Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emléxetek amikor a Chelsea kiejtett minket a BLben? akkor õk is 4-3-3mat játszottak Mourinhoval, itt is játszhatnánk ezt...
Mondjuk a legjobb Wenger lenne... Eszméletlen az az ember hogy tud igazolni... És edzõnek sem utolsó. Lippit nemszeretném vmiért... Nem szimpi, Mourinho se annyira de õt megkedvelném, Lippi meg OLASZ! 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Sebaj, jöjjön csak, akkor is majd csak a bajnoki címeknek kell örülni...
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Egyébként a BL-ben a legjobb nyolc csapat közt szinte teljesen egyenrangú ellenfelek vannak így bármikor benne van a pakliban hogy kiesik egy csapat függetlenül attól hogy mennyit költ igazolásokra.Viszont ha jól tudom Murinhoval a Chelsea egyetlen hazai tétmeccsen sem kapott ki ami szerintem elég nagy dolog ráadásul az se semmi hogy a Portoval BL-t tudott nyerni...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Kapusok: Valdés, Oier
Védõk: Márquez, Milito, Thuram, Puyol, Abidal, Zambrotta,
Középpályások: Xavi, Iniesta, Gudjohnsen, Edmilson,
Támadók: Eto'o, Henry, Bojan és Dos Santos.
----------------------------------------------------------------------------
Ronni meg Deco sérülés miatt nincs, a Sevillabol pedig hiányzik Kanute meg Keita igy ökse a legjobb csapatal fognak kiállni.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
A viselkedésmódja elég furcsa, sõt....de edzõként mindenképpen nagyon jó
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Az olasz labdarúgó-válogatottat világbajnoki címig vezetõ Marcello Lippinek elege van a semmittevésbõl. Az 59 éves szakvezetõ ígéri, a következõ szezonban visszatér, és mint mondta, szívesen irányítaná a Barcelonát.Lippi 2006-ban világbajnoki címig vezette hazája válogatottját, majd pihenõre tért. Sok csapattal hírbe hozták, de az 59 éves tréner valamennyi ajánlatot visszautasította, például egykori csapatának, a Juventusnak is nemet mondott. Mostanra azonban már elege lett a semmittevésbõl, és készül a visszatérésre.
„Készen állok arra, hogy új edzõként dolgozzak. Az utóbbi idõben visszautasítottam jó néhány ajánlatot, többek között a Juventusét, de most eljött az idõ a visszatérésre. Meglehet, hogy túl hosszúra nyúlt a pihenõm, ugyanakkor nem rozsdásodtam be" - magyarázta Lippi, akit az olasz média Paul Newman hasonmásaként emleget.
A Juventus szurkolói bizonyára örülnének, ha Lippi a „zebrákat" választaná, de a tréner a Fiorentinát és a Barcelonát nézte ki magának. „Nem titkolom, szívesen építenék csapatot fiatalokból a Fiorentinánál, de ha külföldre megyek, elsõsorban a Barcelonánál dolgoznék" - jegyezte meg Lippi. A zuhanyhíradó szerint könnyen megeshet, hogy Frank Rijkaard távozik a nyáron a katalán csapattól, s akkor kitárul a Camp Nou stadion ajtaja a visszatérõ Lippi elõtt.
----------------------------------------------
szvsz ha már edzõváltás van akkor ne Lippi jöjjön, inkább Benitez
Nem javult kellõképpen a hétvége folyamán Ronaldinho Gaúcho állapota, s a brazil játékmester így várhatóan kénytelen lesz kihagyni a szerdán 22 órakor lejátszandó Sevilla elleni Király Kupa meccset. Ronaldinhónak a múlt hét folyamán jelentkeztek fájdalmai a bal térde táján, melynek oka az egyik ínszalag begyulladása volt. Egyelõre nem érkeztek arról hírek, hogy Ronaldinho mikor edzhet együtt a társaival legközelebb, így csak valószínûsíteni lehet, hogy holnap nem fog bekerülni az utazó keretbe a Sevilla ellen, hiszen az elmúlt napokban nem dolgozott együtt a társaival.
---------------------------------------------------------------------------------
remélem nélküle is meglesz a mecs.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
REAL MADRID
A katalánok egyelõre nem reagáltak a londoniak ajánlatára, de nehezen elképzelhetõ, hogy ilyen "csekély" összeg fejében megválnának tõle.
érdekes
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Köv meccsen Henryt a kezdõbe az tuti 😊 Na és Xavit kikéne hagyni, halálgyenge volt...
Henry gólja szerintem teljesen szabályos volt, amikor Puyol kapta a labdát beragadt a jobbhátvéd a Mallorcából...
Valdesnek dolga nem volt, de volt 2 jó mallorca lövés. Giovani nem játszik rosszul, Marquez és Abidal még egészjó, többiek szarok...
Valdés, Puyol, Márquez, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Gudjohnsen - Giovani, Iniesta és Eto'o.
namostOFFEnd
REAL MADRID
És minden full levan fagyva, buszok nemnagyon járnak, taxi se jön...
na off vége 😄
REAL MADRID
Mégis látom a meccset 😊
[ levan fagyva kint minden és itthonmaradok...]
Henry és Eto'o elõször kezd együtt, azt kéne h a csatársorban a középsõt hátrébb húzni irányítani (Iniestát), és Eto'o és Henry 2en elöl 😊
Sajna nem tom nézni a meccset mert már beígértem egy csajnak h megyek hozzá dvdzni... 😄
De végére lehet hazaérek 😛
Palma de Mallorca, Ono Estadi
20:00
Vezeti: Ramírez Domínguez
Mallorca: Lux, Varela, Ballesteros, Nunes, F. Navarro - Valero, Pereyra, Jonás, Ibagaza - Güiza, Arango.
Barcelona: Valdés, Puyol, Márquez, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Deco - Henry, Iniesta és Eto'o.
--------------------------------------------------------------------------------------------
itt az esti kezdõ szerintem elég jo, remélem meglesz a 3pont.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Megpróbálnám én ezt a 3mast valahogy elöl 😊 igaz hogy mindannyian középcsatárok, de mind3an játszottak már szélen...
A Barcelona Mallorca ellen készülõ 18 fõs kerete:
Kapusok: Valdés, Oier
Védõk: Puyol, Milito, Thuram, Abidal, Zambrotta, Márquez.
Középpályások: Xavi, Edmílson, Iniesta, Deco, Touré.
Támadók: Henry, Giovani, Bojan, Gudjohnsen, Eto'o.
-------------------------------------------------------------------------------
A hiányzók közül egyedül Ezquerro és Sylvinho maradt ki technikai döntés miatt.Ronninak nem gyogyul megfelelöen a lába ezért nem lesz.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Sevilla - Barcelona a kupában
A Sevillával játszhatja a spanyol Király Kupa nyolcaddöntõit a Barcelona - derült ki a versenysorozat péntek déli madridi sorsolásán. Az elsõ mérkõzésre Sevillában kerül sor január 9-én, a visszavágóra Barcelonában január 16-án.
A további párosítások esetén is az elõbbi csapat játszhatja az elsõ meccset hazai pályán. Recreativo - Villarreal, Real Zaragoza - Racing Santander, Mallorca - Real Madrid, Athletic Bilbao - Espanyol, Betis - Valencia, Atlético - Valladolid, Getafe -Levante.
[/img]
---------------------------------------------------------------------------------------
ilyen szerencsénk is csak nekünk lehet, hamár a BL-ben könnyü ellenfelet akkor a kupába véletlenül se, nembaj remélem sikerül továbbjutni.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
hát már nem vagy VIP aztán hozzászoktam régi lokodhoz,aztán azt hittem már nem jársz ide.
Hát ahogy szoktam nézni a holland összefoglalót mindig õt láttam a kapuban 😊