Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind egy mivan rajta csak sötétebb színek legyenek benne!
Valami harcos vagy ninja ilyesmire gondolok!
Köszönöm
Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!
Én 1 olyan logót szeretnék amin szürke a háttér és a bal sarokban ez a kamionmentõ van:
Link
És a név jobb oldalt valami fehér felirattal aminek a kerete szürke villogjon összevissza !!
Rátokbízom a többit hálás lennék érte 😊
(normál méretre kérem köszi)
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
\"If in doubt, flat out!\"
cool lett köszönöm szépen😊
I met God. She's black
Moderáld magad, ne nekem kelljen! Nem tudok leszállni a lóról, túl magas...
..elsõ ilyen fejléchez igazodó melóm, remélem ..
ismerem a szabályokat és csak elnéztem a dolgokat és ha esetleg a másikat még senki nem kezdte volna el kérem húzza ki a listájáról nem akarok +munkát senkinek. Mégegyszer bocsi a kovácsoknak és köszi a 2. logo-t!
Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!
Szeretnék tõletek kérni egy logót, a kép a név nyuny legyen és ha vibrálna vagy mozogna,az jó lenne! Ha megoldható igazodjon a "fekete" fejléchez,150x25-ös méretben szeretném!
Elõre is köszönöm!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Ebbõl egy lokot szeretnék, jobb oldalra pedig a bikicsunáj feliratot valami jó kis animációval 😊
Ha lehetne, bármelyik fejléchez legyen jó, köszi =)
I met God. She's black
help
/forumkepek/2010_07/Highgb.gif
ebbõl a képbõl szeretnék egy normál 120*20-as logo-t legyen rajta egy Edizon felirat , elõre is köszi SziasztokHa azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Jó a logód Drephis!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Opel Movano 2.8DTi
nem vagyok profi és az ötlet sem túl bonyolult, de ha már :
#92779 mégse kell, elnézést a zavarásért, sziasztok.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Tetszik =Használod
nem tetszik =nem használod
#92810: am nekem bejön <#eljen>#eljen>
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417