13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
ryhdeksan #7328 -
#7327 Palladino :DDD -
kretyás #7326 mintha azt olvastam volna h a fiorentina Rocchi-Bojinov cserét akar? :\ -
#7325 Del Piero nem tart igényt a 10-es mezre,oda kell adni valamelyik fiatalnak -
#7324 Vieri hivatalosan is lila lett -
#7323 Ennek elgurult a gyógyszere:
2007-07-20
Mélyütés az olasz focinak: Sócrates szerint évtizedek óta csalják a meccseket
Külföldi labdarúgás
Egyre inkább úgy fest, a világbajnoki cím, Cannavaro aranylabdája és a Milan Bajnokok-Ligája győzelme sem képes plasztikázni a mély sebeket, az olasz labdarúgás olyan csorbát szenvedett a tavaly kirobbant bundabotrányban, amit a jelenlegi generáció soha nem bocsát meg.
Bizonyára sokan emlékeznek a brazil futball történetének egyik legkiválóbb csapatkapitányára. A Doktor becenevet viselő Sócrates intelligens játékával és hatalmas loboncával milliók kedvencévé vált a nyolcvanas években.
A dél-amerikai focista az 1984-85-ös idényben a Fiorentinában profiskodott, ám az akkori tudósítások szerint jócskán az elvárások alatt teljesített. Több mint két évtized után Sócrates végre felfedte, miért nem ment neki a játék a firenzei lilák csapatában.
- Nagy reményekkel vágtam bele az olasz kalandba, ám hamar megfagyott a vérem. Pillanatok alatt rájöttem, mindent az érdekcsoportok, legfőképp a bűnöző maffia irányított, a mérkőzések jelentős részét előre eldöntötték - emlékezett vissza Sócrates, aki a tavaly májusban nyílvánosságra került visszaélések óta nem beszélt titkáról.
- Akkor szakadt el a cérna, amikor egy fontos hazai összecsapás előtt csapatkapitányunk, Eraldo Pecci az öltözőben kijelentette, döntetlent kell játszanunk. Azt feleltem: "Megőrültél?". Ezután hozzátettem, rám nem számítsanak, nem veszek részt a csalásban. Érdekes, hogy a társaim egyetlen labdát nem passzoltak nekem a meccsen, a végeredmény pedig 0-0 lett - mondta Sócrates, aki szerint az olasz labdarúgásban korábban és ma is a maffia akarata érvényesül, a vezetők, a focisták és a bírók is egytől-egyig korruptak.
Valószínű, hogy az egész világ labdarúgása aranytiszta, csak az olasz ilyen csaló népség...
Fáj neki, hogy itt nem tudott érvényesülni. -
#7322 Off.
A logódról jut eszembe: most néztem egy DVD-t, pár napja vettem a Teccsóban. A címe: Maradona az arany kölyök. Nagyon jó dokumentumfilm, ami Maradona pályafutását dolgozza fel. -
#7321 várjunk még a kijelentéssel, bár remélem már nem változtat többet az álláspontján. :DD de egyetértek veled, úgy nem lenne tiszta. sőt, úgy én kapitányként már nem is hívnám.
Mind a pályán, mind emberileg sokkal többre tartom nála Del Pierot! -
Csesza #7320 hát igen, erről beszéltünk, hogy őt nem a válogatott meccsek érdeklik hanem az +1hét karácsonyi szünet... -
#7319 hát igen,
kiváncsi leszek hogy Del Piero-nak lesz-e helye a csapatban -
#7318 Soha nem volt szimpatikus ez a játékos. Vehetne példát másról. -
#7317 legalább már nem ködösít,és nem is lett volna tiszta ha a selejtezőket kihagyja az EB-re meg már akar -
#7316 Má' megin':
Totti lemondta a válogatottságot
Totti 58 meccsen szerepelt az azzuriknál
Ma, 13:45, Forrás: SportFórum.hu
, módosítva: Ma, 13:45
Megerősítést nyert, ami eddig csak pletyka szinten mozgott: Francesco Totti nem játszik többet az olasz válogatottban.
Az AS Roma játékosa, Francesco Totti hivatalosan is bejelentette, hogy többet nem lép pályára az olasz válogatottban. A támadó 58 mérkőzésen szerepelt a nemzeti együttesben, ezeken kilenc gólt szerzett.
Totti egyébként a tavalyi világbajnokság óta nem szerepelt a válogatottban
-
#7315 40 fokban sokszor azt sem tudom hol vagyok. elviselhetetlen ez a hőség... :) -
#7314 nagyon határozott vagy mostanában :P
tegnap kommentszerkesztés ezerrel ma meg komment visszavonás :ASdadadsd -
#7313 elvitte a... cica :) -
#7312 Peti, hol a kommented ? :DDDDDDDD -
#7311 lila lesz Vieri szerintem
pontozásban..............nagyon ott vagy..... :ASDadasdaadasd -
ryhdeksan #7310 Szegény Vieri már nagyon gyenge játékos. Ahoz képest hogy régen milyen volt... -
#7309 na akkor nem hazudtolja meg magát,idén is több vasat tart a tűzben. csak nehogy megint 2 helyre írjon alá -
#7308 Vieri még közel sem biztos, hogy lilában folytatja, mivel tegnap 23:39-kor sportigazgatónk Rino Foschi beszélt Cristian Vierivel, aki megjegyezte, hogy Stefano Colantuonót szeretné követni Palermóba. -
Csesza #7307 jó olvastad :XD -
#7306 köfi minden Olaszfannak -
#7305 jaja boldog születésnapot! -
#7304 Amugy boldog szülinapot gabber^^ -
#7303 minek írjak kettőt, ha egybe is belefér? :) -
#7302 remélem csak a tegnapi sörök miatt olvastam úgy ahogy :D -
#7301 enesón is ennyit szerkezgeted a kommmentjeidet? :DD -
#7300 nagyon rá vagy te Peti izgulva Barzaglira, ideje lenne kicsapni rá :DDDDDDDD -
#7299 Egy Bojinov (+ pénz) = Barzagli biznisz lóg a levegőben...
annál is inkább mert Ujfalusit eladjuk valószínűleg mert nem akar szerződést hosszabbítani, jövőre meg ingyér mehetne... -
#7298 Bojinov jelenleg a Fiorentinával edz, de eladási listán van. 12 millát kérnek érte Della Valléék ha jól tudom... -
#7297 Zamparini ráficcen lazán :) -
#7296 mi lesz így Bojinovval? -
#7295 sose lehet tudni
ja és Bobo mellett leigazoltuk Semiolit is. ma vagy holnap lesznek hivatalosak az igazolások. -
#7294 érzem , hogy maradandót fog alkotni :DDDD -
#7293 azaz
1 évre írt alá szóval még a Romának is lesz esélye jövőre:D -
kretyás #7292 Fio? :D -
#7291 nah Bobonak csak meglesz az összes nagyobb olasz klub :D -
#7290 2 napja még 19-evolt. -
#7289 más forumról:
"Ufficsále: A Serie A és B sorsolása július 31.-én lesz!"