Terrortámadás a világhálóról öt éven belül?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ó, perzse kellett sírni a picsának, hogy a magakorában világszínvonalú vízmûvek jaj! nem tart lépést jaj! a legújabb technikával.
Kicsit kommunista volt, meg a miénk, de ment az remekül.
Azért remélem, valóban inkább rémes fikció.
Álljanak csak személyesen ki az ellenség elé, akkor pattogjanak, ne egy monitor elõtt meredve.
Sajnos az ilyenek egyre hatásosabbak lesznek, mert egyes cégek beadják, még a WC-mbe is kell a net, aztán persze hogy mindent meglehet bénitani, ami mozog, mert überdigitális szarra van kapcsolva.
Lásd önmüködõ hûtõszekrény.
Egyszer a társadalom még ebbõl összeomlik, vagy eljön a Bigbránner ideje, vagy valakik nagyon fellázadnak, de lehet, hogy pár idióta elhozza a világvégét, persze szigorúan csak UNIX alól, persze C-ben.
1., ezt mégis hogy lehet megtenni?
2. akkor mire jók a tûzfalak??3., Mit lehet az ilyen felülképzett komjúterzsenik ellen tenni?
Csak kicsit felháborodtam azon, hogy - egyébként nekem sem újdonság- hogy pár geek mindent áttör.
Az már más kérdés, ugyan egy szegény egyzseri felhasználónál mire megy ezzel?
Marxista, antiglobalista elvektõl függetlenül, továbbá azzal a tudattal, hogy én is használom, élvezem a PC világát, ismét bebizonyosodott: minnél agyondigitlaizáltabb egy világ, annál jobban támadható.
visszasírjuk azt, amikor csak tehenek, szénkazal volt, bár az se üdvözítõ világ.
A informatikai terror támadás ellen csak egy végsõt lehet tenni: kiméletlenül egyszer csak lekapcsolom az áramot, és LESZAROM ezt a kibaszott elektromos világot.
Csak kérdés, meddi tehetem még mg, mikor rakják át az agyamat egy tartájba. Mert efelé halad minden.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
régen is voltak vírusok
rengeteg
szóval, az, hogy vannak vírusok, amik terjednek csak a csecsemõknek új
max más az átvivõ média
irjál levelet offline
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
emlekszel erre?
regen is voltak virusok
nagy cegeknel is hemzsegtek
csak akkor meg nem volt hivoszo a terrorizmus
csalodtam Kaspersky-ben azt hittem nem hatasvadasz
milyen erdekes, hogy pont virusirto cege van
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Masreszrol azok is hulyek, akik nylivanos kapukat tesznek aram es vizszolgaltatokhoz, szoval ha ezek tenyleg manipulalhatok a halozaton keresztul.
Nem tudom, mire megy ki a jatek, de szerintem ez ujabb magyarazat csupan arra, miert is kell megregulazni a halot. A multkor a pedofilveszelynel azt irtam, majd jonnek a terrorveszellyel. Itt van.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
1. a csávonak nagyon igaza van abban, hogy az utóbbi években tiz vagy százmilliószámra elterjedt férgek és vírusok csak terjedtek, és nem okoztak károkat. Mi van ha ezek letörlik a vinyot (mint pl. vagy 6-7 évvel ezelõtt a csernobil vírus)? Többszázmillió gépen lévõ adatot tönkretenni azért nem kispálya
2. a csávó biztonságtechnikai cég vezetõje, tehát ha a cégek többet költenek biztonságra a szavai (illetve a symantec, cisco stb.) nyilatkozatai hallatán, az neki komoly bevételekben realizálódik, szóval egyértelmû hogy nem azt mondja hogy "a net biztonságos, ne vegyetek antivirusprogramokat". Viszont tekintve hogy tényleg özönlenek a virusos levelek, ezt nem is várhatja el tõle senki, mert hazugság lenne.
zzz
Nem értem egy víztisztító rendszert minek kell felrakni a netre. Az odáig rendben van, hogy van valami távoli elérése, de ennek nem kell szükségszerûen TCP/IP-re alapulnia. Az ilyen modemes kapcsolatok meg 20 évvel ezelött is épp annyira támadhatók voltak mint manapság.
Amúgy a mai napig nem értem ennek a számítógépes terrorizmusnak a lényegét. Hogy lehet közvetlenül emberéletet kioltani egy számítógéppel?
Bár nagy mesterem, BG asszem már több embernek okozott korai, magasvérnyomás okozta halált.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Isten halott. - Nietzsche -------- Nietzsche halott. - Isten
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.