Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
fasza,kapuba lesz akkor Oier,védelembe feljön Muniesa,középpályán folytatódik az alibi,elõre feljön Deulofeu,visszajön kölcsönbõl Cuenca,és MEGVAGYUNK 😄DDDDDDDDDDDDDD ha meg Messi nem lõ gólt,akkor nem nyerünk majd meccset,éljen

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Pique mellõl szerintem Puyol hiányzik, vagy valaki, aki jobban irányítja a védelmet. Ez a valaki akár lehetne TS vagy Hummels szerintem (bár nem tudom igazából ki irányítja a védelmet a Dortmundnál). Bartra szerintem jó védõ lesz, de még nagyon fiatal.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sippie
Nem férne be Bartra és Piqué helyére <#zavart1>
Az elöbb meg az eurobarcán olvastam hogy neymár nem akkar eligazolni európába és hogy õ cáfolta hogy a barcával elõszerzõdésbe van.Most akkor nem tudom mi igaz mi nem:S
[HUN]FaTaL
Nem tudom miért nem vesszük meg Hummelst...

bakkerman
bazmeg

szucsy89
Miért adná el a PSG? Csapatkapitány lett, 40-ért vették, ennél gondolom csak kevesebbet adnátok érte... és egy 30 éves védõért ennyit nem hiszem, hogy fogtok adni.
Sippie
khm... kedves Tito úr, lehet egy 7-0 után inkább a lemondáson kéne gondolkodnia, nem azon hogy mit nem veszünk idén sem, mert eddig is olyan baromi jó volt a csapat, hogy nem köll...
[HUN]FaTaL
"If Barcelona cannot sign PSG centre back Thiago Silva (29), Vilanova doesn't rule out to not sign any centre back this summer. ""

Ez már kabaré komolyan mondom, ha megint nem veszünk egy középsõ védõt....

Effe88
nem fogják😊

[HUN]FaTaL
Klopp biztos nem.

Mielõtt szétkapják a csapatot, remélem megnyerik a BL-t. 😊

szucsy89
Klopp tuti nem, többször is elmondta, hogy ki fogja tölteni a szerzõdését, és õ nem az a pali aki kamuzna...
[HUN]FaTaL
Bocs, kicsit hosszú lett a felsorolás. 😄DDDD Csak egyszer igazoltam le 😄

bakkerman
Götze ugye már a Bayerné

bakkerman
pedig szét lesz kapva idén nyáron,Klopp-Lewandowski-Götze-Reus-Hummels tuti elmennek valahova

bakkerman
Neymart kétszer is leakarod igazolni? 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

[HUN]FaTaL
Nope, De Gea, Neymar, Thiago Silva, Agüero és Neymar. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem rég léptem ki 😄

Effe88
ne szedjétek már szét a dortmundot😄😄

amúgy
király-gyepes(free agentS:S:😄😄:S)-koman-neymar :SS:😄😄😄

bakkerman
Ter Stegen-Hummels-Gündogan-Agüero/Neymar igazolásaink idén nyárra 😊)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kikapcsolom a FIFA-t mára

Sippie
Viszont isteníti Messit, úgyhogy alázatos szolgája lenne a pályán 😄
bakkerman
Rooney távozhat nyáron a MU-tól,velünk hozták szóba,30-35 millióért...rohadtul nem csípem a srácot,ha angliából néznénk támadót akkor csakis Agüero. Rooney butuska a mi focinkhoz

ámen. 😊

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
én pozitívan állok a dolgokhoz,a 07/08-as szezon nagyon szarul sikerült,2008 tavaszán is úgy álltak a Barcasok a dolgokhoz,hogy változtatás,keretfrissités kell,és lett is,1 év múlva tavasszal a minõségi erõsítéseknek (és persze Pepnek) hála bajnokságot,BL-t,kupát nyertünk 😊 Reménykedem,hogy idén nyáron is fog hozni a vezetõség 3-4 minõségi játékost,a felesleget kiszórják,és 1 év múlva ilyenkor készülhetünk a BL döntõre 😊)

Az az igazság hogy itt olyan nevek reppennek fel... ha ezeknek a fele igaz lenne, akkor se tudnánk ennyi lóvét elkölteni.

A végén tényleg az lesz belõle hogy hoznak egy noname védõt, noname kapust,
meg pl Neymart vagy elõre is valami olasz középcsapatból valami ott viszonylag jól focizó egyént( lásd Alexis).

Attól félek hogy nyáron csak távozók lesznek és olyan játékos nem is fog érkezni aki érdemben hozzá tudna tenni a dologhoz, vagy + vezéregyénisége lehetne ennek a csapatnak.

Tello-t eladni baromság lenne.

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
1 évig Abidal szerintem kiváló kiegészítõ ember lehetne, pláne mikor védõgondokkal kûzdünk. Ráadásul õ a védelem minden pontján bevehetõ.

bakkerman
Abidal már nem tudna 40+ meccses szezont letolni,ez nyílvánvaló. Most amikor játszogatott,remek formában volt,és még mindig jó játékos,jó védõ,de megkell újítani a csapatot. Elférne a keretben persze,örülnék is neki,mert fantasztikus ember,nagyon tisztelem,de akkor se megyek a falnak,ha nem kap új szerzõdést,mert biztos vagyok benne,hogy valamilyen formában marad a klubnál. Puyolt meg felesleges volt felhozni,õ a csapat vezére,akit még 40 évesen is elnéznék a pályán,õ az akire abszolút nem lehet panasz még idén se,pedig igencsak megkopott már a gyorsasága,de még mindig ragyogó munkát végez.

[HUN]FaTaL
Cesc nem kabaré, ha valaki õsszel tud játszani, akkor tavasszal is. És akkor játszott jobban, ha Xavi nem volt pályán.

Középpályást egyáltalán nem igazolnék, tele vagyunk, felesleges.

TS kergetése is kész vicc, nem fog ideigazolni és megint addig szarakodunk, hogy majd veszünk egy középszerû védõt.

Abidal pedig valóban nem a jövõ embere, ettõl még a keretben kevesebb fizetésért szerintem simán elférne. Vagy akkor küldjük el Puyolt is?

bakkerman
Gündogan neve is felmerült...neki örülnék,Xavi öregszik,lötyögõsre vette a figurát mostanában,Cesc kabaré,simán elférne Ini mellett. Iscot is szóbahozták velünk,de Neymar leigazolása esetén feleslegesnek érezném idehozni.

bakkerman
-Nyáron a Tello-Cuenca kettõsbõl valakitõl megválhat a klub,Tello kivásárlási ára 10 millió euró,Angliából és Olaszországból is van érte érdeklõdõ
-Abidal ügynöke kész tényként kezeli,hogy játékosa nyártól már nem a Barcaban folytatja
-Felröppent Thiago Silva neve ismét középhátvéd posztra,egy esetleges transzferbe a klub bevonná(??) Pedrot is

bakkerman
még mindig nagyon jó játékos,de be kell ismerni,nem lehet rá építeni a jövõ csapatát. Marasztalni kell a klubnál,legyen ott az ificsapatnál,vagy legyen megfigyelõ stb...

Més que un club

Miért kéne hosszabbítani? 34 éves, lehet, hogy kiesik megint vagy fél évre.
Potyára meg kapná a fizetést. Félreértés ne essék, nagyon szeretem Abit, meg sajnálom, hogy van ez a betegsége, ami bármikor kiújulhat. De szerintem érthetõ, hogy nem akarnak olyan játékost aki lehet, hogy egész szezonra kidõl.
[HUN]FaTaL
Elvileg nem hosszabbítunk Abidallal. Ekkora baromságot 😞

spórolni😄 melóm sincsen nemhogy spórolni tudjak😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
(Y)

40-50 ezer a repjegy oda vissza. Barca jegy 20-40 között van. Alszunk a reptéren 😊 Spórólni kell 😊 De ennyit megér az élmény

Na ezaz!

Sippie
csak aztán legyen hely a búcsúmeccsére 😊
<#eljen><#taps> irigyellek h van lóvéd rá😊

Xavi is megérdemelné majd ezt a megtiszteltetést😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Puyol mikor várható hogy visszavonul? Egyre többet sérült és már 35 éves. Én szeretném, ha még sokáig a pályán láthassuk. Azért kérdezem, mert az asszonnyal eldöntöttük és pár haverral, hogy az utolsó hazai meccsét élõben a Camp Nou-ból nézzük meg 😊

bakkerman
na már majdnem mindenhol eldõlt a bajnokság,vasárnap mi is ünnepelhetünk,ha megverjük az Atleticot 😊 Rohadt nehéz meccs lesz,de szerintem nyerünk,fel lesz tüzelve a csapat,és már vasárnap este ünneplés lesz 😊

bakkerman
4 bajnokin nem lõtt gólt,a többin ha pályára lépett,gólt is lõtt. fantasztikus teljesítmény <#worship>

[HUN]FaTaL
De volt egy meccs azt hiszem a szezon elején valamikor.

Ettõl függetlenül nem semmi stat.

bakkerman
Leonak maxi respect a tegnapi meccs miatt,mi lenne velünk nélküle...

Jakuza1
Azert az elmond mindent Messirol, hogy nem volt ebben a szezonban olyan merkozese a PD-ben, ahol ne rugott volna golt meg akkor is, ha csak cserekent lepett palyara.

Sippie
Messi milyen ideges volt már a kihagyott helyzete után. Izomfájás így meg úgy, de azért rugdossa a pálya melletti cuccokat 😄
Sippie
Azért a Betis nem egy Bayern 😊
nagyon szép gyõzelem, de sajnos ugyan akkor szerintem ez a Barcelona legnagyobb problémája...

Hogy mire gondolok?
Hátul borzasztó a helyzet, egy Betis vág nekünk kettõt, majd nem túl kiemelkedõt nyújtva, 4 et gurítunk és nyerünk...
Ez miért "baj"?
Ez egy spanyol kiscsapat ellen elég. Ha kapunk kettõt, lövünk 4-5 gólt, nyerünk.
De egy Real Madrid ellen, egy Bayern ellen, egy "nagy csapat" ellen ez nem elég, ez kevés. Ha ott kettõt kapunk, akkor nem lövünk 4-5 gólt.

Szval ez szép és jó... csak hát Betis...

PS3 Slim 250 PC

Lehet mondani hogy Messi így úgy, de Iniesta-nak megint voltak olyan mozdulatai, hogy csak lestem. Kurva jó Õ is 😊

srácok ne olvassatok facebook kommenteket Barcelonával kapcsolatban...
De végképp ne álljatok le vitázni a sok hülyével...
Néha sírni tudnék hogy mennyi szánalma szarféreg ember van.

PS3 Slim 250 PC