Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aha Real ezt csinálja! Mióta nemnyert egy deka kupát sem?<#fejvakaras>#fejvakaras> Én jobban örülnék egy Dani Alves igazolásnak a nyáron.
sejtettem, hogy valami hasonló lesz a vége, de azért nem erre számítottam
Hozzuk C.Ronaldot(õ a nagypofájú a Manchesterbõl), adjunk el mindenkit és fegyünk friss húst... a Realnál bejött 😛
Hozzuk C.Ronaldot(õ a nagypofájú a Manchesterbõl), adjunk el mindenkit és fegyünk friss húst... a Realnál bejött 😛
Nézd, egy biztos. Egyvalamiben biztos, hogy az idei csapat más mint a tavalyi: a motiváltságban. Ez annyira lejön a meccsekrõl!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Rijkaard elfelejthetné már Oleguert igazán..
nem tom ti hogy vagytok vele de én azt mondom hogy ne legyünk bajnokok ebben az idényben mert ezen a játékon már csak vmi drasztikus esemény tud változtatni.Meg ha azt nézzük Sevilla igazán megérdemelné.és nyáron el kell hoznunk Alvest.
nem tom ti hogy vagytok vele de én azt mondom hogy ne legyünk bajnokok ebben az idényben mert ezen a játékon már csak vmi drasztikus esemény tud változtatni.Meg ha azt nézzük Sevilla igazán megérdemelné.és nyáron el kell hoznunk Alvest.
Hát itt a végén lazán kaphattunk volna 3-4-et...
Itt nagyon rendet kell tenni a fejekben, mert így még otthon se tudjuk megverni a Realt, meg a bajnokság is lassan kicsúszik a kezünkbõl. Mert az nem elég, hogy otthon megverjük a "gyengébb" csapatokat, idegenbe meg vagy kikapunk vagy döntetlent játszunk.
Amúgy sztem Giuly pirosát eltörlik, mert semmi nem volt,Zambrottáét biztos nem, mert második sárgával nyomták ki szövegér.
Itt nagyon rendet kell tenni a fejekben, mert így még otthon se tudjuk megverni a Realt, meg a bajnokság is lassan kicsúszik a kezünkbõl. Mert az nem elég, hogy otthon megverjük a "gyengébb" csapatokat, idegenbe meg vagy kikapunk vagy döntetlent játszunk.
Amúgy sztem Giuly pirosát eltörlik, mert semmi nem volt,Zambrottáét biztos nem, mert második sárgával nyomták ki szövegér.
Nah vége. Felejtsük el gyorsan ezt a meccset! <#shakehead>#shakehead>
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Nem azért mondtam, de azért így nehezebb. Bár magunknak tettük nehézzé
bazz Eto'o :S
na jó de ha Giulyt nem küldi ki akkor most mégis 10 emberrel harcolhatnánk a döntetlenért
Visca el Barça !
Lehet a bírót hibáztatni, mert Giuly kiállítása nem volt az, de azt csak magunknak köszönhetjük, hogy emberelõnybõl és gólelõnybõl emberhátrányba és gólhátrányba jutottunk.
az igaz de hogy ezt a birót többet nem engedném be ilyen meccsre az biztos<#violent>#violent>
Visca el Barça !
Na mostmár nem mondok semmit errõl a mai meccsrõl...
hihetetlen fszok vagyunk/voltunk ezen a meccsen
hihetetlen fszok vagyunk/voltunk ezen a meccsen
Na jólvan! Menjen a jó büdös k** anyjába ez a mocsok bíró! Ekkora egy gennyládát!
Ez a bíró egy nagy moslék
na végre Eto'o...
Legalább döntetlenre hozzuk már ezt a meccset.
Legalább döntetlenre hozzuk már ezt a meccset.
Ezt én sem értem igaz, hogy miért volt kiállítás <#nemtudom>#nemtudom>
Detto bassuzs mint a Pool meccs: vezetünk 1-0 kapunk egy nyomi gólt 1-1 aztán fölényben vagyunk erre 2-1...
Ezen mi volt kiállítás?
na remek Giuly kiállítva. Ilyen gyönyörûen elbaszni ezt a meccset...
Hát ez röhej bmeg :S Nem lehetünk ilyen bénák...
Egy jobb oldali beadást befejelt Ronaldinho, utána meg bepasszoltak egy labdát Kherzakovnak õ meg lefordult Marquezról és belõtte.
Amúgy ilyen lagymatag játékkal tuti kapunk még 1 gólt. pl most szabiból... :S
Amúgy ilyen lagymatag játékkal tuti kapunk még 1 gólt. pl most szabiból... :S