Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Súlyos betegség után, 64 éves korában elhunyt Giacinto Facchetti, az Internazionale labdarúgó-csapatának elnöke. A sportvezetõ kiváló futballista is volt, aki 94 alkalommal húzhatta magára a válogatott mezét.
Giacinto Facchetti 1942. július 18-án született a Bergamóhoz közeli Treviglióban, de az élvonalban nem az Atalanta, hanem az Internazionale színeiben mutatkozott be.
Csatárként indult a pályafutása, de Helenio Herrera, a milánóiak legendás edzõje inkább védõt faragott belõle. Facchetti balhátvéd lett, de hátul is megmaradt benne a csatárvér, állandóan segítette a támadásokat. Pályafutása alatt 59 gólt szerzett az Inter színeiben 476 meccs alatt.
Facchetti és az Inter fénykora egy idõre esett, a ’60-as években nemcsak Olaszországban, hanem az egész világon sem nagyon volt vetélytársa a biztos védekezést, a catenacciót tökélyre fejlesztett gárdának.
A hórihorgas védõ a válogatottban is sikeres volt, az 1968-as, hazai rendezésû Európa-bajnokságon kulcsszerepet játszott az elsõ hely elhódításában, 1970-ben is csapatkapitánya volt az olasz nemzeti tizenegynek, ám a mexikói döntõben a brazilok már túl nagy falatnak bizonyultak.
Játékosként Facchetti négy olasz bajnoki címet, egy Olasz Kupát, 2 BEK-serleget, valamint két Interkontinentális-kupát is nyert.
Játékos pályafutása után sportvezetõ lett, 2004-ben vette át az Internazionale elnöki posztját Massimo Morattitól, és azt haláláig betöltötte.

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
miket hagytak ki jesszusom, Inzaghi 4 méterrõl felé, meg Gila fejese, amit a védõ éppen elért, meg volt még egy két ilyen helyzet, nagy mázlija volt a litván csapatnak,
azt hittem emberelõnyben vannak az olaszok, annyira támadtak szinte
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
MARCATORI: Danilevicius (L) 21’pt., Inzaghi (I) 30’ pt.
ITALIA (4-3-3): Buffon; Oddo, Cannavaro, Barzagli, Grosso; Gattuso, Pirlo, De Rossi (dal 16’ st Marchionni), Perrotta (dal 27’ st Gilardino); Inzaghi (dal 42’ st Di Michele), Cassano. A disposizione: Amelia, Zambrotta, Dainelli, Del vecchio.
All. Donadoni.
LITUANIA (4-4-2): Karcemarskas; Stankevicius, Dziaukstas, Skerla, Zwirgzdauskas; Mikoliunas (dal 38’ st Tamosauskas), Savenas (dal 20’ st Kalonas), Cesnauskis, Preiksaitis; Poskus (dal 35’ st Labukas), Danilevicius.
A disposizione: Malinauskas, Paulauskas, Zelmikas, Zaliukas.
All. Liubinskas.
ARBITRO: Hansson (Sve).
Ammoniti Dziaukstas, Perrotta, Karcemarkas e Gattuso.
Angoli 13-2 per l’Italia.
Recuperi 1’ pt, 5’ st.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
nem ment éppen a rai uno,nem tudom milyen volt a játék
viszont ez az eredmény mégjobban késlelteti,hogy megbarátkozzak Donadonival...
Hajrá Magyarország!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

különben Vieri visszavonult a vlogatotságtól?
rai uno
Hajrá Magyarország!