33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Sippie
    Ez a zsuniol filpo de k.va gyenge...
  • Sippie
    nem korai még az edzőbuktatás? :D
  • IXEMGabeo
    Xavira emlekszem h felkertek...

minden tiszteletem Ernestoe, de orulok a verfrissitesnek
  • Sippie
    dehogynem, már azt is lehozták amikor még Xavinál próbálkoztak, meg hogy Valverde off, meg hogy ki az új, meg hogy Xavi még túl korainak találta... :D
  • IXEMGabeo
    megvan csak azon csodalkozom, hogy az NS nem hozta le a cikket
  • IXEMGabeo
    nem ertem hol van errol info?
  • Sippie
    Na új év, új edző. Nem mondom, hogy nem kellett volna meglépni, csak miért épp most.
  • Sippie
    Boldog karácsonyt minden drukkernek :)
  • IXEMGabeo
    mindket csapat egy kalap ***iden nem is ertem hogy vezethetik a spanyol bajnoksagot:)), Atleti es a Sevilla sincsenek tul nagy formaban...
  • Sippie
    Hát ez elég gyenge volt
  • Sippie
    Messi mellé rúgott... :O
  • tobias88
    Kicsit késve, de streamhez az alábbi oldal általában megfelelően müködik: http://www.sport365.live/en/home
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2019.12.18. 21:01:52
  • grebber
    A mai meccshez tud valaki streamet?
  • [HUN]FaTaL
    Puskás díjas :D
  • Sippie
    Suarez apró gólt lőtt :D
  • IXEMGabeo
    Granada vezeti a spanyol bajnoksagot nem szegyen toluk kikapni:)))
  • Sippie
    hát... ez gáz :D
  • IXEMGabeo
    ev vegere nyithatna egy sor bart:D
  • tobias88
    Az a gond hogy az elmúlt 2-3 évben már vagy 100 hűtő megtelt neki otthon.
  • Sippie
    Ter Stegennek jönnek pár sörrel a többiek.
  • Sippie
    akartam is írni, hogy ... hát ez gáz :D
  • Nyiri
    Tegnapi meccset látva szerintem ne tegyél rá nagy pénzt :D
  • Sippie
    hát ha ezt a csoportot nem húzzuk be legalább 14 ponttal, akkor le is húzhatjuk magunkat a klotyón.
  • IXEMGabeo
    Dortmund, Inter, Slavia Praha...

eleg kemeny csoportban a Barca
  • Sippie
    Volt már olyan idény, hogy vereséggel kezdtünk, aztán tripláztunk év végén.
    nyilván idén csoda lenne...
  • IXEMGabeo
    nem is tudom volt e olyan, hogy egy 38 eves csatar lojon golt a Barcanak...Aduriz szenzacois szinte minden szezonban betalal..:) uha ezek eleg baljos elojelek
  • Sippie
    Ez várható a Messi korszak után.
  • [HUN]FaTaL
    Zseniális szezonkezdet...
  • Sippie
    Griezmann.. na az ugyan mi a töknek ide bazzeg, főleg ennyi pénzért. Inkább vettek volna 3-4 fiatalt az Ajaxból ennyiért.
    Neymar meg, ha jön... hát nem tudom. Max ha kivásárolja magát a PSG-ből is.
  • Sippie
    Úristen... megnéztem a 4. gólt (mert 3-0nál kikapcsoltam a pi...ba)... hát ezekután mégjobban elmehetnek a f*szba. Ennél nagyobb égés nem tudom létezik-e.
  • Nyiri
    Legutóbb 4-5%-t kapott. Teljesen mindegy hogy indul e vagy nem.
    Egyébként az egész csapat a Liverpooli teljesítménye után elmehet a picsába. Van képük 4 éve pofán köpni a szurkolókat. Mert az hogy 4. éve hülyét csinálunk magunkból 3 gólos előny után arra nincsenek szavak.
  • IXEMGabeo
    es megegy dolog, Laporta bejelentkezett az elnoki posztert ismetelten
  • Sippie
    "Egy klubhoz közeli forrástól az ESPN arról is értesült, hogy a vezetők szerint a Pool elleni mérkőzésen világosan megmutatkozott, hogy Coutinho nem Barca-szintű játékos, így várhatóan nem sokáig lesz már a katalánok játékosa. "

Nagyjából mindenkiről megmutatkozott, hogy idegenben egyikük sem barca szintű játékos :D
  • Sippie
    a vicc az egészben, hogy sokaknak most volt utoljára lehetősége BL-t nyerni... megmondta a kommentátor is az elején, a legmagasabb az átlagéletkor amivel pályára léptek. Busquets egyre szarabb, Rakiticnek kifele áll a szénája (mellesleg 3x ért labdába az első félidőben kb?), Piqué, Lenglet, Messi sem lesz már fiatalabb. Jövőre csak még lassabb lesz mindegyik, eddig se jutunk el. Én 3-0nál kinyomtam a tévét, elég volt ebből a szerencsétlenségből, már azt is bánom hogy addig időt pazaroltam egyáltalán rá.
    És a legjobb, ha bármikor 3 gólos előnnyel vágunk neki egy egyenes kieséses szakasznak, kb mindenki ki fog röhögni... ugyanmár, Roma, Liverpool megcsinálta, akkor sima ügy visszajönni. És igazuk is lesz. Ilyen beszari játékot, mint tegnap. És ráadásul nem egy ziccert basztunk el az első félidőben sem.
    Még szerencse hogy itt van az Ajax, ahonnan majd félmilliárdért bevásárolhatunk nyáron, hogy ne égjünk annyira jövőre.
  • Sippie
    ahol az első meccsen a chelsea javára csalt a bíró? Igen, valóban.
  • Tyler1
    10 éve meg Chelsea drukkernek, mikor egyértelmű játékvezetői csalással jutott a Barcelona a döntőbe :)
  • fonak
    Azért ezek a gólok olyanok voltak, amilyeneket a magyarok szoktak kapni, szóval nem csodálkozom ha ez is megfordult a fejében.
  • IXEMGabeo
    a Liverpool osszeszedett csapat alapjaraton, viszont nem mondasz hulyeseget, annal is inkabb, ahogyan tavaly a Real megverte oket a dontoben az a vicc kategora volt...lehet most az UEFA kompenzal nekik...ezt egyebkent nehez elhinni, hogy csakigy a Barca hagyja magat idegenben...
  • IXEMGabeo
    hat hallod lehet igazad volt..mikor mondta az egyik kollegam nem hittem el...nem ertem miert tortent ez sajnos dolgoztam, de visszanezem az osszefoglalot...
  • [HUN]FaTaL
    Valverde lemondott már? Miért nem?