33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#7441 Szerintem elég, ha arra emlékszünk ebből a félévből, hogy BL továbbjutás és őszi első hely... -
#7440 X szagú a meccs -
#7439 Rafaaaaaaaaaaaaa góóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!!!!!!
:)))))))) -
#7438 Nem új csapat kell, hanem taktika. A tanácstalanság a középpályán kissé szembeötlő -
#7437 A több az nem elég, egy új csapat kell, ha győzni akarnak. -
#7436 Ennél több kell a következő 45 percben -
#7435 Robert -
#7434 ki rúgta? -
#7433 Horti az nem érdekes, hanem ökör -
#7432 Ez komolytalan. -
#7431 1-0 ra vezet a betis :S
(amúgy ez a kommentátor elég.... érdekes ) -
#7430 Mi a szar van? Beállunk kontrázni????????????? -
#7429 igazad van.csak neki ment most a játék senki másnak,de nem lényeg sajnos:(
karierrjének tuti,hogy így ha legjobb ha elmegy...
-
#7428 A vezetőség elintézi, hogy Saviola gratulálok :S
lehetjobb is lesz neki így és egy másik csapatban írni is fognak róla az újágok.
Mert valjuk be nem negyon hallottunk róla mióta a Barcába ment... na jó az elején igen de utána kispad.
Sztem jót tesz majd a karrierjének, hogy elmegy
Egyébként meg én is sajnálom, én kedvelem. Kicsi gyors gólerős... ha ez nem illik bele a barszába akkor baxanak meg egy talicska aprómajmot (már elnézést) -
#7427 Nem is szabad Gudjohnsennel egy lapon emlegetni -
#7426 Azt nem is mondtam:) -
craft #7425 sztem meg tuti elmegy SAJNA!!! -
#7424 örülnék ha maradna.. de .... =<
sajnálom nagyon... sztem 100x jobb mint gudi(őt nemkellett volna megvenni).De sztem még nem 100% hogy elmegy. -
#7423 Viszlát Saviola:
A kiszivárgott hírek szerint a Barcelona vezérkara nem ajánl majd anyagilag túl előnyös szerződést Javier Saviolának, ami abszolút megfelel a várakozásoknak. Txiki Begiristainék a korábban is sejtett, mintegy felezést kívánják végrehajtani Saviola fizetésén, azaz prémiumokkal együtt a csatárnak 2.5 millió eurós fizetése lenne, ha úgy dönt: marad a következő években is a Camp Nouban. Ezek után elsősorban az lesz a kérdés, hogy a többi érdeklődő mekkora járandóságot tud biztosítani az argentinnak, s hogy magának Saviolának mik lesznek a preferenciái, tehát a fizetését tartja majd fontosabbnak, vagy a biztos játéklehetőséget. -
#7422 Nem is a Real edzője mondta.
:P -
#7421 Szép, csak ez a Real-nál sem nagyon jött be éveken keresztül. -
#7420 "Nem az a lényeg, hány gólt kapunk, hanem az, hogy mi többet lőjünk!"
Ez a legszebb mondat amit egy edzőtől hallottam. -
#7419 Nem akarok beszólni, de ki védekezne?:) -
#7418 a calciomercato szerint ( ők sem a leghivatalosabb forrás,de azért még is több köze van az olasz átigazolásokhoz mint az ns-nek), Saviola már beszélt Seccoval,3 millió eurós fizetést kér a Juventustól -
#7417 Szerdán sportklubon 21:00-tól Betis-Barca -
#7416 114 mérkőzésen 55 gólt szerzett A Barcában Saviola, sztem simán kíbővülhetne az Eto'o-Ronaldinho-Messi 3as egy 4esre -
#7415 ha ezek után itt akar maradni,le a kalappal előtte.nagyot nőne a szemembe. -
Zséé #7414
Habár az nso külföldi híreire nem nagyon adok, de... -
#7413 Beszarás vazzeg.
Ingyé egy Saviola? Mindenki bekaphassa...
Pláne az olasz foci. -
#7412 hát jahh :( nekem egyik kedvencem saviola,nemértem mért kell őt eladni.... többet mutatott az elmúlt 1-2hétben mint Gudi az egész barcás pályafutása alatt... (szvsz) -
#7411 szenksz -
#7410 őszintén megmondom nekem nem nagy kedvencem Saviola,de amig így játszik addig szeressük.nem értem a Barca vezetést,1 embernek megy a szekér és az ő,ennek ellenére túl akarnak adni rajta.hülye lenne nem elmenni,főleg a Juveba.
-
#7409 Köszííí! :) -
#7408 [center]
BARCELONA-GIMNASTIC 1-0 (18)SAVIOLA
http://www.youtube.com/watch?v=vlQi3xfl8WY
BARCELONA-GIMNASTIC 2-0 (68)GIULY
http://www.youtube.com/watch?v=0fOqc-cGmmk
BARCELONA-GIMNASTIC 3-0 Iniesta
http://www.youtube.com/watch?v=aqEpC4tb78M -
#7407 Tudom de az utolsó 3 meccsünk nem valami sok pontot gyüjtöttünk -
#7406 Pontfaragást??? Elsők vagyunk! -
#7405 de azért még mindig lehetne jobb de az a lényeg hogy elkezdtük a pontfaragást -
#7404 Hát mondhatnak bármit, arról, Ronaldinho rossz formában van, de most is benne volt vastagon a 2. és 3. gólban! -
#7403 Csúnya gól is gól! :) 2:0 -
#7402 Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg kicsit lagymatag a meccs?