Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyszerûen nem térek magamhoz,ez elképesztõ,grat azért a MU-nak is😉

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Pipör
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

[Jakuza]
Nem latta valaki letoltheto allapotban azt a klippet, amit a kozvetites vegen adtak a 2008-2009 BL ideny osszefoglalojarol ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

minimize
gratulálok a Barcának a BL-gyõzelemhez!!

No one can stop Death!

tobias88
Ronaldo meg lövöldöz össze vissza
tobias88
Góllövõlista
9: Lionel Messi (FC Barcelona)
7: Steven Gerrard (FC Liverpool), Miroslav Klose (Bayern München)
6: Lisandro Lopez (FC Porto)
5: Alessandro Del Piero (Juventus), Karim Benzema (Olympique Lyon), Thierry Henry (FC Barcelona), Robin van Persie (Arsenal)

Legtöbb kapura tartó lövés
34: Cristiano Ronaldo (Manchester United)
23: Lisandro Lopez
18: Frank Lampard
17: Thierry Henry
16: Alessandro Del Piero

Azaz ha Messi kapura lõ, az valószínû hogy gól <#vigyor2>
[Jakuza]
Csak a BARCAAA!!!! 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Japep

...
Grat a csapatnak a BL-hez.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

myl0
Mennyi lovét kaszálhattam volna bazmeg ha ezt megteszem valahol?!
szetm milliomos lennék.
Nah mind1 a lényeg a tripla
Zseniális volt a csapat.
Szép játék amilyet megszokhattunk.

tobias88
Lehetett volna 180 perces is a meccs, mert kár hogy vége lett, hiányérzetem lett így hirtelen <#vigyor>
Megérdemelte, egy rossz szó nem lehet rá<#nyes>

Visca El Barça!

Az öreg Sylvinho mennyire kész volt a végén. 😊

fotográfik kolomp edisön :D

Yulcsa
grat, sima volt!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Matthew Prosac
sima volt, gratulálok nektek, maximálisan megérdemeltétek

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

TRIPLA!
😄DDDD
Jaj de fincsi idény!

fotográfik kolomp edisön :D

Úgyláccik Eto'o az elmúlt meccseken azt gyakorolta, hogy nem szabad kapura lõni<#vigyor>Most egybõl egy...

Visca El Barça!

A tesóm tavalyelõtt hozott a Nou Camp melletti butikból egy sálat. Rongyosra szorongattam bazzeg. Nagyon nagy ez a Csapat. Ezt az évet jól meg kell becsülni, ilyen nem mostanában lesz...

Visca El Barça!

LasCar16
grat, megérdemeltétek 😊

#acm

[Jakuza]
Erdekes most nem jonnek azok a fanyalgok, akik eddig csak azt hajtogattak, hogy az angol a vilag legerosebb bajnoksaga, es a Barcelona csak azert tud gyozni tobb gollal, mert a spanyol bajnoksagban csak kutyauto csapatok talalhatok.

Ajanlom figyelmukbe a vegeredmenyt. Az allitolagos vilag legerosebb bajnoksaganak gyoztese meg golt sem tudott nekik loni, mikozben orulhetnek, hogy csak kettovel megusztak es hizelgo a szamukra ez a vegeredmeny.

Orulok, hogy iden a tamadofoci dialmaskodott es nagyon remelem, hogy visszater a focipalyakra ez a szemlelet.
Koszonjuk Barcelona csak igy tovabb!!!!

Golyo69
grat..megérdemelten nyertetek.....nem tettünk semmit a gyõzelemért..

majd jövõre..Glory MU!

GGMU

Ronaldinhos10
hát ez a BARCA zseniális<#worship><#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#nyes><#nyes>

Visca el Barça !

Ronaldinhos10
MEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGVVVVVVVVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNN

Visca el Barça !

Atti12
Gratulálok. Elsõ 10 perc miénk volt, utána össze estünk. Jövõre.. 😞

Tyler1
gratula! megérdemelt gyõzelem!
de legközelebb mi nyerünk 😉

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nuno88
Szép volt, grat nektek =)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

VÉGEEEEEEEE! 2-0

CHAMPIONS LEAGUE WINNER 2008/2009: FC BARCELONA<#worship>

cesc fábregas

Nuno88
Messi de szép gólt fejelt

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

MESSSSSSSSSSSSSSSSSSSIII 2-0<#worship>

cesc fábregas

Szép nagyon SZÉP GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

cesc fábregas

kezdõdik

FORCA BARCA!!!

cesc fábregas

HAJRÁ BARCA!!

Hát sok sikert!!!Végig kell izguljam a mérkõzést mert elég szép fogadásom van Barca-ra😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

VÉGLEGES KEZDÕCSAPATOK!

Barcelona: Valdes - Puyol, Piqué, Touré, Sylvinho - Busquets, Xavi, Iniesta - Messi, Henry, Eto'o

Manchester United: Van der Saar - O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra - Carrick, Park, Anderson, Giggs - Rooney, Ronaldo

cesc fábregas

tobias88
Mármint hogyan? Keita a védelem szélén, akkor Sylvinho nem játszik, nem értem hogy mehetne fel attól középpályára Toure!
hát hogy nem kapunk gólt az szerintem kizárt

myl0
De ha Sylvinho helyett játszana Keita és Puyolt bevinné középre Yaya helyett, aki igy Busquets posztját foglalná el az már ugy nekem is szimpatikus lenne (de akkor ki lenne a jobb szélsõ?).
De sztem a döntõben való játék Syl-nek egyfajta búcsú ajándék a Barcától (sztem szezon végén távozik elég idõs már)

myl0
Mármint Puyol helyett gondolod? Ha igy van ezzel az a gond h Keita bal szélsõ, Puyol pedig a jobb oldalon nyomja Alves helyett. Arról nem is beszélve h nagyon sok ideig szélsõ volt, tehát meglehetõs rutinja van a poszton. Mondjuk sztem a lehetõségekhez képest talán ez a legjobb amit Pep tehetett.

Igazságtalan h Abidal-t nem engedték játszani, se itt se a bilbao ellen (fõként mivel a kiállításai jogtalanok voltak, dehát ez van).

+ én Busquets-t nem játszatnám a döntõben (dehát ezt nem az én tisztem eldönteni)

FORCA BARCA 2-0 át várok Eto'o és Messi gólokkal. MINDENT BELE!!!!!!!

Én Keitát raknám be a védelem szélére, és akkor Yaya játszhatna a saját posztján. Láttátok már Keitát szerelni? A mintaszerû nem kifejezés rá. Persze nem tudom, elég gyors-e ronaldohoz?

tobias88
Várható összeállítás:

Valdes - Puyol, Piqué, Touré, Sylvinho - Busquets, Xavi, Iniesta - Messi, Eto'o, Henry
Puyol

Visca El Barça!

szerintetek ki lesz a jobb hátvédünk hnap?😛😄
Iniesta és Henry is játékra készen

Andrés Iniesta és Thierry Henry is teljes értékû edzésmunkát végzett hétfõn délelõtt a Camp Nouban tartott edzésen, így mindketten gyakorlatilag gyógyultnak tekinthetõk a sérülésük után. A Barcelona holnap délelõtt elutazik Rómába, hogy szerdán este a Manchester Uniteddel szemben a Bajnokok Ligája serlegéért küzdjön.

Hétfõn edzett tehát utoljára hazai környezetben a Barca, melynek edzésén minden gyakorlatot a társakkal együtt végzett el Henry és Iniesta is, akik részt vettek a foglalkozást záró edzõmeccsen is. Henry térdszalag-húzódással, Iniesta pedig részleges combizom-szakadással küzdött az elmúlt hetekben, de az utolsó napokra mind a ketten rendbe jönnek a jelek szerint. Hivatalos formában az orvosok egyelõre egyiküket sem minõsítették egészségesnek, de erre holnap jó eséllyel sor kerülhet már Rómában.

Az edzés után Xavi Hernández volt kijelölve sajtótájékoztatóra, ahol a középpályás elmondta: az érintettek jó benyomásokkal zárták a foglalkozást. „Nekem úgy tûnt, hogy jól vannak, jól érezték magukat az edzés elejétõl. A benyomások jók, ahogy nekik, úgy az egész csapat számára is, hiszen velünk lehetnek majd, és ha semmi váratlan nem történik játszani fognak” - árulta el a második számú csapatkapitány.

Pep Guadiola edzõ 24 játékost visz magával Rómába, az egészséges, elsõ csapatos futballistákon felül ugyanis utaznak az eltiltottak; Abidal és Alves, ezen kívül a sérültek; Márquez, Milito, Jorquera és Victor Sánchez, valamint két ifi játékos; Alberto Botía és Marc Muniesa.

cesc fábregas

sikerült elbasznom<#szomoru1> ha fent bemásoljátok megjelennek a képek

- szerk.: javítva -

cesc fábregas

cesc fábregas

nemtom mibõl gondolod, hogy ez rózsaszín, szerintem nézegess pöttyös könyvet, lehet, hogy színvak vagy...

Felejthetõ egy meccs volt, de azt a 17 éves gyerkõcöt mért kellett kiállítani annak a majomnak<#gonosz3>

Visca El Barça!

:S

nabazz:S 0-1

cesc fábregas

Remélem ezzel a kerettel is nyerünk😄