Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
3-0, de hogy ez idegenben mért nem megy? Henry végre jól játszott, és Bojan-Messivel alkotott párosa nagyon jó volt
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Hiába került pénteken a Frank RIjkaard által kijelölt keretbe Ronaldinho Gaúcho, szombaton kora délután ki is került onnan. A brazil a délelõtti órákban közölte a klub orvosaival, hogy fáradtság miatt inkább elmulasztaná a találkozót, s kérése meghallgatásra került, a 18 fõs listát Marc Crosas meghívásával tette teljessé Frank Rijkaard. Mivel Giovani dos Santos kisebb sérüléssel küzd, a kezdõcsapatba Bojan Krkics vagy Eidur Gudjohnsen kerülhet. Ronaldinhónak ez az ötödik meccse, amit elmulaszt idén, korábban már nem játszott a Sevilla, a Zaragoza, a Levante és a Villarreal ellen sem.
---------------------------------------------------------------------------------------------
sztem Bojan vagy Iniesta lesz a helyén<#vigyor3>#vigyor3>
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Barcelona, Camp Nou
20:00
Vezeti: Rubinos Pérez
Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Henry és Bojan (Ronaldinho).
Recreativo: Sorrentino, P. Calvo, Cáceres, Álvarez, Poli - Martins, Vázquez, Aitor, Camunas -Marquitos - S. Pongolle.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
remélem hozzuk ezt a mecset, keddre meg remélem Rijkarrd valami nagyott találki a Lyon ellen mert ha olyanok leszünk mint eddig idegenbe akkor nem lesz jo vége.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Marc Crosas inkább a B keret tagjának vallhatja magát, ám több alkalommal készült már ebben a szezonban a felnõttekkel. Játéklehetõséget egyelõre azonban nem kapott bajnokin Frank Rijkaardtól, így a technikai vezetés azt fontolgatja, hogy december folyamán kölcsönadja egy elsõ vagy másodosztályú klubnak, ahol folyamatosan játszhat, s mindezt a megfelelõ szintû bajnokságban teheti meg. A B csapat pillanatnyilag nem a lehetõ legjobb lehetõség a középpályásnak, mivel a negyedosztályú bajnokságban nem lehet igazán fejlõdni egy már tapasztaltabb fiatalnak.
----------------------------------------------------------------------------------
nem rossz ötlet ha tényleg fejlödni szeretne.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Csak ismétlés volt.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
November 24. Szombat (20:00)
Primera Division
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
REAL MADRID
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.