ennél kevesebbet fizetne érte, de cserébe odaadná Samuel Kuffourt, a csapat többnyire mellõzött ghánai válogatott védõjét.

9csöves9
annyira régi ez a "dekevesenjárnakjuvemeccsre" hogy már lepereg rólam,szóval nem is akarok vitázni.viszont lehet egy külsõ szemlélõnek bármennyire unalmas a játékunk,aki szereti a Juvet az megõrül a meccsen akkor is ha az utolsó percben,egész meccsen helyzet nélkül lövünk egy kamugólt.aki szép játékot akar látni elmegy cirkuszba