Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hoppolt a madrid. de esküszöm jobban megérdemelték volna mint ez a gané lyon. 😮

ibra helyén bojant kéne folyamatosan játszatni sokkal jobb lenne.
Ibrát meg el kéne adni és egy David Villa vagy egy Agueiro jöhetne a helyére.

WuFraZselic
hát ja, Ibra megszokta, hogy õ egyedül megoldja, és hogy mindenki õt keresi a labdával

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

1 meccs semmirõl nem dönt!!!!!

Jakuza001
Nem is vitatkozom ezzel, csak megallapitas volt, miert nem ontja ott is a golokat Etoo.
Ezzel szemben az Inter ezerszer jobb uzletett kotott, mert Etoo azon a poszton is golveszelyes, az Inter ilyen tamadoszekcioval sokkal jobban veszelyesebb mint tavaly volt, kiegyensulyozottabb lett a jatekuk es Etoo amit megtanult Barcelonaban a rovid kenyszeritos jatekkal es pontos passzokkal azt Milito kitudja hasznalni elol. Ellenben a Barcelona tamadojateka lassu es korulmenyesse val a statikus sveddel es ha nem lenne egy zsenialis Messijuk es egy tehetseguk mint Pedro a csatarszekcioban, akkor ta;lan mar nem azonos pontszamuak lennenek a Madriddal, hanem mar tobb ponttal vezetne a Madrid.
De hala istennek meg nem. Remelem Henry formaba lendul es kihagyjak a svedet, mert ha az palyan marad akkor hiaba minden, mert csak lelassitja a csatarsort.

WuFraZselic
amíg eredményesebb az Inter, mint Ibrával volt, lényegtelen ki lövi a gólokat. Mourinho meg nem hülye, Eto'o igen sok fontos gólpasszt adott már idén

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Jakuza001
Bodajoci belehet fejezni ezt a seggnyalast.
A Barca tamadojatekat a sved szurja el allandoan, es ez nem a formaja miatt van, hanem nem valo ebbe a gyors jatekba es ezt mar megmondta mindenki aki egy kicsit is ert a jatekhoz. Valoban egyedul nem nyeri meg a merkozeseket, ellenben eltudja rontani azokat a statikus nevetseges jatekaval. Ebben a csapatban meg Torghelle Sanyi is rugott volna eddig 12 golt, foleg olyan makosokat amiket a lofeju sved rugott. Ilyen kipattano es hasonlo link golokat. Ha jol emlekszem egy azaz egy olyan golja volt ami nem ilyen volt egy tavoli szabadrugasgol de meg abban is benne volt jocskan az ellenfel kapusa.
Etoo-t meg ne hasonlitsuk mar ossze vele, egyaltalan nem is kozepcsatart jatszik az Interben mint a Barcaban, hanem osszekotot. Raadasul halal onzo tarsai vannak es alig kap labdat mert inkabb Maicon ellovi tavolrol oket vagy Balotelli meg a kapus hasan is atakarja cselezni magat.

horpeti
Hát most néztem meg a Madrid összefoglalót, sajnos a meccset nem néztem élõben. 😞 Hát az alapján az "éppenhogy megnyerni" nem helytálló, mert simán lehetett volna egy sima nagy arányú gyõzelem is. De tény, hogy így izgalmasabb volt, lehet direkt a nézettségért csinálták. 😄DD

Most épp a Madrid szárnyal a Barca nem, de volt ez fordítva is, meg mindenki össze fogja magát kapni.
Próbáltam semleges lenni. 😊))

tobias88
Jól játszott a Madrid nagyon, ez tény! Én is szurkoltam nekik a végén, hogy nyerjék már meg egy ilyen szutyok Sevilla ellen ennyi helyzetbõl! Viszont az teljesen más kérdés, hogy a Sevilla nem tudott úgy védekezni közel sem, mint az Almeria a Barca ellen!
SLICK
ti is megszenvedtetek olyan csapatok ellen, akiket mi simán vertünk. Na meg egy Sevilla nem éppen egy kiscsapat, aki ellen bármikor könnyû játszani...
Ti is buktok, mi is fogunk ez nem kizárt, de úgy is az El Clasicó dönt majd mindenrõl.

Jááj ne károgjatok má annyit. Most nem megy neki, de a csapatnak sem. Ibra egymaga nemfog meccset nyerni.Most Ini is épp olyan szarul játszott kb. Többen sem nyújtottak nagyot. Ez van el kell fogadni. A szabadrúgásgól is róla van. Mindig kell egy bûnbak. Mikor a classicón berámolta a gólt mér nem sírtatok??? Eto'o sincs épp toppon az Interben itt mért lenne? Vagy azt hitte itt vki is h az idén is mindent behúzunk? Egy drukker elfogadja azt is ha nem megy. Lesz ez még jobb is ehhee:-) Meg még amúgy sincs vége semminek. Tegnap a Real alig bírta megverni azt a Sevillát, akit mi kinyírtunk. Akk most mirõl van szó? A Madrid is fog még bukni...

Visca El Barça!

Jakuza001
Ott kezdodtek amikor megvettek ezt a lofeju svedet.
Ugetore valo nem a Barcelonaba, na de ezt aki ert a focihoz az megmondta. Aki meg nem, az karogott, hogy azert szar mert nem szokott bele a Barca jatekaba.

nagyon rossz csere volt ki lehet jelenteni eltelt már sok idõ.
Sok sárárgát gyûjt a meccseken, tegnap piros. :S
Eto'o meg amikor megkapta a labdát akkor 70 gól lett belõle be léc alá ahogyan kell😊
a bl-ben is a következõ körben szerintem kiesünk...

amióta a barca megnyerte a klub világbajnokságot utána kezdõdtek a gondok... kiesés a kupából...
nem tudom mikor tér magához a csapat, de ha még ilyen 1-2 döntetlen vagy vereség jön akkor a madrid simán elmegy.

sz4bolcs
Vissza Etoot!!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

mike0013
most fogjuk elveszíteni a bajnokságot... ritka szarok vagyunk, ibra-nak meg kurvára össze kéne kapnia magát, mert néha már azon gondolkodtam, hogy kivel is van

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hedonist
Hát ezt Puyol veszítette el, minkét gól-nál hibázott.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

szar? benne vagyunk pont

Hát elég impotensek voltunk a kapu elõtt, de a Zseni kihúzott a szarból megint<#buck>

Visca El Barça!

2-2 ismét Messi. nincs még egy ilyen ember! amikor nem megy a csapatnak,õ ott van. rá mindig lehet számítani😊 Isten ez az ember! 19 gólos a bajnokságban. a legjobb(Y)

Ibra piros:S ha innen nyerünk,akkor hatalmas grat a srácoknak,még akkoris ha nem játszunk jól

cesc fábregas

Messi gyönyörû szabadrúgásával egyenlítettünk a félidõ elõtt😊 1-1

cesc fábregas

a hivatalos kezdõ: Valdes - Alves, Puyol, Milito, Maxwell - Xavi, Touré, Iniesta - Messi, Pedro, Ibrahimovic

tökéletes! ezzel a kezdõvel kötelezõ hozni!
FORCA BARCA!

cesc fábregas

ma remélem nyerünk és a sevilla nyer a fõvárosiak ellen.

sz4bolcs
Ibra használta a testi erejét, és a zsiráf lábait, de ezt a gólt bármelyik bírónak illik megadnia.

nem borította fel a játékos megbotlott😊

sz4bolcs
Ez volt, mikor Ibra a végén két védõ közt egyiket felborítva benyomott egy gólt, de nem adták meg?

banok
tegnap volt. nyertetek 2-1-re

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

<#idiota><#idiota><#idiota>

Visca El Barça!

ibráét azért nem adta meg a bíróm mert a madridnak szurkol

Elég nehezen, de behúztuk. Már aztem semmi nem jön ösze, de jött Pedro. A második meg nagyon szép gól volt, Ibráét meg most sem értem mért nem adta meg az a fasz biró.

Visca El Barça!

sz4bolcs
Mikor lesz meccs?

Úgy,ahogy mondod,ott spnyolban,tényleg nem lesz esélye a Stuttgartnak.
És idegenben igaz nem egy ilyen csapathoz méltó teljesítmény,de jó ez😊.
Nekünk van inkább elõnyünk,nem nekik😊.

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Sebastian Rudy

hedonist
ki az a ruddy?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

basszus megint gyengék voltunk a kapu elõtt<#szomoru1>
de legalább továbbjutásra állunk és a Nou Campban esélye se lesz a stuttgartnak😄
Amikor Ruddy beállt azt hittem rúg vagy 2 gól annyira éltette a közönség és ha jól tudom 5 ért labdába lol

triplet
Hát ez sz*pacs:S

biztosan nem csoport negyediknek jók vagyunk, de többre nem

horpeti
Egyszer valakinek majdcsak sikerül! 😊) Bár ahogy néztem a sorsolást, nem a köv. világverseny lesz az. :S

õ se tudna mit kezdeni a lehetetlen helyzettel😄

horpeti
Jöjjön hozzánk, az nagy kihívás. 😊

<#worship>

Nemrégiben jelentette be Pep Guardiola, hogy elvállalta a katari vb-pályázat "nagyköveti" posztját, máris újabb meglepetéssel állt elõ.
- Már tudom, milyen egy klubot edzeni, és természetesen szeretnék továbblépni - mondta a Barca sikeredzõje. - Minden vágyam az, hogy egy nap szövetségi kapitányként dolgozhassak, és kivezessem a kezeim alá adott válogatottat egy világbajnokságra.

fú ismerõs ez a 6-2.

Csabesz6
Benézted<#wink>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

henry végre gól rúgott ennek örülök<#worship>
ma a reál remélem pontokat veszít<#hehe>

Egy laza meccs volt könnyû ellenfél ellen.

Visca El Barça!

bigapó
igaz-igaz, valamiért mindig elirom 😊

The Matrix has you...

hedonist
maradjon az csak simán side of life.

nem mert a fél csapat sérült😄

bigapó
örülünk, ohgy félig üresnek látod a félig teli poharat. csak ne igy tovább....ismered a Brian élete cimû, Monthy Python filmet? ird be youtube-ba: always look on the bright sided of life

van belõle maygar verzió is a neten, mármint a szövegbõl, egyszer hallgasd végig, megéri 😊

The Matrix has you...