Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zalan05
szép volt 3-0 ,Henry Bojanal nagyon jol megérti egymást bejött és már rögtön rugták a golokat kár hogy az "álitolagos les" golt nem adták meg.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

tobias88
jah, az nálunk nincs

3-0, de hogy ez idegenben mért nem megy? Henry végre jól játszott, és Bojan-Messivel alkotott párosa nagyon jó volt
jaja, sportklubon.
NeoMaN
Valószinûleg TV-ben...

tobias88
te hol nézed?
tobias88
hát lehetne már 3 is
huhh... alig 2 perc alatt lett 2-0, pedig má azt hittem hogy x lesz...
tobias88
ki hol nézi? mert sopcast webplayert valahogy nem tudom behozni, csak a simát, de ott meg nem adják
tobias88
na, most szögletbõl sikerült Militónak<#vigyor>, lehet várni megint 100 szögletre az újabb gólhoz
ezért lenne jo, ha Ronnie is játszana, szabadrúgásban mégiscsak õ a legjobb.
zalan05
félidõbe 0-0 van ,jobbak vagyunk a labdabirtoklás is 70%-30% már csak a gól hiányzik de sztem a másodikfélidöbe azis meglesz.Meg volt egy csomó szabadrugásunk meg szögletünk és Xavinak hála egyikböl se lett semmi, mér ö lõ mindent sztem pár szabcsit simán átengedhetne Henrynak ö is tudja sztem ugyan olyan jol lõni mint õ.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

hehh... ha minden igaz, télleg Gudjohnsen lesz a kezdõben<#oooo>
NeoMaN
Mitõl fáradt el? faszomat.....

sztem meg beteszi Gudjohnsent...
B0B0
Inkább Iniesta legyen!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

zalan05
Ronaldinho kikerült a keretbõl
Hiába került pénteken a Frank RIjkaard által kijelölt keretbe Ronaldinho Gaúcho, szombaton kora délután ki is került onnan. A brazil a délelõtti órákban közölte a klub orvosaival, hogy fáradtság miatt inkább elmulasztaná a találkozót, s kérése meghallgatásra került, a 18 fõs listát Marc Crosas meghívásával tette teljessé Frank Rijkaard. Mivel Giovani dos Santos kisebb sérüléssel küzd, a kezdõcsapatba Bojan Krkics vagy Eidur Gudjohnsen kerülhet. Ronaldinhónak ez az ötödik meccse, amit elmulaszt idén, korábban már nem játszott a Sevilla, a Zaragoza, a Levante és a Villarreal ellen sem.
---------------------------------------------------------------------------------------------
sztem Bojan vagy Iniesta lesz a helyén<#vigyor3>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

de már a multkor, vmeik meccsen má tök jó volt, 1 csomo újság már írta, hogy visszatért, és azóta megint "beragadt" 😞
NeoMaN
Minden meccsen az lenne, akárhol is játszik a csapat... 😞

GTheo
Ültesse le dinhot lééégysziiii... Hátha akkro már észreveszi magát... Formába fog õ még jönni, csak hatni kell rá vhogy...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

mike0013
otthon vagyunk, kötelezõ a gyõzelem!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

zalan05
FC Barcelona - Recreativo Huelva:
Barcelona, Camp Nou
20:00
Vezeti: Rubinos Pérez

Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Henry és Bojan (Ronaldinho).

Recreativo: Sorrentino, P. Calvo, Cáceres, Álvarez, Poli - Martins, Vázquez, Aitor, Camunas -Marquitos - S. Pongolle.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
remélem hozzuk ezt a mecset, keddre meg remélem Rijkarrd valami nagyott találki a Lyon ellen mert ha olyanok leszünk mint eddig idegenbe akkor nem lesz jo vége.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

jaja. Bár még jó idõ lesz, mire visszanyeri azta formát...
fernando torres
én is láttam..rem visszanyeri a formáját mert hiányzik a csapatból.

Eto'o már edz😊 bár még nem a többiekkel, de hamarosan visszatér!<#eljen>
zalan05
Itt van Messi Kolumbia elleni gólja , igaz kikaptak de azért szép volt.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

zalan05
Fontolgatják Crosas kölcsönadását
Marc Crosas inkább a B keret tagjának vallhatja magát, ám több alkalommal készült már ebben a szezonban a felnõttekkel. Játéklehetõséget egyelõre azonban nem kapott bajnokin Frank Rijkaardtól, így a technikai vezetés azt fontolgatja, hogy december folyamán kölcsönadja egy elsõ vagy másodosztályú klubnak, ahol folyamatosan játszhat, s mindezt a megfelelõ szintû bajnokságban teheti meg. A B csapat pillanatnyilag nem a lehetõ legjobb lehetõség a középpályásnak, mivel a negyedosztályú bajnokságban nem lehet igazán fejlõdni egy már tapasztaltabb fiatalnak.
----------------------------------------------------------------------------------
nem rossz ötlet ha tényleg fejlödni szeretne.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

jaah...az király😄
REALista
Nagyon képben vagy...😄
Csak ismétlés volt.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

de ma volt meccs Zaragozával,nem? Legalábbis fater szerint, szallagavató miatt nem láttam😞
zalan05
FC Barcelona - Recreativo Huelva
November 24. Szombat (20:00)
Primera Division

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

NeoMaN
Szülinap nem érdekel, mikó lesz meccs?

<#idiota><#hawaii>

fernando torres
köszi

heppibörzdéj ::]

REAL MADRID

dienesoft
Minden szülinaposnak, Boldog Szülinapot! 😄 És így nem is kavarodok bele...😄

B0B0
Neked is Re 😄D

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Re 😄D

B0B0
Köszi köszi köszi.... 😊

dienesoft
Utólag is Boldog Születésnapot 😊

gabber_saviola
Boldog Szülinapot!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

B0B0
Köszi mindenkinek! <#vigyor2>

zalan05
jah boldog szülinapot!!!!!!!!

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Ronaldinhos10
HBD

Visca el Barça !

B0B0
Köszikee! <#vigyor3>

fernando torres
Boldog Szülinapot!

hunbasser
HBD!

ReaL MaDRid x siempre

1ébk most mindenhol edzõváltást emlegetnek... hát nemtom, sztem Mourinho nemkéne ide:S
na a legnagyobb spammer 😄DD koszos a logod 😄

REAL MADRID

gabber_saviola
<#wave><#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Robinho14
csak integettünk a Barcás cimboráknak😄😄😄😄

fernando torres