33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#13177 Így 2 nap után visszanézve! 2 tizenegyest nem adtak meg a Chelseanek, de Abidal esete szerintem nem volt piros, viszont ugye 180 percig tart egy párharc és a Barca játszotta a szebb focit(még úgy is hogy a Chelsea ölte azt) + első meccsen sok lapos esetnél nem adott semmit és egy 11est sem, szóval nem lehet jogtalannak mondani a továbbjutást! Az más kérdés, hogy a Chelsea továbbjuthatott volna, ha eldönti a meccset% -
#13176 Még ezt a cikket szeretném beszúrni, a Chelsea - Barcelona párharchoz.
http://sportgeza.hu/sport/fizikalisedukacio/2009/05/07/chelsea_barcelona/ -
#13175 hát szoros csata de azért sztem egy BL döntő ver mindenkit -
mainevent #13174 Megunhatatlan a videó -
#13173 - szerk.: befejezed végre? - -
#13172 nem hinném -
Monoton #13171 Azert kivancsi vagyok, hogy a BL dontot vagy az El Clasico-t nezik tobben. En a masodikra tippelek. -
#13170 KÖTELEZŐ NÉZNI MINDENKINEK -
#13169 BL Döntő az a lényeg!
Végre lehet olyan meccs, ahol a mi javunkra hibáznak a bírók, bár Abidal kiállítása teljesen jogtalan volt, nem követett el szabálytalanságot.
Május 27. Róma Manchester United - FC Barcelona ! -
Shelton #13168 pepe nem azért kapta, hanem mert kiállították és úgy rohant be a pályára.
amúgy pep télleg vicces volt 20 méter után eszébe jutott h ő az edző:D -
#13167 Pepe ugye kapott eltiltást, mert befutott a gólnál a pályára! Ezt a videót elnézve, a Barcának nem lenne cserepadja! (Guardiola is nyomott egy 30 méteres sprintet) -
#13166 az nem elég,h a méltóbb csapat jusson tovább? De... -
#13165 mint említettem: "ez foci, a vezetőbíró dönt."
a szabályok mindenkire vonatkoznak, tegnap is ugyanúgy vonatkoztak a szabályok a Barca-ra, mint a Chelsea-re... (piros lap)
más kérdés, hogy a bíró mit fúj be, tehát a pályán csakis 1 embertől függnek a szabályok...
#13162: ez tény, de nem tudsz olyan szurkolót mutatni, aki ne lenne elfogult a saját csapatával szemben... de én azt mondom, hogy fölösleges feltételezéseket mondani, történt, ahogy történt, megváltozni nem fog, Manchester - Barca döntő lesz és kész -
campy #13164 ebben igazad van ha a Barca járt volna így jól ki lettünk volna borulva...na mind1 döntő 27-én -
campy #13163 értsétek már meg hogy Maloudát nem rántotta le Alves azc sak szimpla feltartás volt közvetett szabadrúgás de tökmind1 mert Drogba lövését aztán Valdes védte itt nincs miről beszélni egyetlen 11-es szitu volt a kezezés ennyi -
bero09 #13162 ha a barca járt volna így vernéd a segged a földhöz, h micsoda bíró, micsoda mocskos csapat..... úgyhogy ne magyaráz már, h mit vergődnek, igenis számít az, h miket művelt a bíró, mert ha egy barca játékos mellé rúgnak akkor már rinyáltok, h az mér nem lap -
#13161 :D
Hagyjad majd lenyugszanak, meg sirdogal itt par pubbol kitantorgo angol szurkolo, aztan elfelejtik par nap mulva.
Ugyis hiaba rinyalnak tovabb, attol a vegeredmeny es a tovabbjuto kilete nem fog megvaltozni.
Tehat kutyat nem erdekli, mit vergodnek. -
#13160 "HA" itt veszti mindig értelmét a mondat a fociban... -
#13159 Akárhogy is számolom a két 11es + Essien gólja az nálam 3-1,
de az ilyen latolgatásoknak semmi értelme mert ha első 11est megadja akkor 2-0nál már más meccset láthatunk,vagy ha barcelonába megitéli a 11est a katalánoknak akkor is.
Szalszámomra semmit nem mondtál a habzó száddal -
#13158 Csak egy kis szemelvény az indexről, hátha mindenki elgondolkozik rajta, akinek habzik a szája:
"A bíró valóban rossz volt. Piqué egyértelműen kézzel ért a labdába a tizenhatoson belül, és Dani Alves is a vonalon innen rántotta le Maloudát. Ez bizony két tizenegyes. Drogba és Anelka további fetrengései viszont nem, ha ilyesmit spanyol játékos mert volna csinálni, az egész Stamford Brifge undorodva fütyülte volna ki a hisztis primadonnákat. Abidal kiállítása sem volt jogos - talán még annyira sem, mint egy nappal korábban Fletcheré, hiszen itt még a szabálytalanság ténye sem egyértelmű. Ez így 2-1 a Chelsea javára, de ha figyelembe vesszük, hogy az odavágón a katalánok nem kaptak meg egy egyértelmű tizenegyest, Ballackot pedig simán le lehetett volna zavarni a pályáról, már senkinek sincs nagyon miért nyavalyognia." -
#13157 -
#13156 Nem csak én,olvasgass körbe!
Amugy no comment,nemsok angol meccset láthattál akkor évek óta!
Pont az angolok ölik a focit:D ezt elnemond senkinek mert csúnyán kiröhögnek...
Nah történet vége,sok sikert a ManUnak a döntőben!
-
#13155 Jol gondolod, a focit valoban golra jatszak, eppen ezert nem erdemli meg a tovabbjutast olyan csaat, aki arra jatszik, hatha "talalnak" egy golt veletlenul, mikozben a "legfontosabb dolog" szamukra a vedekezzunk 11 emberrel 22 meteres teruleten a sajat kapunk elott.
A Barcelonanak meg az volt a legfontosabb dolog, hogy golt rugjanak, tehat ugy tunik ok teljesitettek a nagy igazsagot. -
#13154 Ez nagy igazság,a focit gólra játszák és mind e mellett szabályok közt.
Vagy azok nem vonatkozik mindenkire? -
#13153 hát... inkább nem mondok semmit a tegnapi meccsről:)
mindkét csapat szarul játszott
és tovább ment a Barca:P Iniesta megmutatta, hogy amikor kell betalál
bíró elég nevetséges volt, tény, de ez foci, a vezetőbíró dönt.. és nem pontozásos sportág, gólra játszák, igazából már rég el kellett volna döntenie a meccset a chelseanek, nem tették, bíró benézte a dolgokat, Iniesta villant és 27-én Manchester - Barcelona döntő, ennyi:) -
#13152 Bevált Guardiola taktikája Toure-val, jól teljesített középen! Viszont most meg 2 szélső vált ki, szóval megint ott kell majd játszania, szóval akár a bajnokságban is játszattathatná ott valamennyit, hogy szokhassa a BL döntőre! -
#13151 Jah te megint mas merkozest lattal ? :D
Eloszor is, Chelseanek volt ket helyzete ossz-vissz.
Meg a goljuk sem volt helyzet csak egy jol eltalalt loves.
Drogba tobbet fetrengett mint egy utszeli riherongy, meg akkor is fetrenget vagy 5 percet, amikor nem tudta levenni a vallat ero lott passzot. A Barca meg mindent megprobalt egy terfelen zajlott 85 percen at a jatek, meg pedig a Chelsea terfelen, meg akkor is amikor a Barcelona egy emberrel kevesebben jatszott.
Az pedig ohatatlan vol, hogy neha-neha kontrabol elerje a Chelsea a kaput foleg mivel sokaig egy emberrel tobben voltak es az ellenfelnek kockazatott kellett vallalnia , minden-mindegy alapon.
A sors igazsagot szolgaltatott, mert eveken at oltek a labdarugast az angol es nemet csapatok, 11en vedekeztek az egesz merkozesen es pontrugasbol vagy ivelgetes utani fejessel kimakoltak rengeteg merkozest 1-0-ra .
De itt most ok estek bele a csapdaba, es megfizettek azert, hogy antifocit jatszottak.
Az idegenbeni helyzetrol meg annyit, hogy az annyira volt kidolgozott szituacio, hogy a vedo passzolta le a labdat a Drogbanak.
Biztos azert mert, nem volt aki eltudjon rugni egy labdat neki a sajat otosrol az ellenfel 16osaig. :D
De azert: Koszonjuk Emese!!! -
vili 27 #13150 Emberek tegnap az igazság rendezte adósságát. Ennek így kellett történnie.
A haverokkal a 93. percben mind a levegőbe ugrottunk, szép pillanat volt. A legnagyobb döntő lesz amit egy BL adhat.
Mindent bele fiúk !!!!! :) -
#13149 Grat a győzelemhez!
Remélem Rómába nem ez a bíró lesz -
bodajoci #13148 Amit a bíró az első meccsen elvett, azt most adta vissza. Hamar felejtenek az emberek. Ballackot, és Alexet ki kellett volna állítani, nekünk megadni a 11-est, Puyolnak meg nem szabadott volna sárgát adni az első meccsen. Akkor most miről beszélünk? -
#13147 Ki nem akart focizni? 1kaput eltaláló lövése volt a Barcának!
Ne vicceljünk már!Amennyire defenziv volt multhéten a Chelsea,annyira ma a Barca is az volt!Labdáttartottak,gurigáztak nyugottan, ha ez nem antifoci akkor mi az?Mert h kapura nem törtek!
A Chelseanek volt 3-4 ziccere akár Drogba akár Belletti!(Idegenben is volt egy 100%os!
-
campy #13146 sajnos az emberek azt is nézik kinek mennyi helyzete volt a Chelseanak nagyobb ziccerei voltak mint a Barcának sajnos...ezt látni kell egy elfogult szukolónak is mint amilyen én vagyok...és benne volt bizony, hogyha a bíró megadja a 11-est na mind1...ha szócskával nem kezdünk mondatot:( de télleg az első meccset is ha alapul vesszük akkor bizony jogos vhol az 1-1 és legalább nem egy "unalmas" angol döntőt láthatunk... -
#13145 Na igy visszanezve a szabalytalansagokat vagy 11-es gyanus eseteket, azt kell mondjam a biro mindossze ket esetben tevedett, na de az valami oltari baki volt.
A kiallitasnak kb nulla koze volt a kiallitashoz, sot, a francianak kellett volna sargat adni szineszkedesert, a masik meg kezezes volt es az 11-es.
PErsze ha nem esik ki egy vedo, lehet meg sem tortenik az eset, mindenesetre a megnemadott tizenegyesek szama 1-1 a multkori esetre visszagondolva, tehat nem ez volt a donto. A donto az volt, hogy a Chelsea nem akart focizni es az megbosszulta magat. Remelem az osszes antifocit jatszo csapat ugyanezt fogja atelni mindig, hogy vegre a foci a jatekrol szoljon es ne arrol, hogy ki hogy toredeli szet jatekot, es antifocit jatszon. -
campy #13144 1. gyanus szitu a feltartás Maloudával szemben közvetett szabadot ért max
2. a Drogba elakart esni sikerült is neki Abidal már elhuzta a lábát
3. Drogba megint elesett de test test kézfogó elleni harc volt semmi
4. Anelka feldobta magát Toure mellett
5. JOGOS! Pique nem szorította le a kezét
6. 94 percben Ballack lőtte rá megint Toure-ra csak az éppen a hónalja volt...én mást nem láttam lehet vak vagyok bocsi -
Coco #13143 jaj, azért mert a bantu drogba minden füszálban elesik, ezután a földön marad 10 percig, nem jelenti azt hogy tizi volt, könyörgöm..nagyon ratyi volt ma a barca, de a cselzi szintén. mikor 10emberrel volt a barca, 2-3 olyan ziccert kihagytak amit nem kellett volna. persze oké, pique kezezése vicc volt, ahogyan a kiállítás is. -
campy #13142 igen Pique kezezése egyértelmű volt(és az első meccsen is járt volna egy kezezés miatt 11-es a Barcának) Drogba pedig végig hisztizte a meccset...Chelseat megértem mert ez volt az 5. elődöntöjük a 6. évben? és télleg fájhat nekik ez, hogy mindig valami bírói dolog miatt esnek ki:S gondoljatok a 2005-ös Luis Garcia gólra...na mind1 vhogy hiába jutott a döntőbe a Barcelona emiatt most ezt mindenki igazságtalannak érzi sztem kivéve a nagyon elfogult Barca drukkereket...a döntő más lesz, és a Barca is máshogyan fog játszani 27-én... -
#13141 hidegen hagy! elismerem kikaptunk, tavaly ti is ki lettetek tömve. Meg azelőtt is. Meg is lett a két bajnoki cím.
Szóval nincs miről beszélni :P -
#13140 Ha nincs Valdez(akinek mostanában sokat köszönhettek),meg Drogba nem bohockodik el ziccereket akkor már az elején eldöl a dolog!
A labdabirtoklás meg semmit sem jelent,max annyit h a gurigázos labdatartás a taktikátok...
Tiziknél meg a 4-5 szituból kb. a felét simán meg kellett volna adni...
A piroslap meg kb. jobban ártott nekünk mint nektek:) -
Monoton #13139 Na akkor mostantól kulturáltan, flém mentesen ha kérhetném.
Köszönöm -
#13137 te pedig inkább nézd vissza a hétvégi összefoglalót:D