18
  • Benedekco
    hát ez naggyon komoly!!! marha nagy! teccik
  • arty
    semeddig sem kell várnod: ez plusz egy ide->CompactFlash atalakito es keszvagy ...
  • sniper
    Nem hiszem hogy hatalmas tapja lenne, volt szerencsem 1 mikor-ITX-es gephez, annak is kb notebook tapja volt. A cd is notebook cd meretu, a vinyo is 2.5"-es, tok kis helyen elfer az egesz. Raadasul olyan a kialakitasa, hogy asztal aljara is fel lehet csavarozni. Legjobb irodai gep.
  • Benedekco
    lehet benne igazság, de megoldható negyed akkorában(normál géphez képest) az egész gép... különben is ha itt tartunk akkor én már csinálnék/csináltatnék 1 spéci számítógép házat...
    monitor tft(nem valami nagy), egér(ugye ez pici), vannak kis méretű bill-ek fillérekért

• Benedekco
    ez marha nagy! óriási!
    nekem kell 1 ilyen!
  • Benedekco
    okos vagy!
    igazad van, semmire nem lehet használni pl ezekre sem:
    internet server; file server; irodai gép(ez a legfontosabb); boltokba, üzletekbe, ezeknek a nagykereibe; otthonra DVD lejátszó helyett és még netezni is tudsz rajta!!!
    ja és marha nagy baromság télleg! mert az pl jobb hogy üres járatban a melóhelyemen (ahol van 8 gép) csak a procik össz fogyasztása(üresjáratban, és színte egész nap üresen m1) több mint 300W....
    ezzel meg lenne össz-vissz 17.5W (csak a procik fogyasztása, a többiről még nem is beszéltünk)
    uhhogy télleg értelmetlen igazad van, ja és ha lenne pénzem és lehetőségem akkor a faterom gépét is lecserélném 1 ilyenre, ja és 1 ilyennel a tesóm is netezhetne...
    még valami: sok kis irodába marha fontos a méret
  • NEXUS6
    Kúúúl!

Hát nekem asszem elég lenne;) Utálom ha bekapcsolok egy elvileg elektronikai berendezést, erre mintha egy traktor indulna be, a hűtő ventillátor, meg a cd miatt. Egy jó kis csendes winyóval el tudnám képzelni az asztalomon. Kb ez az a mérnőki kultúráltság, ami azért a XXI szd elején kéne hogy uralkodjon.
  • shim
    nem is power usereknek készült, hanem az extrém alakoknak, de el tudom képzelni, hogy a titkárnőnek tetszik, vagy csak netezésre akarsz egy gépet, kevés a hely, stb
  • Reggel
    Ez nagyon tetszik. Szívesen kipróbálnám. Nem is kellene nagyobb, főleg ha filmet is lehetne nézni rajta, meg mondjuk a CS is elfutna rajta akkor meg főleg.