Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
835 kB/sec-el huztam ma is a prison break 2x16 . részét . bH a legjobb , az ELiT!!!!
OFF
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Aki nemvip annak marad a kék.
És a vip sem választhat akármilyen fejlécet. Van 24 szín és abbol választhatsz...
Ezek a szinek vannak:

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
vagy csak nem VIP kell hozzá 😄
Egy 120*20as képet lehet betenni, ezért volt ott a kék a szélén az elsõnek
és Köszi Szépen.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
lécci pls csináld már meg ,megtudod te .
na szal a fejléc olyan barna szinu legyen mint amibe a wow logo beleékelödik az a barna , de meglátod a képen .
mindig nézd a képet mikor csinalod sztem és ugy tuti jólessz , kivágod azt a sávot ameddig a wow logo tart beleértve a The Burning Crusade feliratot is , és igy láccani fog a vulkános sárga is ami kell , és h kiférjen a minden ezért a wow logot megnyujtod ,meg alakitgatod ,a név betutipusa tökéletesen megfelelne a #58294 hsz -banhoz.
Nagyon szépen kérlek csináld meg nekem pls .
help
120x20 pxbe nem lehet belesûríteni mindent, amit írtál (az is lehet, hogy én nem tudom), ezért nem csinálok újat, mert máshogy nem tudom ^^ a font meg olyan, hogy a csak nagy méretûek a betûk
na mindegy, majd valaki megcsinálja, én nem tudom jobban ^^ (és nem sértõdtem meg)
pl nem értem h ennél h kerult oda az a világos kék szin , a wow logo jobb oldalára 😞(
hogy készitsetek már nekem egy igényes kis faja logo-t .Mintám megvan .
http://images.mmosite.com/wow/images/images/wow2index_2.jpg
nos ez a kép lenne az , de ugy h maga a logo wow logo is láccodjon ,meg alatta az a tüzes részböl is , az egész logosáv , mehet olyan szinnel amibe a wow embléma benne van (az a barna rész).
A nevemet légyszi a WoW logo tól balra irjátok ki : ChaosCrash , így.
A betûstilust rátok biznám ,vmi jó kis darkos 😄 illjen az egészhez.
Munkátok elõre is nagyon szépen köszönöm!
és a ChaosCrash nem egymás alatt van ,meg fontos lenne mondom ,áá leirtam mindent nem mondom ujra 😄 hát remélem nem haraguttál meg
már izgulok is mien lecc 😄
ide teszik fel?
#58339 Kösz
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Felveszed favouritek közé a topikot és figyelsz mikor új hozzászólás van. Azonban lehet hogy egy logókovács sem ér rá/van kedve megcsinálni ezért lehet hogy csak hétvégén készül el mikor mindenkinek több ideje van.
Ha nem kapod meg hamarosan, akkor naponta max 2x3x beillesztheted a kérést újra, hátha elsiklottak/tunk fölötte... kb ennyit kell tudni 😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Szereetnélek megkérni benneteket , hogy készitsetek már nekem egy igényes kis faja logo-t .Mintám megvan .
http://images.mmosite.com/wow/images/images/wow2index_2.jpg
nos ez a kép lenne az , de ugy h maga a logo wow logo is láccodjon ,meg alatta az a tüzes részböl is , az egész logosáv , mehet olyan szinnel amibe a wow embléma benne van (az a barna rész).
A nevemet légyszi a WoW logo tól balra irjátok ki : ChaosCrash , így.
A betûstilust rátok biznám ,vmi jó kis darkos 😄 illjen az egészhez.
Munkátok elõre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv.