20
-
Shadow_THH #20 "Jah, a keleti régióból általában jó cuccok érkeznek." Ja a játékaikból sok a jó de ez a megfogalmazás azért tulzás :D -
#15 meg a mélybe is !lökhet! valaki -
#14 aki ahogy érti. Ezt én úgy értettem, hogy reális napszakváltozással ellátott játékot ígértek már jópáran, de az nem volt annak nevezhető amit nyújtottak. -
Eiki #13 "A motor valós idejű napszakgenerátorral lesz ellátva, de nem olyannal amit eddig !löktek! elénk." - micsoda egy megfogalmazás, a kutyák elé szokták lökni a kaját... -
MrTressy #12 de te is :p -
#11 Jah, a keleti régióból általában jó cuccok érkeznek. -
#9 jah, a fejlesztők szeretnek túlozni. ;) majd meglátjuk. -
#8 gondolom ez irónikus volt. ;)
Amúgy 3D stratégia játék ami említésre méltó nem jött még ki nem?
Amúgy meg sztem minden játéknak örülni kell. Nem kell vele játszani, de akit érdekel megnézi, ha jó akkor nyertünk vele. Ha nem akkor mit veszítesz? Semmit. -
#7 ez is afejlesztőn műlik, lehet egy használható kamerakezelést összehozni, speciel sztem a C&C Generalsban sem tekergette sok ember a kamerát akció közben. Az sztem elég kezelhető volt a numbillekkel. -
#6 mivel még nincs kipróbálható verzió, így mindig mindent szkeptikusan kell fogadni. Én a "hiszem ha látom" embercsoportba tartozom. De jelenleg a honlap tartalma ezeket az infókat tartalmazza. (Persze némely fícsört továbbgondoltam, hogy milyen lehet. ;))
(Demkó Zsolt) -
#5 hát az aztán kurva értelmes volt -
#4 O vegre! Mar idejet sem udon annak mikor keszult egy masodik vilaghaborus jatek! -
MrTressy #1 hmhm