Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most ETO-val mi van? marad?

fotográfik kolomp edisön :D

mike0013
Reina nem lett volna jobb, mint Valdes... hát... talán jó éve lesz😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

sz4bolcs
Valdes marad szotyizni. :S

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

A Bajnokok Ligája-gyõztes Barcelona szerzõdést hosszabbított elsõ számú kapusával, Victor Valdésszel. A 27 éves játékos négy évvel hosszabbította meg eddigi kontraktusát, azaz 2014-ig kötelezte el magát
a katalán klubhoz.

Valdés maradásával az is biztossá vált, hogy a Barcelona nem próbálja megszerezni Pepe Reinát, aki így továbbra is marad Liverpoolban.

A kapus és a klub közötti tárgyalások nem haladtak zökkenõmentesen, ugyanis Valdés évi kilencmillió eurós fizetést követelt a csapattól, amelyet a vezetõk nem akartak neki megadni – a spanyol sajtó úgy tudja, hogy végül hétmillióban egyeztek meg a felek.

cesc fábregas

hedonist
jah baszkitélleg😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

de a csütörtök kora délután stimmel😄 sztem valaki ezt értette nagyon félre...leheth direkt.:/
Szánalmas kamu hír, viccnek is rossz.

#13341 Úgy tudom 2004-ben is volt egy autóbalesete.

REAL MADRID

én sem hittem el mert interneten nem találtam rá bizonyitékot ezek csak msnen vtak kiírva meg mondta több haverom is h tudtame h meghalt etoo és azért kérdeztem meg itt de akkor biztos h csak kamu volt
ez egy 2007-es hir😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

hedonist
mutass mar egy oldalt ahol ez van, nemhiszem el

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
itt van az igazsag

szerencsére nem igaz. csak parkolás kozben elutott egy 20 éves motoros csajt akit o maga vitt korhazba és csak kulcscsonttörése van a kiscsajnak...

SAMUEL ETO'O AUTÓ BALASETET SZENVEDETT! AZ ORVOSOK PRÓBÁLTÁK MEGMENTENI DE SIKERTELENÜL ETO'O 28ÉVET ÉLT!

TRAGÉDIA:KATALÁN FORRÁSOK SZERIN SAMUEL ETO'O AUTÓ BALASETBEN ELHUNYT MIKÖZBEN KARAMBOLOZOTT EGY BUSSZAL! ETO'O 28 ÉVET ÉLT

ilyenek és hasonloak vannak kint de én nem hiszem sztem kamu az egész.....
ugye az csak kamu h Eto'o auto balesetben meghalt?? többen is mondták meg nem egy partneremnek ki van irva msnre.:s de ha igaz lenne már megirta volna a net.... de állítolag bbc-n tvben már rekonstrukciot is mutattak....
hedonist
mi az h "hagyjuk"?😄 mi közötök van hozzá?😄

tobias88
most én is elmennék a Reálba ha nem utálnám, nagy csapatot építenek
(ha vesznek hátvédeket és középpályásokat is persze)
Kár hogy Villát hagyjuk elmenni a Realba.. :S

Ronaldinhos10
olvastam valami olyat hogy Tourét is lehet hogy bevonják az üzletbe persze ez valószinû hogy kacsa de remélem is hogy ilyen hüjeséget nem csinál a Barca

Visca el Barça !

Jááázusom...
😛

tobias88
de mostmár Toni is jön szerintük...<#idiota>
Mi a fasz ez az ETO Ibra csere? Nehogymár, mert falnak megyek....
<#szomoru1><#violent><#boxer>

Xavi és Iniesta legjobb, Barca szabályozza.

xyz

Az az igazság, h bármennyire is mondják, h nem, de ott a fejekben az a "szarok most már bele" felfogás. Ha komolyan gondolja Eto'o, akkor legalább 5-öt rúg ezeken a meccseken kb...

Visca El Barça!

[Jakuza]
Jo hat mar 4 merkozes ota fiatalokkal jatszik a csapat. 😄
Amugy ha komolyan kellett volna venni a dolgokat, akkor meg lett volna a 107 gol is meg Etonak a golkiralyi cim.
Oruljunk annak, hogy nem kellett, megszakitaniuk magukat es igy tudtak a BL-re koncentralni.
Igy sem akarmilyen teljesitmeny a 3 csatartol a 100 gol egy ideny alatt.
Nem is tudom, hogy volt e valaha ilyen barhol a vilagon.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

tobias88
Simán lehetett volna gólkirály, ha az utóbbi idõben nem játszik borzalmasan (kivéve a BL döntõ <#bee1>)
Azé Samu a végén belõtte...na majd jövõre<#bee1>

Visca El Barça!

Rudee
Forlán lõtt megint egy gólt, hárommal van most elõrébb.

Szar Bayern, szar Bayern :)

*lehetne

Visca el Barca! Visca Catalunya!

de a mi javunkra is éehetne 5_4,hogy azért a becsületünk megmaradjon,az utcsó bajnoki meccset tekintve😊😄

tobias88
5-4 is megfelelne 4 Eto'o góllal, és így 108 góllal a legeredményesebb góllövõ lenne a csapat, nameg Eto'o gólkirály
úú,bazz:S,azt rendesen befejelte,még meg is pattant egyik Barca védõn,ha nem pattan meg tán nem is gól.

fasza 1-0:S

cesc fábregas

HAJRÁ FIÚK!Nyerjük meg az utolsó meccsünket is a bajnokságbn 😉😊

a Depor elleni kezdõcsapat:

Pinto - Cáceres, Piqué, Touré, Sylvinho - Keita, Gudjohnsen, Xavi - Hleb, Bojan, Eto'o

cesc fábregas

myl0
Várható Kezdõ:
FC Barcelona: Pinto – V. Sánchez, Cáceres, Abidal, Sylvinho – Busquets, Hleb, Gudjohnsen – Pedro, Eto’o, Bojan.

Ma meccs. Kivi vagyok a kezdõre. 😊))))
Full B, vagy esetleg egy A csapatos gála - tökmindegy eredménnyel.
😄DD

GTheo
[Jakuza]
Ez valami kamuhir megint.
Amugy is Eto jobb spiler mint Ibrahimovics

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

sz4bolcs
Ezek hülyék? Eto'o mellé adnának 20 millát akkor sem lenne érdemes megbontani ezt a csapatot.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

LOL 😄DDDD

Rockynhooo
BARCELONA. A katalánok két lehetõséget ajánlanak az Internek: 60 millió eurót, avagy 20 millió eurót és Eto’ót adnák a svéd támadóért.

ekkora baromságot... biztos majd a tripla után Eto't eladnátok 😄 meg amúgy is Ibra minek kellene ? van támadó bõven. mondjuk ez nso hír volt 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

[Jakuza]
Talan most igy jo lesz.

[Jakuza]

tobias88
páran felöntöttek a garatra
..mármint a már otthoni ünneplés 😊

élõben ment az ünneplés az oldalon.. messi nagyon totálon volt 😄

banok
megérdemeltétek, grat.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

tobias88
jó minõségben valakinek nincs meg, vagy nem tud olyat ahonnan le lehetne szedni?
néhány kép, remélem most nem fogom elbaszni<#vigyor3>

cesc fábregas

tegnap este ááááááá ÁLOM VOLT 😄
FC BARCELONA MINDÖRÖKKÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mike0013
akkora eufória volt tegnap a sörözõben, ahol voltunk😄 gólnál majdnem felrobbant a helyiség az ordítástól😛 ááá, 3/3, BARCELONAAAAAAAA!!!!!!!!😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May