Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Nevetséges... Még a hozzá nem értõ nagyim is tudja, hogy Totti kiváló focista...
LasCar16
Tevez jól nyomta az elõzõ szezonban😊)) meg persze a MUban is idén😊)) röhej ez az egész

#acm

szintén
Egy mittudomén 5. helyezést MIN. megérdemelne

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Na tessék! 😊

Én ugyan gyûlölöm az olasz focit, de azért itt igazat adok, ez nonszensz!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

ez érdekes...
úgy látszik Fifa csak az óriás csapatokra figyel

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Oziris666
Jónagy vicc ez a lista!Nem vagyok egy Totti fan sõõt,de azért európai aranycipõs volt és nincs a listán<#wow2>

Messi majd jövõre 😊
Ebbe a díjba az elõzõ szezon elért eredménye sokat nyom, Kaka lesz, BL gyõzelem + gólkirálya

tobias88
én a Barcából a legjobb 30ba olyan 3at tettem volna be!: Messi-Eto'o-Henry és helyezést csak Messi ért volna el, de õ elsõ lesz remélem, csak folytassa ezt tovább!
zalan05
Barcelona a FIFA Év Játékosa díjra jelölt 30 fõs listán hét gránátvörös-kék mezes is található.

Egyesek neve nem meglepetés, így például Leo Messié, aki a végsõ gyõzelemre is jó esélyekkel pályázik, rajta kívül azonban ott van a kandidálók között Ronaldinho, Deco, Eto'o, Henry, Márquez és Thuram is. Ebbõl is kitûnik, hogy több nagy meglepetés akad a listán, hiszen Carles Puyol például kimaradt.A szavazatokat a FIFA országok szövetségi kapitányai és csapatkapitányai adhatják le, a díjátadó gálát pedig december 17-én tartják a Zürichi Operaházban.

A teljes, 30 fõs lista a következõ:

Gianluigi Buffon (Olaszország), Fabio Cannavaro (Olaszország), Petr Cech (Csehország), Cristiano Ronaldo (Portugália), Deco (Portugália), Didier Drogba (Elefántcsontpart), Michael Essien (Ghána), Samuel Eto'o (Kamerun), Gennaro Gattuso (Olaszország), Steven Gerrard (Anglia), Thierry Henry (Franciaország), Juninho (Brazília), Kaká (Brazília), Miroslav Klose (Németország), Philipp Lahm (Németország), Frank Lampard (Anglia), Rafael Márquez (Mexikó), Lionel Messi (Argentína), Alessandro Nesta (Olaszország), Andrea Pirlo (Olaszország), Franck Ribéry (Franciaország), Juan Román Riquelme (Argentína), Ronaldinho (Brazília), Wayne Rooney (Anglia) John Terry (Anglia), Carlos Tévez (Argentína), Lilian Thuram (Franciaország), Fernando Torres (Spanyolország), Ruud van Nistelrooy (Hollandia), Patrick Vieira (Franciaország).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
remélem a 7-bõl az egyik Barcás megnyeri.Azért Puyolt sajnálom simán benne lehetne.<#vigyor3>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

ja az biztos😊 csak még elég messze van, pedig má tök kiváncsi vok:S
Rockynhooo
jajaja nálatok lesz 😊 mi durva hogy karácsony elõtt egy nappal, nekem meg extrán durva mert 24.én van a névnapom meg a szülinapom is 😊 szval yoo lenne a 3 ünnepre 3 gól XD

nagy meccs lesz az egyszer biztos, nagyon fut most az a bizonyos szekér a Barcanál 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REALista
Nem semmi lesz karácsony elõtt egy nappal El Clásico-t nézni...hát még ha nyerünk...<#ravasz1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Ronaldinhos10
Hazain lesz az elsõ El Clássico?

Visca el Barça !

Messi az agyamra megy már 😄D

Hihetetlen a srác

Robinho14
😄 szerintem ti többet kaptok 😄 de majd meglátjuk én aszondom!izgi meccs lessz az tuti

hehh... majd ti is kaptok Karácsonyra 1-2 meglepit😊
Rockynhooo
majd viszünk karácsonyi ajándéknak pár Robben golt 😄

huhh fasza..bár még jo messze van😊 köszi.
Rockynhooo
dec 23

nem tudjátok, mikor lesz elõször El Clássico?<#vigyor3>
mike0013
nagyon szép volt, néztem a meccset és gyönyörûen játszottunk!!!
csak így tovább!!!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

dienesoft
Nem szakadtunk meg, így is rúgtunk hármat... Ronaldinhonak is jól ment a szekér, Henry is jól játszott, Messi továbbra is csúcsformában: mi kellhet még? Az, hogy ez NE egy "átmeneti" szakasz legyen, hanem menjen így a játék "aránylag" egész évben...

zalan05
ITT vannak a gólok.<#vigyor3><#worship>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

B0B0
Na ezt a gólt azért vastagon Ronaldinho-nak köszönheti!!!!

Ja! És nem hallottátok, Ronaldinho micsoda tasporkán alatt jött le!!!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Rockynhooo
MEssi már megint... beszarok ettõl a komátol 😄

B0B0
Giovanni megint gólpasszt adott! 😊

zalan05
Fc Barcelona ❤️-0> Atletico Madrid
<1-0>Deco
<2-0>Messi
❤️-0>Xavi
-------------------------------------------------------------------------------
szép volt megérdemelten gyõztünk , a védelemnek külön dicséret nagyon jok voltak fõleg Puyol.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

király😄 kösz. De érdekes nem igazán van sûrûn ennyire korán meccs, vagy?
én Sport2-t láttam 😊

ezt igen elvileg, a Realt nem (lassan szokásossá válik...)

B0B0
Sport1

Tv-ben adják?
zalan05
FC Barcelona - Atlético Madrid:
Barcelona, Camp Nou
17:00
Vezeti: Iturralde González

Barcelona: Valdés; Oleguer, Puyol, Milito, Abidal, Iniesta, Xavi, Deco, Messi, Ronaldinho és Henry.

Atlético: Abbiati, Seitaridis, Pablo, Eller, A. Lopez - Maniche, R. Garcia, Simao, Reyes - Forlán és Agüero.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
itt a mai mecs kezdõje nagyon kemény lesz de remélem meglesz a 3pont

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

ja akkor bocs😊 vmi angol honlapon olvastam, nem nagyon tok angolul...
zalan05
Oleguer rallyn volt és amikor ment edzésre akkor volt valahol egy baleset és ezért késett, de nem neki volt balesete.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Oleguernek is balesete volt... hál' ég neki sincs semmi baja😊
öcsém:S még jo hogy nem lett semmi baja.
B0B0

zalan05
Puyol és Milito is játékra kész
A mintegy másfél napos pihenés után csütörtökön este ismét edzett a Barcelona, s Frank Rijkaard máris örömhírekkel szembesülhetett, még ha az idõ el is romlott, s erõteljes esõben kellett megtartania a foglalkozást. A hozzávetõlegesen egy órán át tartó edzésen probléma és fájdalmak nélkül tudott részt venni Carles Puyol és Gabi Milito is, akik az elmúlt két meccsen szenvedtek könnyebb sérüléseket. Az izomhúzódásból fakadó fájdalmaik mára azonban megszûntek, így mindketten pályára léphetnek majd vasárnap délután az Atlético Madrid ellen hazai pályán. A tréning egyetlen negatívuma az volt, hogy Eidur Gudjohnsen nem tudta befejezni a munkát térdfájdalmak miatt.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jó hír csak nehogy megint megsérüljön majd valamelyikõjük

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

zalan05
A Barcelona stuttgarti fellépésével immár Xavi Hernández számít a klub legrutinosabb játékosának európai szinten a történelemben. A katalán középpályás ugyanis a 86. európai kupameccsét játszotta, így már felülmúlta Migueli 85 mérkõzését , ráadásul még mindig csak 27 esztendõs, tehát ez a szám jelentõsen emelkedhet a következõ években.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
grat neki hozzá és remélem még sokkal fogja növelni ezt a számot.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

banok
tegnap messze a legjobb meccs a Stuttgart-Barcelona meccs volt. Akár a Stuttgart is nyerhetett volna a 100%-os ziccereit értékesíti.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

"Várhatóan legalább egy hónapra megsérült ugyanis Rafael Márquez, a védõnek a vádlijában szakadt el - remélhetõleg csak részlegesen - egy izom, s még szerencse, hogy a helyére beállt, s késõbb szintén megsérült Puyol állapota nem ilyen súlyos. A csapatkapitánynak nem a korábbi térdsérülése újult ki, csupán egy izomhúzódást szenvedett, mely akár néhány napon belül is rendbe jöhet, de természetesen lehet hosszabb is a rehabilitáció."

Háát "szerencse" hogy Puyollal nincs túl nagy baj...
B0B0
Összefoglaló

Hát azért az elsõ félidõ végénél volt a Stuttgartnak egy két ziccere!! Valdes hatalmasat védett.

Úgylegyen. Bár mindig megszívjuk ezeket a német túrákat. Tavaly Eto'o sérült meg Brémában ha jól emlékszem.

zalan05
holnap megtudjuk majd hogy mi bajuk, de Milito már jol van ugy volt hogy már ma is játszik csak nem akartak kockáztatni.Grat a csapatnak a 0-2höz

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

hát igen...
Vége. 2-0 lett. Szép volt! Bár úgy tûnik drága volt a gyõzelem. Reméljük azért nem súlyosak a sérülések.

Hát le kellett cserélni, de nem tûnt súlyosnak a sérülése. Saját lábán jött le.

ja...nagyon jól jön:S
GTheo
Puyol is megsérült?😮

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]