Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Na, most szidjátok 'GUDJONSZEN'-t 😛😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

b4rc4
sztem bolond...

shevy
Thuram le? õ volt a legjobb? olit kellett volna, lama ez a rijkaard

b4rc4
GUDJONSZEN????????????? no comment

b4rc4
csak giuly? <#fejvakaras> EZ HÜLYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! csaátr helyett csatár azaz.... nagyon ügyes igy biztos fogunk 2gólt lõni....<#dumcsi>

b4rc4
10percen belül jönnie kell SAviola-nak Zambrotta-nak és Giuly-nek!!!!!

buldozer99
vazzeg.....
szegény bill😄DD

Forca Barca

b4rc4
Bye-bye Rijkaard...

Prince23
BAKKERRRRRRRRRRRRRR!!! Csoda, hogy 0-0. a védelem most ok, de a támadás...<#falbav><#falbav>

shevy
jah

NeoMaN
Mi kell a továbbjutáshoz? 2-0?

shevy
nem tudom oli szopogatja-e rijkaardot vagy miért kezdõ

NeoMaN
Tény hogy Zambri joobb lenne.
És hát VV is hajmerszetõ, tõle már 3-0 lehetne.
Sajnos.
😞

Shep
Ez egy nagy 0-0 lesz hacsak nem talál a liver egy gol, vagy valami csoda folytán új barca lép pályára.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ronaldinhos10
hát ha innen megforditjuk a meccset az a világ egyik csodája lesz de hogy Rijkaardnak menni kell a Barcából az biztos hogy lehet egy Bl meccsen jelen Oleguert?????!!!!

Visca el Barça !

b4rc4
arra értem,hogy 2 gólt kell lõni! nincs mit veszteni erre meg semmi extra támadó felállás:S:

NeoMaN
Heh, te mán asztá csak tudod.
😊))

Elvégre egy SG-s fórumozó vagy.
😄DDDDDDD

b4rc4
ha szünetben nem hozza fel RIjkaard Zambrotta-t Oleguer helyett akkor nincs helye a BArca kispadján szvsz

shevy
mostmár VV is kezdi a mûsort

b4rc4
úgy szintén. Ekkora bötét életemben nem láttam basszus...

shevy
oleguer most már a faszomba elmész

b4rc4
Rijkaard egy bolond! nemtudom mit akar evvel a felálással! Oleguer-t meg mikor unja már meg??? Eddig számoltam 4akkora bakija volt ,hogy abbol kaphattunk volna 4gólt!!! De mindig õ a kezdõ nemértem miért... ROnaldinho is egy nagy nlla.... nemtudom milesz itt...

buldozer99
huuuuh bazzeg meleg volt...:S😞

Forca Barca

NeoMaN
Ejjbazmeg, nem valami bíztató eddig.
😞

buldozer99
Riise-t meg kell fogni!!!
Amúgy ha nyerünk regelek egy vip-et hogy nagyobb legyen a logom😄D

Forca Barca

shevy
oleguer te faszláma, majdnem gól

szerintetek gyõzünk?????
buldozer99
kezdõõõdik,kezdõõõdik

Forca Barca

B0B0
Én sem értem.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

shevy
miért nem zambi kezd oleguer helyett? nem hiszem el, miért kell játszatni azt a nyomit

NeoMaN
HAJRÁ BARCA HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

buldozer99
m1m1m1m1m1m1m1m1m1m1m1😄

Forca Barca

buldozer99
lassan kezdõdik😄

Forca Barca

b4rc4
Bízok egy 3-1es gyõzelemben😊

Jagi
kaja készítés és meccs nézés 😊))

b4rc4
inkább játszon jól ,és adjon vagy 3 gólpasszt😊

GTheo
Méghozzá mekkora vihar elõtti csend 😛
http://focitipp.hu/?content=hirek&id=394
Ezt nézzétek meg, gyönyörû videó ;]
Állítólag Ronaldinho ma vmi új csukában tolja azt olvastam, vmi kék félében, na mind1, csak rúgjon gólt 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Vihar elõtti csend? <#vigyor3>

Jagi
Eddig tök jól elvoltak szponzorok nélkül is... az Unicef csak ha b a tortán, most meg Dzsíem meg dzsásztduit-adidas fog a mezen virítani vagy mi? <#wilting>

#8143 Minek az? lol! VV is fasza nem? Minden meccsen kezdõ! Azért mert jól véd nem? 😛PP

loálnégyzet

Jagi
<#hehe>
Oksa, de volt olyanis, hogy majdnem kiestek.. ahhoz képest jobbak... sokkal
de mint már mondottam (és ne hogy igazam legyen), szívás lesz ha úgy járunk mint anno a "galaktikusok"
épp kezdtek valamit játszani, most meg bukó meg bambaság egymás hegyén-hátán :S

b4rc4
Hát srácok nemtom,de sztem muszály lesz teljesen támadó képpen felvonulni az Anfield Road-ra... vagy nincs esélyünk! A Pool nagyon jól tud bekkelni. minimum 3csatár kellesz(Messi,Eto'O,Ronaldinho esetleg: Savi,Giuly)
És nagyon gyors tempóba kellesz focizni... picit altatni a pool-t aztán pedig gyors ritmusváltásokkal gólokat rúgni. Nagyon sok fog múlni,azon hogy mien ritmusban tudunk majd játszani. És Rijkaard-nak nagy tûzet kellesz csinálnia az öltözõbe szerintem!

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0

B0B0
De van. Esély mindig van, csak meg kell ragadni, ki kell használni.

b4rc4
jahhh... :S

Csak nehogy véletlenségbõl emberelõnybe kerüljünk, mert akkor aztán elfelejtünk focizni...

fernando torres
...de ÍGY nincs esélyünk...

nunogomes
Hogyne lenne!?!!!<#ejnye1>

Visca Barca! Visca Cataluna!

tobias88
Anfield is csalódott, õk se tudtak nyerni, sõt vesztettek 1el kevesebb emberrel! De nincs esélyünk a Liverpool ellen.
dienesoft
Egyzserûen borzalmas, ami most megy nálunk. Nmetudom, hogy ennyi motiváltsággal mennyire visszük az Anfield-en. Szerintem nem sokra.