13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • NeoMaN
    Totti hol van? Bocs, de nem követtem annyira...
  • LasCar16
    alapból nagy az Ambro ellenesség de akkor inkább Gattusot hagynám ki, Ambro most sokkal jobb
  • miki36
    így van, Camo eredeti posztján sokkal többet kihozhatott volna a mai meccsből.
    nah, készüljünk a románok ellen, FORZA ITALIA!
  • Kit--Kat
    Akkor a következő nagy homály Ambrosini... Ott ült De Rossi a padon...

És Grosso, ő miért nem kezdett???!!!

CSak Di Natale tudtam, hogy 1 alibi lesz éde tudtam és csak őt rakta be a kezdőbe Donadoni, éreztem ott van Del piero Cassano, klasszisokkal jobbak.
  • BADE
    itt a taktika a szar,a Juveban Camo más poszton játszik,az fekszik neki.
    Felépítettük teljesen Tonira a taktikát(azért a VB-n volt mellette még1 csatár),ha meg nem megy neki,nem tudunk váltani,mert akkor az egész csapatot át kellene variálni+nem is azt gyakroltuk be edzéseken
  • miki36
    Ezt több játékosról is el lehet mondani, nem akarok veszekedeni, téma lezárva.
    Románok ellen mindenképp kell Alex, Chiellini, De Rossi és Grosso a kezdőbe, #8441-el teljesen egyetértek.
  • Cucmey
    Az igazság az hogy nem lett volna ez ekkora zakó ha spori barátunk nem adja meg a 2 méteres lesgólt.
  • Kit--Kat
    De most komolyan, arra volt jó, hogy 10 helyett 11en voltak a pályán az olaszok...

A gólokat nem miatta kaptuk viszont elvette a helyet a jobb csatárok elől.

• Cucmey
    hát egy ilyen meccs után... sokmindent láttam de ilyen szétesett olasz válogatottat nem nagyon.
  • BADE
    Már a kinevezésekor megmondtam,hogy Donadoni tapasztalatlan edző,semmit nem tett le még az asztalra.
    Ma ezt be is bizonyította,puszipajtásait játszatta, a padon meg a formában lévő játékosok pihentették végtagjaikat.
    Következő meccsre Alex,Grosso,Chiellini,De Rossi be,Panucci,Barzagli,Di Natale,Ambrosini le.
    Egyébként az a legnagyobb probléma,hogy egy összeszokott belső védő kettős kellene,akik egy klubcsapatban játszanak.(ez max Legro-Chiellini esetében valósulhatna meg)
    Grosso,Alex behozatala egyből megdobta a csapatot.
    Kíváncsi leszek innen hova tovább...
  • Cucmey
    neked legyen igazad.
  • Palinko
    huhúú ez nagyon elhamarkodott kijelentés! soha nem indul az olasz csapat rendesen. ez igen szar kezdés volt a szokásostól is rosszabb de még semmi sincs veszve. ha románokat sem győzzük le akkor tényleg vége.
  • szucsy89
    dehogy vernek mindenkit...:D szerencsétlen napunk volt ennyi majd javítunk:D (bár ehez a kezdőn változtatni kéne)
  • james69holden
    nincs mese, most abban kell bíznunk h a hollandoknak kitart a formájuk a csoportmeccsek végéig
    illetve még abban h donadoni összerázza a csapatot
  • LasCar16
    nem tudom mit izgultok, a hollandok végigvernek mindenkit a csoportban, mi meg román győzelem, francia X mínimum...aztán 2.ként egyre jobb formában visszavághatunk még az Oranje-nak, én bízom a csapatban, nem azok akik egyből feladják.. ezt a meccset meg el kell felejteni
  • miki36
    nem Di Nataléval volt itt a baj szvsz
    Camo helyett simán kezdhetett volna Del Piero is, mert ha már 4-3-3-as felállás akkor tényleg 3 csatárral kéne játszani.
  • Count Adyn
    Hollandok megvernek mindenkit, mi a románokat, franciákkal x és kész:D
  • Cucmey
    Sajnos azt kell mondjam ebböl nem lesz EB győzelem. :(((
  • james69holden
    ha a többi meccsen is ezt a kezdőt lesz, 0 pontal fogunk kiesni
    hazaérve donadonit meg a római repülőtéren fogják elásni az is 100

nézzetek fel pár olasz hírportálra, mennek ám kritikák nem kicsit
  • szucsy89
    ezen én is meglepődtem hogy nem játszott...Milan ide vagy oda Ambrosini helyett őt játszattam volna
  • szucsy89
    nah jó kész ennyi a eb-s topicon már így is felbasztam magam úgyhogy jövök ide itt családiasabb a hangulat:D

az biztos románok, franciák ellen győzelem kell, akkor lehet továbbjutás......
  • Kit--Kat
    Di Natalet meg elzárni 5 napra, egy nagy 0... Azért vannak páran minőségibb csatárok a padon.
  • Kit--Kat
    De Rossinak kezdeni kellett volna megkérdőjlezhetetlenül alapja a középpályának, de Donadoni-nál nem ez számít sajnos.
  • Trunks
    Nem tudom eldönteni, ki a hülyébb: Donadoni vagy Domenech... Remélem a kövi meccsig átgondolja a dolgokat.
  • Trunks
    Első jó meccs az EB-n. Del Pierónak a románok ellen mindenképp kezdenie kell. Chiellinire is szüksége van ennek a védelemnek, akár a balszélen, akár középen.
  • ForzaInter
    az a baj hogy nem tudja félretenni klubhovatartozását... De Rossi nagyon hiányzott...
  • bigfoot
    hát ez a védelem, Nesta és Cannavaro nekem nagyon hiányzik:(
  • james69holden
    donadoni köszönjük
    ezzel a 4-3-3-as felállással ebben a formában nem kicsit elbaszta
    az oké h támadó futballt próbálja erőltetni, de így nem megy h a középpályánkon simán átgyalogolnak...
    ambrosini kezdő? viiic
    de rossit már az első félidőben be kellett volna hozni!
    védelem ugyancsak agilis, de nagyon!
    cannavaro nagyon hiányzik
  • ForzaInter
    ezt a szégyent...
  • Palinko
    Pirlo nagyon szép volt ez. de ez a 3. is hát elásom magam.
  • limperatore
    nah cassano a king ;)
  • Kit--Kat
    VéGRE!
  • limperatore
    jön del piero

amúgy ez az edző kb olyan szinten van mint a franciák edzője
  • 5w0rdf15h
    Nem kötözködésből, meg flémkeltésből de akár a csapat 2/3át lecserélhetné, ezt a kezdőt nagyon nem találta el, nem is értem h pl Del Piero mért padozik. A legdúrvább az h szerinte ez így jó és eszébe se jut változtatni, csak egy bal védőt cserélt....
  • Kit--Kat
    Amekkora faszfej ez a Donadoni majd Boriellot hozza be.

Bár szeintem még ennél is 2x faszfejebb nem is visz be a csatárt.
  • LasCar16
    meg Nesta...
  • Kit--Kat
    Na most fáj még jobban, hogy Nesta lemondta...

Én mindig is többre tartottam és szerintem jobb is mint Cannavaro.
  • LasCar16
    ez sosem lesz másképp, én bízom abban hogy a 2. félidőben legalább X lesz
  • ForzaInter
    sok kárörvendő de idegesítő...

De Rossi és Del Piero kell, másképp ez bukta, de Barzagli is gyenge, Matrix se vmi jó, de annyi nem gáz... nagyon hiányzik Canna:(

FORZA ITALIA!
  • Csesza
    viszont az mennyira gáz, hogy ha ezt az olaszok lövik akkor a bundásnemzet megint alakított :SSS