Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
hoppá Rimini :o

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
Italy - Serie B
16:59 September 9
HT Brescia 2 - 0 Piacenza
HT Crotone 2 - 1 Bari
HT Lecce 1 - 0 Albinoleffe
HT Modena 0 - 1 Verona
HT Napoli 2 - 0 Treviso
HT Pescara 0 - 0 Bologna
HT Rimini 0 - 0 Juventus
HT Triestina 0 - 0 Frosinone
HT Vicenza 0 - 1 Genoa

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
bbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeegggggggggg!!!!!

ez kifektet az ziher...😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

jéééézusom 😊

Fyrex
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Avanti Crociati!

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddd

lol

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
jáájjj nagyon fárasztó 😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

james69holden
"talcsi este, megyünk a süsibe bulcsizni"

errõl jut eszembe: http://cukivagyok.hu/ <#vigyor3>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

bmffm856
egy cipõben evezünk és egy hajóban járunk mert én is így vagyok ezzel 😄DDDDDDdd

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
sokmindentöl kivagyok én is mégsem teszem közzé 😊

szanics
érteni értettem, csak ettõl a "talcsi este, megyünk a süsibe bulcsizni"-vonaltól kicsit kivagyok 😛

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
válogatott, most mit nem értesz farkas? ^^

szanics
"válcsi" <#wow1>

gabber_saviola
így igaz, Canna egyénisége a válcsinak

Zsolti9014
igen, Cannavaro! Azért elég nagy egyéniségnek tartom. Sokat tett Olaszországért.
(Egyébként a nem válogatott játékosokat azért írtam, mert az olasz futball nagy egyéniségeirõl volt szó, nem a válogatottéról, de teljes mértékben igazad van: Del Pieróhoz és Tottihoz fogható egyéniség válogatott szinten most tényleg nincs, bár pár éven belül Buffon azzá válhat.)

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
Cannavaro?? Pff... Amúgy épp ez a lényeg, hogy ezek már nem válogatottak.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
Ha már az egyéniségrõl beszélünk, Juve-topik, Del Piero levele. Kötelezõ olvasmány a hûségrõl!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Mondjuk nagy egyéniség van azért elég, Cannavaro, Maldini, Costacurta, sõt már Buffon is ide illik, meg Peruzzi, Pagliuca, stb. persze nem mind válogatott már, de még aktívak. (Materazzi is nagy egyéniség 😄DD)

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Mindkettõtöknek igaza van, #5851, igen ezt mondom én is, az a Semilois már másik mondat lett volna, csak nem úgy írtam.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nem bántasz meg vele senkit,ez is egy vélemény. ha a játéka ma már nem is meghatározó az olasz labdarúgásban,a személye még mindig az egyik ha nem a legmeghatározóbb

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
Nem akarok megbántani senkit sem, de azért talán Del Piero nélkül is van Olasz foci, Tottiban már nem vagyok biztos

Kit--Kat
Nincs igazi egyéniség Del Piero és Totti hiányában az olasz futballban, ez az igazság.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
ja, persze nem az eredmény tetszik, jobb meccs lett volna ha nyerünk

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Jó meccs volt, Lippi kellene meg egy igazi 10-es, pl. Totti, Del Piero, Semioli helyett Di Michele vagy Marchionni

Hajrá Magyarország!

james69holden
Edzõváltás három nappal a bajnoki rajt elõtt:

Az olasz elsõ osztályba idén feljutott Torino labdarúgócsapatának vezetõsége három nappal a Serie A rajtja elõtt menesztette Gianni De Biasi vezetõedzõt (lenti képen).

A szakembernek azért kellett felállnia a kispadról, mert együttese az Olasz Kupa második fordulójában búcsúzni kényszerült, miután vereséget szenvedett a másodosztályú Crotonétól, illetve a felkészülési idõszakban számos alkalommal kikapott alsóbb osztályú együttesektõl, pedig 12 millió euróért 11 új játékossal erõsítették meg a gárda keretét.

Az olasz média szerint a csapat új edzõje Alberto Zaccheroni lesz, aki korábban már irányította az Udinese, az AC Milan, a Lazio és az Internazionale együttesét is.

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Kit--Kat
tudod néhányan nem "illenek" be a taktikába ennél az eddzõnél

gabber_saviola
remélem rendszert nem csinálnak a kerettagságából

5w0rdf15h
naja egyáltalán a keretbe mit keresett...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
grat a Franciáknak, de legnagyobb grat Di Michele királynak

Ájmo kell a válogatottnak!

9csöves9
nah kikaptunk,jobbak voltak megérdemelték megesik az ilyen

változtatni kell mert ez kurvára nem lesz jó

9csöves9
észrevettétek,hogy amióta Pirlo rúgja a szögleteket,1000 szögletbõl 1 ment olasz játékoshoz?

a német meccs van élénken a fejemben,11 szögletet pontosan ugyanúgy Lehmann kezébe tekert

gabber_saviola
de csak kicsit ^^

sajnálom Õket 😞

kicsit olasz érdekeltség😊

San Marino 0 - 13 Germany

http://gaborszantai.co.uk/

gabber_saviola
😄DDDDDddd

9csöves9
azt a colos kanrabszolgát kiállíthatnák igazán

gabber_saviola
nah végre Cassano le, a leskirály be Õ meg berámol 2-t 😛

gabber_saviola
Perrottának is csak a VB jött ki jól, jobb lenne egy Ájmó a helyére 😛

9csöves9
Gila helyett jöhetne végre Simulato

9csöves9
én meg Perrottát nem tudom mire vélni,ha a Vb-n nem szidtam végig 5 meccsen akkor egyszersem

gabber_saviola
Di Michele nagyon jó, nem tudom, hogy mit keresett a pályán Semioli eddig

Kit--Kat
ez 1 kabaré.....

9csöves9
azt mondom kapjunk még egyet,talán észbekapnak páran amíg még van idõ

9csöves9
hát nem tudom ki lehetne próbálni Bastardo helyett

szanics
Lippi is 10-es? 😮

9csöves9
Cassanot rugdossák már le a pályáról mert rossz nézni ahogy csak vágja a pofákat egyfolytában

gabber_saviola
Papadopulo kell ide ^^

gabber_saviola
Avanti Di Michele

asszem Lippi jöhet vissza lassacskán 😊

9csöves9
3-1

nekem meg Lippi hiányzik de kurvára

gabber_saviola
3-1