Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Mondjuk a madridi meccs elsõ félideje sem volt valami meggyõzõ, C. Roni szabadrúgás gólján kívül nagyon sok hiba volt, meg stb. Aztán azért csak jött a többi. 😊

horpeti
Az igaz. Én azt nem láttam, mert pont akkor értem haza és kapcsoltam be, amikor Messi lõtte a 2. gólt, aztán a 3.at.. De mondott vmi olyat a kommentár, hogy szörnyû volt az 1. félidõ.

tobias88
Nem a gólok számítanak, hanem a mutatott játék, ami egy ilyen elsõ félidõ után tökéletes már nem lehet!
hedonist
szimplan csak nem tud angolul😊 igen az a mesterhármas jelentése.

Messi-t mindenkinek tisztelnie kell, még aki a barca-t nem is szereti, mint mondjuk én😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

sz4bolcs
De, de, csak régen.. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

horpeti
Azt ti vágtátok, miért volt Guardiola meg a másik olyan búval baxott messi 2 góljánál is? Nemhogy örültek volna...

tobias88
Pellegrini életében <#vigyor2>
horpeti
Te sem játszottál sok focis játékkal. 😄

horpeti
😄 Én pártatlan maradok a vitátokban. 😄
Higu is lõtt 3-at, úgyhogy legalább van madridi oldalon is ünneplésre ok. 😊
Az El-Classico forduló pont lesz, most már szinte biztos.

sz4bolcs
MEster-hármas féle?

Hát elsõ félidõ gáz volt,de aztán Messi elrendezte a dolgot:-) Persze a csapat is kellett hozzá.

Visca El Barça!

fotográfik kolomp edisön :D

sz4bolcs
"Lionel Messi Hat Trick"
-Mi az a hat trick?? 😄

messi nagyon jóóóóóóóóó
ibra nélkül sokkal jobbak vagyunk és ma henry is jobban játszott.
reál is nyert egy gyenge meccsen<#kuss>

Szenzációs volt ma a csapat!!
Igaz az elsõ félidõt nem láttam,de a második félidõ számított igazán.
Messi nem kétséges,hogy a világ legjobbja.
És lazán vezeti a spanyol góllövõlistát.

Grat a Barca-nak.

Visca el Barca! Visca Catalunya!

DONGUBA
A MESSIAS ELINTEZTE😄DDDDDDDDDDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Messi a világ legjobbja,ez nem vitás! mit mûvelt ma is ez az ember..elképesztõ :o nagyon remélem,hogy ez a meccs volt a fordulópont és innentõl kezdve újra a régi Barcát láthatjuk!😊
a lényeg: Messi 3 - 0 Valencia

horpeti: nem akarok a Real topikba flémelni,de üzend már meg annak a fasz Lcapitantnak vagy kinek,hogy menjen el az anyjába az ilyen 'buzimessi...' beszólásaival! köszipuszi

cesc fábregas

horpeti
3 percet láttam a meccsbõl, de az alatt 2 gól. nemtom mi volt eddig, de már ezért megérte. 😄 Grat Messinek.
Nah, akkor a Madridnak is virítani kell legalább 3 gólos különbséget. 😄

Nuno88
Messi hihetetlen komolyan...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LOL
amíg Messi 2. golját ismételték lassítva, belõtte a 3.-at
😄DDDDD

fotográfik kolomp edisön :D

Egy gyönyörû Messi szóló😮
1:0-ra vzetünk😊
Henry beállásval nagyon nagy lendületbe fogott a támadójátékunk.

Õ inkább öngólokat szerezne,mint gólokat,mert nem mer belemenni egy szélen való végigfutásba,inkább visszafelé passzol😄
De megértem a kora miatt is.

hedonist
haha😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
így van.ennyi..

bekemet meg kell venni<#nevetes2><#kuss>

sz4bolcs
Jaj, majd ha a Real topicban teszem föl ezt a kérdést, akkor elküldenek a Bayern topicba. Nem kellene inkább faszozni, mert feltettem egy kérdést egy játékossal kapcsolatban.

horpeti
Jah.. Bár most volt pár sírós barcás kieséskor, de lecsengett. Majd a bajnokik után kiderül, ki hova sír. 😛

a real topic sem pörög annyira ha nincs miért sírni, nem? 😞

horpeti
Nem hogy örülnének a Barcások, hogy legalább a többiek pörgetik a topikot, ha már Barcások nincsenek. 😄DD

horpeti
Legutóbbi Bayern meccset nézve ennyire jól nem nyomta, meg nem kapott ennyi lehetõséget (végigtolta a 90 pecet). ill. sokat volt sérült, mindig volt 1-2 meccse , amin jó volt, de aztán visszasérült.

Nincs Robben topik..😄

hedonist
de, de perez egy péló, egyébként én is azt osztom, h a ribery ügy már le volt futva tavaly a real és közte, kár, jó lenne nálunk hiányzik már egy igazi 7-es.

ezt nem itt kéne megbeszélni.

cesc fábregas

sz4bolcs
Robban nagyon jól nyomta a Realban, nem?

Oziris666
Nehogy a Chelseabe jöjjön😄 Nem kell
Elég gyors lefolyású üzlet volt az(Robben),ezért is gyanús én simán eltudom képzelni h egy jõvõbeli Ribery volt a háttérben...
De majd augusztusig kb. kiderül mi lesz.

Robben azert ment oda mert csak a Bayern erdeklodott, és fizetett volna "jo" arat, Ribery meg sztem a Chelsea-be megy 😄

REAL MADRID

Oziris666
Nagy reményeket ne fûzz hozzá😄
Robben nem véletlenül ment a Bajorokhoz...

ribery remélem azért hozzánk jön😊

Mert a Marca nagy Perez parti ujsag. Sztem az AS-ben hasonlot sem olvashattal 😊

REAL MADRID

tobias88
Egyedül te!

Például Marca a Lyon elleni meccs elõtt fõcímlapon írta, hogy a Lyon a pokolba megy, azaz az ég világon semmi esélye...
horpeti
Nemtom, lehet én vagyok egyedül, de én a negyedmilliárd elköltése után se hiszem azt, hogy a Madridé a világ. 😊 Én türelmesen várok jó pár éve, és örömmel tölt el, hogy azért jó irányba indult a csapat. Most 2 évvel ezelõtti bajnoki gyõzelem ide vagy oda, most tényleg jobban játszik a csapat. Ettõl még persze lehet utálni - a csapatot. Sõt, kötelezõ!!! 😊)

A francba hát én is örültem, mikor a Barca X-elt. 😄 Pedig nem kívánok rosszat nekik. 😊)

miért is lenne ez off? ... sztem ennél kedvesebb szavakat várni nem lehet egy barca topicban a madrid hoppolása után, hát olvasd már el 😊

tobias88
Nem hinném hogy zavarna bárkit is, csak a be be nézõ Madridistákat, akik be be szólogatnak...
Csak egy olyan HG kell aki aktív is ebben a topikban és torolne az off hozzaszolasokat. Ezerszer el lett mondva hogy ott az El Clasico topik ha vkire rajon a 5 perc.

REAL MADRID

tobias88
Madrid ellenes most mindenki, mivel elköltöttek egy negyed milliárdot, és azt hiszik övék a világ, de kiderült, hogy még egy lyon ellen sem képesek továbbjutni... Ugyan olyan a Madrid most, mint a City! Remélem úgy tervezték a költségvetést, hogy a BL kiesés anyagi csõdöt jelent! <#vigyor2>
horpeti
Át lehetne írni a topik nevét anit-Madrid névre.. 😄 Mert ami Madrid ellenes, az itt tutira megtalálható, Barcától függetlenül. 😛P

horpeti
Igazi Madrid szív dobog benned. 😛 Meg persze a Barca topikban kell. 😄D

tobias88
Hétvégén én is drukkoltam a Madridnak, de most nem, olyan szép sorozat ez a 6. kiesés a bl-ben a legjobb 16 között, remélem meg lesz a 10 <#vigyor>
a madridi öltözõben most nem kis káosz van😄

Faszkivan én drukkoltam a Realnak. Eccer azé' mer ugye spanyol csapat mégiscsak, másodszor meg ha mi továbbmegyünk akk nekünk megintcsak 2 fronton kell helytállnunk, nekik meg csak a liga maradt. Szal veszélyben a címvédésünk asszem...

Visca El Barça!

van amit nem lehet pénzért megvenni😄
am remélem igazam lesz még a nyáron írtam, hogy ez a madrid semmit nem fog nyerni kezd bejönni<#worship>