Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Messi-t mindenkinek tisztelnie kell, még aki a barca-t nem is szereti, mint mondjuk én😊
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Higu is lõtt 3-at, úgyhogy legalább van madridi oldalon is ünneplésre ok. 😊
Az El-Classico forduló pont lesz, most már szinte biztos.
Visca El Barça!
-Mi az a hat trick?? 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ibra nélkül sokkal jobbak vagyunk és ma henry is jobban játszott.
reál is nyert egy gyenge meccsen<#kuss>#kuss>
Igaz az elsõ félidõt nem láttam,de a második félidõ számított igazán.
Messi nem kétséges,hogy a világ legjobbja.
És lazán vezeti a spanyol góllövõlistát.
Grat a Barca-nak.
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
a lényeg: Messi 3 - 0 Valencia
horpeti: nem akarok a Real topikba flémelni,de üzend már meg annak a fasz Lcapitantnak vagy kinek,hogy menjen el az anyjába az ilyen 'buzimessi...' beszólásaival! köszipuszi
cesc fábregas
Nah, akkor a Madridnak is virítani kell legalább 3 gólos különbséget. 😄
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
amíg Messi 2. golját ismételték lassítva, belõtte a 3.-at
😄DDDDD
fotográfik kolomp edisön :D
1:0-ra vzetünk😊
Henry beállásval nagyon nagy lendületbe fogott a támadójátékunk.
De megértem a kora miatt is.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nincs Robben topik..😄
cesc fábregas
Elég gyors lefolyású üzlet volt az(Robben),ezért is gyanús én simán eltudom képzelni h egy jõvõbeli Ribery volt a háttérben...
De majd augusztusig kb. kiderül mi lesz.
REAL MADRID
REAL MADRID
Például Marca a Lyon elleni meccs elõtt fõcímlapon írta, hogy a Lyon a pokolba megy, azaz az ég világon semmi esélye...
A francba hát én is örültem, mikor a Barca X-elt. 😄 Pedig nem kívánok rosszat nekik. 😊)
REAL MADRID
Visca El Barça!
am remélem igazam lesz még a nyáron írtam, hogy ez a madrid semmit nem fog nyerni kezd bejönni<#worship>#worship>