Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ja... szép kis kamu11est hozott össze😄
Hát, bevallom, olyan szinten álmos volt(am),hogy be is aludtam a második félidõn 😊. De a végére felkeltem, háhá ^^
Hozzátenném, hogy Dos Santos hozta a meccset, mindkét gólt õ csinálta meg!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
hát elég álmos egy meccs volt... de legalább megvan a gyõzelem.
Fc Barcelona <2-0>2-0> Almeria
<1-0>1-0>Henry (38)
<2-0>2-0>L.Messi /pen./(80)
----------------------------------------------------------------------------------------
nem a legszebb játékal de a 3pont megvan ez a lényeg.
<1-0>1-0>Henry (38)
<2-0>2-0>L.Messi /pen./(80)
----------------------------------------------------------------------------------------
nem a legszebb játékal de a 3pont megvan ez a lényeg.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
félidõbe 1-0 Henry lõtte a gólt eddig nem eröltettünk semmit sztem (simán) meglesz a mecs Messi helyet Dos Santos kezdet.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
jó hír, hogy már Zambrotta és Touré is jáccik...
FC Barcelona - UD Almería
Barcelona, Camp Nou
19:00
Vezeti: Ayza Gámez
Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Ronaldinho és Henry.
Almería: Cobeno, Bruno, Garcia, Acasiete, Mané - Melo, Juanito, Corona - Ortiz, Crusat, Negredo.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
remélem sima gyõzelem lesz.
Barcelona, Camp Nou
19:00
Vezeti: Ayza Gámez
Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Ronaldinho és Henry.
Almería: Cobeno, Bruno, Garcia, Acasiete, Mané - Melo, Juanito, Corona - Ortiz, Crusat, Negredo.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
remélem sima gyõzelem lesz.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
A Barça Almería ellen készülõ 18 fõs kerete:
Kapusok: Valdés és Jorquera
Védõk: Oleguer, Márquez, Puyol, Milito, Abidal, Sylvinho, Zambrotta
Középpályások: Xavi, Iniesta, Yaya Touré, Gudjohnsen
Támadók: Messi, Henry, Bojan, Giovani és Ronaldinho.
Védõk: Oleguer, Márquez, Puyol, Milito, Abidal, Sylvinho, Zambrotta
Középpályások: Xavi, Iniesta, Yaya Touré, Gudjohnsen
Támadók: Messi, Henry, Bojan, Giovani és Ronaldinho.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Puyol ismét a szélre kerülhet
A pénteki edzéseken szokásos edzõmeccs általában jó alapot jelent a hétvégi kezdõcsapat megtippelésekor, s ezúttal is le lehet vonni egy igen fontos következtetést a gárdák összeállításából.
A kezdõjátékosokból kiállított csapat a következõképpen festett: Valdés, Puyol, Thuram, Milito, Abidal, Touré, Xavi, Iniesta, Henry és Giovani, míg a túloldalon a Jorquera, Sylvinho, Márquez, Oleguer, Zambrotta, Crosas, Gudjohnsen, Ronaldinho, Ezquerro és Bojan gárda játszott együtt. Ebbõl kitûnik, hogy Carles Puyol ismét jobbhátvédet játszott, s így várhatóan a hétvégén is marad ezen a poszton, míg a két középsõ védõ Thuram és Milito lesz. Zambrotta és Márquez ennek tükrében még nem lesz kezdõ az Almería ellen, miután a védekezõ középpályás már ma is Touré volt, aki alaphelyzetben is uralja a posztot.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
sztem Puyol jo szélsõ meg a Rangers ellen jo volt a Thuram Milito páros ,Zambrotta meg még elég lesz cserének sztem nehogy lesérüljön és ugy járjon mint multkor Puyol vagy még rosszabb Marquez.
A pénteki edzéseken szokásos edzõmeccs általában jó alapot jelent a hétvégi kezdõcsapat megtippelésekor, s ezúttal is le lehet vonni egy igen fontos következtetést a gárdák összeállításából.
A kezdõjátékosokból kiállított csapat a következõképpen festett: Valdés, Puyol, Thuram, Milito, Abidal, Touré, Xavi, Iniesta, Henry és Giovani, míg a túloldalon a Jorquera, Sylvinho, Márquez, Oleguer, Zambrotta, Crosas, Gudjohnsen, Ronaldinho, Ezquerro és Bojan gárda játszott együtt. Ebbõl kitûnik, hogy Carles Puyol ismét jobbhátvédet játszott, s így várhatóan a hétvégén is marad ezen a poszton, míg a két középsõ védõ Thuram és Milito lesz. Zambrotta és Márquez ennek tükrében még nem lesz kezdõ az Almería ellen, miután a védekezõ középpályás már ma is Touré volt, aki alaphelyzetben is uralja a posztot.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
sztem Puyol jo szélsõ meg a Rangers ellen jo volt a Thuram Milito páros ,Zambrotta meg még elég lesz cserének sztem nehogy lesérüljön és ugy járjon mint multkor Puyol vagy még rosszabb Marquez.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
a Villarrealra is azt mondtam, h sima ügy lesz... az Almeríára inkább nem mondok semmit :S
de azé kopogjuk le...😉
Vasárnap este 7-kor 90 ezer nézõ elõtt bizonyíthatunk 😛
Az Almería-t csak eltudjuk verni hazai pályán 😄
Az Almería-t csak eltudjuk verni hazai pályán 😄
jah sztem is otthon gyõzni fogunk meg addig már Toure meg Zambrotta is meggyógyul (remélem) és ugy azért jobban támadhatunk majd nem kell mindig Henry-éknak hátra szaladgálni
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Hát, nem baj, majd otthon megpróbáljuk õket elkalapálni 90.000 nézõ elõtt. Szerintem menni fog.
elég gáz volt ez a focigyilkos rangers
jah elég ratyi egy biro de Puyol miket csinál nálam eddig ö a mecs embere Ronni helyet sztem lassan jöhet Krkics vagy Giovanni
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
na azért nem cak a birót kell bántani a mi játékunk is elég gyenge(ütemtelen,lassú)
Visca el Barça !
Kurvajó!
Eddig csak egy szögletet és egy 11-est nem adott meg a Barcának a bíró...
<#gunyos1>#gunyos1>
Eddig csak egy szögletet és egy 11-est nem adott meg a Barcának a bíró...
<#gunyos1>#gunyos1>
Hajrá fiúk! Nagyon bízom benne, hogy ez csak egy nagyon szerencsétlen meccs volt a Villareal ellen és hogy most meg tudjuk fogni a Rangers-t!
Glasgow Rangers - FC Barcelona:
Glasgow, Ibrox Park
20:45 (Viasat3)
Vezeti: Konrad Plautz
Glasgow Rangers: McGregor; Hutton, Carlos Cuéllar, Weir, Papac, McCulloch, Ferguson, Thomson, Adam, Cousin és Novo.
Barcelona: Valdés; Oleguer, Puyol, Milito, Abidal, Iniesta, Xavi, Gudjohnsen, Messi, Ronaldinho és Henry.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
sok sikert a csapatnak remélem behuzuk ezt a mecset, Gudjohnsen-re kivácsi leszek a középályán.
Glasgow, Ibrox Park
20:45 (Viasat3)
Vezeti: Konrad Plautz
Glasgow Rangers: McGregor; Hutton, Carlos Cuéllar, Weir, Papac, McCulloch, Ferguson, Thomson, Adam, Cousin és Novo.
Barcelona: Valdés; Oleguer, Puyol, Milito, Abidal, Iniesta, Xavi, Gudjohnsen, Messi, Ronaldinho és Henry.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
sok sikert a csapatnak remélem behuzuk ezt a mecset, Gudjohnsen-re kivácsi leszek a középályán.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
legalább ott van Ronaldinho 😄
Még szerencse hogy közvetitik
VIASAT3
20:30 UEFA Bajnokok Ligája
Rangers - Barcelona (élõ)
VIASAT3
20:30 UEFA Bajnokok Ligája
Rangers - Barcelona (élõ)
Visca el Barça !
A Rangers ellen készülõ 18 fõs keret:
Védõk: Oleguer, Thuram, Puyol, Milito, Abidal, Sylvinho
Középpályások: Xavi, Iniesta, Marc Crosas, Gudjohnsen
Támadók: Messi, Henry, Bojan, Giovani, Ezquerro és Ronaldinho
--------------------------------------------------------------------------------------------------
kemény mecs lesz nagyon remélem jobb teljesítményt fogunk nyujtani mint a Villareal ellen, a Rangers most nagyon formába van.
Védõk: Oleguer, Thuram, Puyol, Milito, Abidal, Sylvinho
Középpályások: Xavi, Iniesta, Marc Crosas, Gudjohnsen
Támadók: Messi, Henry, Bojan, Giovani, Ezquerro és Ronaldinho
--------------------------------------------------------------------------------------------------
kemény mecs lesz nagyon remélem jobb teljesítményt fogunk nyujtani mint a Villareal ellen, a Rangers most nagyon formába van.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
legalább a reál is kikapott, nem nõtt a pontkülönbség.
najo énmára befejeztem... gondoltam hogy sima ügy lesz, ezek szerint mégse, ráadásul Deco lesérült jo 4hétre az orvosok szerint ha minden igaz...
nemmondod hogy Deco lesérült....😞(
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
hát nemtom az 1góluk az szép volt ahogy Krkicsnek is a 11-es azt nem tudom elötte a labdát de a lábát is.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Itt vannak müködõ streamek...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Oleguer helyett dos Santos... :\
hát nemtom... remélem rendbeteszi a csapatot, de sajna sztem ez már elveszett:S bár éljen az optimizmus.
nem tudom milesz Rijkaardnak nagyon rendbe kell rakni a csapatot szünetbe hogy legyen csúnya vége
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
lekéne hozni Henryt és fel dos Santost, amint olvastam Henry nem jáccik jol
nemigaz... mindig akkor kapunk ki, vagy jáccunk döntetlent amikor nem adják tv-ben a meccset... de hát ez tulzás:S én meg még azt hittem, hogy sima meccs lesz.😞
ja én is... :\
sztem ennek a meccsnek már annyi...😞
2-1 van remény Krkics mit keres ilyen korán a pályán kezdõ volt?De ha igy folyattja akkor nekem8
Go Kimi!!!! Go Barca!!!