Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Visca el Barça !
Amúgy ha nyerünk regelek egy vip-et hogy nagyobb legyen a logom😄D
Forca Barca
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
http://focitipp.hu/?content=hirek&id=394
Ezt nézzétek meg, gyönyörû videó ;]
Állítólag Ronaldinho ma vmi új csukában tolja azt olvastam, vmi kék félében, na mind1, csak rúgjon gólt 😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
#8143 Minek az? lol! VV is fasza nem? Minden meccsen kezdõ! Azért mert jól véd nem? 😛PP
loálnégyzet
Oksa, de volt olyanis, hogy majdnem kiestek.. ahhoz képest jobbak... sokkal
de mint már mondottam (és ne hogy igazam legyen), szívás lesz ha úgy járunk mint anno a "galaktikusok"
épp kezdtek valamit játszani, most meg bukó meg bambaság egymás hegyén-hátán :S
És nagyon gyors tempóba kellesz focizni... picit altatni a pool-t aztán pedig gyors ritmusváltásokkal gólokat rúgni. Nagyon sok fog múlni,azon hogy mien ritmusban tudunk majd játszani. És Rijkaard-nak nagy tûzet kellesz csinálnia az öltözõbe szerintem!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!