33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#9647 nemzetisport azt irta,hogy Rafa Benitez viszi a Poolhoz 20 vagy 25 milla fontért... :S -
BIZ0906 #9646 Remélem tévedtek -
el bruja #9645 jaja Fernando Torres sokkal jobb lett volna... -
#9644 Jahh, épp ezért sokkal jobban örültem volna Fernando Torresnek...
de mind1 ha már a miénk lett Henry , hajrá mindent bele.. -
el bruja #9643 hétfőn majd minden eldől...ha tényleg akkor mutatják be. Azér eurobarca szrint már Henry a Barcelonáé. -
BIZ0906 #9642 jol is teszed -
BIZ0906 #9641 Nem véletlenül vagyok ARSENAL-os -
el bruja #9640 ...mindent bele!:D -
#9639 mi majd harcolunk 2évente az uefa kupáért...najó azért erős az arsenal, de így mentálisan elég durván össze fog roppani. mind fan supportilag, mind csapatszellemileg. két éve vieira miatt sírtak, most meg mi lesz pff...
ja, és én őszre terveztem hogy kimegyek arsenal meccsre londonba, elvileg pont ma kezdtem volna intézni---kúl mi? -
#9638 30 éves... -
#9637 mondjuk sztem 24 millát nevetségesnek tartom egy ilyen kalsszis játékosért :S -
el bruja #9636 ez az igazság... jo arc én is csipázom Henryt, de azér Arsenalban tényleg jobban mutatott... most is nemtom meddig hiányzott sérülés miatt, Arsenal lényegesen gyengébb lett nélküle... jolvan Barca mégerősebb lesz de milesz veletek?:D -
#9635 egy a ritka szimpatikus barca drukkerek közül:P <- :O tok smilykat írni..biztos még nem fogtam fel -
el bruja #9634 lofaszt... tök jo játékos jol nyomja csipázom csak nem a Barcában:S -
#9633 te fogod majd megnyalni először drága msnes letiltott barcadrukkeres barátom ;) -
#9632 úgyúgy..de bameg még fel se fogtam:( remélem azért hivatalosban cáfolja - remélem
/fav pléjer - és pályán kívül is tiszta jó arc/ -
#9631 hülye vagy?:DDDD -
el bruja #9630 jobb is lenne ha nem lenne igaz...arsenal mez jobban áll nekije:P -
el bruja #9629 nem :C -
#9628 kinyaljátok a seggem ha igaz?:) -
el bruja #9627 álitolag hétfőn mutatják be a nagyközönségnek.. -
el bruja #9626 hát ja... fcb.comon bizta irják ha igaz. -
#9625 akkor már csak aklubbnak kell megerősítenie.. -
#9624 Thierry Henry has agreed to join Barcelona in a deal worth £16m, which is expected to be confirmed over the weekend.
goal.com
tess -
el bruja #9623 mindenhonnan már ez folyik, ha hiszel +ban a francia szennylapoknak, biztosra veheted. -
#9622 "Barcelonába kerül az augusztusban 30 esztendős francia csillag." :-)
jó tökmind1.. az a 2 honap:) -
#9621 persze ha hiszel a spanyol szennylapoknak... -
#9620 29 éves Henry -
#9619 29 éves Henry -
#9618 Na de akkor ez a Henry ügy hivatalos,vagy hihető?:) -
#9617 ha jönne Henry hozzátok sztem így:
Valdes
Zambrotta Puyol Marquez Belletti
Messi Xavi Ronaldinho
Henry Eto'o
-
#9616 pöcsözős téme ezennel lezárva -
#9615 hát ha igaz ha nem , én nem örülök :S 30éves Henry és 4 évre jön... mondjuk nem az az ember aki olyan sokat veszítene tudásából évek alatt,mert most is qvagyors meg stb.. de nemtudom akkor,hogy fogjuk megoldani ,hogy Ronaldinho,Etoo,Messi,Henry is egyszerre a pályán legyen és még Dos Santos is felkerüljön az A csapatba. Na mind1 ez már RIjkaard problémája aztán reméljük megoldja:D hátha oleguer helyett berakja henry-t:D -
#9614 szeretnél te olyan lenni mint az a kis "pöcs" -
#9613 A Nemzeti Sport tényként kezeli Henry leigazolását
(nem mintha el is kéne hinni) -
#9612 eurobarcán is írják, hogy nagyon nagy rá az esély -
#9611 persze ja meg a pápát is ;) -
#9610 Eurobarcán írják, hogy ha minden igaz, leigazoljuk Toure-t. Az tök jó lesz! KIS OFF:Velem csak jövő héten találkoztok, utazok külföldre. Vigyázzatok magatokra! -
#9609 am meg ha majd látom Laporta mellett Barca mezzel a kezében offkorsz -
stoner27 #9608 spanyol ajkúak előnyben:D