33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [HUN]FaTaL
    Vagy csak szeret focizni és szarik a díjakra :D
  • tobias88
    Lehet tényleg autista ahogyan sok írigykedő mondja, vagy csak simán szellemi fogyatékos
  • tobias88
    Sztem valami baja van. Olyan ember nem létezik aki ezek után se lesz nagyképűbb. Harmadik aranylabdája és semmi nyom. Ronaldonak megtízszerezte az arcát a díj, de még Dinho-nak is (sajnos)
  • pett3rson
    szimpatikus a srác, kis szerény gyerek :)

Ronaldo meg kicsit bucira ette a fejét..jó lenne ha valaki szólna neki.
  • bakkerman
    na akkor végülis egyetértünk,az én szemléletem akkor egyezik a tieddel,nálam Xavi,Iniesta,Puyol,Pep jelenti a Barcelonat(persze az egész csapatot imádom,és sokuknak nagyon sokat köszönhetünk),ők azok,akiknek nem kell ahhoz aranylabda,hogy ikonok legyenek,mert már most azok,és ezt ők is tudják. Messi úgymond látvány focista,lövi a gólokat,hozza a meccseket,minden edző örülne annak,ha egy ilyen játékosa lenne,de ahhoz hogy Barcelonaban Xavi,vagy Carles féle magasságokba jusson,ahhoz még sok sok évet le kell húznia nálunk,akár aranylabdásként,akár nem. Az aranylabda nem életmű díj,ha az lenne,akkor odalehetne itélni Gerrardnak,aki a Liverpool Xavija,vagy Lampardnak,Del Pieronak,lehetne még sorolni.
  • tobias88
    Tudom hogy nem írtál, ezzel csak arra céloztam, hogy az Aranylabda egy dolog és egy másik dolog az, hogy az adott játékos korszakos ikonná válik e.
    Évente 1 aranylabda van és egy játékos a legjobbját 5-10 évig nyújtja, de az elmúlt 10 évből nem 10 játékosra fogok emlékezni, még ha 10 különböző Aranylabdát is osztottak volna ki. Nem kaphat mindenki aranylabdát...
  • Sippie
    Messi aranylabda beszéde, fordítással
  • bakkerman
    valamit félreolvastál,mert én ilyet nem írtam :D
  • tobias88
    Cafu sem kapott aranylabdát, még is tudni fogom róla életem végéig, hogy kicsoda...
  • bakkerman
    a média hype miatt egész egyszerűen nem lehet "pártatlannak" lenni manapság,mindenhol csak Messiről lehet olvasni,meg Ronaldorol,lehet egy hétvégén akárhány rangadó a nemzetközi futballban,hétfőn úgyis az kerül mindenhol címlapra,hogy játszott Messi és Ronaldo! Televan a net Messi játékával,góljaival,az emberek csak ezt látják,és ezt látják a szövetség kapitányok is,és az edzők is. Sok meccsen sok gólt lőtt,trófeákat nyert a csapata,ez kell egy aranylabdához. Ronaldo amióta a Real-ban van,szinte EGYEDÜL húzza a csapatát,de mivel a trófeák elmaradnak,ezért esélye sincsen egy újabb aranylasztira. Az én szememben Xavi és Iniesta is aranylabdás,hiába nem kapta meg egyikük se,de én Messin kívül látom az egész csapatot,és bizony van úgy,hogy 10 nyert meccsből 7-et nekik köszönhetünk,és nem Leonak! Mindhárman legendák már most,és szvsz Messi még fog kapni legalább 1 aranylasztit.
  • tobias88
    Amúgy annak a cikknek a legfőbb eleme, hogy hiba volt a csapatkapitányokat és az edzőket belevenni a szavazásba, miközben pont a média képviselői közül gondolták 130an a 140ből hogy Messi a legjobb. Tavaly más volt ugye, ott médiánál Messi a 4. volt és Sneijder az első, csak Messit felhúzták a szövkapok és a csapatkapitányok. Szóval Iniesta vagy Xavi aki tényleg a legjobban megérdemelte volna, így se úgy se kapták volna meg...
  • bakkerman
    nemzeti sporton nézzétek meg az Aranylabdás cikk hozzászólásait,én pop cornnal,sörrel olvasom,tökéletes kikapcsolódás :) az emberi butaság,irigység határtalan! olyan gyöngyszemeket olvashattok,mint hogy "Messi ugyanúgy 2 szezonos focista mint Ronaldinho volt",meg hogy "2011-ben Ronaldo minden tekintetben jobb volt",meg a szokásos duma,hogy "megnézném más bajnokságba hány gólig jutna",és egyéb nyalánkságok,have fun :)))
  • bakkerman

A MESTERÜNK!
  • bakkerman
    Pep nyilatkozata nagyon sportszerű volt,respect neki,és Sir Alex Fergusonnak is,én egyébként megosztva adtam volna az év edzője díjat kettejük között,SAF 25. éve irányítja a Unitedet,nem semmi történet az övé!
  • Effe88
    igaz

• tobias88
    tavaly sokkal jobban megérdemelte volna, a tavalyit hiba volt Messinek adti
  • Oziris666
    Azért volt már sok játékos akinek böven kijárt volna és sose kapta meg...
    Lehet h Xavi is ilyen lesz!Amugy is középpályásnak sokkal nehezebb ezt a díjat bezsebelni mint egy sok gólt lövö támadónak
  • Sippie
    Inkább tavaly érdemelte volna meg. De még jövőre összejöhet, ha nyerik a BL-t, és a spanyolok elhódítják az EB-t. Akkor már csak megkapná. Azon kívül nem sok esélye lesz már rá, pedig ha valakinek akkor neki kijárna.
  • [HUN]FaTaL
    Megint nem Xavi :( Pedig megérdemelte volna (már tavaly is neki adtam volna).
  • Oziris666
    már tavaly is neki kellett volna...
  • rumkola
    klatttty
  • rumkola
    GUARDIOLA AZ ÉV EDZŐJE!
    :D
    portugál hiszti :))))))))))))
  • Effe88
    én Xavinak adtam volna
  • rumkola
    :)))))))
    MESSI WINS!
  • tobias88
    Kicsit vicces, hogy azt gondoltam az m1 élőben adja. Pusztuljanak meg. Én azt hittem élő lesz így le is késtem...
  • Nuno88
    Zsinórban 3x nyerte Messi az aranylabdát.
  • bakkerman
    Guardiola most megmutathatja,hogy mekkora edző,ha innen,5 pontos hátrányból megnyerjük a bajnokságot,akkor elhallgattatja minden rosszakaróját,sokkal motiváltabb lesz figyeljétek meg,és ha ezt a szellemet átülteti a csapatba,akkor én már most megmondom,hogy tavasszal Puyinál lesz a bajnoki trófea!!!
  • bakkerman
    nincs erőm a meccsről regélni,talpaltam melóban eleget,a lényeg az,hogy nem szabad semmit se a bíróra fogni,idén idegenben bajnokin kalap szarok vagyunk,döcög a játékunk(sőt,tegnap még játékunk se volt),amikor Messi már sokadszorra ellentámadásnál csak sétálgat,és lóbálja a faszát,akkor kellett volna őt leültetni a gecibe,és olyannak lehetőség adni,aki küzdene,hajtana a csapatért egy ekkora rangadón! a fabregas lecserélése vicc volt...rendet kell rakni a fejekben,a világ legjobb csapatának nem csak otthon kell brillíroznia,és ötösével lőni a gólokat,hanem idegenben is,minden egyes idegenbeli bajnokin VÉRT KELL IZZADNIUK,csak akkor lehetünk ismét bajnokok! nincs veszve semmi,5 pont,még van hátra egy Clasico,és még a Real is fog botlani,remélem mi már nem! Hajrá hajrá! Blaugrana!
  • tobias88
    Értelmes változtatásokra gondoltam. Pedro behozatala még rendben lenne (ha jó formában lenne de mivel nem játszatja ezért nincs), de Fabregas lehozását én sem értem...
  • IXEMGabeo
    egyik kedvencem lett a 2010-es vb óta:) hiába lesz kb 33 éves nagyon jó játékos
  • Sippie
    Kalap szar ez az espanyol. Egyedül a Barca ellen képesek játszani, Reál ellen már egyből lefekszenek. Valahogy sejtettem hogy ez lesz a vége, ahogy csak 1 góllal ment a csapat. Szinte meg se lepett.
  • Jakuza001
    Pont ez volt a gond hogy valtoztatott.
    Mi a szarert vitte le Sanchezt azert mert megtudta tartani a labdat? Miert jatszatta Fabregast nem egyszer jobbszelsokent ? Erre levitte aztan Piquet jatszott sokszor jobb oldalt.
    Miert vitte le Fabregast ? Behozta helyette Adrianot azt a labdaba nem ert.
  • tobias88
    Idén azért el lehet mondani hogy a bíró ellenünk fúj legtöbbször (Madridban meg pont fordítva), de hogy ezen a meccsen miért nem változtatott Guardiola előbb, az rejtély.
  • bodajoci
    Idegenben továbbra is töketlenül....a vége meg pffff. Messi kezét meglátták persze.
  • Jakuza001
    Azert a jatekvezetok sem veletlenul nem akarnak 11-est adni.
    Mikozben a masik oldal kapta a legtobb tizenegyest az osszes europai bajnoksagot figyelembe veve.
  • tobias88
    Nem innentől, de a Madridot idegenbeli teljesítményében nem fogjuk felülmúlni
  • [HUN]FaTaL
    Idén valami hihetetlen analfabéták vagyunk idegenben.

Innentől lehet a BLre koncentrálni.
  • tobias88
    Enyhén szólva vacak, de nem játszott a csapat jól... Még így is bőven megnyerhettük volna, ha le tudnák venni a labdát elöl.
  • Jakuza001
    Tudtam ez tortenik ha ez a buzerans Farkas kozvetitti a merkozest.
  • [HUN]FaTaL
    És még egy tizenegyes amit elvesznek, ez a partjelző picit vak...