33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• B0B0
    Bellettitől elbúcsúzhatsz
  • b4rc4
    henry------etoo
    Dinho--------------Messi
    Xavi
    Marquez

Abidal---Chivu---Puyol--Beletti(zambrotta)
    -------------VV-------------

és akkor vmi ilyesmi felállás
  • báttyó02
    turé messze nincs olyan jó mint diarra..
  • Ronaldinhos10
    szerintem is Marquez simán játszhatna Vkp-t
  • b4rc4
    én félek azért Touré-től,hogy ilyen Diarra féleség :S
  • fernando torres
    Vkp az kell bizony (Y)
  • b4rc4
    hát figyi , sztem Marquez is nagyon jó védő.bár anno mikor vkp-nak játszatta rijkaard ,jobban teljesített .
  • stoner27
    szentem meg kell Chivu,mer ő nagyon sokoldalú védő,bárhol lehet játsztani hátul,és Abidal meg csak simán balhátvéd,szal jöjjön a román
  • GTheo
    Túl támadó, Iniestán és Xavin átmennének, egyik sem "ütköző" ember... Szerintem 4-2-3-1et kéne játszani, úgy h Henry-Ronie-Messi picit hátrébb lennének mint a 4-3-3ban Ronie és Messi, és alapból henry lenne balon, de akár etoo visszacsúszhat jobbra, messi átmegy balra Henry előre,stb.... De Iniesta és Xavi Vkpnak húzós...VKP meg KELL!
  • fernando torres
    Chivu nem kell ide szvsz..inkább jöjjön Abidal.
  • b4rc4
    cserepad szvsz:) Iniesta már jobb nála érzésem szerint, idé bejátszotta magát a kezdőbe és már kreatívabb és jobb mint Deco.
    sztem ha minden igazolás összejön vmi ilyesmi lesz a felállás:
    henry--------etoo
    Dinho------------------MEssi
    Iniesta----Xavi
    Abidal-----Chivu----Puyol--Zambi(Belletti)
    -----------VV--------
  • Ronaldinhos10
    hát vagy legalább is reméljük
  • Danman
    //Johann Cruyff is egy kurvajó játékos volt//ON
  • stoner27
    hát,Titi ezt tovább fogja vinni ezt a legendát
  • Ronaldinhos10
    A csatár minden bizonnyal Barcelonában is a 14-es mezben fog játszani, hiszen ez a szám eleve szabad a gárda keretében, s igen értékes történelmileg, hiszen Johan Cruyff tette legendássá egykoron ezt a mezszámot Katalóniában.

forrás:eurobarca.hu
  • stoner27
    14-es lesz a mezszáma?
  • Danman
    good luck th14
  • BIZ0906
    Hát a FIFA 08-ban más kénytelen leszek a Barca-val is gamelni
  • nono84
    Bivalyerős csapat lesz a Barca :)
  • bencekristof
  • 5w0rdf15h
    Arsenal Football Club can confirm that it has reached an agreement with Barcelona for the transfer of Thierry Henry.

és mostmár hivatalosan is megerősítve....hát nem is tudom mit mondjak erre :( évszázad igazolása remélem jól érzi majd magát spanyol honban és sok gólt rúg
  • Ronaldinhos10
    Thierry Henry megerősítette, hogy a Barcelona labdarúgócsapatához szerződött.

Na ennek már lehet örülni
  • mike0013
    asszem középpályás
  • stoner27
    Barca 2007/2008

Henry(?)------Samu

Dinho-------------Messi
    --------Iniesta------------
    ---------Xavi-------------------
    Abidal(?)----Chivu(?)-----Puyol-----Zambi
    -----------Valdes------------

am yaya toure milyen poszton játszik?bocsi a láma kérdésér
  • mike0013
    megy Xavi mellé x)
  • stoner27
    ez nem is rossz,Messi,és Dinho egy picivel előrébb mozogna mint Xavi:)
    [nemérti viszont,hogy akkor mi lesz az egyik kedvencével,Decoval]
  • Forza Italia
    Henry fantasztikus focista. Nagyon jól jött a Barcának. sztem egy Eto--Hanry kettős mögött Ronaldinho és Messi. Fúúúúú Belegondolni is rossz mi lessz az ellenfelekkel. Remélem bajnok lessz újra a Barca.
  • pilfer
    Érdekes lenne ez a felállás. :D Persze, ha Henry a Barçában van, akkor elég 10 emberrel is kiállni? :) Egyébként Ronaldinhot próbálnám meg Deco helyett középen, irányítóként, és akkor lehetne Henry-Eto'o-Messi csatárhármas. Feltéve, ha igaz a hír Henryról, mert amíg nem látom Barça mezben, addig nem katalán játékos. :)
    Ha mind a négyen a kezdőben lesznek, akkor megint gyengülne a csapat védekezése, főleg, h Ronnie "nem szeret" védekezni (márpedig, ahova én helyeztem, ott kellene!)...
  • Danman
    jaja pontosabban kb fél ha nem több szezont kihagyta, de amikor jáccott akkor is nagyon jól tolta, lásd arsenal - manchester united (fav meccs).
    ja és sztem se számít hány éves, ő még egy 5évig tuti fogja tolni legalábbis remélem...

najó buldozer megbocsátok
  • el bruja
    jaa az... :D
  • b4rc4
    folyamatos ágyék sérülése volt :D
  • el bruja
    ha jol tom sérült vot... eto'o is ratyi még, jövöre bizta jobban megy majd neki/k
  • b4rc4
    hát azért ha 2éve megvesszük jobb lett volna sztem.
    ez a 06/07es szezonja ratyi volt és kiváncsi leszek hogy áll át spanyol focira,mondjuk sztem jól fog neki menni... és remélem is
  • el bruja
    sztem az nem számít, hogy 28 vagy 30. Henry még mindig nagyon jol nyomja sztem.
  • el bruja
    csak nem mind1, milyen mezben..:P
  • b4rc4
    Egyébként évek óta hirsztelik,hogy a nyáron jön Henry, sztem most volt a legrosszabb időzítés.. sokkal jobban örültem volna pl ha tavaly jön vagy 2 éve.. mert azért akkor 28éves csak.. :S
  • buldozer99
    Mondjuk én még az Arsenalt csipázom a Barca mögött a legjobban,szal nekem mindegy hol játszik:P
  • buldozer99
    hehe... letiltott mert röhögtem:D:D:D
  • el bruja
    nemzetisport irta már Roni&Eto'o távozását a Milanhoz.
  • Danman
    nemtudom hgoy hogy fogok így menni...kedvenc játékosom de így most nagyon le vagyok törve.na mind1 megyek tusolni, hátha felfogom az egészet