Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja 😄 de én meg a wrzolás looool soha nem fizetek azért hogy töltsek alap dolog, és aki azt mondja a torrentre h hulyeség az takarja el az arcát mert nem ért hozzá .
835 kB/sec-el huztam ma is a prison break 2x16 . részét . bH a legjobb , az ELiT!!!!

OFF

Brolly28
ha enyire szereted miért nem tudtad h a fejléc mikor lesz más szímû?

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

HunnernesKonge
jah. 480ft 3 honap. Szoval ha egy honapban nem fizetsz be wnd-ra akkor lehetsz vip 3 honapot 😄
Drephis
és ahhoz hogy vip légy perkálni kell?

help

köszi 😄 rohaggyak meg akkor befizetek a VIP re , ugyis szeretem az SG -t egyértelmuen Magyarország legjobb foruma , gart

HunnernesKonge
De a szineshez vip kell 😊
Aki nemvip annak marad a kék.
És a vip sem választhat akármilyen fejlécet. Van 24 szín és abbol választhatsz...

Ezek a szinek vannak:
VIP-nek kell lenned barna fejléchez...

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

e fas*om akkor neked miért barna végig , naon nem vágom , vazz

vagy csak nem VIP kell hozzá 😄

LordAdam911
nah mennyi jó logó született <#eljen>
HunnernesKonge
Olyat nem lehet... 😞
Egy 120*20as képet lehet betenni, ezért volt ott a kék a szélén az elsõnek
na ez marhajó , még annyit tegyél már meg lécci hogy a fejléc érjen ki a ma 19:33 | privát | galéria | válasz erre | #58361 ezekig vágod ugyanoan mintázattal (barnás) ami név fölött is van .

és Köszi Szépen.

brrrbrr
valaki lenne kreativ naon megköccönném

sekta
Türelmes kovácsok vannak itt.

&#9824;&#9830;&#9827;&#9829;

Drephis
köszönöm!!!

help

Benc16

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Drephis
oké nembaj csak ha unatkozol akkor...

help

Dragooon
köszi ^^ ha nekem írtad, most nem tudok, bocs, mert megyek el lassan.. 😊

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dragooon
nemtom jobban, nemsokára jön a nép, biztos megcsinálják, swwy :CC

Dragooon

😞((((( cask van vmi más betütipusod , a fejlécet is leirtam cask mas szoval a fejlécet mert nem jött a nyelvemre az a szó . szal nem kell h mennyen a kékhez mert nem kéknek kell lennie a fejlécnek.
lécci pls csináld már meg ,megtudod te .

na szal a fejléc olyan barna szinu legyen mint amibe a wow logo beleékelödik az a barna , de meglátod a képen .

mindig nézd a képet mikor csinalod sztem és ugy tuti jólessz , kivágod azt a sávot ameddig a wow logo tart beleértve a The Burning Crusade feliratot is , és igy láccani fog a vulkános sárga is ami kell , és h kiférjen a minden ezért a wow logot megnyujtod ,meg alakitgatod ,a név betutipusa tökéletesen megfelelne a #58294 hsz -banhoz.
Nagyon szépen kérlek csináld meg nekem pls .

Drephis
ha van kedved majd megcsinálod nekem ugyanezt csak drephisesbe? csak ha van kedved mert ami most van az nagyon jó

help

Drephis
sztem jó lett

help

Dragooon
na ja, csak úgy nem nagyon fért ki volna a szöveg, max olvashatatlan lenne, az a kék izé meg azért van, hogy passzoljon a fejléchez
120x20 pxbe nem lehet belesûríteni mindent, amit írtál (az is lehet, hogy én nem tudom), ezért nem csinálok újat, mert máshogy nem tudom ^^ a font meg olyan, hogy a csak nagy méretûek a betûk
na mindegy, majd valaki megcsinálja, én nem tudom jobban ^^ (és nem sértõdtem meg)

azt nem irtam bele de azt is szájbarágnám 😄 h kis és nagybetû számit a névbe

sekta
<#falbav>

Dragooon
neked is ^^ (meg mindenkinek, aki esetleg még megdicséri 😛)

khmm .. nemtom mennyi idö alatt dobtad össze , de bunko nemvok , kössz de ez nem lenne jo , itt a leirás h akarnám

pl nem értem h ennél h kerult oda az a világos kék szin , a wow logo jobb oldalára 😞(

hogy készitsetek már nekem egy igényes kis faja logo-t .Mintám megvan .

http://images.mmosite.com/wow/images/images/wow2index_2.jpg

nos ez a kép lenne az , de ugy h maga a logo wow logo is láccodjon ,meg alatta az a tüzes részböl is , az egész logosáv , mehet olyan szinnel amibe a wow embléma benne van (az a barna rész).

A nevemet légyszi a WoW logo tól balra irjátok ki : ChaosCrash , így.
A betûstilust rátok biznám ,vmi jó kis darkos 😄 illjen az egészhez.

Munkátok elõre is nagyon szépen köszönöm!

és a ChaosCrash nem egymás alatt van ,meg fontos lenne mondom ,áá leirtam mindent nem mondom ujra 😄 hát remélem nem haraguttál meg

Benc16
jaja sztem is jó.

Dragooon
htx ^^

sekta
<#eljen>

Dragooon

^^

Maximus bizti megcsinájja nekem 😄

már izgulok is mien lecc 😄

ok , köszike mostmár tok mindent 😄

Benc16
igen... 😊

HunnernesKonge
Beillesztik képként, te lemented és a beállítások oldalon feltöltöd a nick kép címszó alatt 😊
oksika, kössz, és h tok rola ha megcsinálták ?
ide teszik fel?

Maximus4
Szívesen
#58339 Kösz

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Drephis
még1-szer meg szeretném köszönni nagyon jó lett!

help

HunnernesKonge
Ha valaki nekiáll 15 perc.

Felveszed favouritek közé a topikot és figyelsz mikor új hozzászólás van. Azonban lehet hogy egy logókovács sem ér rá/van kedve megcsinálni ezért lehet hogy csak hétvégén készül el mikor mindenkinek több ideje van.
Ha nem kapod meg hamarosan, akkor naponta max 2x3x beillesztheted a kérést újra, hátha elsiklottak/tunk fölötte... kb ennyit kell tudni 😊
kb mennyi idö szokott lenni mig elkészül egy ilyen ? és hogy tudom majd meg v vmi?

Benc16

Dragooon
de lehet kiscsibe is ^^

SNAKE01
hm :|

Dragooon
veöres begy ^^

SNAKE01
miaz a logodon kiscsibe? -.-

Dragooon
"illjen"<#vigyor5>

Maximus4
Kiválasztom a szövegnél sharp-ot amit jack írt,aztán a filtereknél sharpen more.Nem jó?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SNAKE01
nemtom te hogy csinálod hogy ilyen pixeles

Maximus4
Hogy lehetne még javítani rajta?

Sziasztok !

Szereetnélek megkérni benneteket , hogy készitsetek már nekem egy igényes kis faja logo-t .Mintám megvan .

http://images.mmosite.com/wow/images/images/wow2index_2.jpg

nos ez a kép lenne az , de ugy h maga a logo wow logo is láccodjon ,meg alatta az a tüzes részböl is , az egész logosáv , mehet olyan szinnel amibe a wow embléma benne van (az a barna rész).

A nevemet légyszi a WoW logo tól balra irjátok ki : ChaosCrash , így.
A betûstilust rátok biznám ,vmi jó kis darkos 😄 illjen az egészhez.

Munkátok elõre is nagyon szépen köszönöm!

Üdv.