Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Nyugodjon Békében!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

jbal
Nyugodjon Békében!

Zsolti9014
nagyon jó videó, de a vége ( a lényeg tényleg gyors).

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Nyugodjon békében! <#sir>

Hajrá Magyarország!

hunbasser
Nyugodjon békében!

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
Nyugodjon békében 😞

Avanti Crociati!

fsgh
Nyugodjon békében!<#sir><#sir>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nyugodjon békében! 😞 <#shakehead>

9csöves9
Nyugodjon Békében...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szanics
Sajnálom.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

james69holden
Elhunyt Giacinto Facchetti:

Súlyos betegség után, 64 éves korában elhunyt Giacinto Facchetti, az Internazionale labdarúgó-csapatának elnöke. A sportvezetõ kiváló futballista is volt, aki 94 alkalommal húzhatta magára a válogatott mezét.

Giacinto Facchetti 1942. július 18-án született a Bergamóhoz közeli Treviglióban, de az élvonalban nem az Atalanta, hanem az Internazionale színeiben mutatkozott be.

Csatárként indult a pályafutása, de Helenio Herrera, a milánóiak legendás edzõje inkább védõt faragott belõle. Facchetti balhátvéd lett, de hátul is megmaradt benne a csatárvér, állandóan segítette a támadásokat. Pályafutása alatt 59 gólt szerzett az Inter színeiben 476 meccs alatt.

Facchetti és az Inter fénykora egy idõre esett, a ’60-as években nemcsak Olaszországban, hanem az egész világon sem nagyon volt vetélytársa a biztos védekezést, a catenacciót tökélyre fejlesztett gárdának.

A hórihorgas védõ a válogatottban is sikeres volt, az 1968-as, hazai rendezésû Európa-bajnokságon kulcsszerepet játszott az elsõ hely elhódításában, 1970-ben is csapatkapitánya volt az olasz nemzeti tizenegynek, ám a mexikói döntõben a brazilok már túl nagy falatnak bizonyultak.

Játékosként Facchetti négy olasz bajnoki címet, egy Olasz Kupát, 2 BEK-serleget, valamint két Interkontinentális-kupát is nyert.

Játékos pályafutása után sportvezetõ lett, 2004-ben vette át az Internazionale elnöki posztját Massimo Morattitól, és azt haláláig betöltötte.

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Jajam azt elsiették

gercse
jó, tényleg, csak a vége nagyon gyors,sztem

gercse
láttam a második félidõt
miket hagytak ki jesszusom, Inzaghi 4 méterrõl felé, meg Gila fejese, amit a védõ éppen elért, meg volt még egy két ilyen helyzet, nagy mázlija volt a litván csapatnak,
azt hittem emberelõnyben vannak az olaszok, annyira támadtak szinte

Fyrex
köszönjük a hozzászólást, látom vérbeli olasz szurkoló vagy

Avanti Crociati!

bmffm856
Grazie mille! 😊 FORZA ITALIA! 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Kit--Kat
Ez a hülye buzi kiket hagy ki a keretbõl és a kezdõbõl?!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gabber_saviola
ITALIA-LITUANIA 1-1 (1-1)
MARCATORI: Danilevicius (L) 21’pt., Inzaghi (I) 30’ pt.

ITALIA (4-3-3): Buffon; Oddo, Cannavaro, Barzagli, Grosso; Gattuso, Pirlo, De Rossi (dal 16’ st Marchionni), Perrotta (dal 27’ st Gilardino); Inzaghi (dal 42’ st Di Michele), Cassano. A disposizione: Amelia, Zambrotta, Dainelli, Del vecchio.
All. Donadoni.

LITUANIA (4-4-2): Karcemarskas; Stankevicius, Dziaukstas, Skerla, Zwirgzdauskas; Mikoliunas (dal 38’ st Tamosauskas), Savenas (dal 20’ st Kalonas), Cesnauskis, Preiksaitis; Poskus (dal 35’ st Labukas), Danilevicius.
A disposizione: Malinauskas, Paulauskas, Zelmikas, Zaliukas.
All. Liubinskas.

ARBITRO: Hansson (Sve).
Ammoniti Dziaukstas, Perrotta, Karcemarkas e Gattuso.
Angoli 13-2 per l’Italia.
Recuperi 1’ pt, 5’ st.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
sajnálom, hogy csak a végére, mivel szint vitt a játékba

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
mert Barzagli tökéletes az Õ helyére 😊

Zsolti9014
a keret nem fog változni, max. a kezdõ 😞

Hajrá Magyarország!

BADE
remélem a franciák ellen változik a keret,mert ez valami borzalom

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
Auguri bmfmfm izé Peti! 😊

9csöves9

9csöves9

9csöves9

9csöves9
hát

nem ment éppen a rai uno,nem tudom milyen volt a játék

viszont ez az eredmény mégjobban késlelteti,hogy megbarátkozzak Donadonival...

Zsolti9014
Oddónak örülök, de kár hogy így Zambrotta nincs bent a kezdõben, inkább õ kéne, a középpályára pedig jó lenne Marchionni, jó formában van. Tonit sem biztos hogy ki kellene hagyni, meg persze ha Nesta egészséges... Mindegy, majd kialakul! FORZA ITALIA!!!

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
Nestát miért hagyta ki ez a sarlatán?

5w0rdf15h
Di Michele is beállt 😊 kár h csak a végére...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kit--Kat
hmm Donadoni....

5w0rdf15h
hát ez a franciák ellen kevés lesz... 😊

fsgh
háát eddig elég kevés amit mutatnak...1-1... mondjuk nem láttam eddig a meccset nem voltam tv közelben de az eredmény magáért beszél..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

5w0rdf15h
Andate a lavorare! 😄

gabber_saviola
Cassano nagyon jó

Count Adyn
Inzaghi hányszor volt lesen eddig?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nuno88
<#eljen><#eljen><#eljen>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gabber_saviola
1-1 Pippo

gabber_saviola

fsgh
Rai Uno...

különben Vieri visszavonult a vlogatotságtól?

gabber_saviola
csak 5 kommentet kéne visszaolvasnod, szerintem képes vagy rá

Szabi 22
Hol adja a meccset?

fsgh
jó a kezdõ 11😊

fsgh
megruházzuk õket😊

gabber_saviola
Avanti Itala

fsgh
Mennek a himnuszok😊 HAJRÁ OLASZOK!!!😊

gabber_saviola
20:50 Italy ? - ? Lithuania

rai uno

Zsolti9014
mondjuk nem is azért csináltam, mert jajdenagyonügyesvagyok, hanem csak a VB-cím tiszteletére, Worddel és Painttel, ez a minõség oka, suliba meg pont jó lesz, a többiek vérét szívni.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
köszi (ennyire tellett).

Hajrá Magyarország!