Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Én sem értem miért kéne Fabregast eladni. És, ha egy támadót veszünk én nem Sanchezt adnám el, hanem Pedrot. Vagy pedig Pedroból nyugodtan csinálhatnánk szélsõhátvédet .D Védekezni jól tud, de a góllövés az nem nagyon ment neki az elmúlt két szezonban.

http://goo.gl/gd6Zi5

Miért kéne eladni? Õszi szezonja kurva jó volt. Nem kell mindenki elzavarni

Effe88
benne van ez is, amúgy😄

Sippie
Úgyis Messi kapja, decemberig meglövi a 90 gólját megint, és nem lesz kérdéses <#eplus2>
Effe88
hát ha te mondod😊

Persze Robben csak ezért nem kapja meg. Nyílván.

DasIsFuck
de az eggyik leghasznosabb tagja.
ezen felül jó munka bírású,védekezni is támadóhoz mérten jól tud és szokott is ha kell.
rengeteg fontos passza van...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

tobias88
Nah, ezt nem is tudtam. Neymar apja nyilatkozta hogy a Barcában akar Neymar játszani. Ez azért fontos, mert Neymar játékjoga kicsit kacifántos, a fele az apja tulajdonában van és csak 10% van a Santosnál.
tobias88
Fabregas-t nem fogjuk eladni, az szent. Van egy 50%os záradék továbbadás esetén, azaz az Arsenal megkapja az átigazolás árának felét.
jelenleg egy aranylabda annyit érne egy Barcelona játékosnak mint halottnak a csók.

Inkább picsán kéne rúgni õket és elbeszélgetni a fejükkel, hogy okézsoké eddig mindent megnyertetek csakhogy mostanság nem igen mutattok semmit.
Érthetõbben: Ha Messi megint aranylabdát kapna az tovább mélyítené a "minden rendben a csapat körül, flegmuljunk tovább a többiekkel együtt, ja meg alibizzünk ne focizzunk" kórt. (Szerintem.)

Mindemellett továbbra is tartom hogy Messi a világ egyik, hangsúlyozom egyik legjobbja.

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Nyílván viccnek szántam, de szerintem messze nem Müller a legjobbja ennek a Bayernnek.

Effe88
de amúgy lehet kár a gõzért
lehet itt triplázni meg vb-t nyerni stb..
messi már megint 46 gólnál jár a la ligában
szóval úgy is õ kapja
na bocs az offért😊

Effe88
nézz utána müllernek egy kicsit mielõtt legomezeled😊
nem fogja a bvb megnyerni, de tedd ár a vagyonodatXD
0-7

[HUN]FaTaL
Jóhogynem már Gomezt írod 😄

Ha nem nyeritek meg a BL-t, akkor úgyis valamelyik dortmundi kapja 😄

Effe88
robbent nem valószínû, sokat volt sérült nem játszott sok meccsen
viszont még müller is ott lehet svejniék mellett😊

[HUN]FaTaL
Idén szerintem ne is kapja õ.

Robben is megkaphatná felõlem, de Schweini, Lahm párosnak régóta kijárna

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
hát beszarok ha megint õ kapja majdXD
bár 2010-ben is inkább neki adták
pedig akkor ott volt egy iniesta,xavi esetleg sneider

idén schweinsteiger,lahm,ribery közül kéne kikerülni a gyõztesnek😊
persze csak ha tripláz a Bayern

HItzfeld szerint Messi idén nem lesz aranylabdás

nem is kaphatja mindig õ😊 Idén németé lesz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SLICK
a 12-es mezszám nem úgy volt, hogy a közönségé?

Amúgy gratulálok a bajnoksághoz!

Nagyon remélem

[HUN]FaTaL
Helyes, menjen nyaralni aztán jövõre rúgjon 200 gólt 😊

bakkerman
Messi a szezonban már nem lép pályára

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ez megint milyen egy meccs volt... nyertek legalább <#eljen>

Visca El Barça!

bakkerman
gyenge meccs volt,de mindenképpen pozitívum hogy 10 emberrel tudtunk fordítani Leo nélkül. Sajnos a védelmünk már-már megszokott módon nagyon ingatag volt,elõl meg Adriano,Messi,Tello jól mozogtak,de amúgy nem sok minden volt...de a lényeg:
MEGVAN A 22. !!!!! <#worship><#worship>

Na a bajnokság megvan azért szép volt Barca😊)

már lassan feleslegesnek érzem leírni hogy ismét nulla az egész csapat.
Messin látom hogy akar és Tellon, Alexis halvány, Iniesta se olyan mint amikor formában van. Fabregas vicc. Ennyi pénz kiadni érte... aztán nem csinál semmit.
most kivételesen nem is a védelemmel van a nagy baj... hanem hogy 3 csatáros rendszerben a 45. percben van az elsõ félidõ elsõ és utolsó katalán helyzete.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
sport1 19:00

Hol adják majd a meccset?

tobias88
A felszabadult mondjuk 5-0 lenne...

bakkerman
a skacok bevették Madrid egyik elit negyedét még a meccs elõtt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

:ASDASSDG:ASSDGDFHDHF😄SAFHDDFHD:SDGFHDJSDJ

bakkerman
az Atletico készülni fog már a kupadöntõre,mi pedig felszabadultan játszhatunk,szerintem gyõzünk 2-1-re 😊

Remélem nem lesz igazam, de ez akár azt is jelentheti hogy megint szar játékot látunk ma...

Azért grat! 😊

PS3 Slim 250 PC

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Visca El Barça!

bakkerman
Campiones!! 😊) a 22. 😊
Mes que un club

Aguero bõven jó lenne😊

[HUN]FaTaL
Most nézem, hogy x-elt a real, hehe 😄 Azért jó lenne holnap nyerni 😄

kaposi1
BAJNOK CSAPAT!!!!!!!!!!!!!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sippie
Najó, ne levantékat akarjunk már szopatni elsõsorban 😄 BL a cél mindig 😊
[HUN]FaTaL
A Levantet meg a Mallorcat az idén is szétszopattuk, utóbbit még Messi nélkül is, nem evvel van a gond.

bakkerman
na meg Agüeronak kisujjában van a spanyol foci,a keményebb angolból visszajönne a lazább spanyolba szétszopatná az ilyen levantekat meg mallorcakat. És akkor még mellette lenne Messi is

bakkerman
válogatottban nincs mögöttük jó középpálya

tobias88
válogatottban sem az
bakkerman
Agüero-Leo kettõs nagyon bitang lenne...

tobias88
Mert Falcaoért van 60 milliós ajánlat vagy kb 55 milliós lesz a Chelseatõl. Mi meg nem adunk érte Villa + 40 misit mert irreális egy 27 éves játékosért ekkora összeg szerintem. Ki tudja meddig lesz ennyire jó, szerintem nem sokáig.
eurobarcán új hír hogy Villa eladó.

Az érdeklõdõk között van az Atletico Madrid is, mert valahogy pótolniuk kéne majd Falcaót.

Itt jön az egyszerû józan paraszti ésszel kikövetkeztethetõ, de egyébként valamiért mégsem reális kérdés:

Akkor miért nem cserélik meg a két játékost a klubok úgy hogy esetleg mi még ráfizetnénk?

Ja hogy ez túl egyszerû? Azért valljuk be Neymar árából jöhetne valami olyan csatár aki már bizonyított Európában is...

PS3 Slim 250 PC

ha ezen múlna akkor inkább Agüero. sztem.

PS3 Slim 250 PC

össze vissza keringenek a pletykák a médiában...
Ma elsõnek azt olvastam vhol hogy Neymár a társainak elmondta hogy otthagyja a klubbot, aztán meg eurobarcán azt olvastam hogy nem megy sehova.

TS ért nem tudom miért vannak ennyire megbolondulva, ha igaz a hír hogy mindenáron õt akarják, egyrészt mert sztem a PSG nem fogja ilyen alibi szar összegekért elengedi (sztem 50 alatt semmiképp) másrészt igaz hogy nagyon jó védõ de akkor már inkább Hummels aki még fiatalabb. Másrészrõl talán az lenne a legjobb ha mindkettõ jönne.

Biztosan fogunk igazolni... csak hova és milyen minõségû játékost/ játékosokat?

Viszont ez az önfejû hozzáállás ami Barcelona részrõl megy... hát nem tudom. Kezdetben pl nagyon becsülendõnek tartottam hogy ragaszkodnak az elveikhez, a játékstílushoz. Most azonban talán eljött az az idõ hogy ez a fajta taktika/ játék már nem képes végigverni európát, mi pedig továbbra is önfejûek vagyunk.
De ha jövõre semmit nem nyerünk, akkor talán észbe kapnak.
Tehát végülis vagy most változtatunk, vagy nem... elõbb utóbb valami lesz...

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Mondjuk, ha nem jön Neymar, akkor a 40 milliót el lehet költeni másik támadóra, pl. Agüero. Aztán jövõre jöhet Neymar is 😄

De védõt mindenképpen venni kell...

Sippie
de elmondhassuk magunkról hogy 11 sajátnevelés van a pályán 😄