33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• DJ BP
    ha észrevetted volna ez azért van, mert Madridban mindenki türelmetlen. A média nyomása, hogy válság van, kötelező nyerni, ez vezet ide, hogy cserélgetik a fél csapatot évente. És láthatod, ez nem vezet semmire. Nem értem mit lehet ezen utálni, hidd el tudom én is hogy ez nem jó, mert nem érünk vele semmit. Semmi hasznunk nem származik belőle. Most fiatalítunk, de sokak ezért is piszkálódnak most. De ez a mi problémánk, ezért rohadtul idegesít hogy mások is ezzel vannak elfoglalva, így nem elég hogy a csapatom szerencsétlenkedését kell néznem évek óta, még ilyen további folyamatos piszkálódás is ér minket szurkolókat (,,realosok"). Megérthetnél minket is szurkolókat, semmivel se vagyünk hülyébb, rosszabb emberek mint te, csak azért mert Realnak szurkolunk, mert ez jön le nekem, ez látszik több hozzászólásnál.
    off vége
  • B0B0
    Ez a te fóbiád, hogy én utálom a gazdag csapatokat. Én azt nem szeretem (hozzáteszem, nem egyedül), ha egy klub mértéktelen pénzt költ játékosokra. De ezt már lassan 1 éve próbálom a fejetekbe verni, realosoknak, de még mindig nem sikerült felfognotok.
  • DJ BP
    B0B0, hogy is van az, hogy te utálod a gazdag csapatokat? A te csapataid olyan szegények mint a templom egere?

Deloitte - A világ leggazdagabb tíz csapata
    1. Real Madrid (292.2 millió euró)
    2. Barcelona (259.1 millió euró)
    3. Juventus (251.2 millió euró)
    4. Manchester United (242.6 millió euró)
    5. AC Milan (238.7 millió euró)
    6. Chelsea (221.0 millió euró)
    7. Internazionale (206.6 millió euró)
    8. Bayern München (204.7 millió euró)
    9. Arsenal (192.4 millió euró)
    10. Liverpool (176.0 millió euró)

• GTheo
    Ini góljával nyertek a spanyolok, Savioláéval az argentínok mi kell még ? :)
    Vki tud linket ini góljához?
  • Zséé
    Iniesta nemgyenge gólt lőtt az angoloknak :P
  • B0B0
    Utálják is.

Amúgy meg mi a ráció abban, hogy felhozom mindig és zavar. Mellesleg most sem én hoztam fel, hanem Scolari. Nyilván őt is zavarja ugye? :)
  • DJ BP
    Ki mondta, hogy zavar engem???? Hol mondtam én ilyet? Áruld már el.

hát folyton felhozod a témát... Miközben te sem egy Betisnek, meg egy Hannover büdzséjű csapatnak szurkolsz :DD Ők ugyanúgy utálhatnák a Barcát pl., mert több pénzük van sztárokat venni
  • B0B0
    Ki mondta, hogy zavar engem???? Hol mondtam én ilyet? Áruld már el.

És én nem az a fajta vagyok aki azért jár örömtáncot, mert egy másik csapatnak nem megy.
  • DJ BP
    jó, csak nem értem, hogy ez miért zavar téged? (de szinte folyamatos téma nálad) Ez nem a mi problémánk? Te inkább örülj neki akkor, hogy nem megy nekünk...

De tényleg, most azért utálják a Realt, mert nem megy a játék a sztárokkal. Ha menne a játék, akkor meg azért utálnának minket, mert sztárokkal könnyű... Innentől kezdve esztelenség az egész...

Mellesleg ez nem Real hiba, ez Perez elnök hibája volt, most láthatod, elindult valami változás, sajnos a játékon még nem látszik, de ott is meglátszik majd. Még csak nem is irigykedhetsz, mert a Barca is pont olyan pénzes TV szerződést kötött...

off vége, láthatjátok, nekem semmi bajom a Barcával, ellenben Reallal annál több embernek, miközben rohadtul nincs miért, a játékunkat elnézve...
  • B0B0
    Nem azt mondtad, hogy jó formában lévő játékosokat mondjak, hanem hogy sztárokat. És Raúl tök mindegy, hogy saját nevelés, akkor is világsztár, csakúgy mint a világ egyik legjobb befejező csatára, Nistelrooy is, valamint Reyes, a cselkirály, aki az Arsenalban állandóan lekötött legalább 3 embert. Diarra a világ egyik (ha nem a) legjobb univerzális középpályása, a Lyonban áttörhetetlen volt. Cannavaro én sosem tartottam nagyra, mindig ti ajnároztátok. De ez annyira tipikus. A Real felvásárolja mindenhonnan a sztárokat, akik egy ideig még hozzák a formájukat, aztán egyántalán nem meglepő módon beleszürkül a sztárcsapatba. A Real már évek óta játékostemető annak ellenére, hogy a mostani Chelsea-n kívül senki sem költ nagyobb pénzt rá. Ez a szomorú igazság. Most itt felsorotad az összes világsztárt, hogy nincsenek formában. Furcsállom, hogy nem szoktál hozzá az utóbbi időkben :)

És szerintem ezzel hagyjuk is abba az offot!
  • DJ BP
    Raul saját nevelés...
    És szted Van Nistelrooy és Cannavaro top formában van? :DD

Diarra meg Reyes ér valamit, de...
  • NeoMaN
    Hát igen, valószínűleg totál életveszélyes lenne a támadósor...
  • tobias88
    de neked is igazad van, mert az összes focistátok vagy kimenőben van, vagy nem képes olyan teljestményre, amiért megvették,
    nálunk sztem ha jön Eto'o és Messi, megoldódik minden, csak a hátsó alagzatot kell rendbe szedni
  • tobias88
    teljesen igazad van, és most ment el Ronaldo, meg ott volt Beckham is(mondjuk)
  • B0B0
    Mondok:
    Raul
    Van Nistelrooy
    Reyes
    Diarra
    Cannavaro
  • DJ BP
    mondj egy igazi sztárt nálunk! megmondom, nincs jelenleg top focistánk, és épp ez a probléma... Ronaldinho, Messi, Eto'o, nos ilyen kaliberek nincsenek nálunk. Szóval a sztereotípiákat unom már
  • kuci06
    nekem is tetszene ha eljönne ronaldo, szerintem az ő játéka nagyon beleillik ebbe a csapatba
  • Zséé

Én örülnék neki, csak nemtudom hol tudna játszani, ha Messi is hadra fogható lenne.
  • B0B0
    Az utolsó mondatra felhívnám a figyelmet!
  • B0B0
    Cristiano Ronaldónak a Barcelonánál a helye! – így véli Luiz Felipe Scolari, a portugál válogatott szövetségi kapitánya. A brazil válogatottal 2002-ben vb-t nyert szakember szerint a kiváló szélső csak a katalánoknál tudna tovább fejlődni.

Luiz Felipe Scolari, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, Cristiano Ronaldónak a Barcelonában kellene folytatnia pályafutását.

Luiz Felipe Scolari szerint a portugál játékos a Barcelonában még tovább fejlődhetne
    „Úgy érzem, Ronaldónak nagyon jót tenne egy környezetváltozás. A Barcelonának nagy szüksége lenne a portugál játékosra, mivel Ronaldinhóval nagyon jól kiegészítenék egymást.”

Ronaldo iránt a Real Madrid érdeklődött leginkább, de végül nem jött össze az üzlet, pedig a hírek szerint a spanyol klub 40 millió fontot is áldozott volna a futballistára.

Scolari szerint azonban a Barca lenne az ideális végállomás a kiváló játékos számára, ha tovább akar fejlődni. A kapitány hozzátette, hogy Barcelona éghajlati adottságai sokkal jobbak, mint Manchesteré. Szerinte ez nagyon fontos tényező, mivel szép időben a játékos is szívesebben edz és futballozik, mint hidegben.

A brazil válogatottal 2002-ben világbajnoki címet szerző szakember elmondta, hogy annak viszont örül, hogy a Real Madrid-üzlet nem jött létre. Szerinte Ronaldónak olyan helyre kell mennie, ahol igazi csapat van, nem pedig egyes „sztárokra” vagy „hősökre” épül egy együttes.
  • B0B0
    Tudod az a baj, hogy Rijakaard nem akarja tudomásul venni, hogy Deco egy nagy nulla. A tegnapi meccsen is nulla volt. Egy indítása nem volt, nem irányított.
    Amikor bejött Iniesta, azt sem igazán értem miért kellett csatárposztra vinni. Inkább visszatolta volta a helyére előrébb küldte volna Xavit! Na de mindegy. Nem én vagyok az edző, csak azt látom, hogy Frankie mindent Ronaldinho-ra épít, és ha ő nincs, akkor olyan szinten ötlettelenség van a játékban, hogy az kész, mert mint már mondtam, Deco nulla, Xavi meg egyedül kevés oda, kell mellé mégegy spiller (mondjuk Iniesta) csakhát eddig nem terjed az agya.
  • Monoton
    sadasdasdas

sorry

bannoltzasd kecibe -.-
  • csm
    liverpool is rossz formában van, sőt.
    a madridról meg ne is beszéljünk
  • Ronaldinhos10
    jól van nyugi most már van Eto'o és Messi is visszatérőben meg Ronnie(ugye ő sem játszott ma) azért ez a trió valamire képes lesz a jövőben az biztos
  • kuci06
    0-0 lett a végeredmény :(
    mostanában nagyon nem megy a játék, nemtom mi lesz így a liverpool ellen
  • B0B0
    Ennyire ötlettelen játékot
  • B0B0
    Végre rejkárd rá jött, hogy Marquezt előrébb kéne vinni
  • Zséé
    Kösz de nekem nem most van :DDDDDDDDDd
    Akinek ma van annak egy é-vel kevesebbje van :P
  • Monoton
    heppibörzdéj mr zséééééééééééé
  • tobias88
    nekem meg nincs még netem koliban, majd jövőhéten
  • banok
    Vagy a stream :D Ajánlom oldalam

:D
  • B0B0
    Marad az eurosport live
  • fernando torres
    basszus koliba nincs sportklub :(
    pics@ba
  • B0B0
    Ma este 21:00-kor meccs a sportklubon!
  • Shep
    Na végre visszatér Eto'o? Akkor hátha nem x lesz megint mint már 2,5 hónapja mindig ha idegenben játszik a csapat
  • fernando torres
    sztem lehet róla szó,annak ellenére hogy Eto'o felépült.
  • Ronaldinhos10
    csak az a kérdés hogy a Barca akar-e hosszabitani Saviolával mert sztem nem
  • tobias88
    Éjjen
  • tobias88
    Saviola szakított az ügynökével
    Írta: Z. Iván
    Bár első olvasatra nem tűnik kiemelendően fontosnak a hír, hogy Javier Saviola a továbbiakban nem tart igényt a menedzsere, Alfredo Cabrera Brizuela szolgálataira, valójában olyan lépést hozott meg a játékos, mely nagyban segítheti a Barcelonában maradását.

Az igen kemény tárgyaló hírében álló Brizuelával 1998 óta van munkakapcsolatban Saviola, tegnap azonban véget ért az együttműködésük a játékos döntése értelmében. Saviola még Brizuela segítségével írt alá a Barcához, aki a belső információk szerint kiváló kapcsolatot ápolt a korábbi katalán vezetőséggel, beleértve Joan Gaspart elnököt. Azonban alaposan megváltozott a helyzet, mikor Joan Laporta csapata átvette az irányítást 2003-ban, hiszen az új tervekben minden játékos esetében fizetéscsökkentést írtak elő, Saviola ügyében viszont sehogy sem tudtak dűlőre jutni a felek.

Ebben nagy szerepe volt Brizuelának, aki a Barca minden szerződésmódosítási ajánlatát visszautasította - az már persze kifürkészhetetlen, hogy ebben mekkora volt Saviola szerepe, s mekkora Brizueláé. Az viszont jól ismert tény, hogy a menedzser kapcsolata a tárgyalások eredménytelensége miatt erősen megromlott a Barcelona felső vezetőivel, s ez gátat jelentett volna a hamarosan következő szerződés-hosszabbítási tárgyalásokon is.

Saviola lépését tehát egyfajta gesztusnak is lehet tekinteni, hiszen Brizuela eltávolításával könnyített a tárgyalások körülményein. Az egyelőre bizonytalan, hogy az argentin kit fogad maga mellé, hogy képviselje a továbbiakban, de az garantált, hogy a Barca elnöksége nem fog bánkódni a változás után.
  • Zséé

Sztem ki lehetne venni a banner alól a szöveget ha nem csinál senki sem másik bannert :)