33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    Nem csak én láttam így. Küzdött - hajtott. Volt 1-2 rossz döntése, de mindenkinek a meccsen. A 7-es értékelést azért sokallom.
  • Jakuza1
    Meg hogy nem volt gyenge ?
    A leggyengebb jatekos volt az egesz mezonyben, arrol nem beszelve, hogy egy rohadt onzo jatekos.
    4szer lotte el a labdat a semmibe az Osasuna ellen is, ugy hogy ketszer ziccerben volt a belso csatarunk.
    Ezert is utalom kifejezetten a jatekat.
  • bakkerman
    aki unatkozik az nézheti esetleg a kicsiket :)
    UEFA Youth League AC Milan - FCB
  • tobias88
    Szerintem nem volt kirívóan gyenge az Ossasuna ellen, Montoya se volt jobb előre játékban, de Pedro vagy Iniesta vagy Xavi sem
  • bakkerman
    Alba sérült,más meg nincs balbekk posztra...
  • Jakuza1
    Adriano
  • bakkerman
    AC Milan – FC Barcelona:
    Milánó, San Siro
    20:45
    TV: Sport1
    Vezeti: Felix Brych (német)

Milan: Gabriel; Abate, Zapata, Silvestre, Constant – Poli, Montolivo, Muntari – Birsa (Balotelli), Kakà és Robinho.

FCB: Valdés, Alves, Mascherano, Puyol, Adriano – Busquets, Xavi, Iniesta – Alexis, Neymar és Messi.

Az őszi szezon két legfontosabb meccse vár a csapatra a héten,kezdésként irány Milánó! VAMOS CATALUNYA!
  • kaposi1
    Szintén ezen gondolkodtam. De végül is kihagytam én is a visszanézését.
  • Jakuza1
    Nem hinnem, amig ilyen adrianok jatszanak es mig az edzo nem veszi eszre, hogy a gyengen teljesito jatekosokat le kellene cserelni, mint lasd tegnap Pedro.

Arrol nem beszelve, hogy a tegnapi csereje is vic volt. A masodik jatekreszre Xavi jateka feljavult,adott vagy harom ziccer paszt, amit sikeresen kihagytak elol, erre ot viszi le mikozben Iniesta es Fabregas nullat jatszott.

Ugy fogunk kipukkadni, mint annak a rendje, szerintem meg az el classicon is szopni fogunk.
  • bakkerman
    Milan ellen csak felpörögnek
  • Jakuza1
    Felesleges megnezni, szenvedes volt az egesz.
  • bakkerman
    Nem néztem meccset,nem voltam itthon,de a hozzászólásokat nézve szarok voltunk...valami pozitívum volt,hogy megnézzem felvételről? Vagy elég egy összefoglaló?
  • [HUN]FaTaL
    Ki is kaptak, legalább maradtunk az első helyen :D
  • Sippie
    Atletico is szenved :D
  • tobias88
    Amúgy nem csak őt. Montoya mit nem lőtt már el, elképesztő. Madridnak lő egy kapufát 20ról itt meg 15ről nem lövi kapura
  • Jakuza1
    Akkor jol nezd meg kik jatszottak a valogatottban es melyik csapat jatekosai pihentek.
    Erdekesen pihentettek nem ? Mindketto osszecsapason 7 kezdo barcelona jatekos. Talald ki mennyi volt a masik oldalt.
  • tobias88
    Kb Neymar focizott egyedül, Messi is gyenge volt. A helyzetét is elszerencsétlenkedte.
  • Jakuza1
    Adrianot ugy basznam ki a csapatbol, hogy a laba nem erne a foldet.
  • Sippie
    hát... ez szar volt.
  • tobias88
    3 perc hosszabbítás úgy hogy 3 percig feküdtek az Ossasuna játékosok meg a kapus 1 percig végez el egy kirúgást. Nem mondom hogy ez dönt de azért vicces
  • Sippie
    öccccsééém...
  • [HUN]FaTaL
    Ez bizony 0-0 lesz.
  • tobias88
    Komoly ez a kommentátor. "Igen kiment" - és ott látszik hogy nem ment ki
  • [HUN]FaTaL
    Na majd talán a Messi - Neymar kettős megnyeri a meccset.
  • tobias88
    Ez hihetetlen. Neymar szétszedi egyedül az Ossasunát a többiek meg elrontják a végét mindig
  • [HUN]FaTaL
    Értem én, hogy Montoya hátvéd, de miért nem lehet egyből ellőni a labdát?
  • [HUN]FaTaL
    Maga lesz a csoda, ha ma begyötrünk egyet.
  • Sippie
    Neymar meg nem tud labdát átvenni :D
  • tobias88
    Neymar csinálja meg megint a helyzetet ki más, Fabregas meg a szokásos. Remélem Messi következő héten már 90 perces lesz a Madrid ellen mert nélküle kikapunk még ez ellen a Madrid ellen is
  • [HUN]FaTaL
    Bazzeg hát ilyen nincs, hova a faszba lőtt Cesc ezt is?

Lehet leugatnak páran, de lehet, hogy behoznám Sergi Robertot Xavi, Iniesta vagy Fabregas helyére. Sokat nem vesztenénk, mind bűn rosszul játszik ma.
  • tobias88
    jön Messi Xavi-Iniesta-Fabregas valamelyike helyett, de ilyen még nem volt, hogy azért nem tudom melyiküket hozza le mert annyira rossz mind
  • [HUN]FaTaL
    Fabregas meg nem tud lőni. :D
  • tobias88
    Montoya se tud passzolni, hihetetlen
  • tobias88
    Ez még Guardiola idején volt szokás, tavaly Villanovánál már nem meg szeptemberben sem ment rosszul. Most meg megint előjött
  • [HUN]FaTaL
    És kivételesen nem is Pedroékkal van a gond, hanem a középpályával.
  • [HUN]FaTaL
    Válogatott szünet után mindig szarul játszunk, de ez tényleg nulla.
  • tobias88
    Meg Montoya is jó, csak kevés a felfutás tőle. Iniesta meg még mindig jobb mint Fabregas vagy Xavi. De az, hogy Neymar ennyire kitűnjön, az azért nem semmi. Adriano zsinórban 3szor passzolt rosszul amit kommentálni sem érdemes. Viszont figyeljétek meg, bejön majd Messi és hirtelen mindeki elkezd majd focizni, ő a mi placebónk
  • [HUN]FaTaL
    Nem mondtam, hogy nincs igaza.
  • homeless
    Nem tudom mi van Iniestával, de ebben a szezonban annyira gyenge, hogy max ebbe az Osasunába férne be:( Neymar meg Bartra viszont jók megint, de ez sajnos kevés.
  • Jakuza1
    Ettol meg igaza van.