Nagylelkű adomány a SETI-program támogatására

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kivétel nélkül minden nyamvadt ûrkutatásos és adományozós hírforumba beszól egy ilyen barom. Csak épp azt nem látom, hogy változna meg a világ az elõnyére ha etetnénk az éhezõket (még több lene, tovább szaporodna a probléma míg aztrán totálisan kész volna a föld, aztán ugyanúgy éhen halnának az emberek csak épp sokkal többen)

FtranX
Ha annyi pénzem lene, mint PA-nek. Én inkább a fizikai és nanotechnológiai kutatásokra adtam volna.

szurmakotium
Nyilvan nektek is a rákkutatás lenne az égetõbb ha valakitek vagy ne adj isten ti magatok is megbetegednétek ...

Lefogadom hogy jól leszarnátok az egész seti programot mikor bejelentenék a túlélési esélyeteket !!!

A kötözködöknek:
Azt írtam: "rákkutatás, vagy egyéb globális problémák", nem az hogy "globális problémák pl. rákkutatás ..."

By the perception of illusion we experience reality.

AnarchoiD
szart egetobb a rakkutatas ... alienek egetobbek, rakkutatasrol meg annyit, amit a gyogyszeriparbol ... tudjuk hogy a legnagyobb business a koolaj utan a gyogyszer a vilagon, asszed torik magukat annyira az ellenszerert ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ki mondta neked, hogy rákkutatásra nem adott? Azért, mert az SG nem hozza le a hírt lehet hogy nekik is adományozott, de hiányos információkból ne vonjál le hibás következtetést...
szurmakotium
Ez tényleg nagyon nemes dolog.

De miért nem lehetett volna ekkora összeget egy kicsit égetõbb dologra szánni ?
pl. rákkutatás, vagy egyéb globális problémák ...

Minek kancsintgatunk messzebbre ... amíg itt a földön saját "piti" dolgaink sincsennek rendbe ...

By the perception of illusion we experience reality.