33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Effe88
    ez durva

A Barcelona a legutóbbi négy meccsén nem szerzett gólt az első félidőben.
  • [HUN]FaTaL
  • DasIsFuck
    ezt a leverkusenért kaptátok:D
    bosszú
  • [HUN]FaTaL
    BL elődöntőben 0-7-re való szopást? Az azért már tényleg szánalmas lenne.
  • Sippie
    na nehogymár, legalább azt mondhassuk el hogy a BL győztes ejtett ki minket :D
    jövőre, ha nem lesz edzőváltás, akkor kb ugyanezt (csak a talán a bajnokság se lesz meg, ha a Reál odateszi magát). De ne legyen igazam.
  • Bagi1991
    Tiszta vicc esküszöm,nevetséges ezek a nyilatkozatok.Nem tudom mit várjak ettől a csaptól vagyis a Kedenc csapatomtól a következő szezonba.Az biztos hogy nagy változásokra lesz szükség.Remélem a Dortmund nyeri a bl-t.
  • DasIsFuck
    és a harcolunk a becsületért hol maradt?:D

• Sippie
    én elvártam hogy meghaljanak a pályán, úgyhogy gondolhatod hogy nem ezt vártuk.
  • Bagi1991
    Én azt láttam amugy hogy messi azért nem játszik mert titó tudta hiába álltija be messit őő nem fog rugni ennek a Bayernek 4-et tudta hogy ide messi is kevés lenne.Ez azt jelenti hogy itt fele csapatot ki kell cserélni.A Másik pedig azt mondják hogy mi vagyunk a világ legjobb csapata akkor ezt most hogy van a világ legjobb csapata ki kap 7:0 ára.Nyilván hogy a barca is tehet róla.De most komolyan ennyire nem tudja titó őket inspirálni hogy ne ez legyen hanem legalább nyerjük meg itthon a mecset hanem csak menyetek ki játszani tiszta vicc baszki.Meg minek nyilatkoznak ilyeneket hogy harcolni fogunk a becsületünkért ennek ellenére kapnak 3-gólt nevetséges.
  • [HUN]FaTaL
    Nem, de a Bayernnek nem voltak akkora lyukak a védelmében, mint tegnap a Dortmundnak.
  • Effe88
    azért hajtani hajthattatok volna
    a reál legalább állva halt meg a pályán
  • Oziris666
    nana a dortmunddal se biztos h jobban jártatok volna
  • DasIsFuck
    nyilván kellett volna egy normális edző a csapatnak...
    vagy csak kiküldte őket úgy, hogy na mi kiestünk játszuk le ezt a meccset oszt jóvan..?
    azért ez egy barcához méltatlan.(nem mintha nagyon érdekelne mivel nem vagyok barca szimpatizás...)

• [HUN]FaTaL
    Azért ehhez hozzátartozik, hogy egyrészt a Bayern nem a Dortmund, másrészt ilyen szedett-vedett kerettel tényleg 0 esély volt.

A Real ráadásul 11 éve nem nyert BL-t, plusz elbukták a bajnokságot is már (jóeséllyel).
  • DasIsFuck
    azért az a szégyen, hogy ez a barca egy percig nem hitt abba, hogy itt lehet még vmi.
    pedig tegnap a realtól vehettek volna példát..
  • Sippie
    Na nyomorék juvésok már verik a nyálukat, hogy a Bayern hogy kiütötte a Barcát, bezzeg a juvét csak kevésbé... mekkora szánalom :D
  • Sippie
    Jah, ha behúzzuk akkor jöhet a Reál elleni szuperkupa :D Na majd arra kíváncsi leszek.
  • zalrobto
    és vidámak is ,nem értem
  • [HUN]FaTaL
    Respect a közönségnek, hogy még mindig énekeltek. :)

Remélem nem basszuk el a bajnokságot...
  • Nyiri
    Milyen szép a közönségtől hogy még mindig élteti a csapatot!
  • Sippie
    Tavaly óta jól tudjuk, hogy a 11-es egyáltalán nem jelent gólt :P
    Mi is, meg a Bayern fanok is.
  • Sippie
    jó, azért a mai meccsen milyen csapat játszott? 3 alap hiányzó a hátsó részből + Messi. Aztán még Iniesta is lejött, meg Fabregas... az lett volna csoda ha nem kapunk gólt.
  • [HUN]FaTaL
    Nem Kassai miatt van. Nullák vagyunk mind a két meccsen.
  • zalrobto
    két kéz amit nem fújt be ? a bayernek ?akkor is lett volna ennyi
  • tobias88
    az, hogy 7-0 az Kassai miatt van, nem estek volna szét ennyire, továbbment volna a bayern de közel sem ennyivel
  • [HUN]FaTaL
    Ő marad, legalábbis Rosell lenyilatkozta.

Jobb lett volna kiesni a Milan ellen....
  • Nyiri
    eurobarca forum: Piqué kihagyja a döntőt sárga miatt :D :D
  • Sippie
    francokat... egész évben szét van esve a csapat, csetlik botlik a BL-ben, az is csoda hogy idáig eljutottak (egy szavunk nem lehetne ha a PSG-től szoptunk volna). Messin kívül senki nem tud gólt lőni értelmes csapatnak, a bajnokikat meg úgy ahogy hozzuk. Már amikor épp nem döntetlen, vagy bukó. Majd meglátjuk év végén hogyan zárunk, de ha nem hozzuk pontokban a tavalyi reál pontját az is csak azt jelenti, hogy a reál baszta el a bajnokságot. Az ősz a bajnokság szempontjából jól alakult, de BL-ben már akkor is kikaptunk egy celtictől.

Egyelőre Tito kevés ide. Ha ő marad az edző, nem tudom mire számítsak jövőre, talán ha végigvisz egy teljes szezont kiderül mi a valós helyzet, de jelenleg a játékosok fejében csak káosz van, a taktika meg egyhangú.
  • REALista
    Volt egyáltalán valaha ekkora különbség egy BL elődöntőben?:S
  • [HUN]FaTaL
    Azon a meccsen szerintem annyira szarok voltunk, hogyha nem adja meg azokat a gólokat, akkor rúg a Bayern 3 másikat.
  • Effe88
    tényleg jakuza hol van?XD
  • tobias88
    És bárki bármit mondhat, de hogy ez a meccs így alakult, hogy 3-0 lett abban nagyon közre játszik Kassai, mert ahogy az első meccset a 2 szabálytalan gól megadásával eldöntötte és szétesett tőle a Barca, onnantól kezdve a párharc eldőlt a fejekben és akkor ez az eredménye.
  • Sippie
    okcsá
  • Nyiri
    Már nagyon kíváncsi vagyok a holnapi vagy még a mai KIFOGÁSOKRA a csapattól
  • [HUN]FaTaL
    Összességében még így is jobban zárjuk a szezont, mint ti :D (Ha el nem basszuk a bajnokságot, bár az azért tényleg durva lenne)
  • Oziris666
    Barca történelmet ír , ilyen simán 7:0 -al biztos nem pottyant ki senki 4ből
  • tobias88
    Nyűg volt nekik már ez a meccs, lehetett látni az 1. perctől. 4-0t Messi és a komplett védelem nélkül megfordítani nem lehet.

Ha Kassai nem bassza el a szokásos dolgaival a 2. és 3. szabálytalan gólt akkor lett volna esély. Nem is akarnak játszani már (mire leírom meg 0-3)
  • zalrobto
    ez már azért sokk
  • [HUN]FaTaL
    Legalább rúgtunk egy gólt a Bayern München elleni meccsen. :DDDD
  • [HUN]FaTaL
    Pedig eddig ő volt ma a legjobb :D