33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• IXEMGabeo
    Ronaldinho 173 millió Ft-nyi összeget bukott
  • tobias88
    Hoppá, Javi Martinez valószínű nem érkezik, mert Spanyolországon belüli igazolásnál áfát kell fizetni, ami még 18%... Hummels így már sokkal olcsóbb lenne
  • bakkerman
    hát igen :)
  • pett3rson
    Akkor csak a felesége lehet nála is boldogabb, hogy egy ilyen fickót tudott kifogni magának ;)
  • bakkerman
    Nagyon sok boldogságot nekik! Szerintem nincsen boldogabb ember ezen a világon Andrésnál,egyik legsikeresebb aktív futballista,élő legenda,és mostmár férj is lett.
  • bakkerman
    na új fejlemények!
    -26 misink maradt,ez hivatalosan is meglett erősödve,Tito szeretne egy középhátvédet,Javi Martinez a fő célpont,és egy középső középpályást(Capoue,M'Vila,Cabaye,Bruno Soriano van a kalapban),Afellay,Adriano eladósorba került,őket tenné pénzzé a vezetőség.
  • tobias88
    Simánnak azért nem mondanám. Szerintem 30 alatt nem adják semmiképp
  • bakkerman
    bár a Maestro(Xavi) öltöny választását nem értem...ASDF:ASASFD
  • bakkerman
    Carles,R10,Xavi...mekkora kép! hiányzik az a Dinho féle csapat a mai napig
  • bakkerman
    ha valóban 40 misivel indultunk neki a nyárnak,akkor még van 26 misink,annyiból simán megszerezhető lenne Martinez,és akkor tényleg tökéletes lenne a keretünk minden szempontból!
  • Jakuza001
    Javi Martínez tavozni akar a Bilbaobol. Kivancsi vagyok, hogy megprobaljuk e kozepso vedonek megszerezni.
    Mondjuk eleg magas a kivasarlasi ara, de az biztos lenyomja az arat, hogy nem akar maradni a baszkoknal, annak ellenere, hogy meg van vagy 3.5 eve vissza a szerzodesebol.
  • Sippie
    Én a klubVB óta nem nagyon értem ez a Neymar mizériát. Annyi értelme lehet max, hogy máshoz ne kerüljön, de 50 milliót erre költeni? Másik aggályom ezzel kapcsolatban, ugye a két dudás esete egy csárdában. Próbálkoztunk már itt Ibrával hogy majd a két egó megtűri egymást, de állítólag nem is voltak túl jóba Messivel (még ha Messi azért nem is olyan egó, de mindenképpen dudás :D ). Az meg hogy vita esetén ki maradna mindenáron a csapatnál nem kérdés. Inkább kéne olcsóbban fiatal tehetségekre vadászni, ahogy az olaszok teszik, meg aztán van egy jó utánpótlás akadémiánk.

Ugyanakkor Keita ment kínába, nem alapember de cserének jó volt, adja isten hogy elkerülnek minket a sérülések.

És Iniesta megházasodott
  • bakkerman
    Pato??!! átlagban játszik egy hónapban 2 meccset,lesérül 3 hétre...Agüerö...háááát,talán.
  • Gaba94
    Ha már csatár, akkor Agüero vagy Pato. Szerintem. :)
  • bakkerman
    a VB előtt jár le pont a szerződése,ő azt nyilatkozta csak a hazai VB után jön be európába,és amíg nem hosszabbít,addig évről évre csökken az értéke. Ki tudja mi folyhat a háttérben(Rosellnek vannak brazil kapcsolatai...)
  • Gaba94
    50 millió? Kösz, nem.
  • bakkerman
    érdekes cikk olvassátok
  • bakkerman
    Andrés:

„Mindig nagyon jó érzés kacérkodni a gondolattal, hogy megnyerheted, de ez nem csak az Aranylabdára igaz, hanem bármelyik kupára, ahol indulunk, és szeretnénk a csúcsra érni. Az Aranylabda egy különös cím a számomra, mert nem tudod befolyásolni a végeredményt, úgyhogy inkább csak időpocsékolás. Természetesen azért örülnék, ha megnyernék egy ilyen díjat, de számomra az a fontos, hogy jól érezzem magam, szórakozzak, és érezzem, hogy Európa-bajnok vagyok. Az első a boldogság.”

„Nem versenyzek Messivel az Aranylabdáért. Sem Cristianóval, Xavival, Casillasszal. Egymás között nem versengünk, vannak emberek, akik eldöntik, kié legyen a cím. Nem tudom, hogy lehet-e küzdeni Leo góljai ellen, aki szerintem a jogos várományosa a címnek, de engem neveztek az Eb legjobb játékosának, és egyetlen gólt sem lőttem. De akárhogy is van, nem küzdök senkivel, számomra már az is megtiszteltetés, hogy a legjobbak között vagyok.”
  • bakkerman
    na mostmár tuti fix 100000%-osan is blaugrana lett Jordi Alba! Üdvözlünk!
  • Sippie
    nyehehe, na igen
  • bakkerman
    anyagilag velünk sokkal rosszabbul járna,de ha szerencséje van,akkor jövő májusban BL győztes csapat tagja lehet
  • Sippie
    csak anyagilag nem biztos hogy jobban járna. Legalábbis feltételezem.
  • bakkerman
    mondjuk a mi játékospolitikánkba Larsson kivételével nem illik bele egy kiöregedőben lévő játékos leigazolása,főleg ingyen
  • bakkerman
    jaja,énis olvasgattam a híreket,felőlem jöhetne,padra tökéletes lenne,és ez neki is jobb lenne mint ha most elmenne dubájba vagy kínába...
  • tobias88
    Felbonthatják Forlán szerződését, szerintem ingyen, 5. számú csatárnak bőven elférne nálunk ha neki is megfelelne.
  • bakkerman
    Keita:

Seydou Keita jövője továbbra is bizonytalan, de a várakozások szerint hamarosan eldől, hogy a mali középpályás hol folytatja a pályafutását. Keita jelen pillanatban szabadügynök, miután a szerződése június 30-án lejárt a Barcelonával, így most maga dönthet a jövőjéről. A Barcelona részéről személyesen Tito Vilanova edző beszélt a játékossal, aki ennek fényében fog dönteni: folytatja Katalóniában, vagy elfogadja tucatnyi ajánlata közül az egyiket.

Keita ugyanis roppant kapóssá vált a játékos piacon annak köszönhetően, hogy egy speciális záradék miatt lejárt a korábban 2014-ig megkötött szerződése a Barcelonánál. Ennek az volt az oka, hogy Keita arányosan kevés mérkőzésen volt kezdő az elmúlt szezon során, és elsősorban most is ez a probléma nehezíti a barcelonai folytatását.
    A klub 1+1 éves szerződést ajánlott a futballistának, melyben az opcionális plusz egy év vagy a játékos által játszott mérkőzésszámtól, vagy egyszerűen Keita döntésétől függne. A Barcelona tehát számítana a középpályásra, amit Tito Vilanova edző is elmondott az érintettnek telefonon a mai nap, de azt pontosan nyilván nem lehet tudni, hogy mi volt a beszélgetés témája.

Keita mindenesetre gondolkodik, ha még nem hozta meg a döntését. Az egyik lehetősége, hogy elfogadja a szóban forgó ajánlatot, a másik, hogy az anyagilag kedvezőbb lehetőségek közül szemezget. Adott neki ajánlatot a Dalian Aerbin, a Shanghai Shenhua Kínából, az Anzsi Mahacskala Oroszországból, illetve török, angol, olasz és francia klubok is keresték. Ez utóbbi lehetőségek kevésbé vonzóak Keita számára, aki alighanem vagy egy távol-keleti ajánlatot, vagy a Barcelona hívását fogadja el. Előbbi mellett szól a pénz és a biztos játéklehetőség, utóbbi mellett a presztízs és a szakmai elismerés.
  • bakkerman
    a döntő után kérdezték tőle,hogy mit gondol az idei aranylabdáról,azt mondta,hogy nagyon örülne ha megint Leo,vagy esetleg Xavi kapná,ő nem az egyéni díjakért játszik,a futball csapatsport,ő a csapat sikerekért harcol napról napra. Sokan mondják ezt,és mondhatják,de Andrés az az ember,aki ezt 1000%-ig ígyis gondolja. 28 éves korára egy szimbólum lett a futball világában,a világ minden táján egy igazi példaképként tekintenek rá. Rá már nincsenek szavak,inkább csak hátradőlök,és összeteszem a két kezem,hogy ez az ember a mi csapatunkban játszik,még remélem jópár évig
  • Sippie
    Iniesta az erdőtűz károsultjainak ajánlja fel az EB prémiumát
    Hihetetlen ez a fazon. Azt hiszem jó pár sportoló (és nem sportoló) tanulhatna tőle. Két évvel ezelőtt a VB döntőben is megmutatta mekkora sportember, meg is néztem gyorsan egy összeállítást a góljáról, és az espanyol reakciójáról a közös mérkőzésen. Fantasztikus hogy mit hozott ki a városi rivális "ősi-utálattól" fűtött szurkolóiból. Kár hogy nem tudok spanyolul, van jó pár interjú ahol nincs fordítás .
    Lassan aranylabda helyett, man of the year lehetne :)
  • Gaba94

• bakkerman
    augusztus 8.-án játszunk Göteborg-ban a Uniteddel,nagy meccs lesz :)
  • tobias88
    Ekkora hülyeséget mondani... Iniesta lett az MVP, Xavi meg a döntőn adta a 2. és 3. gólpasszt ami lezárta a meccset.
  • Oziris666
    Föleg h ö középhátvéd is volt, mielött átnevelték az Arsenalban!
  • Jakuza001
    Kizart dolognak tartom. Messi olyat vitt veghez, amit ember meg sohasem.
    Raadasul nem jatszottak jol az emlitett jatekosok az EBn.
    Xavi kifejezetten rosszul mozgott, lassu volt nagyon. Iniesta se alkotott valami nagyot.
    Siman Messi fogja vinni az aranylabdat megint, foleg ha jol mozog majd osszel is es eloterben marad.
  • bakkerman
    Leo,és Matri Ibizán... volt már egy képe Tottival is,azis Ibizán volt :D Tud élni a kis törpe,de megérdemli a pihenést,csak nehogy túlzásba vigye a bulizást
  • bakkerman

• bakkerman
    összeálltak a fiúk!! "Els catalans no són espanyols!"
  • bakkerman
    Don Andrés!
  • Sippie
    Iniestát választották a torna legjobbjának
  • bakkerman
    Leo nem fogja megkapni idén! Xavi vagy Ini fogja,vagyis inkább úgy mondom tőlük KELL,hogy megkapja valaki...nagyon kijárna már egy laszti nekik,persze Xavi már jópárszor nyilatkozta,hogy őt az egyéni elismerések nem érdeklik,de a rajongóknak,mint ahogy nekem is,nagyon jól esne látni,ahogy a világ legjobbjának járó díjjal pózol! :))
  • tobias88