Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki streamet lécci

Ronaldinhos10
Pedro hihetetlen mennyire felnõtt a többiekhez😊

Visca el Barça !

DONGUBA
sima ugynek tunik

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

2-0 Pedro

micsoda játék 😊

cesc fábregas

GÓÓÓL!

Piqué 1-0 😊

cesc fábregas

az biztos 😊

Rubin Kazan 0 - 0 Dynamo Kiev

cesc fábregas

Oziris666
Szalonremi😊
Utsó fordulóban meg nyer mind2 nagy és csá...

WuFraZselic
nagy meccs lesz 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

az Inter elleni kezdõcsapat:

Valdes - Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Busquets, Xavi, Keita - Iniesta, Pedro, Henry

cserék: Pinto, Maxwell, Márquez, Messi, Dos Santos, Ibrahimovic, Bojan

cesc fábregas

úgy néz ki Messi és Ibra is lesz, de azért kösz az aggódást! <#vigyor5>
jövõhét nagyon kemény lesz, ha az intert nem csapjuk meg akkor kiesünk és ha a vasárnapi rangadó is rosszul sikerül akkor nagy a gond.
(ibra, messi úgy néz ki nem lesz).

Rudee
Tavaly ez pont fordítva volt, a sors igazságot szolgáltat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Vhogy most minden ellenünk van. Éreztem, h ez lesz az idén.

Visca El Barça!

hát ez szép... el clássicora kérdéses Ibra, Messi, Abidal, Touré, Márquez... vajon jön még valaki a listához?<#szomoru1>
A védelem az megint gáz volt, a gólt is úgy kaptuk, h Alves még nem ért igazán vissza a helyére az ápolásból, meg Pep cseréit sem igazán értettem, de biztos meg volt rá az oka.

Visca El Barça!

Hát az uccsó 20 percben elég szánalmasan jáccottunk. Az az igazság, már régebben is írtam, h Eto'o mellé kellett volna Ibra, nem helyette. Azért ezt a meccset is gólokkal kellett volna nyernünk. Csak semmi nem akart bemenni már megint. Mind1, a következõ 2 meccs a fontosabb sokkal.

Visca El Barça!

jó meccs volt nagyon<#worship>
alves megérdemelte volna a végén a gólt:S

5-0 Xavi

cesc fábregas

buldozer99
4-0😄

alázás

Forca Barca

gála 😄 Messi 2 perce állt be. õ se maradjon ki a jóból 4-0 😄

cesc fábregas

öröm nézni 😊 Pedro! 3-0

cesc fábregas

2-0 megint Bojan 😊

cesc fábregas

buldozer99
2 😊

Forca Barca

1-0 Bojan 😊

cesc fábregas

Elhunyt Robert Enke, a Barcelona korábbi kapusa

Kedden az esti órákban közúti balesetben életét vesztette Robert Enke, a Barcelona korábbi kapusa, aki a 2002-2003-as idényben szolgálta a katalán klubot. A baleset körülményeirõl még csak keveset lehet tudni, de a ’Der Spiegel’ online kiadása úgy értesült, hogy a játékos az autójával egy vasúti keresztezõdésben ütközött egy vonattal, ahol szörnyethalt. A rendõrség a helyszíni vizsgálatok után nem zárja ki azt a lehetõséget sem, hogy Enke öngyilkosságot követett el. Enke a Hannover játékosa volt a jelenlegi, és a korábbi négy idényben, és szinte biztosan ott lett volna a Joachim Löw, német szövetségi kapitány világbajnokságra jelölendõ keretében. Enke 32 éves volt, feleségét, és egy lányát hagyja maga után, miután három évvel ezelõtt másik lánya már szívbetegségben meghalt.

cesc fábregas

lol santos még a barcában van? 😄DD
hol élek én? 😄

fotográfik kolomp edisön :D

Sportklubon mondták h valaki "véletlenül öngyilkos lett" ki volt az?

"Véletlenül" ?

a Leonesa elleni kezdõcsapat:

Pinto - Alves, Puyol, Márquez, Maxwell - Busquets, Iniesta, Dos Santos - Jeffren, Pedro, Bojan

cesc fábregas

hedonist
na akkor ne is fírtassuk,h ki is a "divatdrukker" ugyanis aki ennyire nincs tisztában a szabályokkal az jobb, ha nem pofázik. Én angol bajnokság párti vagyok, de még én is tudom,h a spanyol ligában olyan a szabályzat,h a kupákra is érvényes az eltiltás.

annak a bizonyos állatkertnek mennyire alacsony a kerítése...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ha egy kicsit is értenél a focihoz és tisztában lennél a szabályokkal akkor tudnád, hogy ha valaki egybõl pirosat kap az 2 mérkõzéses eltiltás és természetesen a gyenge felfogásod miatt azt is elmondom ez csak a bajnoki mérkõzésekre vonatkozik!!!!

tobias88
Ronaldoról annyit, ha mûteni kell, akkor lesz 2 hónapos a kihagyás, ha nem, akkor elvileg a Portugál meccsen is játszhatna akár, de közel sem 100%os állapotban...
2 meccses eltiltás pirosért? 😄 Miket beszélsz? Ramos letölti a büntetését a holnapi kupameccsen.

REAL MADRID

azért nem lesz RAMOS mert egybõl pirosat kapott OKOSKA és az 2 meccses eltiltás!!!!
És Ronaldoról több oldalon is írták, hogy még 1 hónap vagy több míg felépül a portugál szövetség is megerõsítette!!!!!
De ti biztosan jobban tudjátok DIVAT DRUKKEREK

Nem, azt mondta két hét múlva vissza kell menni és akkor meg tudja mondani hogy játszhat-e v. nem. De ez itt off szal itt folyt. kov. KATT

REAL MADRID

hedonist
Holland orvosa mondta,h nagy valószínûséggel játszani fog akkor már.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Egy NSo-s hírrel bizonygatsz? 😄

50%-50% hogy Ronaldo játszani fog, vagy nem lép pályára. Ramosról meg nem tudom honnan hiszed hogy hiányozni fog.

REAL MADRID

és eszt ronaldo mondta neked????
kicsit olvasál!

hedonist
tévedsz, ronaldo lesz.

ronadlo és ramos nélkül lesz a real az El Clasicón😄
ibra 1 hétre kidõlt😞

Huh a védelem egy rakat szar volt, de azé nyertünk szerencsére.Lényeg a 3 pötty:-)Ibra sarkazása Pedronak az nagyon ott volt ám:-)

Visca El Barça!

gyenge mostanában a barca:S
fõleg a bl-ben csak a 3 helyen vagyunk a csoportban remélem nem esünk ki<#shakehead>
Hétvégén a bajnokin nyerni kell nincs mese.

nem maradtál le semmirõl. rubint rékáék 20emberrel védekeztek még a végén is.. meglepõen 😄

tobias88
Nah, most én sehol se tudom nézni <#szomoru1>
tobias88
Hát tényleg nem túl izgalmas a kazany játéka
hát ezt a bunkerfocit nézni siralmas...

a Kazan elleni kezdõcsapat:

Valdes - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Touré, Xavi, Keita - Messi, Iniesta, Ibrahimovic

cesc fábregas

banok
ha behalna a Digisport.hu akkor itt van egy rakat stream.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jaja digisport.hu/live
Forza Italia
digi

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ma adja valami tv a meccset?