33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• ledó
    Valaki nem tud olyan oldalt mint a milan higy élőben lehet nézni neten???????????????
  • b4rc4
    Sztem kezdünk formába lendülni,és ahogy láttam van 1-2 kimaradó a Valenciából. MEg hát a multkori meccsük(nemvolt vmi rózsás)
    MOndjuk attól is függ hogy Rijkaard mennyire lesz óvatos a BL meccs miatt.
    De szerintem ha iniesta,ronaldinho,saviola,xavi ottlesznek ( ők sztem most bomba formában vannak) akkor lesz mitől félnie a Valenciának.
  • B0B0
    Okés! Belegyezem! Csak mikor rúgjuk a gólokat, mert majd akkor kapcsolok oda! :DD
  • Zséé
    Hát én kicsit tartok a meccstől. Sztem csak x lesz vagy rosszabb :( (de ne legyen igazam)
  • b4rc4
    sztem 2-1re nyerünk Ronaldinho meg Saviola góljaival :-)
  • B0B0
    Most nézem, hogy a Sevilla az Atletico Madriddal játszik. Ott nagyon kinéz egy x, úhygogy most kéne meglógni. Real is ixelt
  • B0B0
    reméljük
  • Shep
    Eto'o mikor fog már játszani?
  • Ronaldinhos10
    sztem most már a félidőben be is fogja tenni a mester
  • B0B0
    Messi remélem padon van!
  • fernando torres
    Barcelona: Valdés, Oleguer, Puyol, Edmílson, Zambrotta, Márquez, Xavi, Deco, Iniesta, Ronaldinho és Saviola (Gudjohnsen).
  • fernando torres
    uuhh de várom már a meccset
  • fernando torres
    a miénket sajnos nem tudom,de a Valencianal nagyon sok hiányzó van.

Quique Sánchez Flores nem számíthat Barajára, Vicentére, del Hornóra, Canizaresre, Gavilánra, Regueiróra és Edura sem.

A Valencia 18 fős kerete a következő: Butelle, Mora, Curro Torres, Miguel, Ayala, Navarro, Marchena, Albiol, Moretti, Pallardó, Albelda, Joaquín, Hugo Viana, Jorge López, Angulo, Silva, Villa és Morientes.

• Shep
    Lehet már tudni a kezdőt?
  • Shep
    Hát kezd kezd, de valamiért ilyen érzésem van, persze lehet simán nyerünk 0-3 ra :)
  • B0B0
    Szerintem meg kezd formába lendülni a banda
  • Shep
    Nemtudom miért de valahogy úgy érzem, hogy holnap nem fogunk nyerni, sőt de inkább nem folytatom.
  • b4rc4
    jah igazad van...
  • DJ BP
    hagyjad, most rátok szállt a média, megunták a válságjelentést, most áttértek bajnok b*sztatásra... Nem lesz belőle semmi szvsz (sajnos, El Classicon félhetünk tőle :D)
  • B0B0
    Volt.

(a mostani akciója után...)
  • b4rc4
    énis,csak azért Eto'O csaapat eggyik pillére sztem
  • B0B0
    Vasárnap 19:00 Sport2
  • fernando torres
    mikor játszunk Valenciaval,meg adja sport 1 v 2?
  • B0B0
    Én már nem Eto'o-tól várom az ilyeneket, hanem Messitől
  • b4rc4
    jogos. De figyi Eto'O "egy kis időt" sérült volt.. :P aztán sztem fogsz ilyet látni idén ,csak időt kell adni a srácoknak ;-)
  • B0B0
    Na valahogy ezt hiányolom még idénről
  • B0B0
    Ti továbbjuttok az ziher
  • Avanti
    továbbjut nem kérdés :) itt vannak a legjobb játékosok, ha velük sem sikerűl akkor senkivel sem. Ronaldinho majd megmutatja mitől döglik a légy :)
  • DJ BP
    olyan sima mint a miénk :DDD azaz nem lehet még tudni :), SZTEM
  • lexy10
    sziasztok!!

Mi a véleményetek a barca továbbjutási esélyeiről?
  • b4rc4
    LOOOOL
  • DJ BP
    LOL :DDDDDDDDDDDDD
  • NeoMaN
    asdasasdasdas
    :DDDD

• csm
    enbéegyponthuról :D

Ronaldinho Nápolyba "igazol"

Nápoly, február 12., 13.50 A drukkerek előteremtik a 134 millió eurós kivásárlási árat.
    Több mint 20 évvel ezelőtt, egész pontosan 1984-ben a Napoli együttese megszerezte a Barcelonától Diego Maradonát, az argentin zsenit, aki a klub történetében a legnagyszerűbb vételének bizonyult. Most, 2007-ben, ismét a Barcelonától venne egy "talizmánt" a jelenleg másodosztályú klub, mégpedig Ronaldinhót. Első hallásra elintéznénk a dolgot egy kézlegyintéssel, de érdemes elolvasni, mi az olaszok pontos terve.
    Szerintük ugyanis mindössze 2 millió euróért meg lehet szerezni a brazilt, ez pedig már nem akkora összeg egy másodosztályú csapat számára sem. Ronaldinho kivásárlási ára 134 millió euró, így a 2 milliós összeg nagyjából az egyik törülközőjére lenne elegendő, ez a pénz azonban a fogadóirodákhoz vándorol majd: a nápolyi szurkolók ugyanis a terv szerint felkeresik Ronaldinhót, megállapodnak vele abban, hogy Nápolyban folytatja, majd felteszik a már többször említett összeget arra, hogy a brazil valóban az olasz klubhoz igazol. Ez ugyanis 67-szeres pénzt érne, így máris együtt lenne az a bizonyos 134 millió euró...
    - bz -

• DJ BP
    :DDDDD

Ez olyasmi, mint megboldogult Knézy: ,,Zidane eltéveszthetetlen stílusban kezeli a labdát, hoppá most látom ez nem is Zidane" :DDD
  • B0B0
    Ez bírtam:
    A kommentátor a meccs elején:
    "- A Barcánál váltás kell, mert kiismerték Ronaldinho játékát."

Aztán úgy a 80. perc környékén amikor ott emelgetett a 16-os előt:
    "- Nem igaz mit csinál ott az az ember. Ott álltak hárman és azt sem tudták, hogy mit csináljanak. Ronaldinho kiismehetetlen."
  • NeoMaN
    Roni nagyonnagy! :D

Csak ne hisztizne annyit mint egy hülye picsa, mikor elveszti a lasztit..
    :D
  • b4rc4
    jaja végre szép a játék :-)
  • GTheo
    Végre szép játék!!!Xavi és Deco is jó volt, xavi picit trükközött is :P
    Ronaldinho nem vlt rossz, naon akarta a 3dikat kár h nem sikerült neki...
  • Ronaldinhos10
    nem értem Rijkaard mért saviola helyére hozta messit??!
    különben szépen játszottak!!!