Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olympus
nah olvasgatva a topikot meglepõdtem...
Ha ment a játék, mindenki irta, hogy Ronaldinho így-úgy, fényeztétek stb.
Most, hogy nem megy neki, formán kivül van, lehet bármilyen problémája, erre ti már el is adnátok vagy cserélnétek...
Elég gáz dolog ez. Egy csapat soha nem tud folyamatos jó telj. nyújtani több éven át.
Szóval gondolkozzatok...

Divatcsapatok OLÉ!

neem még bizta nem... késõ lenne ha jónéhány ponttal le lennének maradva..
b4rc4
Remélem nem lesz túl késõn😊

b4rc4
Jaja,és Messi személy szerint,mennyit köszönhet a klubbnak...😊

Deco interjúban:

"A játékosok közül ezúttal Deco állt a mikrofonok elé, aki ígéretet tett a javulás mellett, s kihangsúlyozta, számára a bajnokság hátralévõ része a "büszkeség kérdése". A portugál középpályás szerint a Barçának még lehet keresnivalója a bajnokságban, csak keményen kell tovább dolgoznia. "A Liga nagyon kiegyensúlyozott, négy mérkõzés alatt még bármi megtörténhet. Nekünk tovább kell harcolnunk, hogy végül emelt fõvel érjünk célba. Számunkra ez kötelesség, ez a mi felelõsségünk."
jesszus ne emlegesd Kakát mer megint le leszünk oltva -.-...bizta marad a Milanban. Én tartom magam se Ronit se Eto'ot se az "erõseket" nem kéne elküldeni...Roni 1ébk most rúgta a 400. gólját 2003 nyara óta.
Nem is neked írtam 😄
Sok helyen szó volt róla hogy Ronaldinhot is el kell engedni a Milánba, meg hogy mindenki mehet ahova akar ha nem leszünk bajnokok, meg le kell cserélni a keretet, stb...

GTheo
Mind mehetnek akiket írtál+ Motta szerintem és akk kell egy jó Vkp, írtad h roniet,etot,stbt nem kéne eladni mert h nehéz pótolni, na most ha Ronaldinhot megvenné vki, ami minimum 50-60 millió euro, de szerintem több is lenne akkor abból a pénzbõl egy fél csapatot lehetne venni, vagy elcserélni Kakára, mostanában nem szimpi roni, bár remélem visszatér a régi formája a következõ bajnokikon, nagyon kéne !

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

HUNtalicska93
és én nem is azt mondtam hogy dinho,vagy eto'o helyére hoznám fel a fiatalokat...ne forgasd ki a szavaim😊

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

ha jól tom Ezquerro már biztos távozik, és dos Santos jön a B-bõl helyette..,jó hír az bizta, Krkic is biztos jönni fog.
B0B0
Totálisan egyet értek

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Hagyjuk már hogy ezt meg ezt kell elküldeni, csak azért mert van egy kis hullámvölgyünk. Ha nem nyerjük meg a bajnokságot akkor se kell eladni a legjobbjainkat (pl Ronaldinho, Eto'o, stb.), mert nehéz lenne pótolni õket. Most mondhatjátok, hogy felhozunk a B csapatból tehetségeket, de õk nem tudnának húzóemberek lenni. Ez abból is látszik ahogy a Barca B szerepelt idén. Persze majd egyszer eljön az õ idejük is, de 17-18 évesen nem tudják pótolni Ronaldinhot vagy bárkit. Sztem õket kell/lehetne eladni: Ezquerro, Edmilson, Oleguer, Gudjohnsen, Giuly, van Bronckhorst vagy Sylvinho.
A motivációs problémán meg talán edzõváltás segíthetne. Bár én személy szerint bírom Rijkaardot, de idén valahogy túl lazán vette a dolgokat. Ezt már sok helyen írták is hogy edzésen is csak szórakoznak. Tehát ha nem lesz edzõváltás akkor Rijkaardnak kell kicsit komolyodnia, meg néhány minõségi igazolás és máris visszaállhat a jól megszokott rend 😊

B0B0
Messi is

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

HUNtalicska93
csak az tud küzdeni szívvel-lélekkel a csapatért,aki itt nõtt fel,itt érte el minden sikerét,és hálás magának a városnak,és ezek pedig Iniesta,Xavi,Puyol,VV,és ezért kellene felhozni a B-bõl pár fiatalt,mer õk küzdenének!

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

hát igen, mostmár sztem biztos összeszedik magukat, most döbbentek rá õk is mi a helyzet..
GTheo
ez szerintem jóhír... velem volt egy hasonló eset, kb. 1-2hónapja az edzõ csak úgy kihagyott engem,a legjobb védõt,csatárt,kapust a csapatból "nevelõ" jelleggel, 2-2nél beállított minket a 80dik percben és 3-2re nyertünk, amíg be nem álltam kívánjam h kikapjunk mert az edzõ akk meglátja h kellünk mi, mihelyst beálltam tüzelt a vágy h bizonyítsak, Decoék most nagyonnagyon próbálnak majd bizonyítani szerintem, és vki írta h iniesta miért maradjon, pont ezért, õ is igazi barcás mint puyol,xavi...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

hát ja:\ sztem most tényleg összeszedik magukat..szekkenyek:S
HUNtalicska93
de legalább õk is érzik hogy ez nem jó így,még sírtak is

Robinho14
sajnálom a Barcát mert szimpatikus játékosai vannak meg a tesóm kedvenc csapata!(de azért örülök h legalább igy a Real lessz a bajnok ha nem szedik össze magukat a Barcások)a kövi idény nagyon jó lessz sztem!

sztem hullámvölgy... én legalábbis bízom benne, hogy összeszedik magukat, ez alapján az mondanám...:

A meccs után az öltözõben...
Írta: Z. Iván

Az El Mundo Deportivo úgy tudja, nem voltak éppen idilli állapotok a Betis ellen döntetlenre elbukott bajnoki után a Barcelona öltözõjében, hiszen többen nem tudták megemészteni, hogy milyen fegyelmezetlenséggel bukta el a három pontot a gárda. A legszembetûnõbb Deco esete volt, aki teljesen kiborult az adott körülmények közepette.
A középpályás nem tudott uralkodni az érzései fölött, mindent, amit talált maga körül, földhöz vágott, így például a vizes palackokat, valamint megrugdosta az öltözõi berendezéseket, s azt kiáltotta minden csapattársa elõtt: „Micsoda egy sz..os csapat vagyunk mi!"

Mások a könnyeikkel küszködtek, mint Carles Puyol, ugyanakkor a csapatkapitány gyorsan átérezte, mit kell tennie, inkább megpróbált másokat vigasztalni, majd kijelentette: Nem szabad még föladni a harcot. A játékosok közül Andrés Iniestát viselte meg leginkább a szituáció, õ nem bírt a könnyeivel, de mire nyilatkoznia kellett, összeszedte magát.

9csöves9
motiválatlanság...most ha 2. lesz a Barca akkor máris ott van a motiváció jövõre

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

HUNtalicska93
ez már nem hullámvölgy,ez már motiválatlanság....sajnos!

LasCar16
azért akkora gond nincs nálatok szvsz h. mindenkit elkéne zavarni..pár igazolás frissül a keret, de ez nem az edzõ hibája... nem mehet a játék állandóan hllámvölgyek vannak.. de kemény munkával minden megoldható.. lássátok pl Milan...😊

#acm

HUNtalicska93
szerintem meg cseréljék le a keretet,mer ki motivált még? egyedül messi-n látom hogy õ még akar vmit a barcába,és felkell hozni 4-5 B-s srácot,és igazolgatni tapasztalt játékosokat,és fiatalokat egyenlõ elosztásban!
de nekem mindegy,csak legyen végre ugyanolyan szép focit játszó,temperamentumos csapat a Barcelona!!!!!!

B0B0
Fiatal vagy még... 😊

jolvan +értettük h nem eladó.<#unalmas>
LasCar16
kb ez olyan jelenesetben mintha Messi eligazolna tõletek-.-

#acm

nemtom én ugy vagyok vele hogy ne utánozzák má a reált, én ezt a csapatot csipázom má 1ideje, a játékosokkal 1ütt. Mos képzeld el, hogy az egész csapatot lecserélik,1 mostani játékos, még Barca B-s s lenne benne, de megnyerik a spanyol bajnokságot jövõre... én maradnék a réginél, még igy is, ha most a reál nyerne.<#pardon1>
GTheo
Eto'ot kihagytam a Thuram és Zambrotta féle sorból, õ még maradhat ha akar, de szerintem õ nem akar annyira most mint anno...Deco mostanában elég gyenge, vmi fiatalabb srác jöhetne a helyére(Fabregas,stb).
Aki mehet felõlem akármikor: Marquez( ritka gyenge!), Gudi, Syl, Gio, Edmilson, Motta.
Ronaldinhot nem tudom ki venné meg, Chelseaba nem menne, esetleg a milan lenne a vevõ, de csak Kakáért engedném...
Lascar: Roni se eladó de...😄
Most kéne a realt leutánozni, fiatal srácokat venni( lásd: Higuian,Gago,Marcelo) és az öregek helyett akiket a real vett csúcskorban lévõ játékosokat(pl: Abidal).Ez a keret már majdnem 3 éves, ráférne egy bõ frissítés.

mike0013
Iniesta tegnap nagyon nagy ziccereket hagyott ki szóval hmm...
De most jön a nyár, valószínû új edzõ, új friss játékosok, talán már a "régiek" is magukra találnak... nagyon remélem, mert ha így megy tovább, akkor bukás😞

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

*30 lesz...
+ban deco kiöregedõben van... attól még jácchat a régi formájához képest is jól, vazz Thuram má 35 éves és még tök jol nyomja sztem... mellesleg Deco 30 éves..
hát nemtom, lesérült, még nem olyan jó mint régen, és ezért már mehetne is? :\ ha jol veszem ki felöled az egész csapatot lecserélhetnék..
LasCar16
miért nem lehet megérteni azt h. Kaká nem eladó?<#unalmas>

#acm

b4rc4
telejs mértékben eggyetértek!

GTheo
Ha nem nyerjük meg a bajnokságot Laporta helyébe majdnem minden játékosnak(kivétel: Xavi,Puyol,Iniesta,Messi,Thuram(talán),Zambrotta(talán)) kiszabnék egy árat h mennyiért lehet elvinni, és új játékosokat venni akikben van motiváció! Különben ha a milannak kell Ronie adják érte Kakát, simán belemennék én az üzletbe...Eto'o is elmehet talán, sérült volt, nem hajt annyira, õ se a régi...Deco úgyis kiöregedõben van, edmilson,motta nocomment...Marquez semmit nem cisnált mostanában, Gudjohnsen szintén, Saviola maradhat(bár sztem a vezetõség nem akarja...), VV megint 2pontot elkúrt, gio,syl idõsek, bellettinek a sorsa mind1, Ezq bye... Röviden ennyi szerintem...ja és ha már új keret lenne akkor szerintem új edzõ is kéne...
Ronie helyére Kaká jöhet, Robbenrõl is hallottam híreket, Abidal, vmi jobbhátvéd, egy VKP, és egy csatár most így...

mike0013
jó igaz van benne valami... csak olyan dühös vagyok...áááá

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

HUNtalicska93
így van,de most sokunkból az ideg,és a szomoruság beszél

B0B0
Nem szabad Rijakaardot bántani!!! Õ csinált a szürke középcsapatból Bl gyõztes, kétszeres bajnok szupergárdát! Most nem megy neki, lehet, hogy elmegy, de nem szabad utánaköpni! Sokkal többet ért el, mint pl. Van Gaal!

mike0013
pff, ez kész,utolsó pillanatban kiegyenlítenek, takarodjon már rájkárd, most van a Barca kb azon a szinten, mint amikor a madridot ott hagyta del bosque, nagy mélypont...

dienesoft
Baromira egyetértek. Ha nincs meg a bajnokság, nyugodtan menjenek oda, ahova akarnak. Amúgy én is le voltam törve egész délelõtt, borzalmas, nem tudom fölfogni, hogy ennyire hogy lehetnek motiválatlanok.

HUNtalicska93
na most értem haza a suliból,és egész délelõtt azon tûnõdtem hogy süllyedhet ilyen mélyre ez a csapat😞 egyszerüen szánalom,edmilson dinho helyére???mit akar ez,menjen mostmár a gecibe,és jól mondta laporta,hogy ha most nem nyerik meg a bajnokságot,akkor mehet aki akar,és nem alkudozik,mostmár én is támogatom!!menjen el innen az összes alibizõ,eto'o,dinho mindegyik,és épitsék meg a jövõ barcáját dos santos-sal,krics-csel,és még pár fiatallal,és egy húzóembert igazolni,aki még valamit el akar érni a futballban!!elnézést a stílusért...

fsgh
akkor ne is nézd meg...hidd el ez egy jó meccs lesz...(mármint a gólok számában)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

NeoMaN
Nem tudom...

fsgh
hát nem...Te ezt a meccset úy nézed hogy tudod az eredményt vagy nem?(mert ez nem élõ)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

NeoMaN
LOLmán Inter se semmi...
😄DDD

nah gratulálok ügyesek vagyunk
Ennyire már rég ba...am fel magam meccsen.

Jövõ héten meg megyünk az Atleticóhoz (sima vereség), a Real meg megy a Recreativóhoz, szóval innen már nehéz lesz megnyerni a bajnokságot mert olyan gödörben vagyunk mint a Real volt pár hónapja. Szánalom...

GTheo
Nyáron vérfrissítés kell ide és alapos fejmosás, egyáltalán nem motiváltak...

B0B0
Ne sajnáld, fõleg azok után, hogy egy Edmilson hoz be Ronaldinho helyett...

dienesoft
Ezt nem hiszem el...1-1... majd holnap írok, most rápihenek egyet.