Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
Josep Guardiola, a Barcelona szakvezetõje kihirdette az Internazionale ellen készülõ keretét, és mindössze egyetlen újdonságot vehetünk észre a Getaféba utazókhoz képest. Az "újdonság" neve Rafa Marquez, aki elõször még a tavalyi idényben, majd az amerikai túrán sérült meg, Milánóban pedig hosszú idõ után ismét pályára léphet tétmérkõzésen. Nem játszhat viszont majd Dmitrio Csigrinszkij, mivel elõzõ csapatával, a Shaktar Donyeckkel már szerepelt a Bajnokok Ligája selejtezõjében. Az ukrán bekk egyébként ennek ellenére elkíséri a gárdát Olaszországba, hogy folytassa az együttesbe való minél teljesebb beépülését. Guardiola kedden este elõbb 18:15 órakor sajtótájékoztatót ad Puyol társaságában, majd edzést vezényel a fiainak 19 órakor. Az Inter ellen készülõ keret: Valdés, Pinto, Abidal, Piqué, Maxwell, Puyol, Alvés, Touré, Csigrinszkij, Sergio Busquets, Keita, Jeffren, Xavi, Iniesta, Henry, Pedro, Ibrahimovics, Messi és Márquez.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

tobias88
keret: Valdés, Pinto, Abidal, Piqué, Maxwell, Puyol, Alvés, Touré, Csigrinszkij, Sergio Busquets, Keita, Jeffren, Xavi, Iniesta, Henry, Pedro, Ibrahimovics, Messi és Márquez

Nem úgy volt, hogy Csigrinszkij nem játszhat a BLben?
Na ezt is behúztuk. Nem volt egy sétagalopp, de megvan. Ibrát meg lehet szeretni, utálni, azért talált egy gólt, meg adott egy zseni gólpaszt<#bee1>

Visca El Barça!

ibra játéka ma 10/8 volt szerintem<#eljen>
jobb lesz mint eto'o
6 pont kiváló tavaly ilyenkor 1 volt.

micsoda játék 😮 0-2 Messi

cesc fábregas

tobias88
ezt azért szépen lepasszolta
énis ezt akartam mondani😄😄

Visca el Barca! Visca Catalunya!

szerencse h ekkora lábai vannak :Q

Ibrakadabra 😊 0-1

cesc fábregas

jó értem én de azért ez mégis túlzás 😄

limperatore
attól még egy kalap fos a barcában 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

tobias88
gólt is szerzett
tobias88
szerdán BL?
WuFraZselic
lol?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
még jobb lesz mert ibrát olyan 70.000 ember fogja fütyülni 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

miért sétál mindenki a kibaszott pályán?

szerdán nem lesz ilyen jó kedved..:\

cesc fábregas

nah kapcsolódok énis a meccshez.
2. félidõben kéne egypár gól Barca részrõl😄.

limperatore
ez az ibra nagyon jo 😄😄😄D:😄😄😄😄😄😄😄😄: háááááhhááááááááá

hedonist
de köze nincs a c-hez attól még😄 túlzásra próbáltam felhívni a figyelmed.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

banok
Messi és Henry jobb náluk vagy nem? <#idiota>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
pedro és jeffren miatt?😄 na neviccelj már

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

banok
C csapat...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

a Getafe elleni kezdõcsapat:

Valdes - Puyol, Piqué, Chygrynskiy, Abidal - Touré, Xavi, Keita - Pedro, Ibrahimovic, Jeffren

cesc fábregas

horpeti
Azért nem véletlen, hogy a labda mindig hozzá pattan, és mindig rátapad a lábára... Szegény Sanyinak miért nem ragad a lábához, meg miért az ellenfélhez pattan? 😊)

Mondjuk ettõl függetlenül a francba.

sz4bolcs
Valóban van egy kíésrtetiesen hasonló gólja az Ajax színeiben, amikor a labda úgy gondolja, hogy akkor most kapusról visszapattanva hozzátapad Ibrához -Zlatan Ibrahimovic is Magic (best football player) youtube videó elsõ harmadában lehet látni.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tobias88
a magyart
hedonist
hát ez mondjuk üt.

Brolly
erre a gólra gondolsz? Azért kérdem, mert itt én nem látok se botlást, se pattanást, max azt az egyet lehetne pattanásnak nevezni amikor hozzá került a labda.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

sz4bolcs
Az Ajaxosat?

tobias88
B középbõl sajna tökéletesen láttam az esetet, ott történt az orrom elött...
[Jakuza]
Ilyenek a profi goljai.
ketszer belebotlik a labdaba bepattan azt sztaroljak miatta, mikozben kinevetik az ilyen szanalmas burlexbe illo golokat.
Emlekszem egy Ajax beli goljara, ahol kikialtottak az egyik legszebb goljanak. haromszor botlott bele a labdaba es negyszer pattant vissza hozza. Vicc.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

sz4bolcs
Na a mocskos köcsög zsiráf, ezután én is ide fogok járni õt oltani. 8))

Én sem bírom Ibrát, de bízom benne. Azért rohadtnagy profi, menni fog ez neki.

fotográfik kolomp edisön :D

Nem fogják továbbadni a Stuttgartba😊

btw, legközelebb kulturáltabban kéne megfogalmazni a véleményeteket, fölösleges ez az egész vita, aki nem akarja az úgyse fogja megkedvelni Ibrát, ezt is el kell fogadni, vannak ilyen emberek. Mindenesetre ne temessük el a svédet, három meccs alapján nem lehet ítélkezni.

cesc fábregas

[Jakuza]
Mint Hleb ertem.
Akkor minden rendben maximum majd tovabbadjak a Stuttgartba.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Biztos vagyok benne, hogy Ibra tökéletesen be fog illeszkedni a csapatba. Eddig teljesen más rendszerbe kellett neki játszania, nem könnyû felvenni a ritmust egy teljesen más környezetbe, te sem várhatod el tõle, hogy rögtön az elsõ meccsein elkápráztasson minket, nézõket és mesterhármasokat rúgjon. Igen lehet, hogy Eto'o simán lõtt volna három gólt a Gijón ellen, de õ már nincs, így semmi értelme ezzel jönni. Szidhatod Zlatant, elvégre ez egy fórum, mindenki megfogalmazhatja véleményét, de fogod te még isteníteni is, nem egy meccset fog eldönteni egymaga. A másik meg, hogyha Pepnek õ volt az elsõszámú kiszemeltje és mindent elkövettek, hogy leigazolják, akkor õ a legmegfelelõbb ember erre a feladatra. Bízni kéne az edzõ döntéseiben, ami talán nem nehéz egy ilyen csodálatos szezon után. 😊

cesc fábregas

hedonist
oké helo szia

Igen azt észrevettem én is, hogy Ibra néha azt sem tudja hol van. Lesz ez még sokkal jobb, Henry is nehezen indult meg...

fotográfik kolomp edisön :D

[Jakuza]
Valoszinuleg azt a szot viszont te nem is mered, hogy melodrama, pedig aztan a szarkazmus helyett inkabb az volt a hozzaszolasodban, te langesz.
Fogadom talan le is szopnad Ibrat, ha belebotlik a labdaba, ahelyett, hogy eszrevenned milyen lassu korulmenyes a Barcelona jatekosaihoz kepes, raadasul a "kepzett" zsiraf, olyannyira ugyetlennek hat a tobbiek mellett a palyan, hogy az mar egy vicc.
Az elso cselet kinevettek a spanyol riporterek olyan suta mozdulatvolt, ahogy magaele akarta tenni sarokkal a labdat es majdnem elesett a sajat lababan.

hedonist
gondolom azt a fogalmat nem ismered, hogy szarkazmus. mindegy hulljanak csak a korcsok😊

ebben az évben ha megfigyeltétek legalább 15% többet birtokolja a labdát a barca, de ez nem látszik meg a gólok tekintetében (még) egyrészt Eto'o hiányzik másrészt Ibra még néha azt sem tudja, hogy hol is van valójában.
Remélem az elsõ gólja jót tett a lelkének és elkezdi szépen rugdosni a gólokat.
(szerintem a bajnokságban kb. 15-18 gólig fog jutni)

[Jakuza]
Ugy utsz mint egy lany. Szerintem probalj valami jobbat kitalalni, mert ettol aztan nagyon verig fogok am sertodni, mikozben kikacagom a gyenge szanalmas kis proba;lkozasodat. De ha teged felhuz a dolog a dolog, akkor szerintem nyugodtan szopogass el egy kis nyeles aszpirint, re;axa;lj vegyel mely levegot esetleg csinalj meg par accountot, hatha plusz felhasznalonevvel jobban kitudod ereszteni a gozt. 😄
Amugy valoszinuleg igen Eto'o nem erte volna el, csak anmnyival gyorsabbb, lehet meg mellre is tudta volna venni. Jah es hogy 10bol 9szer melle lenne ? Jah hat elvegre ezert van 144 merkozesbol 108 golja, mikozben a esetlen zsirafnak olyan idenye is volt Juvenel ahol 3 golnal tobbet nem tudott rugni es meg sem kozelitti Mr Gol, goljainak szamat. Elvegre ezen a Gijon merkozesen tizrol tuti nem talalta volna el a kaput, vagy ha passzolni kell Keitanak valoszinuleg kozel nem lett volna olyan bena mint a zsiraf aki ket meterre nem tudott egy ertelmeset passzolni. Thx bye

hedonist
jézusom, ha faragnék szobrot a primitívségrõl, valszeg rólad formálnám.

csak,h még jól beléd kössek, ibra pont azért tudta megszerezni ezt a "mázlis" gólt, mert ez az "esetlen zsiráf" történetesen elérte amit eto'o max távcsõvel nézte volna, de ha eléri is valszeg 10/9 szer kapu mellé menne, ibra meg lehet ritkábban kerül oda, de nem szarozik. csõ

buldozer99
oks, fasza vagy!

Forca Barca

[Jakuza]
Neked masi9k majom meg annyit uzenek, hogy nem kell elolvasni, ellenben oda irok ahova akarok, es leszarom eppenseggel, ha nem tetszik nektek a szanalmas Ibrahimovicsotokrol a valosag. Egy nagy 0-t alkotott eddig, ers ennyi. Persze lehet ti masik adot neztetek eddig teszem azt a Gyiozike showt, mert az valo nektek. 😄

[Jakuza]
Mi van kis majom leakarsz tan spanglizni, hogy szerelmet vallasz nekem ? 😄

buldozer99
te nagyon gyökér vagy már bocs, minek írkálsz ide?

Forca Barca

Nem tom, mért kell Ibrát fikázni, Henry sem alkotott vmi nagyot elsõ évében, egyszerûen nem ehez a játékrendszerhez szokott. Majd beindul ez az üzlet. 1ébként az is lehet, h Samu kihagyott volna megint 5 ziccert, avval sem lettünk volna elõbbre, volt rá példa.

Visca El Barça!

Maradjál már b*zmeg már kezdesz idegesítõvé válni ezekkel a kib*szott kritikáiddal.HA NEM TETSZIK NEM MUSZÁLY IDE ÍRNI,SENKI SEM KÉNYSZERÍT.😉