Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Italy - Coppa Italia
21:30 August 27
HT Arezzo 0 - 1 Udinese
HT Bologna 1 - 2 Sampdoria
HT Crotone 0 - 0 Reggina
HT Messina 2 - 1 Lazio
HT Triestina 0 - 1 Atalanta
45' Brescia 0 - 0 Cagliari
45' Genoa 0 - 0 Modena
30' Napoli 0 - 0 Juventus

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Játékoskeretünk alapján mi egyetlen esetben lehetünk ellenfelek: ha egyik kulcsjátékosunk sem szenved a szezonban súlyos sérülést. Ha csak egy ember kiesik, akkor vége a bajnoki álmoknak. Szûk a keret, háromfrontos a harc, nem lesz egyszerû...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

fsgh
iagazad van hogy erõs... ha ezzel nem érünk el Scudettót úgy hogy egyik riválisunk nincs másik ponthátrányból indul akkor sehogy...(Romat is annak tartom csak most a 2 legnagyobbat mondtam...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Zsolti9014
majdnem a legerõsebb, a 90-es évek második felének Juvéja azért odab*sz. Meg az Internek is volt mindig erõs kerete. Aztán Lazio 2000-es bajnokcsapata (Nedved, Verón) Parma UEFA-kupagyõztes csapata és a Roma 2001-es bajnokcsapata. De igazad van, ez az Inter nagyon erõs (nevek alapján).

Hajrá Magyarország!

Zanetti jól is játszott...

Zsolti9014
pedig a védelemnek is jól kéne mûködnie, Zanetti, Grosso két szélen, Materazzi (ha jó napja van és nem állítják ki v nem rúg öngólt) de tényleg gyenge.

Hajrá Magyarország!

de sajnos az lesz a gáz hogy Ibra-t és Adriano-t nem szabad egyszerre kezdetni mer nekik együt nem fog menni a játék mer mind2-nek nagy az ego-ja és nem fognak passzolni egymásnak

én legszívesebben azt mondanám(de a többi interes leugatja a fejem😄) hogy Crespo + Cruz csatársor lenne õk nagyon jól megértenék egymást vagy esetleg Crespo-Ibra

Adriano-t el kellett volna adni a ManU-nak 😄

jah és a védelem egy kalap fos

sry

Nuno88
gratula az internek!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szanics
Azóta is azon gondolkozom, hogy milyen undorító, amikor egy csapat ilyet tud cserélni, hogy: Adriano le, Crespo be. Esetleg Ibrahimovics le, Cruz be.
Baszki, minden idõk legerõsebb olasz kerete most az Interé.....

fsgh
jaja az igaz de ez a meccs annyira nem mérvadó mert láthattuk hogy még az Inter sem 100%-os és a Roma sem...(Internél elsõ félidõben Románál másodikban...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

grat a Roma-nak is!

õk a másik esélyesei a bajnoki címre

Zsolti9014
grat mind2 félnek, biztos jó meccs volt!
FORZA JUVE!

Hajrá Magyarország!

fsgh
mindent összegezve ez egy olyan meccs volt ahol az elsõ félidõben mi játszottunk iszonyat gyengén a másodikban pedig a Roma...ebbõl most mi jöttünk ki jól...

szanics
Így van, én is gratulálok, fõleg azoknak, akik Ibrahimovics leigazolása óta verik a fejüket a falba, mondván, miért kellett egy ilyen barmot odavinni a csapathoz?!
Ma azért látszott, hogy megfelelõ játékvezetés esetén van ennek haszna is... ;-)
Annak azért örülök, hogy megmutattuk: nem lesz egy- vagy kétcsapatos idén az olasz bajnokság!
Szóval gratulálok, és FORZA ROMA!

gabber_saviola
azért a gyõztesnek szokás gratulálni, gratula inter

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Íme egy újabb példa: beívelt szabadrúgásunknál a labda középre jutását sem várta meg ez a majom, rögtön fújt kifelé...

jbal
ó mert most egyre nem adták meg húú akkor már nem is volt 1 mûesésetek sem

fsgh
nem reklamálom hanem megcáfolom azt a kijelentést hogy nekünk mindent befújnak😛
"minden kamu sz@rr@ megítélsz neki"

szanics
"az egy dolog hogy nem is volt az" 😄DDDDDDDDDDDD
Nehogy már azt reklamáld, ami nem is volt tizenegyes! 😄DDDD

jbal
lol.mi ez a hülyeség?

fsgh
Ibrának se adta meg a 11-est...(az egy dolog hogy nem is volt az...)

gabber_saviola
ha písz ha nem písz, azt írsz amit akarsz a Palermoról

szanics
Játékvezetõ havertól hallottam néhány éve, hogy a legundorítóbban úgy lehet segíteni egy csapatot, ha a tizenhatos környékén minden kamu sz@rr@ megítélsz neki szabadrúgásokat, a túloldalon meg mindent továbbengedsz.
Oktatófilmnek ez a mérkõzés tökéletes lenne...

fsgh
oké akkor majd itt írom el VÉLETLENÜL hisz Te is így tettél😊

de amúgy písz

jbal
fingo😄DDDDD

gabber_saviola
"sazámíthatsz" a büntire is , mert nem az inter topikba írtam -.-

jah már látom elírtam, ez a fránya keyboard szal Figo

Chivu piros...

szanics
Undorító, amit ez a magát játékvezetõnek nevezõ Suck-ani mûvel...

fsgh
GGGGÓÓÓLLLLL FFFIIIGGGOOOOOO!!!!!!😊 4-3

(Gabber sazámíthatsz rám Palermo topicban Kárácsoló és dimikéle....)

GÓÓÓÓÓÓL!!!!FIGO!!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

ez hihetetlen 4-3 😮

gabber_saviola
3-4 fingo

fsgh
vége 3-3 hosszabítás 1cserénk még van Romanak 0...

Zlatan magával vitte a Juvéból a formáját is 😊
ajtó-ablak helyzetben mellégurít... 😮

jbal
ja a Palermo ellen

fsgh
eddig az új szerzemények villognak...

Ez a Roma nagyon szereti leadni a 3-0-ás elõnyöket. Nem elõször esik meg velük ha jól emlékszem...

Vieirának szép idénykezdet 2 gól

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

fsgh
3-3!!!!!! VIEIRAAAA DUPLAAA

gabber_saviola
jah már látom elírtam, ez a fránya keyboard szal crespo

ja és plz ne haszáld ezt a "..." , mert nem haszálod jól -.-

gabber_saviola
3-3

3-3 😮
Milyen meccs már?!

fsgh
ja és plz normálisan írd a nevét thx.... -.-

gabber_saviola
3-2 Crepto

gabber_saviola
bazz hazaértek Fradimeccsrõl és látom, hogy nem gyengén vezet a Roma 😄ddddddd

grat nekik

fsgh
félidõ 1-3 a Romának 😮😞(((

Vieira,Mancini,Aquilani,Aquilani

jbal
http://pplive.uw.hu/qsivtv.html

fsgh
jeeee.... vezet a Roma a 13.percben Mancini góljával...<#conf><#help><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

fsgh
milyen link? nézed vhol a meccset?

jbal
na megy hibátlanul a link😄