33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#7080 Na ezt most nem igazán értem. Akor miért is kellett annyira elmenni a Bracából? -
Zséé #7079 Larsson Mencseszterbe igazolt kölcsönbe -
#7078 ez dicséretnek szántam... -
#7077 Veled mindig [kivétel vagy] -
DJ BP #7076 Jó van, akkor peace -
#7075 Nem, én csak azt mondtam, hogy nyár óta ő sincs igazán formában, tehát bárki más kaphatta volna. Node sebaj. Mondom, én nem tartom túl sokra ezt az egész díjat. -
DJ BP #7074 de csöves Juvés úgy tudom :) -
#7073 Basszus :) Nem terád értettem, hanem a #7054-es hsz-re. Sebaj -
DJ BP #7072 ki mondta, hogy fontosabb? a csapatomnak semmi köze ehhez, te hiszed azt folyamatosan :) -
DJ BP #7071 akkor viszont csak simán belekötöttél a logikámba, mert azzal volt bajod... Sztem a lényeg, hogy nekiadták, nem? -
#7070 Azt azért írtam, mert itt úgy látszik valaki fontosabbnak tartja az Aranylabda szavazást, mint csapata eredményeit (szerintem ez számodra is furcsa) -
#7069 Emeld már ki, hol kritizáltam azt, hogy Cannavaro kapta az aranylabdát légyszíves! -
DJ BP #7068 Mellesleg én semmi ezzel kapcsolatos témát nem hoztam fel, már jóelőtte futott itt.
Arról van szó, hogy hirtelen kibukott belőled, hogy ,,Legyen a Realnak 11 aranyladbása", engem ez kezdettől fogva hidegenhagy, de neked a Real járt a fejedben most, azért bukott ki belőled, nem?
Sok a hsz-em, amit flémnek fognak nevezni, nem érdekel, mert nem én kezdtem. Sztem teljesen normálisan beszélgettünk arról, hogy ki miért érdemelne aranylabdát. Erre elkezded a realt behozni a buliba, meg kicsit aggresszívoskodni, csöves is észrevette, szóvá is tette. Szóval te nem bírod elviselni, ha egy Realos ideír? Két csapat szurkolói nem beszélgethetnek barátságosan? Egyszer tudjál már elvonatkoztatni attól, hogy ki milyen drukker... Ugyanúgy beírtam máshova is ahol megkérdőjelezték, Juvésok elfogadták Cannat, pedig sokan nem szeretik, mert az általuk utált Madridba jött, én se szeretem a csapatukat, mégse flémeltünk egymással. -
DJ BP #7067 Ronaldo nem is tud játszani, ha feltűnt volna... Egy elhízott, mindig sérült csatárral mit kezdenétek? Aki elmlút 30...
Nem kéne belekötni -
DJ BP #7066 szted ki kritizálta, hogy Canna kapta az Aranylabdát? Nehogymár megint mi kötöttünk belétek.... Volt szó Barcáról? -
#7065 Nem tudtad, hogy ott ez a hozzáállás? :) -
#7064 Nem tudom honnan veszed, hogy engem bármi is zavarna a Realon belül. Csak ti, Realosok foglalkoztok állandóan más csapatával, normális ember csak a "saját" csapatával van elfoglalva.
Mellesleg én semmi ezzel kapcsolatos témát nem hoztam fel, már jóelőtte futott itt. -
#7063 Szal addig kell valaki, ameddig formában van? Hány gólt is lőtt a Real színeiben? -
#7062 hellosztok!
vki nem tudja honnan lehet letölteni Barcelona szurkolói énekeket?
[nem barcás]
köszi! -
DJ BP #7061 Legyen a Realnak 11 aranyladbása
mégis innen fúj a szél, te hoztad fel, tehát zavar téged, csakhogy tudd, engem se izgat mennyi aranylabdás van nálunk, egyet Ronaldot el is küldenék már... Énis letojom, hogy fogunk nyerni, és nyertünk is már ellenetek -
Zséé #7060 épp akartam mondani :)
Torres valamit csinálhatnál a bannerral, mert már hónapok óta ottvan az a kék háttér és elég csúnya már. Ha meg nem tudod eltüntetni akkor kérj segítséget valami hozzáértőtől vagy moditól :) -
#7059 én meg erre azt válaszolom,h legyen a barcában 11 ronaldinho,de inkább mi nyerjük a bajnokságot,RONALDINHOKAT MEGSZÉGYENÍTŐ JÁTÉKKAL :)))
és a banner nálam kicsit össze van "töpörödve" -
#7058 Hol itt az agresszió? -
#7057 mire fel ez az agresszió? semmi rosszat nem akartam ezzel a hsz-el
az meg hogy hány aranylabdása van a realnak teljesen hidegen hagy,utoljára kb 40 éve volt olyan aranylabdásuk aki azért kapta a díjat mert a realban játszott -
#7056 Jajj már, mi van, nő a fogad? Ki mondta, hogy én azt szeretném, hogy Ronaldinho kapja a díjat? Ha tudnál olvasni akkor látnád, hogy lesz@rom kié lesz. Legyen a Realnak 11 aranyladbása és nyerje a Barca a bajnokságot és akkor ha jól értem mindketten elégedettek leszünk! -
DJ BP #7055 ezért írtam, hogy nem jelenlegi néhány hét teljesítményét díjazzák, hanem az egész tavaszi szezont, meg a VB-t... És ez a két dolog megvolt Cannavaronak -
#7054 és mi lenne ha megmagyaráznád magadnak a döntést azzal,hogy a díjat a 2005/2006-os szezonra adják?
lehet hogy nem így van de legalább el tudnák jópáran viselni -
#7053 Na nem mintha Cannavaro most olyan nagy formában lenne. Mondhatnánk azt is, hogy bűn szarul nyomja -
DJ BP #7052 Kizárólag pillanatnyi hangulatok döntenek egy ilyen szavazáson.
Hát 1 hónapja Ronaldinho még bűn rossz volt, nyáron is végig, mostvolt 2 jó meccse... Nem 1 hétre adnak aranylabdát -
#7051 Na akkor ezen logikából kiindulva nem is értem Henry-t és Buffon-t miért is rakták dobogóra, mert csak olasz válogatott vagy Barcás, vagy Sevillás játékos lehetett volna esélyes. ökmindegy. Itt sosem lehet igazságoan dönteni, valljuk be, Cannavaro meg sem közelíti Juvés önmagát az év második felében, Ronaldinhoval annyi a különbség, hogy nagyobb játékos és most már kedz formába lendülni (pl. a Sevilla elleni meccsen totál maxon pörgött), ezzel az erővel övé is lehetett volna, miután ő nyert BL-t idén, nem pedig Buffon vagy Henry. Ő vezeti a spanyol góllövőlistát. Kizárólag pillanatnyi hangulatok döntenek egy ilyen szavazáson. Emlékszem amikor '98-ban Zidane kapta, akkor minden újság nyíltan kijelentette, hogy az addigi talán leggyengébb éve volt és tulajdonképpena VB döntőn lőtt 2 gólja miatt kapta meg. Na én azóta nem adok semmiféle ilyen díjakra és szerintem Henry sem sírta el magát, amikor megtudta, hogy nem lett első... -
DJ BP #7050 sajnos ő nem nyert semmit, amikor csak Barcásokat választottak a BL legjobb játékosainak, az szted miért történt? Ugyanez, győzni kell -
Zséé #7049 Henry -
DJ BP #7048 Attól függetlenül teljesen igaza van
Miért? Kinek adtad volna akkor? -
#7047 Most találtam:) -
#7046 Barcelona-Villareal 4-0 -
#7045 Csak ezt akkor sem így kellene. -
Zséé #7044 Attól függetlenül teljesen igaza van, és nem azért mert Cannavaro épp a Realban játszik, és nem is azért mert nem Ronaldinho kapta... -
#7043 :)nyugivan enber...sorry -
#7042 Nah jólvan, most húzzál vissza a topikotokba!!! -
#7041 eto 1 tsítska má' bocs:| csak a nyilatkozata miatt
nah tisztelet
amugy grat a villareal ellen...retekegér betóta rendesen:-O