21
-
#21 Szar lehet neked..:D -
#18 Szerintem meg minden egyes termékpaletta frissitésnél (újabb magú procit adnak ki) újra és újra elő fogják hozni a régebben használt neveket. Az a lényeg, hogy az Ismerős nevek hatnak a vásárlókra. Aki 4 évvel ezelőtt vett 750-es BMW-t szerette az most is 750-es-et fog keresni... Csak éppen 2004-eset... Szerintem ezek a számk nem fizikai teljesítményt fejeznek ki hanem a termékcsaládon belül elfoglalt helyet... ergo mint kategória újra és újra előszedhető (mint a kész konfigok esetében a Gamer jelző a gép végn vagy az Office jelző a gép végén, látszik, hogy mire szánták, csak ez most a procikra fog vonatkozni... Szerintem nem hülyeség ez a rendszer... Így legalább nem kell profinak lenni abban, hogy milyen procit vegyen a burzsuj gyere hanem leemeli a polcról a 790-est és mindig csak a 790-est kell használnia mert van rá pénze és neki a legjobb kell.... Ez A nagybetűs MARKETING -
#16 igen. csak a számot lehet majd másolni.
bár egyre inkább úgy néz ki, hogy az AMDnek nem akaróddzik majd... -
#15 Nem éppen, mivel a név pl. Pentium4 570-lesz. Ez a név levédhető, ráadásul a szám csak olyan, mint az eddig mögé biggyesztett gigahertz. -
#14 Regen az volt a baj a 286, 386, 486..-os szeriaval, hogy nem tudta a szamokat levedeni az Intel es most megint visszaternek ehhez? Nem ertem. -
Gabest #13 diamond viper is pont ezeket a számokat használta... ha jól emléxem: 3xx riva128, 5xx tnt, 7xx tnt2. -
Skyline #11 Zseniális...Egy kótvány disznó lomha dögről elnevezni egy processzort:)
Egészen zseniális:)
-
Zoley #10 Vajon miert 3xx, 5xx es 7xx? Talan mert az amd-nel 2xx, 4xx es 8xx... :) -
#9 Ekkora baromságot rég hallotam, mint ez a számozási rendszert... -
Steroid #3 Hát nem tudom h. most sirjak vagy nevessek nme az intelle van bajom csak h. mi a fenének kell most ezen kavarni, az amdnél legalább az xp sorozattol máshogy jelölik a dolgokat erre most ez mire az ember megtanulja h. a 530 as széria az 3 ghz addig megőszül, persze ugyis kilesz irva mindehova elször de akkor is kell ez? -
Garfield #1 Őőőőő, akkor ezt most vegyünk az Intel részéről annak beismeréseként, hogy a megahertz tényleg nem minden?
Elég égő. Főleg ha azt nézzük, hogy ez már a második eset, amikor az AMD-t követi az Intel (lásd még 32/64 bites procik bevezetése)