33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Rudee #1390 Te teljesen kész vagy :D -
Csesza #1389 igen emléxem rá most már csak kevertem
amúgy nem 1.5éve vagyok barca drukker hanem 3 tudom ez se nagy szám de a koromtól fogva nemnagyon néztem még előtte focit ugyanis keményen vagyok 16éves!
de ha akarsz akkor ebbe is beleköthecc -
Rudee #1388 Amúgy ha nem másfél éve lennél barkasz szurkoló, akkor talán emlékeznél rá hogy az említett esett még a Mallorcai korszakból való ;) -
Rudee #1387 #1380, a bagoly és a veréb esete
Írta valaki hogy Figo nem szeret elesni? Nem emléxem rá. -
Csesza #1386 jajj, a műeső volágbajnokok beszélnek??????
erree azér emlékeznek mer nalunk nemsok műesés van! ha van 1 akkor arra felfigyelnek de a reálosoknak már megszokták mer minden meccsen van 10-20db
tudod Figo-val az élen -
Rudee #1385 Ja, egyébként Beckhamet nem csípem -
Rudee #1384 Ha nagyon akarnék találnék jópár felvételt, de nem is én verem a mellem hogy ki hogy szopatja az idióta olegőrt és társait. -
Rudee #1383 Hozzád ki szólt Sanyika? -
Rudee #1382 De ha ennyire emléxel a nagy megmozdulásaira, az is biztos megmaradt mikor Hierro mellett eltolta a labdát és feldobta magát. A bíró be is fújta volna, ha Hierro nem lép hátra eggyet mielőtt elesik az a balfasz. Így csak a fél világ röhögött a szánalmasságán Kár hogy csak a keze sérült meg az esetnél. -
#1381 szerintem húzz innen a picsába!
takarodj a real topikba, ott kiverheted bekemre -
Csesza #1380 nembírod elviselni ha 1x alul maradtál? elfogult madridista! bármit mondunk neked egyből azt hiszed hogy ti/te jobb(ak) vagy(tok)!
ugyanúgy zidane szopatja a barcásokat, eto'o meg a madridistákat, ennyi!
te se sok olyat tucc felmutatni ahol "nagy" szoptás van a Barca ellen -
Rudee #1379 Egyetlen egyszer jött be neki az a csel, óriási sikerélmény lehetett -
Csesza #1378 nem-nem nem erre gondoltam, még a Mallorca színeiben jáccott asszem vagy már Barcás votl? nemtom mind1, amikor ott ált az 5ösnél szemben vele RC, csinált egy cselt kiefél RC elindult a cselre kifele és Eto'o csak bepasszolta lasztit, ezt most annak ellenére mondom hogy számomra a rejálból RC a legszimpatikusabb játékos. -
Rudee #1377 RC-t? Röviden adta haza a labdát a győri meg elérte, ha ez szopatás akkor jobb ha felhagy focista karrierjével. -
Csesza #1376 de viszont láttam azt ahogy Eto'o az egész real margitot szopatta főleg RC-t :D -
Rudee #1375 Utóbbi kettőtől mégse láttad még :D -
Csesza #1374 ezt most a nagy szám? ezt most Makaay is megcsinálta tegnapi Leverkursen - München meccsen, ezt sokan beszopják. ez alól nem kivétel se Ronaldinho se Zidane se Samuel... -
Rudee #1373 Másoljátok be a linket a címsorba. -
#1372 brekk brekk -
Csesza #1371 sajna nemlátok semmit csak kis békát -
Rudee #1370 Ezeket szereti oktatni. -
Rudee #1369 Ja sima, 10 perc alatt 3at lőhetett volna a Betis még 0-0nál. Biztos sokat láttál a meccsből. -
Rudee #1368 Örülne a hóhér, erre emléxel? Akkor jöhet ha nem lehet így átbaszni, addig meg gyakoroljon. -
#1367 Gratula a csapatnak!
Az elő félidőben tényleg gyengék voltunk, de a másodikban már bajnokhoz méltóan játszottunk.
Betis-Barca *Spanish Supercup(torrent) -
R9 #1366 Joaquin 6 embert cselezett le majd fölé lőtt :\ -
R9 #1365 láttad a meccset? -
#1364 jó de azt követően focisuli -
R9 #1363 -
R9 #1362 hát eslő félidő nem volt sima -
Csesza #1361 örúlnél ha a margitban jáccan egy ilyen lópofáju.... -
#1360 na ez valahogy sima lett :DDDDDDDD -
#1359 FT Real Betis [0 - 3] Barcelona
47' [0 - 1] L. Giuly
51' [0 - 2] S. Eto'o
63' [0 - 3] Ronaldinho
-
Rudee #1358 Lópofájú gaucho is lőtt eggyet. -
R9 #1357 2:0 Eto'O -
R9 #1356 1:0 Ronaldinho "fejedlfordítós" gólpasszából Giuly üresen vezette kapura -
Rudee #1355 Majd a végén lesz surprise 11es ha még mindig tartja a Betis a döntetlent. -
R9 #1354 0:0 a félidő
1 kapufa giuly-től semmi más -
R9 #1353 www.tvmix.net -
Csesza #1352 eurobarca vagy hol? -
R9 #1351 neten