Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy xabi alonso szögletére gondolsz? 😄

..gólhelyzet? madridi? a 2. félidõben? neharagudj, de egyszer nem kaptam a szívemhez

fecoka177
hát coco te akkor nem azt a meccset nézted mint mindenki más nem volt helyzetük puyol kb 2* mentett utolsó emberként... jha h az nem helyzet ... ennyire elvakult egysiku barca szurkoló ne legyél......

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

hát ez nagyon szánalmas a real-ra nézve, hogy még emberelõnyben sem voltak képesek egy kurva helyzetet kicsikarni...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
legközebb -2 emberrel kell kezdeni hátha : D

Elõször is, amitõl legjobban féltem, a védelem, hát az fantasztikus volt, élen Puyollal, de Pique és Valdes is nagy volt. Ibrakadabra meg bevarrta szerencsére<#vigyor2>

Visca El Barça!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

eurobarcáról:
Xabi Alonso: 35 millió euró, Kaká: 67 millió euró, Ronaldo: 95 millió euró.
A triplázás élménye: megfizethetetlen. Van amit nem lehet pénzért megvenni,minden másra ott a Master Card.

ezen besírtam <#nevetes1>

cesc fábregas

MEGVAN! 1-0
azt mondom,hogy teljesen megérdemelt gyõzelem volt. az elsõ félidõben a Madrid akarata jobban érvényesült,de a 2.félidõben közük nem volt a meccshez. Ibra meg elképesztõ 😊 beáll,rá 5 percre vág egy ilyen csodálatos gólt. Puyol=Isten,röviden és tömören. miket mentett ma az az ember 😮 még mindig a Barca egyik legjobbja. szerintem ma mindenki jól teljesített,egyedül Henry nem volt az igazi,nem fekszik neki már a középcsatár poszt. Valdes meg mit mentett az elsõ félidõbe 😮 akárki akármit mond idén nagyon is elfogadható teljesítményt nyújt. a végén Messi belõhette volna,tisztára olyan lett volna,mint tavaly 😄
grat a fiúknak nagyon jól játszott mindenki 😊 és gratula a Madridnak is,mert egész elfogadható teljesítményt nyújtottak.

cesc fábregas

ANNYIRA JÓ ÉRZÉS MEGINT LEVERTÜK A PÉNZES REÁLT<#worship>
Ronaldó csak 1 van, de az nem Portugál<#eljen>

Kösz.Nektek is grat.

Visca el Barca! Visca Catalunya!

óóó jeeeee
puyol az utcsó 2 percben folyamatossan azt ordibálta, hogy fújd má le gecie!!
😊))

fotográfik kolomp edisön :D

Nem volt rossz meccs, elsõ félidõben megvolt a lehetõségünk de nem éltünk vele sajnos. Gratula.

REAL MADRID

Vége.
Nagyszerû.
Csodálatos.
1:0
Grat a Barca-nak.A második félidõben megmberelték magukat.

Nah mehet zuhanyozni Lassana Diarra is.

Ne,Busquets piros:S

Ibrapapa😄😄😄
1:0😊
EZAZ

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL 1-0!

cesc fábregas

Jaja.
Megköszönhetjük neki,hogy még nem vezet a Madrid.

Valdes csillog mint egy isten! 😄DD

Én is nagyon köszönöm😊

Istenek vagytok, magyar sport1. 😄
Ennél jobb nem is lehetett volna köszi. 😊

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

katt + myp2p.eu ami most nem jon be

REAL MADRID

én idáig nem találtam egyet se,mind offline:S

Egy streamet valaki légyszi. 😞

De nagy meccs lesz😄

amikor majd beáll ibra henry helyér akkor....

a Real elleni kezdõcsapat:

Valdes - Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Busquets, Xavi, Keita - Messi, Iniesta, Henry

cesc fábregas

Köszi szépen!
Beizzítottam a sört a hûtõbe, jöhet a chips és az egész estés kikapcsolódás!
HAJRÁ BARCA! 😊
6-2 csak ennyit mondok!<#hehe><#worship>

Benzema nélkül, de Ronaldóval támadóként készül a Madrid

A Real Madrid kezdõcsapata változott az elmúlt órákban az elõzetesen várt kezdõhöz képest, legalábbis így értesült a fõvárosi ’Marca’. A lap információi szerint a fehérmezesek két támadója Higuaín és C. Ronaldo lesznek, a két támadó középpályás Marcelo és Kaká, a két szûrõ Xabi Alonso és Lassana Diarra. A védelemben a várakozásoknak megfelelõen Ramos, Pepe, Albiol és Arbeloa kerül, Casillasszal a kapuban.

cesc fábregas

cesc fábregas

Sziasztok!
Lehet majd nézni valahol online a meccset? Nálunk sajna nincsen sport a tv-ben. 😞

mike0013
azért sajnos nem gyengék😊
én 3-2-re tippelek

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

szerintem sima 3-4:0 lesz nekünk a real egy nagyon gyenge csapat.

itt a nagy nap,a foci ünnepe 😊 már csak 8 óra a meccsig,alig bírok magammal 😄 remélem,hogy egy jó,sportszerû meccset látunk majd,természetesen hazai sikerrel <#finom>

cesc fábregas

de amúgy nem tom mire verik magukat. az egy dolog,hogy (kemény) 1 ponttal vezetik a bajnokságot meg lehet,hogy összességében több gólt lõttek,mint mi,de ennek a Madridnak a játéka a Barcáéhoz képest a kanyarba sincs. Casillas is nyilatkozza,hogy visszapillantóból lát minket. és? a bajnokság ezen szakaszában még full mindegy,hogy ki az elsõ..nem azért,de a Barca részérõl még senkitõl nem hallottam ilyen nyilatkozatot,hogy jó a Madrid,de.. etc. pedig nekünk azért lenne okunk ilyeneket mondani,de mégsem tesszük meg. egy szó,mint száz a másik oldalon nagy az önbizalom,de annál nagyobb lesz a pofáraesés is 😊 (remélhetõleg)

cesc fábregas

*Cristiano

nem tom mit fog majd szólni a meccs után,amikor majd megint kikapnak 6-2-re😄.
Megy majd vígasztalni a csapat pompomlányát: Cristinao Ronaldo-t:S

Manuel Pellegrini magabiztos hangulatban adott sajtótájékoztatót még Madridban a közelgõ El Clásicóról, kijelentette ugyanis, hogy „csapata nem rosszabb”, mint Pep Guardiola együttese, és azt a véleményt is elutasította, hogy „a Barça jobban játszana, mint együttese”. A chilei e gondolatokat követve már bátran mondta ki azt is, hogy „támadni mennek a Camp Nouba.”

„A Barcelona nem csak Xavi, Iniesta, Messi, vagy Ibrahimovics. Ez egy jó csapat, nagyon jól futballozik, kiváló játékosokkal bír a pálya minden területén. Talán nekünk a Real Madridnál hiányzik az a könnyedség, ami nekik megvan, de mi is dominálunk a labdabirtoklásban, és több helyzetünk van, mint az ellenfeleknek” - magyarázta a Villarreal egykori mestere, aki kiemelte, hogy korábbi csapatával rendre jó eredményeket tudott elérni a Barcelona ellen.

„Egész héten a stratégiánkon dolgozunk. A Madrid jól futballozik, nem 90 perceken keresztül, de vannak jó mérkõzéseink” - tette még hozzá korábbi véleményéhez a dél-amerikai, majd az elképzeléseirõl is említést tett.
„Támadni megyünk a Camp Nouba, a saját fegyvereinkkel fogunk operálni, amelyek mások, mint a Barcelona megoldásai, de legalább olyan jók. A Barcelona jól futballozik, kiváló játékosai vannak, de nem jobb, mint mi. Nem értek egyet azokkal, akik azt mondják, hogy õk jobban játszanak, mint mi. Ezt be is kell bizonyítani, mert nincs több pontjuk, mint nekünk, sem a bajnokságban, sem a Bajnokok Ligájában, se nem lõnek több gólt, se nem kapnak kevesebbet” - húzta alá Pellegrini.

ez a tag nagyon el van tévedve <#szomoru1>

cesc fábregas

tobias88
Te az egy Madridos fiat, ez meg egy Barca úthenger... Tavalyi évben láthattad a különbséget
hedonist
az a kis fiat 500 as gyorsabb,mint egy úthenger szerencsére😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

tobias88
<#vigyor>
Iker:
„Jónak látom a Barcelonát, de szerencsére a visszapillantó tükörben látom õket."

<#hehe>

cesc fábregas

mi lenne... egy 6-os 😄DDD

kitudja mi lesz, még van idõ vasárnapig...:S
hedonist
1 hiányzótok van gabi milito, nagy hiány😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Mûködött a gépezet<#nyes>Nem gondoltam volna, h így lejáccuk az Intert. Valdes az Valdes<#hehe>,de azért jó kapus, csak a beadásokat nem szereti...nameg a hazaadásokat, attól a hideg kiráz, mikor visszagurítják neki.

Visca El Barça!

hedonist
Valdes mit mûvelt?😊

a meccs összefoglalója letölthetõ INNEN

cesc fábregas

vége 2-0
még ilyen csapattal is simán vertük az olaszokat,nagyon tetszett játékunk és igazságos eredmény született 😊 bár az Inter 2. félidõben mutatott játéka undorító volt,mindenkit lerúgtak akit csak lehetett :S ettõl függetlenül jó meccs volt és grat az Internek.
a csoportelsõség szvsz meglesz,köszönhetõen a kazani 0-0-ának 😊

cesc fábregas