Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#acm
#acm
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
azért köszi az adatokat nemtudtam pontosan mennyivel lõtt kevesebbet 😄
De parmaban volt mikro 4 gólt is rugott egy meccsen
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
A BL-gyõztes AC Milan és városi riválisa, az olasz bajnok Internazionale is szeretné leigazolni a Cagliari honduraszi csatárát, David Suazót.
Mindkét klubról úgy tudni, hogy már ajánlatot is tettek a csatárért, akit a brazil Kaka mellett a Serie A legjobb légiósának választottak.
Suazo góljaival segített bentmaradni a Cagliarinak, de már néhány hónapja kijelentette, hogy a szezon végén szeretne távozni. Az Inter rögtön bejelentkezett érte, és úgy tûnt, hogy könnyedén leigazolják majd a támadót.
A Cagliari elnöke, Massimo Cellino elmondta, hogy a két klub már meg is egyezett egymással a vételárban.
Suazo azonban hétfõn késõ este leült tárgyalni a Milan vezetõivel is, így nem egyértelmû, hogy miilánó melyik részében folytatja pályafutását. Sokak szerint a Rossoneri csak azért jelentkezett be a játékosért, hogy városi riválisát bosszantsa.
"A honduraszi csatár a Milan mezét fogja viselni a következõ szezonban." áll a Milan egyik kiadványában.
"Az átigazolás a késõ esti tárgyalások után létrejött."
Az Inter azonban kitart amellett, hogy Suazo hozzájuk igazolt.
"Egyezségre jutottunk a játékossal, hozzánk írt alá, de ezt majd úgyis meg fogjuk látni." mondta Massimo Moratti, az Inter elnöke.
A 2005/06-os szezonban a csatár 22 gólt szerzett, amivel megdöntötte Gigi Riva 21 gólos klubrekordját.
Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani tagadja, hogy csapata csak azért jelentkezett volna be Suazóért, hogy távol tartsa õt az Intertõl.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Szóval visszajött Brighi és vsz. marad, meg jött Adrian Pit, akirõl fogalmam sincs, hogy kicsoda, de nem is érdekel, a lényeg, hogy a román-létszám állandósul a csapatban, ha Chivu távozik.
Jöhet ez az Ahmed Barusso nevû ember, aki ugyan sérült volt, de 2 napig vizsgálgattuk, és rendben találtuk. Õ középpályás, a másodosztályú Riminitõl érkezhet - amolyan Essien-típus a 23 éves csákó, szerintem az év átigazolása lehet.
Találtam egy videót egy csúnya nagy góljáról, érdemes.
Barusso a Rimini ellen
Rajtuk kívül jöhet még Chivu pótlására Juan, akit szívesen látnék, bár kis kockázatot érzek benne, valamint Esposito a Cagliaritól, aki viszont az elmúlt fél évben sérült volt. Quagliarella megszerzésére a magam részérõl semmi esélyt nem látok - fõleg úgy, hogy a Samp 100%-ban birtokolja már a játékjogát -, a többi meg szintén puszta pletyka, ahogy az a Romával kapcsolatban lenni szokott...
Gilardino statjait meg a párnád alatt tartod?😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
03-04 Parma 23 Gol, 34 Partite 3 Gol, 4 Partite (Coppa Uefa)
04-05 Parma 23 Gol, 38 Partite 1 Gol, 8 Partite (Coppa Uefa)
05-06 Milan 17 Gol, 34 Partite 10 Partite (Champions League)
06-07 Milan 12 Gol, 30 Partite 2 Gol, 11 Partite (CL)
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
A sztori egyelõre ott tart, hogy ma délutánig le kell zárni a Pizarro-ügyet. Ami jelenleg biztosnak tûnik, hogy a Roma 6.5 millió euróért megvásárolja Pizarro játékjogának másik felét, így a teljes a Romához kerül.
Amint írják, szerintük az, hogy a Roma ilyen magas árat kifizet érte, talán garancia arra, hogy a háttérben egyezkednek Chivuról is, és ha így van, ma délután megkezdõdhetnek a tárgyalások 14 millió eurós árról.
Emellett ez az oldal azt is írja, hogy Mauro Esposito a Romához igazol.
#7161: ó micsoda bûn-.-
egy hiteles Romai oldal írta meg
http://www.ilromanista.it/index.php?section=home
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
nyiatkozatok!:
Moratti:
"Il giocatore ha firmato con noi, quindi vedremo".
"A játékos hozzánk írt alá, majd meglátjuk."
Gallianitól:
"Várnunk kell Suazora hogy aláírhassa a szerzõdését, mivel hogy jelenleg nyaral, bár még az is megeshet hogy nem akar hozzánk igazolni" - tette hozzá Galliani.
vagyis Suazo már minket választott csak a klub elfogadot még 1 ajánlatot...végülis most Suazon áll a választás hogy akkor most hova...bár ha Moratti nem hazudik és miért tenné akkor Suazo már aláírta a nevét az Internél...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
zajlanak ma itt az események😄
érdekes egy mercato lesz az biztos
FORZA ITALIA!!!
Nem nagy dolog, de leírom, jó volt:
Ma F1 challenge-ben egy olasz szerverre léptem be versenyezni, és "megismerkedtem" egy Hellas Verona-drukkerrel, õ volt a host.
Nagyon jól elcsevegtünk, megtanítottam neki magyarul a campioni del mondo jelentését. 😄
A közös nyelv az angol volt, amit az olaszhoz hasonlóan nem beszélek. Vagyis ezt (angolt) tanulok 2 éve iskolai keretek közt, tehát nagyon lassan. Aztán sajnos lefagyott a gépem és utána nem találtam vissza a szerverre. Remélem nem gondolják ott azt, hogy szó nélkül otthagytam õket direkt.
Hajrá Magyarország!
A rúgott gólok száma a topligákban 2006/2007:
1.OLASZORSZÁG; SERIE A 969gól
2.Spanyolország; Primera División 942gól
3.Anglia; Premiership 931gól
4.Franciaország, Ligue 1 855gól
5.Németország; Bundesliga 837gól
ennyit a bunkerfociról...
FORZA ITALIA!!!!!!!4
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
hmm-hmm 😊
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
és van egy Spanyol bajnokunk is 😛
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"