Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ronaldinhos10
nyugalom Ibra jó lesz meglátod egyébként is Guardiola elég jó edzõ ahhoz hogy észrevegye ha rajta múlik bármi is a csapat játékát illetõen

Visca el Barça !

[Jakuza]
Na igen oke tegnap is kurva jol jatszott ez az esetlen zsiraf, mikozben egy Eto'o kb 3-at lott volna es nem ilyen makbol. Oke minden fasza volt es nagyszeru jatekos aki ket lovessel vetette eszre magat az egyik sikeresen majdnem bedobas lett, mig a masik felporgott a csizmaszarjan es eltorte a labdat kapura loves cimen a 16os vonalanal. Kifejezetten tetszett nekem a Keita kiugratasa is `10 meterre szemben a kaputol, csak a gond az volt hogy 2 meterre nem tudott egy ertelmesett passzolni, ha mar nem rugta kapura a landat. Szoval eljen nagyszeru volt a jatekja annyira sajnalom, hogy csak egy mak golt sikerult ha mar szinte minden tamadas megakadt rajta es a csapat jateka korulmenyes es esetlen lett elol miatta.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ronaldinhos10
nálad valami gond van rájöttem ha Ibra csúcsformában lesz te akkor is szerencsére fogsz hivatkozni mert nem birod

Visca el Barça !

buldozer99
kitérdekel hogy mákja volt, megvan az elsõ és kész.

Forca Barca

[Jakuza]
Meg szerencse hogy vegre makja volt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hedonist
Nah megvolt Ibra elsó gólja is.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hétfõn remélem szép játékkal és sok góllal kezdjük a bajnokságot.

Csigrinszkij vasárnap érkezik Barcelonába

A Barcelona harmadik nyári igazolása, az ukrán Dmitro Csigrinszkij vasárnap fog megérkezni Katalónia szívébe, ahol délután a Camp Nou-t övezõ irodaházakhoz megy - többek közt azért, hogy az õt váró zsurnaliszták lencsevégre kaphassák a Barca címere elõtt. Ha minden a tervek szerint alakul, holnap délután az orvosi tesztet is abszolválja majd az ukrán bekk, hogy hétfõn aztán már be is mutathassák a közönségnek. Csigrinszkij a mai napon a Sahtar új stadionjának az avatóján volt, ahol jelen volt még a Barcelonától Joan Laporta klubelnök és Rafael Yuste alelnök, hogy aztán vasárnap délután már az újdonsült igazolással térjenek vissza Barcelonába.

cesc fábregas

[Jakuza]
Jah-jah hat hogyne. Csak be ne fossak Ibratol ahogy belebotlik a labdaba.

Ronaldinhos10
figyeld ezt a témát majd egy 5-6 mérkõzés múlva folytatjuk te azok közé tartozol akik egy játékost egy mérkõzés után itélnek meg...

Visca el Barça !

[Jakuza]
Aztan milyen szep megmozdulasai voltak, amikor majdnem bedobasra lotte a labdat 11 meterrol ? Vagy te mit neztel valami mas adot ? Egy jo megmozdulasa kb nem volt , ennyi.
Ahhoz meg nem kell szokni egy csapatot, hogy egy allitolagos vilagklasszis a kapu kozelebe tudjon loni egy labdat. Egyszeruen rossz volt nezni az esetlenkedeset.

Ronaldinhos10
olvasd el mit irtam voltak szép megmozdulásai de ez kevés!!!!abban biztos vagyok lesz még jobb szoknia kell még a csapatot....

Visca el Barça !

[Jakuza]
Volt szep megmozdulasa ? Mar a harmadik merkozesen jatszott halal gyengen.
Raadasul az egesz Batrcelona jatekara nem lehet raismerni, ha jatszik, mert olyan mintha nem is lenne csatar elol.

Nem lehet jatszani a gyors lyukrafuttatasokat vele, mint Etooval.
Na de hala istennek amikor levittek az egesz jatek kepe megvaltozott.

Ronaldinhos10
Voltak szép megmozdulásai Ibrának de ez kevés lesz de biztos vagyok benne hogy fog még õ oktatni<#nyes>egyébként szépen játszottunk megérdemeltük

Visca el Barça !

de lehet úgy lesz ahogy mondta hajdú b., ibra egyszer sarkaz egyszer levesz a labdát felnéz és szétlövi a hálót.(így legyen)<#hehe>

5/5 a mérleg😄
de ibra nagyon gyenge volt... remélem 10 meccs múlva már elkezdi termelni a gólokat, ha nem akkor ott van bojan és pedro.

A 70. perctõl láttam kb, mert melóztam, nem szartam össze magam, de ismét gyõzött a foci az antifoci felett, fogjuk fel úgy<#hehe>

Visca El Barça!

DONGUBA
olé olé

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

MEGVAN!!!

nagy nehezen, de behúztuk a Kupát😊

2/2 <#hawaii>

cesc fábregas

PEDROOOO 1-0 😊 yeaahhh

cesc fábregas

nagyon erõltetve van a hosszú, elõreívelt indítás...
nem mintha baj lenne, csak megjegyeztem 😄

fotográfik kolomp edisön :D

Visca el Barca! Visca Catalunya!

a Sahtar elleni kezdõcsapat:

Valdes - Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Touré, Xavi, Keita - Messi, Ibrahimovic, Henry

cesc fábregas

Gálamûsort mára ha kérhetném! 😄D

Eto'o-t majd a védõink a 16-oson belülre se fogják engedni😉

sz4bolcs
Akkor jön a csodacsere, Ibra->Bojan, és 5 labdaérintésbõl bepasszolja a kapuba. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

azt, hogy ETO még mindig király!
😄

hedonist
olyan gólokat kaptok majd etotól majd akkor kiváncsi vagyok mit mondogattok😄 szar váldes vagy mi?😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

sz4bolcs
"F csoport

Barcelona
Inter"

-Ilyen a mesében nincs... 😄😄😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

WuFraZselic
eto'o nélkül erõsebb a barca? végülis csak ~110 gólt köszönhettek neki, meg jópár címet 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

azé majd fasza lesz -40 fokba szaladgálni az ukránok meg az oroszok ellen 😄

cesc fábregas

2 megverjük az intert remélem mert eto'o nélkül erõsebb a barca.

F csoport

Barcelona
Inter
Dinamo Kijev
Rubin Kazan

nem kis pikantériája lesz a Barca-Inter meccsnek. Eto'o vs Ibrahimovic 😊
amúgy korrekt csoport, ilyesmire számítottam, verünk mindenkit oda-vissza 😄
egyébként a tavalyi BL legjobb középpályása, csatára Xavi illetve Messi lett, grat nekik 😊

cesc fábregas

WuFraZselic
hát katalánok, ez izgalmas randevú lesz már csak Eto'o és Ibra miatt is (no meg mivel 2 sztárcsapatról van szó). szerintem továbbmegyünk mindketten, de megszenvedi mindkét csapat az ukrán meg orosz telet 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Donyeck ellen behúzzuk a meccsünket😄.
Azt kívánom hogy minden poszton Barca játékos gyõzzön😄

A Barcelona megérkezett Monacóba

Ma délben, 11:50-kor leszállt a Barcelona küldöttségét szállító repülõ Nizzában, és onnan autóbusszal jutottak el a játékosok a monte carlói Hermitage szállodába. Az együttes holnap este játszik az Európai Szuperkupa címéért az ukrán Sahtar Donyeckkel, és így már ma este edzeni fog a II. Lajos Stadionban. A csapat ott lesz a 18 órakor esedékes Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolásán is, ahol akár a magyar Debrecennel is összekerülhet. A sorsoláson azért is lesznek jelen a játékosok, mert a tavalyi BL idény legjobbjait is ma díjazza az Uefa, és több barcelonai gyõztes is várható a kategóriákban.

cesc fábregas

4/4 remélem pénteken is nyerünk😄
Ez a barca jobb lesz mint a tavalyi😛

Egy csapat volt csak a pályán<#vigyor>

Visca El Barça!

Bojan 1 perce állt be😄 3-0

cesc fábregas

Messi dupla😊

cesc fábregas

11-es

cesc fábregas

Messi 1-0 😊

cesc fábregas

messzike

elkaptuk a fonalat, 2. félidõben jönnek a gólok 😛
kapusuk nem tudom mit evett a meccs elõtt, de milyeneket véd😮
Ibra szerintem keveset mozog, de egész jól tolja, volt 2-3 nagy helyzete. még össze kell szoknia a többiekkel, de ha összeszokik mi lesz itt..😛

cesc fábregas

Basszameg, már megint bevettünk vmit gól ellen, nem igaz miket hagyunk ki<#falbav>

Visca El Barça!

eddig elég lapos a meccs :\

cesc fábregas

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

😄

DONGUBA
rackeven vok itt nincs sport1 viszont van sportklub+ 😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

nekem a sopcastok offline-k,a mediplayerek egy idõután beszarnak:SSSS,kicsit idegesítõ.