Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jack nem kell neki komoly animáció szvsz, csak repüljön be a neve, mint a te "régebbi" logóidon.
Ez jobb?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
télleg maximus, mét pixeles?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

help
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
unalmas perceidben alakítgattál vmi újat? nemnagyon mi? 😊
\"Harcolni a békéért olyan, mint dugni a szüzességért!\" :P
start -> vezérlõpult -> betûtípusok
(múgy 4.pont)
Betütípust ,hogy lehet berekni PS-be?
már csak választani kéne:S😄
Éjszaka puppol a rigó. Microsoft Windows ME | Microsoft Internet Explorer 5.50.4134.0100 & Mozilla Firefox 1.5.0.11 | MSN Messenger 1.0(1.0.0863) Visszafelé fejlődök :D
És az megoldható, hogy a framek közti váltás ne legyen kockás?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
#58289 Átmenettel nem lenne jobb?
???
Szal, hogy érthetõbb legyen. Alap kék háttér, rajta kis mozgó ikon 15 framen keresztül, de a bal sarokban van. Hogy tudom mind a 15 framen egyszerre mozgatni a kis ikont a megfelelõ helyre?
Éjszaka puppol a rigó. Microsoft Windows ME | Microsoft Internet Explorer 5.50.4134.0100 & Mozilla Firefox 1.5.0.11 | MSN Messenger 1.0(1.0.0863) Visszafelé fejlődök :D
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
úgy gondoltam, hogy van az alap SG-s "fejlécszín" (
) és arra ráírni olyan betûtípussal, amivel userbarokat csinálnak (asszem Visitor TT1 BRK) hogy "majerbélazsák". köszi elõre is<#worship>#worship>Éjszaka puppol a rigó. Microsoft Windows ME | Microsoft Internet Explorer 5.50.4134.0100 & Mozilla Firefox 1.5.0.11 | MSN Messenger 1.0(1.0.0863) Visszafelé fejlődök :D