Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ibrát meg el kéne adni és egy David Villa vagy egy Agueiro jöhetne a helyére.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ezzel szemben az Inter ezerszer jobb uzletett kotott, mert Etoo azon a poszton is golveszelyes, az Inter ilyen tamadoszekcioval sokkal jobban veszelyesebb mint tavaly volt, kiegyensulyozottabb lett a jatekuk es Etoo amit megtanult Barcelonaban a rovid kenyszeritos jatekkal es pontos passzokkal azt Milito kitudja hasznalni elol. Ellenben a Barcelona tamadojateka lassu es korulmenyesse val a statikus sveddel es ha nem lenne egy zsenialis Messijuk es egy tehetseguk mint Pedro a csatarszekcioban, akkor ta;lan mar nem azonos pontszamuak lennenek a Madriddal, hanem mar tobb ponttal vezetne a Madrid.
De hala istennek meg nem. Remelem Henry formaba lendul es kihagyjak a svedet, mert ha az palyan marad akkor hiaba minden, mert csak lelassitja a csatarsort.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A Barca tamadojatekat a sved szurja el allandoan, es ez nem a formaja miatt van, hanem nem valo ebbe a gyors jatekba es ezt mar megmondta mindenki aki egy kicsit is ert a jatekhoz. Valoban egyedul nem nyeri meg a merkozeseket, ellenben eltudja rontani azokat a statikus nevetseges jatekaval. Ebben a csapatban meg Torghelle Sanyi is rugott volna eddig 12 golt, foleg olyan makosokat amiket a lofeju sved rugott. Ilyen kipattano es hasonlo link golokat. Ha jol emlekszem egy azaz egy olyan golja volt ami nem ilyen volt egy tavoli szabadrugasgol de meg abban is benne volt jocskan az ellenfel kapusa.
Etoo-t meg ne hasonlitsuk mar ossze vele, egyaltalan nem is kozepcsatart jatszik az Interben mint a Barcaban, hanem osszekotot. Raadasul halal onzo tarsai vannak es alig kap labdat mert inkabb Maicon ellovi tavolrol oket vagy Balotelli meg a kapus hasan is atakarja cselezni magat.
Most épp a Madrid szárnyal a Barca nem, de volt ez fordítva is, meg mindenki össze fogja magát kapni.
Próbáltam semleges lenni. 😊))
Ti is buktok, mi is fogunk ez nem kizárt, de úgy is az El Clasicó dönt majd mindenrõl.
Visca El Barça!
Ugetore valo nem a Barcelonaba, na de ezt aki ert a focihoz az megmondta. Aki meg nem, az karogott, hogy azert szar mert nem szokott bele a Barca jatekaba.
Sok sárárgát gyûjt a meccseken, tegnap piros. :S
Eto'o meg amikor megkapta a labdát akkor 70 gól lett belõle be léc alá ahogyan kell😊
a bl-ben is a következõ körben szerintem kiesünk...
nem tudom mikor tér magához a csapat, de ha még ilyen 1-2 döntetlen vagy vereség jön akkor a madrid simán elmegy.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Visca El Barça!
Ibra piros:S ha innen nyerünk,akkor hatalmas grat a srácoknak,még akkoris ha nem játszunk jól
cesc fábregas
cesc fábregas
tökéletes! ezzel a kezdõvel kötelezõ hozni!
FORCA BARCA!
cesc fábregas
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Visca El Barça!
Visca El Barça!
És idegenben igaz nem egy ilyen csapathoz méltó teljesítmény,de jó ez😊.
Nekünk van inkább elõnyünk,nem nekik😊.
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
de legalább továbbjutásra állunk és a Nou Campban esélye se lesz a stuttgartnak😄
Amikor Ruddy beállt azt hittem rúg vagy 2 gól annyira éltette a közönség és ha jól tudom 5 ért labdába lol
- Már tudom, milyen egy klubot edzeni, és természetesen szeretnék továbblépni - mondta a Barca sikeredzõje. - Minden vágyam az, hogy egy nap szövetségi kapitányként dolgozhassak, és kivezessem a kezeim alá adott válogatottat egy világbajnokságra.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ma a reál remélem pontokat veszít<#hehe>#hehe>
Visca El Barça!
van belõle maygar verzió is a neten, mármint a szövegbõl, egyszer hallgasd végig, megéri 😊
The Matrix has you...