Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
a képet linkelje be valaki<#vigyor>
B0B0
Na erre nem fogadtam volna 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Ronaldinhos10
tobias88
Nem látom a meccset amúgy! Hasonló a logótok<#vigyor>
zalan05
és itt a vége maradt 0-1 és igy már csak 2pont a hátrány

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

hagyd ...

REAL MADRID

REALista
Azért mennyivel szebb lenne ha nem a bírok hoznák össze nektek...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tobias88
Már csak 1 perc és vége a Madrid meccsnek
Engem most az érdekel a legkevésbé, hogy hogyan 😄

NeoMaN
Nah, azért elég furán....

Vezet a Getafe Madridban <#oooo>

GTheo
Mi volt ez a fényképezõsdi? 😄
Nem láttam a meccset.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ronaldinhos10
Szép volt remélem a Madrid botlik!
egyébként szerintem is sokat javult a támadósorunk

Visca el Barça !

zalan05
jah kezd egyre jobban menni a játék remélem igy folytatják tovább és grat Etonak a mesterhármashoz

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

B0B0
Hát így egy kicsit más lesz a bajnokság, hogy végre van egy gólerõs Eto'o és Henry.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

NeoMaN
ez nagyon jó meccs volt, tetszett!
ÖTÖS
😊)))))))))))

<#idiota><#idiota> lehet XDXD

FORZA INTER!

tobias88
Vajon tényleg fényképezett Eto'o?
NeoMaN
szép meccs, motivált játékosok
élvezik
EZAZ!!

bizony😊 csak mióta ez így van, azóta Valdés kezd blnázni megint... Celtic ellen, meg most is hibázott szépeket.
tobias88
Remélem maradnak ilyen formában most már sokáig, mert a mai és a szerdai meccsen is nagyon jók voltak.
zalan05
szép volt Messi, Xavi ma formába van egy gól és egy sarkalos golpasz nem rossz eddig csak igy tovább

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

tobias88
ez szép volt<#bee1>, Xavi tuti
dienesoft
Messssiiiiiiiiiii!!2-1..gyönyörû gól!

dienesoft
1-1

dienesoft
Azért csinálunk még érdekeseket a védelemben. De végre Ronin látni az akaratot, a küzdést és közben azt az örömöt, amit õ a fociban érez. Jó lenne ha ez mostmár így maradna. Na basszus, 11-es a levantenak.Bameg Zambrotta...

zalan05
jah és 3-bol 2 11es lett volna mert kezezés volt de a biro természetesen nem vette észre

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

tobias88
Na, Dinho 3 pontos fejre menõ szögletet adott egymás után
tobias88
Xavi lesz a gólkirály a végén?<#zavart1>
zalan05
A LEVANTE ÉRKEZIK VENDÉGSÉGBE
A leggyengébb lesz a legkönnyebb?

Abszolút kötelezõ feladat lenne a Barcelona számára a Levante legyõzése a Primera Division 25. fordulójában, hiszen az elsõszámú kiesõjelölt, tökutolsó látogat most a Camp Nouba, egy csapat, melynél elõfordul, hogy sztrájkolnak a játékosok, melynél súlyos anyagi problémák vannak. A Barcelona célja nem is lehet más, mint hogy magabiztos sikert érjen el, s ezzel legalább megtartsa az ötpontos különbséget a Real Madriddal szemben a bajnokságban.

FC Barcelona - UD Levante:
Barcelona, Camp Nou
19:00
Vezeti: Velasco Carballo

Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Sylvinho - Touré, Xavi, Iniesta - Ronaldinho, Messi (Bojan) és Eto'o.

Levante: Kujovics, Descarga, Álvaro, Serrano, Castedo - Berson, M. Ángel, Juanma, Courtois - Geijo, Riga.
----------------------------------------------------------------------------------------------
itt az esti állitolagos kezdõ én Rijkarrd helyébe Messit is pihentetném és Dos Santost játszatnám helyén

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

GTheo
Hát, Abidal szerintem nagyon jó idén, nagyon biztos, védekezésben jóval jobb mint Sylvinho, küzd, hajt, erõszakos, nekem nagyon tetszik a játéka, ellenfélként már kevésbé kedvelném 😄 támadásban gyengén ad be...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

B0B0
A brazilhoz képest

tobias88
fiatal<#zavart1>
B0B0
Szerintem ez az öreg Sylinho bizony jobb, mint ez a fiatal Abidal

GTheo
VV-Zambrotta,Puyol,Thuram,Sylvinho-Xavi,Edmilson,Iniesta-Messi,Eto'o(Bojan),Dinho
Eto'o és Bojan 1-1 félidõt játsszanak, Eto'o h formába jöjjön, Bojan mert nem játszott Glasgowban... Sylvinho egyértelmûen kezdõ nálam, gyenge csapat ellen õ kell. Edmilson meg kezdhet, Touré pihenhet.

Különben én nyáron Edmilsont és Sylvinhot nem adnám el, mind2en nagyon jók tartaléknak, nem dumálnak hogy nem játszanak eleget, Sylvinho nagyon jól támad, Abidalnál jobban. Nem Abidalt szidom evvel, Abidal szerintem a legjobb igazolás volt idén Touréval együtt...

zalan05
RIJKAARD A KUPÁRA KÉSZÜL MÁR
Deco és Henry nélkül a csapat a Levante ellen

Frank Rijkaard pihenõt adott két kulcsjátékosának, Decónak és Henrynak is a Levante elleni meccs elõtt, így mindketten kipihenten készülhetnek majd a szerdai, Valencia elleni Király Kupa rangadóra. Jó hír viszont, hogy visszatért a keretbe Zambrotta, Bojan és Edmílson is, így mindhármukra számíthat vasárnap a holland mester.

A Barcelona Levante ellen készülõ 18 fõs kerete:

Kapusok: Valdés, Pinto
Védõk: Zambrotta, Puyol, Milito, Thuram, Abidal, Sylvinho
Középpályások: Xavi, Touré, Edmílson, Iniesta, Gudjohnsen
Támadók: Messi, Giovani, Eto'o, Bojan, Ronaldinho
-------------------------------------------------------------------------------
Levante ellen kötelezö lenne nyerni most szerintem lehet egy kicsit tartalékolni is.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

zalan05
Messi legyõzte Ronaldinhót

A Barcelona argentin támadója kapta meg a spanyol bajnokságban szereplõ legjobb latin-amerikai focistának járó díjat.

Az EFE ügynökség által odaítélt, évente kiosztott trófeát immár 17. alkalommal ítélték oda a spanyol élvonalben szereplõ legjobb latin-amerikai játékosnak. Idén Lionel Messi nyerte az elismerést, az argentin támadó két brazilt, Daniel Alvest és Ronaldinhót elõzte meg a szavazáson.

- Messi azon focisták egyike, akinek élmény nézni a játékát. Azt mondják õ az új Maradona, hiszen alacsony, akárcsak Butragueno, vagy Aimar, de a futballban éppen ez a nagyszerû, hogy bárki lehet sztár a fizikai adottságaitól függetlenül is - nyilatkozta az EFE elnöke.

Messi a hetedik argentin, akinek sikerült elnyernie a díjat, korábban Simeone, Herrera, Redondo, Saviola és Aimar részesült az elismerésben.
-------------------------------------------------------------------------------------------
grat neki hozzá és csak igy tovább<#vigyor3>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

grat a srácoknak, hogy megfordították a meccset 2:1-nél. továbbá Henry gólja is ott volt 😊

GTheo
Meg Militoé... Nem ugrott fel a csatárral.
Henry tényleg kegyetlen nagy gólt lõtt, kezd a "régi Henry" visszatérni 😊

B0B0
Hát a második Celtic gól vastagon Valdezé volt.

Henry gólja valóban nagy volt <#eljen>

zalan05
itt vannak a gólok

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

zalan05
maradt 2-3 szép volt fiuk jo mecs lehetett kár hogy nem láttam , és külön grat Henrynak mert nagyon szép gólt lõt szerintem

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

tobias88
Messi megint
NeoMaN
ki lõtte?

tobias88
2-3, kezd jól alakulni<#vigyor1>
tobias88
már hétvégén is jól játszott, nem nagyon vették el tõle a labdát
tobias88
én a legjobban amúgy év végén Gerard Houllier-nek örülnék, hátha<#vigyor>
Húú Henry micsoda tekerés 😛 2-2

Ronaldinho is jól játszik. Jót tett neki a pihentetés...

tobias88
2-2. jee
Ronaldinhos10
Dinho hogy játszik?

Visca el Barça !