Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdõk! számozott az Inter alatta a Roma játékosai
(1) TOLDO
Doni
(4) ZANETTI J.
Panucci
(23) MATERAZZI
Mexes
(25) SAMUEL
Chivu
(11) GROSSO
Cufrè
(7) FIGO
De Rossi
(14) VIEIRA
Aquilani
(19) CAMBIASSO
Mancini
(5) STANKOVIC
Perrotta
(8) IBRAHIMOVIC
Taddei
(10) ADRIANO
Totti
Substitutes
(12) JULIO CESAR
Curci
(9) CRUZ
Montella
(13) MAICON
Faty
(15) DACOURT
Mido
(18) CRESPO
Ferrari
(21) SOLARI
Tonetto
(77) ANDREOLLI
Cassetti
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hajrá Magyarország!
Ecco i risultati del secondo turno di Coppa Italia:
Messina-Piacenza 2-0
Monza-Lazio 3-4 dcr (1-1)
Modena-Mantova 5-4 dcr (1-1)
Genoa-Fiorentina 1-0
Cavese-Bologna 0-2
Rimini-Sampdoria 1-2
Crotone-Torino 2-1
Cremonese-Reggina 0-1
Taranto-Brescia 0-1
Venezia-Arezzo 0-1 dts
Albinoleffe-Udinese 1-2 dts
Cesena-Juventus 1-2
Napoli-Ascoli 1-0 dts
Pescara-Atalanta 0-3
Triestina-Siena 2-1
. Questi gli accoppiamenti del terzo turno in programma il 27 agosto:
Messina-Lazio
Modena-Genoa
Bologna-Sampdoria
Crotone-Reggina
Brescia-vincente Verona-Cagliari (domani ore 20.30)
Arezzo-Udinese
Juventus-Napoli
Atalanta-Triestina
könnyen megtehetik...
http://gaborszantai.co.uk/
Külföldi labdarúgás
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség felfüggesztené az olasz szövetség tagságát, ha a bundabotrányban vétkesnek talált Juventus polgári bíróságon akar tovább küzdeni az igazáért.
Andreas Herren, a FIFA szóvivõje jelezte az olasz szövetségnek, hogy a torinói klub lépése ellenkezik a szervezet alapszabályával, és jövõ szerdáig adott haladékot az olasz vezetõknek, hogy meggyõzzék a Juventust, álljon el szándékától.
Joseph Blatter, a nemzetközi szövetség elnöke levélben hívta fel a figyelmet arra, hogy sportbíróság által hozott ítéleteket nem lehet polgári peres ügyek tárgyává tenni, így kimerültek a fellebbezési lehetõségek, a klub kizárólag a nemzetközi Sportbírósághoz (CAS) fordulhat jogorvoslatért.
http://gaborszantai.co.uk/
Il Porto chiede Oddo
23 08 2006
Il Porto, allenato dall'ex juventino Rui Barros, ha chiesto alla Lazio la disponibilità a cedere il laterale Massimo Oddo, già nell'orbita d'interesse del Milan.
ez mit jelent? :\
DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
A volt olasz miniszterelnök 1986-ban került a milánói egyesület élére, azóta a csapat folyamatosan az európai élvonalba tartozott, vagyis a hazai bajnokság, illetve kupa mellett, a nemzetközi porondon is sok találkozón lépett pályára. Négyszer nyert BEK-et, illetve Bajnokok Ligáját (1989, 1990, 1994, 2003), kétszer Interkontinentális Kupát (1989, 1990), négyszer európai Szuperkupát (1989, 1990, 1994, 2003), hétszer olasz bajnokságot (1988, 1992, 1993, 1994, 1996, 1999, 2004), és egyszer végzett az élen a hazai kupasorozatban (2003).
A Berlusconi-éra eddigi 999 összecsapásának mérlege: 522 gyõzelem, 292 döntetlen, 185 vereség.
A klubelnök 2004 decemberében idõlegesen kénytelen volt lemondani az AC Milan irányításáról, mivel az egy hatályos jogszabály értelmében a miniszterelnöki tevékenykedésével összeférhetetlen volt. A klubelnöki posztot nem töltötték be, a vezetés Adriano Galliani alelnök kezébe került. Az idei parlamenti választásokat követõen Romano Prodi került a kormányfõi posztra, Berlusconit pedig - aki a Fininvest holdingon keresztül mindvégig a klub tulajdonosa maradt - június 15-én újra a Milan elnökévé választották.
(foci24.com - Hegyi Péter)
minek siettek?
úgyis kiestek😛
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
SUPERCOPPA TIM
INTER - ROMA
26 agosto 2006 ore 20.45
Stadio G. Meazza
Albinoleffe-Udinese ore 20.30
Cavese-Bologna ore 20.45
Cesena-Juventus ore 20.45
Cremonese-Reggina ore 20.30
Crotone-Torino ore 20.30
Genoa-Fiorentina ore 20.45
Messina-Piacenza (a Roma) ore 20.30
Modena-Mantova ore 20.30
Monza-Lazio ore 20.45
Napoli-Ascoli ore 21.00
Pescara-Atalanta ore 20.30
Rimini-Sampdoria ore 20.45
Taranto-Brescia ore 20.45
Triestina-Siena ore 20.30
Venezia-Arezzo ore 18.00
AUGUSZTUS 24. CSÜTÖRTÖK
Verona-Cagliari ore 20.30
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Cuneo - Cagliari 0 - 1
gól: Suazo (11-es) 78'
Cervia - Ascoli 0 - 6
gól: Foglio 18' Bjelanovic 36' Giampá (11-es) 55' Paolucci 72' 83' Pezzi (öngól) 78'
Avellino - AlbinoLeffe 1 - 2 (hosszabbítás után)
gól: Evacuo (11-es) 45' ill Rabito 38' 98'
Benevento - Sampdoria 0 - 2
gól: Bonazzoli 83' Quagliarella 89'
Martina - Juventus 0 - 3
gól: Marchionni 7' Bojinov 32' Nedved 81'
Ivrea - Torino 0 - 3
gól: Abbruscato 30' Rosina 58' 61'
Fiorentina - Giarre 3 - 0
gól: Santana 53' Pazzini 72' 80'
Genoa - Spezia 3 - 2
gól: Greco 17' 71' Adailton (11-es) 60' ill Varricchio 4' Grieco 75'
Atalanta - Sassuolo 3 - 0
gól: Donati 4' Zampagna 41' Ventola (11-es) 52'
Taranto - Catania 2 - 0
gól: Catania 35' Mancini 39'
kiállítva: Silvestri 35' Spinesi 89' (Catania)
Napoli - Frosinone 3 - 1
gól: Domizzi 7' Bucchi 39' Calaió 59' ill Ginestra 88'
Reggina - Pro Vasto 3 - 1 (hosszabbítás után)
gól: Esteves 65' Leon 107' Bianchi 109' ill Gaeta 90'
Sansovino - Messina 0 - 1
gól: 37’ Coppola
Grosseto - Piacenza 3 - 4
gól: 40` rig., 64’ rig. Cacia, 56’, 72’, 74’ Cipolla (G), 81’ Patrascu, 89’ Simon
Monza-Bari 1-0
82’ Egbedi
Novara - Mantova 1 - 2
gól: 70’ Caridi, 92’ Graziani, 93’ Vieri(N)
Modena-Teramo 3 - 0
gól: 27’ rig. Tisci, 57’ aut. Filippi, 84’ Gilioli
Cavese - Lecce 2 - 1
gól:1` De Giorgio, 5` Albano, 47’ Babu` (L)
Cremonese - Vicenza 1 - 0
gól: 12` Balistreri
Salernitana - Brescia 2 - 3
gól: 27` rig. Ferraro (S), 55’ Possanzini, 66’ rig. Jadid, 70’ Del Nero, 72’ Improta (S)
Gallipoli - Verona 0 - 1
gól: 93’ Turati
Lucchese - Cesena 0 - 1 dts
gól: 104’ Pelle`
Pavia - Pescara 0 - 4
gól: 8`, 69’ Paponetti, 53’ Martini, 76’ Zappetti
Sanremese - Triestina 0 - 1 dts
gól: 112’ Eliakwu
Második forduló párosítása:
Messina - Piacenza
Lazio/Rende - Monza
Mantova - Modena
Fiorentina - Genoa
Cavese - Bologna
Sampdoria - Rimini
Torino - Crotone
Reggina - Cremonese
Taranto - Brescia
Cagliari - Verona
Venezia - Arezzo
Udinese - Albinoleffe
Juventus - Cesena
Ascoli - Napoli
Atalanta - Pescara
Carpenedolo/Siena - Triestina
(Index fórum by Garry)
Heló szia remélem hogy vagy
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
(A góllistákról Del Piero lemaradt).
Hajrá Magyarország!
és egy Marcello Lippi nevezetû ember is vereséggel indított