Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
Jöjjön is 😊

Emléxetek amikor a Chelsea kiejtett minket a BLben? akkor õk is 4-3-3mat játszottak Mourinhoval, itt is játszhatnánk ezt...
Mondjuk a legjobb Wenger lenne... Eszméletlen az az ember hogy tud igazolni... És edzõnek sem utolsó. Lippit nemszeretném vmiért... Nem szimpi, Mourinho se annyira de õt megkedvelném, Lippi meg OLASZ! 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

shevy
Tény, ezek is nagy dolgok voltak, de Portoval BL-t és UEFA kupát nyerni, még nagyobb

B0B0
Számomra az nagy dolog volt, hogy pl. az a Monaco, vagy a Benitez-féle Liverpool döntõben volt.

Sebaj, jöjjön csak, akkor is majd csak a bajnoki címeknek kell örülni...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Robinho14
deco se volt akkor még sztár😊de azért voltak jó játékosai akik most majdnem a portugál válogatott😄 bár azzal a csapattal bl-elt és uefa kupát nyerni az kurva nagy😄 boccs az offért😊

shevy
És a Portoval ki nyert Uefa kupát meg bl-t? Hát õ. És ott füttyöghetett, Deco volt a legjobb játékosa, sztárok nem voltak rajta kívül. Egyébként a Chelseavel is volt elõdöntõben, csak a Liverpool kiverte õket.

REALista
Ja úgy tényleg nem jó edzõ ha azt nézed mi mindent nem nyert meg.😊
Egyébként a BL-ben a legjobb nyolc csapat közt szinte teljesen egyenrangú ellenfelek vannak így bármikor benne van a pakliban hogy kiesik egy csapat függetlenül attól hogy mennyit költ igazolásokra.Viszont ha jól tudom Murinhoval a Chelsea egyetlen hazai tétmeccsen sem kapott ki ami szerintem elég nagy dolog ráadásul az se semmi hogy a Portoval BL-t tudott nyerni...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

B0B0
Számomra az nem jó edzõ, aki egy olyan klubban látja el titulusát, ahol tuljadonképpen csak füttyent és az általa kért játékos fél éven belül a klubnál van (Chelsea) és ennek ellenére nem képes bejutni mégcsak a BL elõdöntõjébe sem!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

zalan05
A Sevilla ellen készülõ 16 fõs keret:

Kapusok: Valdés, Oier
Védõk: Márquez, Milito, Thuram, Puyol, Abidal, Zambrotta,
Középpályások: Xavi, Iniesta, Gudjohnsen, Edmilson,
Támadók: Eto'o, Henry, Bojan és Dos Santos.
----------------------------------------------------------------------------
Ronni meg Deco sérülés miatt nincs, a Sevillabol pedig hiányzik Kanute meg Keita igy ökse a legjobb csapatal fognak kiállni.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

shevy
egy portoval nyert bl-t, ezután pedig két angol bajnokit a chelseavel
A viselkedésmódja elég furcsa, sõt....de edzõként mindenképpen nagyon jó

B0B0
Jó edzõnek semmiképp sem nevezném!

GTheo
Szerintem Mourinho jó lenne... Jó igaz hogy nem bírtuk amikor a chelseanál volt, meg fura a modora, de jó edzõ nagyon.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

B0B0
Szóról szóra egyet értek! 😊

dienesoft
Szerintem ha Lippi jönne, megszûnne a "Barcás" futball és lehet, hogy valami taktikázós védekezõs csapatot csinálna belõle. Benítez tényleg jobb ötlet, csak Mourinho NE! (Bocs, Chelsea drukkerek 😄 )

fernando torres
Lippi Barcelonában edzõsködne

Az olasz labdarúgó-válogatottat világbajnoki címig vezetõ Marcello Lippinek elege van a semmittevésbõl. Az 59 éves szakvezetõ ígéri, a következõ szezonban visszatér, és mint mondta, szívesen irányítaná a Barcelonát.Lippi 2006-ban világbajnoki címig vezette hazája válogatottját, majd pihenõre tért. Sok csapattal hírbe hozták, de az 59 éves tréner valamennyi ajánlatot visszautasította, például egykori csapatának, a Juventusnak is nemet mondott. Mostanra azonban már elege lett a semmittevésbõl, és készül a visszatérésre.

„Készen állok arra, hogy új edzõként dolgozzak. Az utóbbi idõben visszautasítottam jó néhány ajánlatot, többek között a Juventusét, de most eljött az idõ a visszatérésre. Meglehet, hogy túl hosszúra nyúlt a pihenõm, ugyanakkor nem rozsdásodtam be" - magyarázta Lippi, akit az olasz média Paul Newman hasonmásaként emleget.
A Juventus szurkolói bizonyára örülnének, ha Lippi a „zebrákat" választaná, de a tréner a Fiorentinát és a Barcelonát nézte ki magának. „Nem titkolom, szívesen építenék csapatot fiatalokból a Fiorentinánál, de ha külföldre megyek, elsõsorban a Barcelonánál dolgoznék" - jegyezte meg Lippi. A zuhanyhíradó szerint könnyen megeshet, hogy Frank Rijkaard távozik a nyáron a katalán csapattól, s akkor kitárul a Camp Nou stadion ajtaja a visszatérõ Lippi elõtt.

----------------------------------------------
szvsz ha már edzõváltás van akkor ne Lippi jöjjön, inkább Benitez

zalan05
Ronaldinho továbbra is edzés nélkül

Nem javult kellõképpen a hétvége folyamán Ronaldinho Gaúcho állapota, s a brazil játékmester így várhatóan kénytelen lesz kihagyni a szerdán 22 órakor lejátszandó Sevilla elleni Király Kupa meccset. Ronaldinhónak a múlt hét folyamán jelentkeztek fájdalmai a bal térde táján, melynek oka az egyik ínszalag begyulladása volt. Egyelõre nem érkeztek arról hírek, hogy Ronaldinho mikor edzhet együtt a társaival legközelebb, így csak valószínûsíteni lehet, hogy holnap nem fog bekerülni az utazó keretbe a Sevilla ellen, hiszen az elmúlt napokban nem dolgozott együtt a társaival.
---------------------------------------------------------------------------------
remélem nélküle is meglesz a mecs.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

bazzeg nekünk nem kell 😄DD

REAL MADRID

nem hiszem, hogy elmenne, még anno azt nyilatkozta, hogy minden álma hogy feljusson a Barca B-bõl a nagyok közé...most hogy teljesült, nemhszem h elmenne...
shevy
ennyiért biztos hogy nem adják el

fernando torres
na ne már Gio-t el ne adják...
rem hápog ez hir

Rockynhooo
Az angol Chelsea egy lépéssel már a Real Madrid elõtt jár a Giovanni Dos Santos kegyeiért folyó harcban. A Kékek bejelentették, hogy 10 millió fontot fizetnének a Barcelonának a 18 éves mexikói támadó középpályásért.
A katalánok egyelõre nem reagáltak a londoniak ajánlatára, de nehezen elképzelhetõ, hogy ilyen "csekély" összeg fejében megválnának tõle.

érdekes

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

B0B0
Henry gólja abszolult szabályos volt, Puyol nem volt lesen és Henry is egyvonalban volt vele, amikor a passzt kapta

fernando torres
igyvan
most már össze kell kapni magukat,sok a ponthátrány

zalan05
szép volt fiuk nem a legszebb játékal de a 3pont megvan és eza lényeg.<#vigyor3><#taps>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

GTheo
Na a második félidõben már egész jól játszottunk, Henry nagyon jól játszott, Krkic eltûnt a mezõnyben de volt pár szép csele, fõleg a végén az a bõr 😊
Köv meccsen Henryt a kezdõbe az tuti 😊 Na és Xavit kikéne hagyni, halálgyenge volt...
Henry gólja szerintem teljesen szabályos volt, amikor Puyol kapta a labdát beragadt a jobbhátvéd a Mallorcából...

B0B0
Eto'o mekkora gólt lõtt huhúú!

B0B0
Nah, jön Henry és Marquez 1:0! 😊

fernando torres
jaja Gio jól játszik

GTheo
Eddig kurvaszar a meccs....
Valdesnek dolga nem volt, de volt 2 jó mallorca lövés. Giovani nem játszik rosszul, Marquez és Abidal még egészjó, többiek szarok...

GTheo
Ez a Rijkaard hülye... Ez a kezdõ:
Valdés, Puyol, Márquez, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Gudjohnsen - Giovani, Iniesta és Eto'o.

jahh mondjuk én is most voltam kinnt udvaron :SSS éstényleg végig levanfagyva minden 😞

namostOFFEnd

REAL MADRID

GTheo
El is kell valahogy jutni a csajhoz...😄
És minden full levan fagyva, buszok nemnagyon járnak, taxi se jön...
na off vége 😄

a hidegbe dvd ztetek volna? 😄DD

REAL MADRID

GTheo
Hát kéne mondani 😊
Mégis látom a meccset 😊
[ levan fagyva kint minden és itthonmaradok...]

B0B0
Szólj Rijakaardnak, hogy: Hé öcsi, ez a taktika mára! 😊

GTheo
Leszünk 5-6an... 😄
Henry és Eto'o elõször kezd együtt, azt kéne h a csatársorban a középsõt hátrébb húzni irányítani (Iniestát), és Eto'o és Henry 2en elöl 😊

dienesoft
DVD-zni...höhö, az jó :]

GTheo
Nyerni kéne... már csak azért is mert tippmixen is vendég gyõzelemre fogadtam 😄
Sajna nem tom nézni a meccset mert már beígértem egy csajnak h megyek hozzá dvdzni... 😄
De végére lehet hazaérek 😛

SportKlub elvileg

fernando torres
vmelyik csatorna adja a meccset?

zalan05
RCD Mallorca - FC Barcelona:
Palma de Mallorca, Ono Estadi
20:00
Vezeti: Ramírez Domínguez

Mallorca: Lux, Varela, Ballesteros, Nunes, F. Navarro - Valero, Pereyra, Jonás, Ibagaza - Güiza, Arango.

Barcelona: Valdés, Puyol, Márquez, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Deco - Henry, Iniesta és Eto'o.
--------------------------------------------------------------------------------------------
itt az esti kezdõ szerintem elég jo, remélem meglesz a 3pont.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

NeoMaN
Most már én is azt hiszem....

fernando torres
R10 mizériájának tényleg az eligazolás lesz a vége..

GTheo
VV-Puyol,Milito,Marquez,Abidal-Iniesta,Touré,Deco(Xavi)-Bojan,Eto'o,Henry(Gio)
Megpróbálnám én ezt a 3mast valahogy elöl 😊 igaz hogy mindannyian középcsatárok, de mind3an játszottak már szélen...

zalan05
A Mallorca-Barcelona mérkõzés szombaton, este 20 órakor kezõdik.
A Barcelona Mallorca ellen készülõ 18 fõs kerete:

Kapusok: Valdés, Oier
Védõk: Puyol, Milito, Thuram, Abidal, Zambrotta, Márquez.
Középpályások: Xavi, Edmílson, Iniesta, Deco, Touré.
Támadók: Henry, Giovani, Bojan, Gudjohnsen, Eto'o.
-------------------------------------------------------------------------------
A hiányzók közül egyedül Ezquerro és Sylvinho maradt ki technikai döntés miatt.Ronninak nem gyogyul megfelelöen a lába ezért nem lesz.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

zalan05
AZ ELSÕ MECCS IDEGENBEN
Sevilla - Barcelona a kupában
A Sevillával játszhatja a spanyol Király Kupa nyolcaddöntõit a Barcelona - derült ki a versenysorozat péntek déli madridi sorsolásán. Az elsõ mérkõzésre Sevillában kerül sor január 9-én, a visszavágóra Barcelonában január 16-án.

A további párosítások esetén is az elõbbi csapat játszhatja az elsõ meccset hazai pályán. Recreativo - Villarreal, Real Zaragoza - Racing Santander, Mallorca - Real Madrid, Athletic Bilbao - Espanyol, Betis - Valencia, Atlético - Valladolid, Getafe -Levante.
[/img]
---------------------------------------------------------------------------------------
ilyen szerencsénk is csak nekünk lehet, hamár a BL-ben könnyü ellenfelet akkor a kupába véletlenül se, nembaj remélem sikerül továbbjutni.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Sevillával kupáztok

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

fernando torres
akkor nem biztos h elengedik kölcsönbe.
hát már nem vagy VIP aztán hozzászoktam régi lokodhoz,aztán azt hittem már nem jársz ide.

Miért ki lennék? 😄

Hát ahogy szoktam nézni a holland összefoglalót mindig õt láttam a kapuban 😊

fernando torres
és ott elsõ számú kapus e?
uhh most vettem észre h te vagy Zsé 😊

Az más kérdés, hogy nem klub nélkül álló, mivel a Sparta Rotterdam kapusa. Bár nem hiszem, hogy nehéz lenne megoldani a kölcsönvételét.