13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#8290 Milan Cup:D:DD:D::DD::D:D
ez tetszik:DD -
#8289 én nem -
#8288 olvastam egy olyat hogy elképzelhető hogy Panucci, Barzagli belső kettős kezd majd a védelemben, mert Materazzinak kondíciója nem elég jó. Én Chiellinit betenném mindenképpen. -
#8287 Italia, il calcio-tennis -
#8286 :DDDDDDDDDDDDDDDDD ez a moratti mekkora egy figura :D:D: -
#8285 Italy - Serie A/B Play-Off
FT Pisa [0 - 1] Lecce
56' [0 - 1] S. Tiribocchi
56' Brescia [1 - 0] Albinoleffe
38' M. Cellini (piros)
40' [1 - 0] A. Caracciolo -
-
:D -
#8282 na ide elvileg képek kerültek volna de elbasztam -
-
#8280 és ezen a belépőn felbuzdulva ő egyből rácsúszott Barzaglira -
#8279 Samsungsport.hu:
Cassano túl az első balhén
Az olasz labdarúgó-válogatott fenegyereke, Antonio Cassano a csapat keddi edzésén kiosztotta Giorgio Chiellinit.
A szemtanúk szerint Chiellini teljesen szabályos belépője után Cassano felpattant a gyepről, és heves gesztikulálás kíséretében csúnyán kiosztotta csapattársát. A Sampdoria támadójának kikelése nem segített a Cannavaróval történtek feldolgozásában, ezért Roberto Donadoni személyesen kívánta helyretenni a dolgokat. A szövetségi kapitány külön elbeszélgetett a forrófejű Cassanóval a tréning alatt és után.
A Sampdoria játékosának kerettagsága csak az utolsó pillanatban dőlt el, Roberto Donadoni sokáig nem tudta eldönteni, hogy Cassano vagy Filippo Inzaghi kerüljön a squadra azzurra Eb-re készülő keretébe.
Hát...én inkább nem szólnék be Giorgiónak.
Meg aztán csapaton belül nem kéne ezt, remélem több ilyen nem lesz, ezért tartottam Cassano kerettagságától, ugyanis a formája nem kérdéses. Remélem nem megy rá erre a csapat eredményessége. -
#8278 szurkolói nézőpont kérdése, ilyen áron inkább nézném a Milant a Blben mint mondjuk a szintén nem megérdemelten bejutott 2. számú bolgár csapatot, ennyi erővel meg mind1 lenne... -
#8277 ha a Milan elindul a BLben akkor át is nevezhetjük Milan Cupnak... nehogymár alanyi jogon járjon nekik... utolsó helyen végeznek valakit úgyis kizárnak, mehetnek? röhej lenne :) -
#8276 Moratti meg bassza meg -
#8275 na akkor még van esély:D vagy a Benfica indul? -
#8274 Moratti egy paraszt. ez a húzása is elég szemét dolog volt, mindamellett hogy tényleg nem lenne jogos a Milan indulása. de érdekelne hogy vajon ha a Stadler FC indulhatna a CSZKA kárára akkor is segítette volna a bolgárokat? nem hinném...
de nem értem miért a Milan indulna a megüresedett helyen. ez az uefa együtthatós dolog egy baromság. anno a calciopolinál mikor kizárták a Fiot meg a Juvét, a Roma és a Chievo lépett a helyükbe az olasz szövetség szuverén döntése jogán. pedig a Chievot nem vádolhatjuk legmagasabb UEFA együtthatóval...
oké hogy hivatalosan ők lettek a negyedikek, de attól még csak kizárás történt a BLből, mert ők azt a pályán nem harcolták ki... -
#8273 dehát tudod van kisbunda meg nagybunda...
ugyanúgy mint kicsit sorozatgyilkos meg nagyon sorozatgyilkos -
#8272 Milannal is ez volt, ők is indulhattak -
#8271 Portot azért zárják ki mert bundáztak, asszem jövőre minusz pontal fognak bajnokságban is indulni. -
#8270 csak nem marad nyugton Berlusconi:DDDD -
#8269 Most meg úgy néz ki ha Portot zárják ki ... -
#8268 -
kretyás #8267 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez rohadtnagy:D:D:D:d nem is érdemlitek meg amugy se...:P -
#8266 Mégis indulhat a CSZKA Sofia a Bl-ben!
A mai napon napvilágra került hírekkel ellentétben a 2007-es győztes Ac Milan mégsem lesz az idei Bl résztvevője. Mint mi is megírtuk a bolgár bajnok anyagi tartozásai miatt,elutasították a licenckérelmüket,így automatikusan a legmagasabb Uefa ponttal rendelkező csapat léphetett volna a helyére,amely nem más,mint az Ac Milan. Egyes sajtóorgánumok szerint a Cska megmentője nem más,mint az Inter tulajdonosa Massimo Moratti,aki 5 millió euro gyorssegélyt utalt a bolgár klub számlájára. Ennek köszönhetően a bolgár bajnokcsapat elől minden akadály elhárult,hogy,újra Bl licenc kérelemért folyamodjon. Moratti ma reggeli egyik nyilatkozatában egyébként is kijelentette,hogy nem tartaná jogosnak a Milan Bl-ben való indulását,mivel a pályán elért eredmények alapján nem jogosult rá.
Moratti milyen nagylelkű -
#8265 igen max örömünkben -
#8264 hát ahogy elnézem a topikotokat ti nyomtátok tele a bugyit a bl lehetőség hallatán -
#8263 nehogy telenyomjátok a bugyit: Levski indul a CSZK helyett -
#8262 hát meg nem érdemelnék az ziher...
de tisztán a bolgárok helyén indulnának, tehát selejtező meg ami azoknak kell, vagy egyből kiemeltként harmadik selejtezőkör, neadjisten csoportkör? -
#8261 mondok ennél egy nagyobb poént: az Inter meg megnyeri, nem? -
#8260 hát elég vicces dolog lenne :D
de amilyen erős a keretük, csoportmérkőzéseken elvéreznének :D -
#8259 na ez bebaszna
SENSATIONAL, AC Milan could play in the Champions League
04.06.2008 00.00 by Marco Gori read 2585
The bulgarian football federation has asked that CSKA Sofia will be excluded from the next Champions League preliminary round cause of their financial situation; if UEFA will accept this request, the club that would replace the bulgarian team would be the one wit the highest UEFA coefficient, that means AC Milan. The italian club was involved in the opposite situation in 2006, when Lens asked to be admitted to the Champions League instead of Milan tha was involved in a corruption scandal.
-
#8258 Senki nem jutna át...élve. -
#8257 itt az eset: http://www.youtube.com/watch?v=oVw5xDsgMv4&feature=related
az a vicc,hogy meccsen még lehet meg is dicsérnénk Chiellinit egy ilyen szerelésért -
#8256 Materazzi-Chiellini kettős mekkora lenne már:D -
#8255 hivatalos hogy Gamberini.
jobbulást Cannavaronak, forza Alessandro! -
kretyás #8254 pf -
#8253 köszi, Nesta meg valahol a hasát sütteti Floridában ... -
#8252 ugy tudom Gamberini. -
#8251 Gamberini vagy Bonera megy helyette?