33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#26998 ez durva
A Barcelona a legutóbbi négy meccsén nem szerzett gólt az első félidőben. -
#26997 -
#26996 ezt a leverkusenért kaptátok:D
bosszú -
#26995 BL elődöntőben 0-7-re való szopást? Az azért már tényleg szánalmas lenne. -
#26994 na nehogymár, legalább azt mondhassuk el hogy a BL győztes ejtett ki minket :D
jövőre, ha nem lesz edzőváltás, akkor kb ugyanezt (csak a talán a bajnokság se lesz meg, ha a Reál odateszi magát). De ne legyen igazam. -
Bagi1991 #26993 Tiszta vicc esküszöm,nevetséges ezek a nyilatkozatok.Nem tudom mit várjak ettől a csaptól vagyis a Kedenc csapatomtól a következő szezonba.Az biztos hogy nagy változásokra lesz szükség.Remélem a Dortmund nyeri a bl-t. -
#26992 és a harcolunk a becsületért hol maradt?:D
-
#26991 én elvártam hogy meghaljanak a pályán, úgyhogy gondolhatod hogy nem ezt vártuk. -
Bagi1991 #26990 Én azt láttam amugy hogy messi azért nem játszik mert titó tudta hiába álltija be messit őő nem fog rugni ennek a Bayernek 4-et tudta hogy ide messi is kevés lenne.Ez azt jelenti hogy itt fele csapatot ki kell cserélni.A Másik pedig azt mondják hogy mi vagyunk a világ legjobb csapata akkor ezt most hogy van a világ legjobb csapata ki kap 7:0 ára.Nyilván hogy a barca is tehet róla.De most komolyan ennyire nem tudja titó őket inspirálni hogy ne ez legyen hanem legalább nyerjük meg itthon a mecset hanem csak menyetek ki játszani tiszta vicc baszki.Meg minek nyilatkoznak ilyeneket hogy harcolni fogunk a becsületünkért ennek ellenére kapnak 3-gólt nevetséges. -
#26989 Nem, de a Bayernnek nem voltak akkora lyukak a védelmében, mint tegnap a Dortmundnak. -
#26988 azért hajtani hajthattatok volna
a reál legalább állva halt meg a pályán -
#26987 nana a dortmunddal se biztos h jobban jártatok volna -
#26986 nyilván kellett volna egy normális edző a csapatnak...
vagy csak kiküldte őket úgy, hogy na mi kiestünk játszuk le ezt a meccset oszt jóvan..?
azért ez egy barcához méltatlan.(nem mintha nagyon érdekelne mivel nem vagyok barca szimpatizás...)
-
#26985 Azért ehhez hozzátartozik, hogy egyrészt a Bayern nem a Dortmund, másrészt ilyen szedett-vedett kerettel tényleg 0 esély volt.
A Real ráadásul 11 éve nem nyert BL-t, plusz elbukták a bajnokságot is már (jóeséllyel). -
#26984 azért az a szégyen, hogy ez a barca egy percig nem hitt abba, hogy itt lehet még vmi.
pedig tegnap a realtól vehettek volna példát.. -
#26983 Na nyomorék juvésok már verik a nyálukat, hogy a Bayern hogy kiütötte a Barcát, bezzeg a juvét csak kevésbé... mekkora szánalom :D -
#26982 Jah, ha behúzzuk akkor jöhet a Reál elleni szuperkupa :D Na majd arra kíváncsi leszek. -
#26981 és vidámak is ,nem értem -
#26980 Respect a közönségnek, hogy még mindig énekeltek. :)
Remélem nem basszuk el a bajnokságot... -
Nyiri #26979 Milyen szép a közönségtől hogy még mindig élteti a csapatot! -
#26978 Tavaly óta jól tudjuk, hogy a 11-es egyáltalán nem jelent gólt :P
Mi is, meg a Bayern fanok is. -
#26977 jó, azért a mai meccsen milyen csapat játszott? 3 alap hiányzó a hátsó részből + Messi. Aztán még Iniesta is lejött, meg Fabregas... az lett volna csoda ha nem kapunk gólt. -
#26976 Nem Kassai miatt van. Nullák vagyunk mind a két meccsen. -
#26975 két kéz amit nem fújt be ? a bayernek ?akkor is lett volna ennyi -
#26974 az, hogy 7-0 az Kassai miatt van, nem estek volna szét ennyire, továbbment volna a bayern de közel sem ennyivel -
#26973 Ő marad, legalábbis Rosell lenyilatkozta.
Jobb lett volna kiesni a Milan ellen.... -
Nyiri #26972 eurobarca forum: Piqué kihagyja a döntőt sárga miatt :D :D -
#26971 francokat... egész évben szét van esve a csapat, csetlik botlik a BL-ben, az is csoda hogy idáig eljutottak (egy szavunk nem lehetne ha a PSG-től szoptunk volna). Messin kívül senki nem tud gólt lőni értelmes csapatnak, a bajnokikat meg úgy ahogy hozzuk. Már amikor épp nem döntetlen, vagy bukó. Majd meglátjuk év végén hogyan zárunk, de ha nem hozzuk pontokban a tavalyi reál pontját az is csak azt jelenti, hogy a reál baszta el a bajnokságot. Az ősz a bajnokság szempontjából jól alakult, de BL-ben már akkor is kikaptunk egy celtictől.
Egyelőre Tito kevés ide. Ha ő marad az edző, nem tudom mire számítsak jövőre, talán ha végigvisz egy teljes szezont kiderül mi a valós helyzet, de jelenleg a játékosok fejében csak káosz van, a taktika meg egyhangú. -
#26970 Volt egyáltalán valaha ekkora különbség egy BL elődöntőben?:S -
#26969 Azon a meccsen szerintem annyira szarok voltunk, hogyha nem adja meg azokat a gólokat, akkor rúg a Bayern 3 másikat. -
#26968 tényleg jakuza hol van?XD -
#26967 És bárki bármit mondhat, de hogy ez a meccs így alakult, hogy 3-0 lett abban nagyon közre játszik Kassai, mert ahogy az első meccset a 2 szabálytalan gól megadásával eldöntötte és szétesett tőle a Barca, onnantól kezdve a párharc eldőlt a fejekben és akkor ez az eredménye. -
#26966 okcsá -
Nyiri #26965 Már nagyon kíváncsi vagyok a holnapi vagy még a mai KIFOGÁSOKRA a csapattól -
#26964 Összességében még így is jobban zárjuk a szezont, mint ti :D (Ha el nem basszuk a bajnokságot, bár az azért tényleg durva lenne) -
#26963 Barca történelmet ír , ilyen simán 7:0 -al biztos nem pottyant ki senki 4ből -
#26962 Nyűg volt nekik már ez a meccs, lehetett látni az 1. perctől. 4-0t Messi és a komplett védelem nélkül megfordítani nem lehet.
Ha Kassai nem bassza el a szokásos dolgaival a 2. és 3. szabálytalan gólt akkor lett volna esély. Nem is akarnak játszani már (mire leírom meg 0-3) -
#26961 ez már azért sokk -
#26960 Legalább rúgtunk egy gólt a Bayern München elleni meccsen. :DDDD -
#26959 Pedig eddig ő volt ma a legjobb :D