Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNtalicska93
iniesta osztogató

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

fernando torres
hátvédként jobban játszik

tobias88
Marquez
GTheo
+ Vkp
+ 1 cserecsatár Gudi helyére...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

fernando torres
szvsz eléjük kellene 1 szûrõ mert most senki nem látja el ezt a feladatot(esetleg Iniesta),minden marad a védelemre.

tobias88
aki most kéne:
balhátvéd-középhátvéd-jobhátvéd
fernando torres
jaja 1 jó szûrõ az kellene

azér a bravúrjai szebbek😛
Robinho14
hát most mond hogy nincsenek szép potyái😄😄😄

hát most mond hogy nincsenek szép bravúrjai..
HUNtalicska93
na ja

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

HUNtalicska93
meg még egy balhátvád,meg egy vkp😊

mér Valdés nem jó?<#vigyor3> Sztem jól nyomja...
Robinho14
szerintem nektek csak egy jó kapus kéne meg egy jó közép hátvéd!

fernando torres
ezt most miért nekem mondod?

LasCar16
mondjuk Zambi nem középhátvéd hanem olyan szélsõ aki a jobb és a bal oldalon is bevethetõ... legyen az a kp vagy a védelem 2 oldala...

#acm

fernando torres
hátazért ezt így nem modanám.Puyol az 1ik legjobb középhátvéd

NeoMaN
Szerintem Zamrotta egyedül jobb, mint a Márkez-Puyol kettõs...

B0B0
Ha csak ennyi nálad a kötözködés, akkor akár verekedhetünk is! 😄DD

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

jól van értem, csak felb*szták az agyam és kötözködtem egy kicsit 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
A sok gólos meccsek nem baj 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

egyszer a védekezõ felfogásuk a baj, máskor meg hogy vannak sok gólos meccsek is néha 😄DDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

HUNtalicska93
ezt nem értem,amúgy meg zambrotta nagyon jó igazolás volt

B0B0
Ott sem mindig, ott is vannak sokgólos meccsek...

9csöves9
ott sem mindig? a Serie A legkiemelkedõbb védõi voltak éveken keresztül

mondjuk megmondom õszintén, én nagyon örülök hogy mindketten teljesen visszaestek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

B0B0
Ez ugyanaz, mint pl. Cannavaro esete: csak otthon képes arra amire (amúgy ott sem mindig) képes, ha belecsöppen a szar olasz védekezõs focihoz képest másabb érába egy nagy nulla lesz!

LasCar16
mintha Zambrottan múlna a játékfelfogásotok<#rolleyes>.. nagyszerû védõ kár hogy nem becsülitek meg, igaz nálatok nem a csúcsformáját mutatta, de akkor is 😊

#acm

Csabesz6
nem akarok beleszolni, de ennyi erövel ez is nso szinvonal...de ti tudjátok

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

dienesoft
Na hála...Ronaldinhorol le lehet szállni 😊

b4rc4
igaz, nem kell a spanyol focinak védekezõ játék..

B0B0

B0B0
Zambrotta takarodjon! Az olaszok ne szennyezzék be a spanyol bajnokságot!

dienesoft
Nem tudom, hogy ebbõl mi az igaz, de Terry szerintem hatalmas igazolás lenne! Gondoljátok el: Puyol-Terry-Zambrotta-Marquez 😊. Az biztos, hogy ártani nem tudna a hátsó soron! Davids-ot hagyjuk, Materazzit nem bírom. Lampard se rossz ötlet, az angolokat szeretem. 😊

tobias88
még a saját csapattársait is szétrugdossa, az Interben tökéletes! Oda bezyúfólták ezeket a játékosokat: Materazzi-Figo-Adriano-Ibrahimovic-Cambiasso-Samuel
Robinho14
pedig Materazzi jó játékos szinte õ nyerte meg a vb döntõt az olaszoknak😄

biztos kamu hír, ha a hivatalos honlapon nem ejtenek róla szót, biztos az, mert nem irják az fcb.com-on.
B0B0
Na neee, Materazzit soha!!!!

HUNtalicska93
úramirgalmazz....nso színvonal kb.

b4rc4
Igazság szerint Davids akármilyen idõs, sztem nem lenne rossz. Emlékezzünk csak mikor kölcsönben volt itt,szerintem akkor nagyon jó teljesítményt nyújtott...😊

Elég érdekes átigazolási hírek... (nso)

Nemtudom ezeket ki találta ki, de Materazzi meg Davids vicces igazolás lenne.

mert akinek Én elkezdek szurkolni az elõbb-utóbb bukdácsolni kezd....LOL

3 évig így gondoltam, tavaly-tavalyelõtt minden TOP bajnokságban olyan nyert, akik ellen kifejezetten szurkoltam 😄DD

bigapó
Ezenkívül azt is el kell ismerni, hogy hasonló cipõben járt a Real Madrid is pár hónappal-évvel korábban. Igaz, pár nagy játékost elküldtek (pl Ronaldo), de úgy néz ki helyrebillennek. Ezzel azt akartam mondani, hogy Õk már ismerõsök egy ilyen szituban😊)
Kösz fiúk a bátorítást, jómagam is nagyon szomorú vagyok a jelenlegi helyzet miatt, sokat csalódtam is, már ott járok, hogy magamat hibáztatom, mert akinek Én elkezdek szurkolni az elõbb-utóbb bukdácsolni kezd....LOL

The Matrix has you...

Robinho14
szerintem nem fura h egy madridista mondja mert lehet h nem szeretjük a Barcát meg a Real a kedvenc csapatunk de azért szerintem illik elismerni a Barcát én Madridista vagyok mégis Ronaldinho az egyik kedvenc focistám!szerintem egy kis természetes ellenszenvnek kell lenni de tisztelni kell a másikat!szerintem a BArca is egy kis hulám völgyebe van mint 2003 után a Madrid de ezh változni fog lehet h már jövõre!

mike0013
teljesen igazad van, de az a fura, hogy ezt pont egy madridista mondja, mindegy, remélem azért nagy harc lesz az 1. helyért, és nem pedig az, hogy "valamelyik" csapat lazán nyer.......

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

HUNtalicska93
ott a pont...<és pont egy madridistától>

B0B0
<#taps>

na engedelmetekkel hozzászólnék. Eddig azt hittem hogy real betegség egy esetleges 2. hely (még az sem biztos) miatt már válságot emlegetni. Fõleg 2 ilyen szép szezon után. Sztem csak nyugodjatok meg, nem megoldás most a fél csapatot kukába dobni, ez nem FM 😊. Az egyetlen dolog ami ebbõl kiderült, hogy nem vagytok világverõk, de megsúgom sosem volt/van/lesz világverõ csapat, szóval ez se jelent szégyent egyáltalán nem. Hát pár hónapja még a Messi-Eto'o-Dinho hármastól félt az egész világ, mostmeg néhányan szétvernék... Ez a hármas jövõre simán visszavághat, ha lesz miért egyáltalán visszavágni ugye

B0B0
Nem a fenét nem!

HUNtalicska93
ilyet senkise írt<#gun>

NeoMaN
ja, de ilyet már be sem írok ide