13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • ryhdeksan
  • Zsolti9014
    Palladino :DDD
  • kretyás
    mintha azt olvastam volna h a fiorentina Rocchi-Bojinov cserét akar? :\
  • 9csöves9
    Del Piero nem tart igényt a 10-es mezre,oda kell adni valamelyik fiatalnak
  • gabber_saviola
    Vieri hivatalosan is lila lett
  • Zsolti9014
    Ennek elgurult a gyógyszere:

2007-07-20
    Mélyütés az olasz focinak: Sócrates szerint évtizedek óta csalják a meccseket
    Külföldi labdarúgás
    Egyre inkább úgy fest, a világbajnoki cím, Cannavaro aranylabdája és a Milan Bajnokok-Ligája győzelme sem képes plasztikázni a mély sebeket, az olasz labdarúgás olyan csorbát szenvedett a tavaly kirobbant bundabotrányban, amit a jelenlegi generáció soha nem bocsát meg.

Bizonyára sokan emlékeznek a brazil futball történetének egyik legkiválóbb csapatkapitányára. A Doktor becenevet viselő Sócrates intelligens játékával és hatalmas loboncával milliók kedvencévé vált a nyolcvanas években.
    A dél-amerikai focista az 1984-85-ös idényben a Fiorentinában profiskodott, ám az akkori tudósítások szerint jócskán az elvárások alatt teljesített. Több mint két évtized után Sócrates végre felfedte, miért nem ment neki a játék a firenzei lilák csapatában.
    - Nagy reményekkel vágtam bele az olasz kalandba, ám hamar megfagyott a vérem. Pillanatok alatt rájöttem, mindent az érdekcsoportok, legfőképp a bűnöző maffia irányított, a mérkőzések jelentős részét előre eldöntötték - emlékezett vissza Sócrates, aki a tavaly májusban nyílvánosságra került visszaélések óta nem beszélt titkáról.
    - Akkor szakadt el a cérna, amikor egy fontos hazai összecsapás előtt csapatkapitányunk, Eraldo Pecci az öltözőben kijelentette, döntetlent kell játszanunk. Azt feleltem: "Megőrültél?". Ezután hozzátettem, rám nem számítsanak, nem veszek részt a csalásban. Érdekes, hogy a társaim egyetlen labdát nem passzoltak nekem a meccsen, a végeredmény pedig 0-0 lett - mondta Sócrates, aki szerint az olasz labdarúgásban korábban és ma is a maffia akarata érvényesül, a vezetők, a focisták és a bírók is egytől-egyig korruptak.

Valószínű, hogy az egész világ labdarúgása aranytiszta, csak az olasz ilyen csaló népség...
    Fáj neki, hogy itt nem tudott érvényesülni.
  • Zsolti9014
    Off.
    A logódról jut eszembe: most néztem egy DVD-t, pár napja vettem a Teccsóban. A címe: Maradona az arany kölyök. Nagyon jó dokumentumfilm, ami Maradona pályafutását dolgozza fel.
  • Zsolti9014
    várjunk még a kijelentéssel, bár remélem már nem változtat többet az álláspontján. :DD de egyetértek veled, úgy nem lenne tiszta. sőt, úgy én kapitányként már nem is hívnám.

Mind a pályán, mind emberileg sokkal többre tartom nála Del Pierot!
  • Csesza
    hát igen, erről beszéltünk, hogy őt nem a válogatott meccsek érdeklik hanem az +1hét karácsonyi szünet...
  • gercse
    hát igen,
    kiváncsi leszek hogy Del Piero-nak lesz-e helye a csapatban
  • nono84
    Soha nem volt szimpatikus ez a játékos. Vehetne példát másról.
  • 9csöves9
    legalább már nem ködösít,és nem is lett volna tiszta ha a selejtezőket kihagyja az EB-re meg már akar
  • Zsolti9014
    Má' megin':

Totti lemondta a válogatottságot

Totti 58 meccsen szerepelt az azzuriknál

Ma, 13:45, Forrás: SportFórum.hu
    , módosítva: Ma, 13:45

Megerősítést nyert, ami eddig csak pletyka szinten mozgott: Francesco Totti nem játszik többet az olasz válogatottban.

Az AS Roma játékosa, Francesco Totti hivatalosan is bejelentette, hogy többet nem lép pályára az olasz válogatottban. A támadó 58 mérkőzésen szerepelt a nemzeti együttesben, ezeken kilenc gólt szerzett.

Totti egyébként a tavalyi világbajnokság óta nem szerepelt a válogatottban
  • bmffm856
    40 fokban sokszor azt sem tudom hol vagyok. elviselhetetlen ez a hőség... :)
  • gabber_saviola
    nagyon határozott vagy mostanában :P
    tegnap kommentszerkesztés ezerrel ma meg komment visszavonás :ASdadadsd
  • bmffm856
    elvitte a... cica :)
  • gabber_saviola
    Peti, hol a kommented ? :DDDDDDDD
  • gabber_saviola
    lila lesz Vieri szerintem
    pontozásban..............nagyon ott vagy..... :ASDadasdaadasd
  • ryhdeksan
    Szegény Vieri már nagyon gyenge játékos. Ahoz képest hogy régen milyen volt...
  • 9csöves9
    na akkor nem hazudtolja meg magát,idén is több vasat tart a tűzben. csak nehogy megint 2 helyre írjon alá
  • gabber_saviola
    Vieri még közel sem biztos, hogy lilában folytatja, mivel tegnap 23:39-kor sportigazgatónk Rino Foschi beszélt Cristian Vierivel, aki megjegyezte, hogy Stefano Colantuonót szeretné követni Palermóba.
  • Csesza
    jó olvastad :XD
  • gabber_saviola
    köfi minden Olaszfannak
  • bmffm856
    jaja boldog születésnapot!
  • Count Adyn
    Amugy boldog szülinapot gabber^^
  • bmffm856
    minek írjak kettőt, ha egybe is belefér? :)
  • bmffm856
    remélem csak a tegnapi sörök miatt olvastam úgy ahogy :D
  • gabber_saviola
    enesón is ennyit szerkezgeted a kommmentjeidet? :DD
  • gabber_saviola
    nagyon rá vagy te Peti izgulva Barzaglira, ideje lenne kicsapni rá :DDDDDDDD
  • bmffm856
    Egy Bojinov (+ pénz) = Barzagli biznisz lóg a levegőben...
    annál is inkább mert Ujfalusit eladjuk valószínűleg mert nem akar szerződést hosszabbítani, jövőre meg ingyér mehetne...
  • bmffm856
    Bojinov jelenleg a Fiorentinával edz, de eladási listán van. 12 millát kérnek érte Della Valléék ha jól tudom...
  • gabber_saviola
    Zamparini ráficcen lazán :)
  • 9csöves9
    mi lesz így Bojinovval?
  • bmffm856
    sose lehet tudni
    ja és Bobo mellett leigazoltuk Semiolit is. ma vagy holnap lesznek hivatalosak az igazolások.
  • gabber_saviola
    érzem , hogy maradandót fog alkotni :DDDD
  • 9csöves9
    azaz

1 évre írt alá szóval még a Romának is lesz esélye jövőre:D
  • kretyás
    Fio? :D
  • 9csöves9
    nah Bobonak csak meglesz az összes nagyobb olasz klub :D
  • ForzaInter
    2 napja még 19-evolt.
  • fsgh