33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Zséé #7120 Vajon mi lehet Torressal? Minden Barca házigazda eltűnik? -
#7119 mi ezen a nevetséges?
amúgy hajrá Werder! -.- -
#7118 mai meccs komoly lesz, jó szurkolást. -
#7117 :ASDASDD -
Zséé #7116
afenebelé :D -
DJ BP #7115 Kibekkelni nem tudják, támadásban jobbak, ha nem rúgnak gólt, akkor meszeltek az egésznek. Min. 1 gól kell nekik, még úgyis kell szerencse, de az meglehet :D -
#7114 osztálytársam kint lesz a meccsen :)
már ma sem jött suliba,ahogy mindig szoktam,lekezelek a fiú osztálytársakkal,és megkérdezem a gyerek legjobb haverjától:Hol van Ricsi? azt mondja,spanyolországban,mire megkérdezem,h a meccsre ment ki?,aszongya igen(és ez a gyerek nem szokott hazudni,meg ez a gyerek,aki most barcelonában van,nem lepődök meg rajta,h kint van,mivel elő szokott fordulni,h váratlanul elmennek a családdal ausztriába meg szlovákiába síelni)
még most is csodálkozom,h a csudába kaphatott jegyet :P
amúgy a sulinkból voltak kint szeptemberben spanyolországban 2 hétre(én azért nem mentem,mert Barcelona mellett voltak vhol,és Madridig nem mentek el,csak costa bravan voltak) és akik ott voltak,ők is voltak a nou campban
csak gondoltam leírom,mert nem off :P -
#7113 jó meccs lesz tuti nem fogunk unatkozni -
#7112 -
Zséé #7111 Hát nagyon nehéz lesz, de remélem sikerül :) -
#7110 na ma este kivi leszek h nyertek-e vagy a Brema kibekkeli a 90 percet -
#7109 Nincs mit, remélem segítettem is FORCA BARCA!^^ -
wamp #7108 Nagyon szépen köszönöm a segítségedet..... -
#7107 Még egy bonus csak a Brazilokról... -
#7106 EZ még egy -
#7105 Háát az Aréna adott ki vmi könyvet, DVD-ről nemtok, de: ez... nem túl nagy, mindössze 16x20 cm és "puhaborítós"
és ugyancsak
ez csak Ronaldinho-ról -
wamp #7104 Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy belerondítok a fórumba, de szeretnék egy kis segítséget kérni. Tudtok olyan könyvről, vagy DVD-ről ami FC Barcelona-s? A páromat szeretném meglepni vele karácsonyra.
MInden segítséget előre is köszönök -
#7103 Sevilla kikapot 2-1-re elég bénák voltak mert ök szerezték meg a vezetést -
#7102 az igaz hogy egy kicsit komolyabban kellett volna kezelni a meccset de keddre a talpukra kell hogy álljanak!!!!
remélem ma a Sevilla is döntetlent játszik -
#7101 Nem azon múlt. Ennyire azért nem kellett volna lazán venni a meccset. Ezt a csapatot nélküle is 2-3 góllal meg kellett volna verni. -
#7100 Xavi lábában maradt a győzelem... -
#7099 sztem Rijkaard Ronaldinhot a kispadra elvihette volna mert az utolsó 15 percben szükség lett volna rá -
Zséé #7098 Hát sajnos 1 pontra futotta csak... :( -
Zséé #7097 Deszép Deco gól :P
1-0! -
Zséé #7096 Ha Ronaldinhora gondolsz akkor azért mert pihentetik a bl meccsre... -
#7095 Miért nem játszik Jar-Jar? :(((( -
Zséé #7094 Nah ma 8-kor Levante-Barcelona SportKlubon. Kíváncsi vagyok mit alkotunk Ronaldinho nélkül :)
Várható kezdő:
Barcelona: Valdés, Belletti, Puyol, Thuram, Sylvinho, Edmílson, Xavi, Deco, Giuly, Iniesta és Gudjohnsen.
Sylvinho pedig aláírt 2008-ig :P
-
DJ BP #7093 hát Torres kezd nagyon beszürkülni mostanában sztem -
#7092 vagy 3 éve már folyamatosan -
#7091 De Torrest is vinnék!! -
#7090 a MU-ban most csatárproblémák vannak, azért megy oda, és csak 3 hónapra, mi nem is hívtuk, ha mi is hívtuk volna, akkor ide jött volna és nem oda -
Zséé #7089 Hát azt kétlem, mert meg volt becsülve. Tehát nem úgy volt mint a realban egy-két ember (Ronaldo, Cassano), hogy pályára lépett és kifütyülték. Azt meg gondolom megértette, hogy Eto'o mögött csak csere lehet. Mencseszterben sem lesz állandó kezdő.
Másrészt meg itt érte el pályafutása legnagyobb sikerét sztem...
(Elvileg azért ment el mert közel akart lenni a családjához) -
#7088 nem hinném, akkor nem is játszott volna jól. -
#7087 Szerintem csak egyszerűen nem érezte jól magát a Barcában! -
#7086 ezt én se értem, kicsit azt érzem hogy elárult minket,
de persze lehet hogy a barca nem is tett neki ajánlatot. -
Zséé #7085 Ja -
#7084 ez komoly? -
#7083 ugye nem a képre gondolsz? :)
ezt meg lehet oldani a szín kódjával is -
Zséé #7082 de :) -
#7081 Ez nem kellemesebb lenne háttérnek?:)